Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ψέματα, Λαϊκισμός και εκδρομή στη Κάτω Αχαΐα













Μετά από ερώτηση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας, η πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος Μαρία Ζιαμπάρα σχετικά με την πορεία των εργασιών της ανάπλασης του ανατολικού τμήματος της πόλης της Ναυπάκτου και το μείζον για την τοπική κοινωνία θέμα της ολοκλήρωσής τους, ο αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη και ξεσκέπασε το σκάνδαλο!
Θα οργανώσει εκδρομή για να πάει τους Ναυπάκτιους να δουν με τα ίδια τους τα μάτια την «αδελφή ανάπλαση», με αυτή της Ναυπάκτου που γίνεται στη Κάτω Αχαΐα, είπε ο κ.  Καρακώστας, μια και στην ανάπλαση της Ναυπάκτου εφαρμόζουμε σαν δήμος μελέτη από την Κάτω Αχαΐα!!!

Δείτε στο video που ακολουθεί πόσο σχετικές είναι οι αστικές αναπλάσεις σε Ναύπακτο και Κάτω Αχαΐα, και απολαύστε τον λαϊκισμό και τα ψέματα του κ. Καρακώστα.

 
                    

53 σχόλια:

  1. Καλά κάνετε και τους ξεσκεπαζετε να μαθαίνει ο κόσμος. Συνεχίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σκεπάσει ότι η μελέτη αναφέρεται στην Κάτω Αχαΐα, το ότι είναι αντιγραφή χωρίς ο μελετητής να αλλάξει ακόμη και τ' όνομα? Το ότι "πληρώνατε" μελέτες, για να μοιράζεστε τα χρήματα? Πώς έγιναν τα σπίτια Μαρία? Τώρα πως ζείς, με τα αποθέματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γούλας παρέλαβε τη μελέτη, αυτός ήταν τότε αντιδήμαρχος τεχνικών. Αλλά η Μαρία σας έχει κάτσει στο στομάχι

      Διαγραφή
    2. Το σπίτι πως έγινε Μαρία και τα αποθέματα που βρέθηκαν;

      Διαγραφή
    3. Υπήρχε περίπτωση να παραλάβει ελέω Μπουλέ ο αντιδήμαρχος τη μελέτη; Μάλλον δεν ζείς σ' αυτήν την πόλη, ή είσαι πολύ άρρωστος! Για τα αποθέματα και το σπίτι της Μαρίας δεν απαντάτε!

      Διαγραφή
    4. ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ!
      ΕΣΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    5. Η σίτιση των σκυλιών των 80 κιλών και τα αποθέματα για ταξίδια στην Αμερική, κι αυτά από το δάνειο; Φτειάχνεις τέτοιο σπίτι στεριωμένο σε δύο (!) οικόπεδα αξίας 200.000 ευρώ, με 120.000 που πήρε από την Τράπεζα; Φώναζε ο κλέφτης να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι για διαφάνεια 4 χρόνια, ήρθε η ώρα για απολογισμό!

      Διαγραφή
  3. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!μελέτη "fast foοd" (2'.29" )στη Ναύπακτο.... τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου !!!!.....που λέει και Λάκης !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλο το Fast Track ρε βλάκα και άλλο το Fast food!! Εκτός κι αν έχεις στο μυαλό σου μάσες!!

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα (12.17 )άλλο είναι το fast track και άλλο το fast food ,αλλά στο 2'.29'' ο καλό σου ,σίγουρα είχε το μυαλό του στη "μάσα" αφού αναφέρεται ξεκάθαρα ,έστω και σε ένταση σε fast food.....προφανώς γλώσσα λανθάνουσα τα αληθεί λέγει !!!!

      Διαγραφή
  4. στενός συνεργάτης του μελετητή ο τοπογράφος που πήρε ειδικό συνεργάτη ο Τάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eukolo einai na rixnete laspi se mia gynaika pou einai eukolos stoxos gia ton ka8ena. den einai antrikio omos.
    Anti na deite ta xalia sas san dimotikh arxi petate ti mpala stin exedra. OTI KAI NA KANETE O KOSMOS KATALABAINEI !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σα δε ντρέπεστε! Δε σας φτάνει που δεσμεύσατε το μέλλον της πόλης με τις επιλογές σας και θάψατε μια προσπάθεια που θα μας άλλαζε ρότα συνεχίζετε να ρίχνετε δηλητήριο και κακοήθεια.Εσένα ειδικά που βρίζεις να ξέρεις ότι αυτή η πόλη δεν σε έχει ανάγκη.Το μόνο που κάνεις είναι να βάζεις νερό στο μύλο του κάθε Καρακώστα και να σε χρησιμοποιούν.Και πάλι ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος πρέπει να ντρέπεται. Αυτός που επί 12 χρόνια ΘΑ άλλαζε ρότα και τελικά άλλαξε μόνο τα οικονομικά του; Για το σπίτι, για τα κλεμμένα του αδελφού του και τα αποθεματικά δεν λέτε κουβέντα, απατεώνες. Γυναίκα και εύκολος στόχος εννοείς τη Μαρία; Σίγουρα είσαι άρρωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ποθεν εσχες του το βρισκεις οποια ωρα θες..
      τα οικογενειακα του δεν αφορουν τη διαχειριση και τη διοικηση του δημου..
      οσο για τον πολεμο που κανετε στη μαρια αυτο δειχνει τη βρωμια σας και το ποσο αρρωστοι ειστε..

      Διαγραφή
    2. Για άλλη μια φορά οι άρρωστοι και ψυχοπαθείς λουκοπουλικοί βρίζουν, λένε ψέματα και πετούν λάσπη γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι ο "αρχηγός" τους είναι για τα μπάζα...

      Διαγραφή
  8. Παρά το δυναμικό ξεκίνημα της δημοτικής αρχής ,αν και έχουμε μπει στον Ιούνιο κάποιοί χώροι που θα επισκεφθούν τουρίστες δεν έχουν καθαριστεί,(βλεπε κάστρο,νεροτσουλιθρες,πάρκο κυκλοφοριακής αγωγης).Δεν υπάρχουν ψήφοι εκεί φαίνεται και τα αφήνουμε στην τύχη τους.Τι λέτε κύριε Ράπτη που έχετε αναλαβει την διαφήμιση του τόπου μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν εξαιρέσεις τον κύριο Κοτρωνιά που νοιάζεται για τον τόπο του όλοι οι άλλοι είναι μόνο για την προσωπική τους προβολή.Δίκαια θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟΝ 3.37 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ 220.000 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. 150 Τ.Μ. ΣΠΙΤΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ; ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΛΑΣΠΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ. ΦΥΛΑΞΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγαλο κεφαλαιο η μαρια ! οσο να λες την αληθεια σιγα μη θιγει! ντραπηκε η ''γυφτισσα''που καρβουνιστηκε η μυτη της!

      Διαγραφή
  11. Τα οικόπεδα είχαν μόνο 220.000 ευρώ. Το σπίτι με μαύρη πέτρα πόσο στοίχισε, λαλίστατη; Πως πληρώνεις το δάνειο και πως ζείς χωρίς να δουλέψεις ποτέ; Μήπως με τα 800.000 που έκλεψε απ τον αδελφό του ο Γιαννάκης; Τι είδους σχέση είναι αυτή που την περνάς άβρεχτη, λέγοντας ότι η κλοπή αποτελεί οικογενειακή υπόθεση; Δημόσια πρόσωπα δεν είστε, νομίζεις ότι η κοινωνία ξεχνά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μίλα με στοιχεία και αποδείξεις και άσε τη λάσπη 5.24. απέδειξε αυτά που γράφεις και εγώ μαζί σου αλλά δεν μπορείς γιατί είσαι ΨΕΥΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Έχετε πάντως εσείς οι λουκοπουλικοί μια μανία με την κλεψιά, όλο εκεί είναι το μυαλό σας. Μάλλον εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια.

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ 5:24μ.μ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ;;;;

      Διαγραφή
    4. Επειδή η διαστρέβλωση είναι κυρίαρχη κατάσταση εδώ μέσα, το δικόγραφο του Αρχικλέφταρου Μπουλέ δημοσιεύτηκε στο Astronafpaktos, μήπως μπορείς να το ξαναδημοσιεύσεις, για να δούμε τι σημαίνει ΨΕΥΤΗΣ (Μαρία) αλλά και ΚΛΕΦΤΗΣ (Μπουλές);

      Διαγραφή
    5. 7.20 απο ποτε μια καταγγελια αποτελει και αποδειξη ενοχης;;;; δηλαδη εσυ μας λες οτι δε χρειαζονται τα δικαστηρια και επομενως εφοσον εγινε καταγγελια εναντιον του πρεπει να παει φυλακη απευθειας....
      ασε λοιπον τα περι διαστρεβλωσης γιατι δε μασαμε.. πηγαινε να κοροϊδεψεις κανεναν αλλο... δεν ειμαστε ολοι το ιδιο..

      Διαγραφή
    6. Να χαίρεστε τους οπαδούς σας Τάκη και Γιωργία. Τίποτα άλλο εκτός από τα ψέματα και τις βρισιές δεν ξέρουν να κάνουν.

      Διαγραφή
    7. Σημασία στην περίπτωση έχει ότι ο καταγγέλλων είναι αδελφός του και ο Μπουλές είναι δημόσιο πρόσωπο. Ο επί 12 χρόνια επικαλούμενος τη διαφάνεια, δεν συμπεριελάμβανε τα προσωπικά του; Η Μαρία από την άλλη δεν έχει υποχρέωση να δικαιολογήσει τα οικονομικά της, διαχειριζόμενη την εξουσία επί 12 χρόνια, όντας ουσιαστικά επαγγελματίας πολιτικός; Αλλά και ο Κοτρώνης που νομίζει ότι θα περάσει άβρεχτος από τις χωρίς κόστος "φιλανθρωπίες" και τους εκβιασμούς εργαζομένων. Αφήστε λοιπόν τις φτηνές δικαιολογίες και ετοιμαστείτε για δημόσιες ερωτήσεις και όχι με κλεφτοπόλεμο σε αμφισβητήσιμης σημασίας μπλόγκ! Εννοείται ότι οι ερωτοαπαντήσεις θα είναι προς όλα τα μέρη της πολιτικής σκηνής του Επάχτου...Η κοινωνία χρειάζεται πειστικές απαντήσεις ακόμη και στα πλέον προσωπικά και όχι ατακούλες και κακιούλες Μαρία και Κοτρώνη! Αν νομίζετε ότι θα ξανακυβερνήστε πλέον με νεφελώδεις βιογραφικό, ιδού η Ρόδος!

      Διαγραφή
    8. 12 χρονια που μωρε βλακα?στα βουνα και 3 στη ναυπακτο απο σποντα?

      Διαγραφή
    9. ΕΣΥ 3:43μ.μ. ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ;;;; ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ...

      Διαγραφή
    10. 3.43 τα ποθεν εσχες του Μπουλέ της Μαρίας και όλης της ομάδας τους ειναι στη διαθεση ολων γιατι τα καταθετουν ολα τα χρονια και τα ανεβασαν και στο ιντερνετ στη σελιδα του δημου. Καθαρος ουρανος δεν φοβαται. Αλλοι πρεπει να φοβουνται που πλαστογραφησαν για να παρουν δημοσιο χρημα

      Διαγραφή
    11. για τον 3.43 (που δεν καταλαβαινει κ πολλα) απο ποτε μια καταγγελια αποτελει και αποδειξη ενοχης;;;;

      Διαγραφή
    12. Πρέπει να έχετε σοβαρό νοητικό πρόβλημα όλοι εσείς που δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την καταγγελία από την απόδειξη ενοχής. Περάστε από τη Γιωργία να σας κοιτάξει, έτσι και αλλιώς τζάμπα είναι μιας και είστε ψηφοφόροι της.

      Διαγραφή
    13. Πανέξυπνέ μου εσύ μιλάμε για δημόσια πρόσωπα που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα. Οι αποδείξεις είναι το δικαστήριο, η κοινωνία λειτουργεί με κριτήρια που ποτέ δεν θα τα καταλάβετε, όσο μένετε στο τυπικό της υπόθεσης. Η ουσία είναι ότι υπάρχει επώνυμη καταγγελία (αδελφός του) για χρηματική ΚΛΟΠΗ ποσού ιδιαίτερα μεγάλου. Όσο για τη Μαρία πρέπει να αποδείξει με αξίες αγοράς το πόθεν έσχες και το πως διάγει όντας άεργη. Όσο για την επηρμένη αγράμματη αδελφή τον Κοτρώνη, αν νομίζει ότι οι εργαζόμενοι στη δουλειά του χρωστάνε, ας περιμένει να εισπράξει δημόσια.

      Διαγραφή
    14. Εσύ που "ξερεις" τα πάντα για την Μαρία, τον Μπουλέ, τον Κοτρώνη (από το πώς διοίκησαν το δήμο μέχρι και τις οικογενειακές τους υποθέσεις), μήπως μπορείς να μας δώσεις και στοιχεία για πλαστογραφίες που έχουν γίνει στη Ναύπακτο, όπως ακούγεται, και μάλιστα από άτομο που ανήκει στη δημοτική αρχή του Λουκόπουλου και άρα είναι δημόσιο πρόσωπο και διαχειρίζεται τις τύχες του δήμου;

      Διαγραφή
  12. Ξεκαβαληστε τα καλάμια χαχολοι Λουκοπουλικοι γιατί αν και εφτά μηνες εξουσία ο κόσμος αρχισε και καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καταλαβαινει ποσο μεγαλο λαθος εκανε και εβαλε το μπουλομαρια συμπλεγμα να φαει 3 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς τώρα που έχουμε το "αστέρι" τον Τάκη που θα "ξεσκεπάσει" τα πάντα!!!! (δηλαδή όχι αυτός αλλά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ο Τάκης απλώς "δημαρχεύει"!!!!!!)

      Διαγραφή
  14. απο σας τα ηληθια παντως ειναι καλυτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και σπιρτο!!!! του κοβει πολυυυ!!! τσακμακι ειναι ο μπαγασας!!!

      Διαγραφή
    2. Εξουσιοδότησε ο Προέδρος του λιμενικου ταμείου εργολάβο για να προσκαλέσει καταστήματα με ηλεκτρολογικό υλικό για την προμήθεια του υλικού για τη συντήρηση του λιμενικου φωτισμού.Απο τα 10 καταστήματα κάλεσε τα 6 .Οι υπόλοιποι δεν ήταν ψηφοφόροι;Δεν μπορούσε σαν Λιμενικό ταμείο να εκδοσει ανακοίνωση πρόσκληση ενδιαφέροντος προς όλοα τα τοπικα καταστήματα; Με τι έκπτωση αν υπάρχει θα προμηθευτεί τα υλικά;ποτέ θα σταματήσει ηη ψηφοθηρία προεδρε;

      Διαγραφή
    3. Από τη μια άκρη στην άλλη! Όσο ο Μπουλές έκανε πρόσκληση σε έναν (!) και μάλιστα ξένο με τη Ναύπακτο Μαρία δεν έλεγες τίποτα. Τώρα όλα σε ενοχλούν ακόμα και καταγγέλλεις "ανώνυμα" στην αρχαιολογία, οτιδήποτε μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη. Με τη χωριάτικη νοοτροπία τύπου Κωλοσύρτη, στα "να ψοφήσει η γίδα του γείτονα", νομίζεις ότι θα σταματήσει το έργο της η δημοτική αρχή. Αν είσαι μαγκάκι έβγα καθαρά στο ΔΣ και κατάγγειλέ το. Με το να υποσκάπτεις όποιο έργο ζημιώνεις την πόλη που υπηρέτησες. Αυτό δείχνει ότι υπηρέτησες μόνο τον εαυτό σου. Ντροπή αν βέβαια καταλαβαίνεις τη σημασία της λέξης.

      Διαγραφή
  15. καλα τον μπουλε και την ζαμπαρα να το καταλαβω,τον κοτρωνη γιατι τον αναφερετε...εχει εκλεγει η' μηπως υπηρξε αντιδημαρχος?τιποτα απο τα δυο,αρα νομιζετε οτι βλεπτε μπροστα...το κακο ειναι οτι αν σκιψετε δεν θα μπορεσετε να διακρινετε τι ειναι αυτο αναμεσα στα ποδια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Μα πόσο άρρωστοι και ψυχασθενείς μπορεί να είναι επιτέλους οι οπαδοί του Λουκόπουλου;; Όλο στο αισχρό είναι το μυαλό τους.. Όλοι τους για το Δαφνί...

      Διαγραφή
    3. μηπως αμολησανε εσας απο το ιδρυμα?

      Διαγραφή
  16. 3.35 Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να μην ισχύουν όλα αυτά που υπαινίσεσαι; Αν είναι έτσι καταλαβαίνεις τι μεγάλη ζημιά κάνεις σε αυτή την οικογένεια; Το μεγάλο πρόβλημα σε αυτή την πόλη είναι η λογική του μικροκουτσομπολιού. Ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι και δεν κοιτάμε ποτέ τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για τους άλλους και κατ επέκταση για την πόλη μας. Πιστεύω πως η Μαρία όπως και πολλοί άλλοι μέσα στην πόλη μας έχουν πολλά να δώσουν. Πιθανότατα είσαι και συ ένας από αυτούς. Όμως δεν βοηθάει σίγουρα και αποτρέπει άτομα από το να βοηθάνε όλη αυτή η λογική. Για αυτό σου λέω χωρίς να θέλω να το παίξω δάσκαλος να σταματήσεις όλη αυτή τη χολή.Μπορεί κάποτε να είμαστε όλοι μαζί από το ίδιο μετερίζι και να αγωνιζόμαστε για το καλό της πόλης μας. Ευχαριστώ που με άκουσες και συγγνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να πληγώνεις οποιονδήποτε είναι εύκολο αγαπητέ 6:44, ειδικά από εδώ, ανωνύμως και σε ανώνυμο μπλόγκ. Το ζήτημα όμως δεν είναι τα πρόσωπα αλλά η νοοτροπία. Όσο συνεχίζονται οι "ανώνυμες" καταγγελίες, προκειμένου να διακόψουν την (όπως κι αν την εννοεί η κάθε αρχή) πορεία, τόσο το μένος θα μεγαλώνει και θα βαθαίνει, με τελικό βέβαια αποδέκτη τον γενικευμένο κατήφορο. Η χωριάτικη νοοτροπία του να σαμποτάρω οτιδήποτε γίνεται από τους άλλους, δεν δείχνει εξυπνάδα αλλά πολιτικό bullying. Επειδή βέβαια "το γινάτι βγάζει μάτι" το σίγουρο είναι ότι θα βγούν πολλά μάτια, χάνοντας η κοινωνία την εμπιστοσύνη της.
      Για να επανέλθουμε όμως και στα προηγούμενα. Mε τον ρυθμό που πάμε, θα απασχολήσουν την κοινωνία (μάλλον προεκλογικά), όλα αυτά περί κλεψιών και βίων "αγίων" (με συνέχεια βέβαια μετεκλογικά στα δικαστήρια). Όλοι αυτοί θα απευθυνθούν για ψήφο στην κοινωνία! Πάντως δεν είναι μικροκουτσομπολιό αυτά που συζητιόνται για δημόσια πρόσωπα, κοίτα τι συμβαίνει γύρω μας στην TV ή την κεντρική πολιτική σκηνή. Ο κόσμος θέλει αίμα πολιτικό. Οι εύκολοι στόχοι -ένθεν κι εκείθεν- νομίζω διακρίνονται. Στόχος λοιπόν ΠΟΛΛΩΝ είναι να συντηρηθεί αυτή η αλληλοεξόντωση, ειδικότερα όσων είναι έξω από την σκηνή (εδώ εμπλέκεται και η επηρμένη αδερφή). Ο Γιάννης, η Μαρία και άλλοι πολλοί –μεχρι τέλους της 5ετίας θα υπάρξουν περισσότεροι, χρόνος χρειάζεται- έχουν προκαλέσει πολλαπλά. Υπολόγιζαν δε σε διάλυση της νέας αρχής. Τι αφέλεια! Οι επαγγελματίες νομίζουν ότι μπόρα είναι και θα περάσει. Έλα όμως που στην άλλη πλευρά υπάρχουν άλλοι επαγγελματίες που δεν θέλουν να σταματήσει η συζήτηση και το ανώνυμο μπλόγκ εξυπηρετεί την διατεταγμένη υπηρεσία! Να σταματήσει τώρα όμως δεν μπορεί, γιατί θα χρεωθούν κάποιοι την ήττα! Όμηροι είμαστε λοιπόν να τα λέμε (μάλλον να τα γράφουμε) μέχρι τις επόμενες εκλογές. Οι μέν τσιρίζοντας για αλήθειες και οι δε για κλέφτες, ψεύτες και επηρμένες αδελφές!
      Σέβομαι τον τρόπο που μίλησες και προσπάθησα να σου απαντήσω ειλικρινά. Αν εννοείς αυτά που είπες και θεωρείς εαυτόν ότι μπορείς να προσφέρεις, φύγε από δω μέσα, γιατί η αρνητική ενέργεια θα αιωρείται μέχρι τέλους προκειμένου να σκεπάσει τα πάντα. Χωρίς συγνώμη.

      Διαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ6,51;ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟΠΑΤΟ;;;ΦΩΝΑΖΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΒΟΘΡΑΝΤΖΗ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΟΥΛΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΝΟΒΟΛΑΣ..ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ...Η ΜΗΠΩΣ ΤΑΧΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ;;;ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΟΘΡΟΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΜΑ...ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΒΟΘΡΑΝΤΖΗΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φαίνεσαι ότι τόχεις το θέμα βόθρου ΠΟΥΝΤΕ! Συνέχισε είσαι σε καλό δρόμο. Τ' ονοματάκι σου εσένα ποιο είναι κούκλε μου, που ανέλαβες εργολαβικά τη στήριξη της βρωμερότερης πολιτικής συμμορίας που γνώρισε ο Έπαχτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε πουντε, εισαι κρυφολουκοπουλικος (βρωμερότερης πολιτικής συμμορίας);; τι λεει ο 11.37;;

      Διαγραφή
  20. ανηψιος και μπαρμπατακης μαζι με ολα τα λυκορνια των ορεινων νομιζουν οτι διοικουν ... αλλα τετιοα λαμογιε δε θα εχουν ξαναπερασει! θυμηθειτε το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή