Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Τα πάντα δουλεύουν ρολόι…



Μήνυση στο δήμο Ναυπακτίας γιατί δε φρόντισε να καθαρίσει και να αποκλείσει την πρόσβαση στο κτίριο του πρώην ξενοδοχείου Ξενία.

Υγειονομική βόμβα στη μέση της πόλης.

Δεν πρόκαναν και πάει στράφι το έργο του Βιολογικού καθαρισμού Ναυπάκτου.

Ξηλώνουν τις παιδικές χαρές και τους παιδότοπους από παντού.

Αλαλούμ με τις άδειες για τα τραπεζοκαθίσματα στις δυο παραλίες.

Έχασε ο δήμος την υπόθεση με αντίδικο καταπατητή στο λόφο Τσοκάρι.

Μια δεύτερη υγειονομική βόμβα στη πλαζ Ναυπάκτου, έτοιμη και αυτή να εκραγεί, κατακαλόκαιρο.

Δεν τα λέμε εμείς.

Οι δυο εφημερίδες της πόλης, «Ναυπακτία» και «Εμπρός» τα γράφουν στα φύλλα τους που είναι κρεμασμένα στα περίπτερα.
Επτά μήνες ήταν αρκετοί για να δείξουν πως τα πάντα δουλεύουν ρολόι…

                            

59 σχόλια:

  1. ποσα πηρε το εμπρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανάρτηση άρεν μάρεν κουκουνάρεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψεματα λεει;; Εκτος κ αν παραδεχεσαι οτι οι εφημεριδες - οι οποιες γραφονται στα σκαλια του δημαρχειου οπως ελεγε καποτε ο Καρακωστας - κανουν λαθος και δεν ειναι ετσι τα πραγματα..
      Ποιος ξερει τι θα δουμε ακομα απο αυτη την αλλοπροσαλλη δημοτικη αρχη...
      Μαεστρος της καταστροφης ο Λουκοπουλος!

      Διαγραφή
    2. μπραβο ξερολλα ! ξερνα οση κακια εχεις για το λουκοπουλο !καλο ταξειδι!

      Διαγραφή
    3. Το καλό ταξείδι πάει στο μπάρμπα Τάκη , αυτό ενοεις...

      Διαγραφή
    4. Kακία έχουν οι οπαδοί του Λουκόπουλου που λόγω έλλειψης πολιτικών επιχειρημάτων το έχουν ρίξει στην αισχρολογία και στις υβριστικές επιθέσεις σε συγκεκριμένα άτομα δείχνοντας έτσι τον βρώμικο εαυτό τους.

      Διαγραφή
    5. αστειευσεσαι?περισσοτερη κακια απο σας? αποκλειεται.

      Διαγραφή
    6. δεν υπαρχει κανενα υβριστικο σχολιο απο αυτους που κατηγορουν τον Λουκοπουλο..

      Διαγραφή
  3. Μη τρελενεστε ,ολα αυτα τα προβληματα τα εχει αφησει κληρονομια ο περασα και δεν ακουμπησα δημαρχος του 40% , Μπουλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σας ξεχρεωσε το δημο κ ερχεστε τωρα να δωσετε 200.000 για μερεμετια στο ΞΕΝΙΑ..
      Οσο για τα προβληματα περνα καμια μερα τις υπηρεσιες να ενημερωθεις το πως προεκυψαν.. κ ψαξε να βρεις την εκπομπη του Καρανικολα με το βιολογικο να δεις γιατι χασαμε το εργο... (αν τη βρεις γτ οσα δε συμφερουν τα κρυβουν)

      Διαγραφή
    2. Ο Μπουλες παντως ηταν ντροπη που ηταν δημαρχος στη πολη μας, ενας κρατικοδιατος που επιβιωνε με τα λεφτα των ελληνων φορολουγομενων..καμια επαγγελματικη περγαμηνη αυτος κ η Μαρια , κρατικοδιαιτες οντοτητες

      Διαγραφή
    3. ντροπη δεν ειναι να δουλευεις στο δημοσιο, ντροπη ειναι να κλεβεις το δημοσιο.. μην τους βαζεις στο ιδιο τσουβαλι ολους..πες μας με στοιχεια τι ζημιωσε τον δημο κ ασε τις θεωριες.. αλλα εισαι κ εσυ απο αυτους που θα κοιταξουν να διορισουν το παιδι τους αμα μπορεσουν.. δε σκεφτεσαι ομως οτι ο Μπουλες, ο κρατικοδιαιτος οπως τον λες, θα μπορουσε να διορισει τα παιδια του, αλλα δεν το εκανε.. πηγαινε λοιπον να τα πεις αλλου αυτα..

      Διαγραφή
    4. η κορη του βρηκε δουλεια με το εργαλειο της και δεν εχει αναγκη για αλλο διορισμο .εχουν τα προσοντα τους αυτες

      Διαγραφή
    5. Kατά την προσφιλή τους τακτική οι του Λουκόπουλου λένε ότι πιο αισχρό και βρώμικο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν επιχειρήματα. Βρωμερότεροι οπαδοί από αυτούς του Λουκόπουλου δεν ξαναπέρασαν.

      Διαγραφή
    6. ενω τα μπουλεδακια'' tzixant'' asteria!

      Διαγραφή
  4. Έχω ξαναγράψει και παλαιότερα ότι ήταν πολύ εύκολο να πάρει τις προηγούμενες εκλογές ο κύριος Μπουλές.Με λίγο λαικισμό παραπάνω και με κανα δυο μεταγραφές (Κοτσανά και Κοτρωνιά) που επιθυμούσαν να κατέβουν μαζί του σε παλαιότερο χρονικό διάστημα (πριν ενταχθούν στον κύριο Λουκόπουλο) πιστεύει κανένας ότι δεν θα κέρδιζε.Δεν ήθελε όμως.Χωρίς να έχω τίποτα με τους προαναφερθέντες γνωρίζω ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης και προσέγγισης των πραγμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.Ήταν πραγματικά μοναδική ευκαιρία να αλλάξουν δραστικά τα πράγματα στα τοπικά τεκταινόμενα εάν κατάφερνε ο προηγούμενος δήμαρχος να κερδίσει τις εκλογές.Θα έμεναν στην άκρη πάρα πολλοί συντοπίτες μας που έχουν ανδρωθεί μέσα από τον κομματικό σωλήνα όπως και αρκετοί άλλοι που το μοναδικό όπλο τους είναι ο λαικισμός.Δεν γράφω ονόματα από σεβασμό αλλά όλοι καταλαβαίνετε σε ποιους αναφέρομαι.Το αποτέλεσμα ήταν όλοι αυτοί ανατανακλαστικά και με κορυφωμένο το αίσθημα της πολιτικής τους αυτοσυντήρησης να συγκεντρωθούν υπό του κυρίου Λουκόπουλου υποσκάπτωντας έτσι και τις πιθανότητες επιτυχίας στην άσκηση της δημοτικής διαχείρησης της συγκεκριμμένης αυτοδιοικητικής παράταξης.Ένα να θυμόσαστε και να είστε σίγουροι ότι το φαινομενικά μικρό ποσοστό που πήρε ο κύριος Μπουλές (40%) είναι μια τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον της πόλης μας , γιατί στην πλειοψηφία του αποτελείται από πολίτες που δεν υπόκυψαν στον λαικισμό και στα μεγάλα και πολλά λόγια και ψέματα.Εδώ δίνω και μεγάλη ευθύνη στον κύριο Λουκόπουλο που παρότι ζει σε αυτή την πόλη και είχε δει και την διοίκηση των προηγούμενων δημάρχων και έτσι είχε και το συγκριτικό στοιχείο , παρόλα αυτά πιστεύω καθαρά πως από ανθρώπινη ματαιοδοξία μάζεψε γύρω του όλο αυτό το συνοθύλλευμα (το οποίο και θα βρει άμεσα μπροστά του στο μέλλον) και υιοθετώντας τον λαικισμό του υποθήκευσε το μέλλον της πόλης για πολλά χρόνια.Μακάρι να διαψευσθώ άλλα ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας δημοτικής αρχής δείχνουν ότι είναι μια ομάδα που ο καθένας κοιτάει το πολιτικό του όφελος , δεν υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ τους και όσον αφορά την προσπάθεια σε ότι χρειάζεται δουλειά (πολυήμερη ή πολύμηνη) είναι ανύπαρκτη.Για αυτό και έχουν όλα αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα από την περιφέρεια. ΙΔΩΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρός Κασσάνδρα:
    Πολιτική της πασοκοδεξιάς ήταν η σκόπιμη υποβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενισχύοντας το δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης. Έτσι πολλοί φοροδίαιτοι "πολιτικοί" των υπουργικών διαδρόμων της πασοκοδεξιάς, διείδαν πεδίο λαμπρό και χώθηκαν. Διαπιστώνεται εύκολα από μια ματιά στον χάρτη. Το μοντέλο που διαμόρφωσαν οι φοροδίαιτοι κάθε βαθμίδας, του κλέψε να φάς και άρπαξε νάχεις, ευλογήθηκε από τους αιώνιους δανειστές και καιροσκόπους της εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας (για όποιον την αισθάνεται). Εμείς μωροί και άβουλοι παρακολουθούσαμε τη ρεμούλα, υπερασπιζόμενοι τις «δημοκρατικές» μας επιλογές μας. Έτσι η μόνη μορφή άμεσης δημοκρατίας – ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης- που θα μπορούσε να συμμετάσχει στην μεταπολιτευτική ανασυγκρότηση, έμεινε στα όνειρα των ρομαντικών. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό του 40% του Μπουλέ εμφορείται από μνημονιακή αντίληψη! Δουλέψτε το λίγο! Το υπόλοιπο 60% όπως διαφάνηκε και στις εκλογές του Ιανουαρίου, ψήφισε και σήμερα συνεχίζει να στηρίζει συνειδητά. Έτσι το χαμηλό προφίλ του δημάρχου και η πολυφωνική σύνθεση της ενωτικής πρωτοβουλίας, θεωρείται προτέρημα. Στο σημερινό μοντέλο διοίκησης του δήμου Ναυπακτίας, πέρα των ελαχίστων προσωπικών ψηφοφόρων, υπάρχει και πολιτική διάσταση Σύριζα, που φοβάται κανείς να το προσεγγίσει –εδώ και αλλού- γιατί αυτό το μοντέλο θα έχει μεγάλη χρονική διάρκεια και προσπαθείτε την απομυθοποίησή του με ευφυολογήματα και άθλια επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κμασαι ορθο!

      Διαγραφή
    2. Στο σημερινό μοντέλο διοίκησης του δήμου Ναυπακτίας, πέρα των ελαχίστων προσωπικών ψηφοφόρων, υπάρχει και πολιτική διάσταση Σύριζα

      Υπάρχει κανείς που βγάζει νόημα από τη φράση " στο σημερινό μοντέλο διοίκησης του Δήμου υπάρχει και πολιτική διάσταση ΣΥΡΙΖΑ"?? Αν ναι, ας διαφωτίσει και αυτούς που δεν καταλαβαίνουν

      Διαγραφή
    3. Oι αντιδήμαρχοι της ενωτικής πρωτοβουλίας λειτουργούν σαν τις συνιστώσες που του Σύριζα στην κυβέρνηση,

      Διαγραφή
    4. εχε υποψη σου οτι η κασσανδρα επαληθευθηκε στο τελος..

      Διαγραφή
    5. Κοτρωνιάς με τη συνιστώσα Νταβανέλου. Κοτσανάς με τη συνιστώσα ΡΟΖΑ Καρακώστας με τη συνιστώσα τη Πορτάλιου. Τη συνιστώσα του Πάντζα ποιος την εκπροσωπεί????

      Διαγραφή
    6. Ο Πάντζας είναι μοναδικός, κανένας εκ των αντιδημάρχων δεν μπορεί να παίξει ρόλο Πάντζα. Ρόλο καραγκιοζοΦλαμπουράρη έχει κάποιος???????????????

      Διαγραφή
  6. Τέσσερις έχει ο Κοτρωνιάς + Τέσσερις ο Κοτσανάς + δυο ο Κούκουνας + δυο ο Σωτηρόπουλος = δώδεκα το σύνολο προσωπικοί ψηφοφόροι. Ούλοι οι άλλοι που ψήφισαν ενωτική πρωτοβουλία είναι αντιμνημονιακοί Συριζαίοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ 5.16 μ.μ. , καλό είναι να μη βλέπεις την τοπική αυτοδιοίκηση σαν πεδίο άσκησης πολιτικής των μεγάλων κομμάτων.Λίγοι είμαστε και δεν έχουμε την πολυτέλεια να τσακωνόμαστε.Ένα όμως μπορώ να σου πω με σιγουριά.Είσαι περήφανος για τις λογικές Κοτσανά που εκθέτει τον ίδιο το δήμαρχο , ξεπερνώντας συνέχεια τις γραμμές της νομιμότητας και κατασπαταλώντας χρήματα του δήμου για άγρα προσωπικών ψήφων;Έχει κανένα λόγο ο Τάκης να κάνει τέτοια χατήρια σε αυτόν τον κύριο;Αυτή τη λογική έχει η αριστερά που ευαγγελίζεσαι;Είναι προεδρείο αυτό που έχει επιλεχθεί , που ντροπιάζει τόσο τον Τάκη όσο και την ίδια την παράταξη αλλά και τον ίδιο τον Δήμο;Νιώθεις λοιπόν τόσο περήφανος για αυτήν την αριστερά;Και από πότε Συριζα ο Τάκης;Ήξερε ποτέ κανένας τι ψηφίζει;Μήπως ήξερες εσύ;Για αυτό σου λέω κράτα μικρό καλάθι.Καλό είναι να έχεις το όραμά σου αλλά αυτοί οι τύποι σε χρησιμοποίησαν όπως και πολλούς άλλους και να με θυμηθείς συντομότατα θα σε απογοητεύσουν.Το μόνο που ήθελαν ήταν να φύγει ο Μπουλές από την Ναύπακτο.Τώρα το πεδίο είναι ελεύθερο για τις προσωπικές τους επιδιώξεις.Έτσι νομίζουν.Για αυτό το λόγο μη βάζεις νερό στο κρασί τους.Τι σχέση έχει ο Συριζα με αυτές τις λογικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η προσωποποίηση της πολιτικής είναι ένα από τα μεγαλύτερα κακά στην κακοδιοικούμενη επαρχία. Μετά το τέλος των Αρχόντων Δημάρχων που πέρασαν από την πόλη (αν δεν τους ξέρεις μάθε), η έλευση αμφιλεγόμενων ινστρουχτοράκων της συμφοράς, μαζί με τα φοροδίαιτα αρπακτικά και τους χωρικούς λακέδες τους, δημιούργησαν την κακή εικόνα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μπορεί να μας απογοητεύσουν κι αυτοί οι σημερινοί, αλλά τουλάχιστον είναι μια διαφορετική προσέγγιση του μοντέλου διοίκησης πέρα από το δημαρχοκεντρικό. Γιαυτό μόνο και μόνο αξίζει την προσοχή μας και την ανοχή μας, αν όχι και τη βοήθειά μας. Οι άλλες προτάσεις συνηθισμένες και δοκιμασμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη ειναι κακο που ο Μπουλες ειχε αποψη για ολα τα προβληματα του δημου; Αν δεν εχει ο δημαρχος τοτε ποιος θα εχει; Αυτο δε λεγεται δημαρχοκεντρισμος, λεγεται ''εχουμε Δημαρχο'' Και να ποια ειναι η διαφορετικη προσεγγιση: οι αντιδημαρχοι να τσακωνονται μεταξυ τους, να κανει ο καθενας τα προσωπικα του ρουσφετια, να απεντασσει εργα μιας περιοχης (εν προκειμένω της Χαλκειας) και να σκορπαει τα λεφτα απο δω κι απο κει, οι υπαλληλοι να μην πατανε στην υπηρεσια (εξαιρουνται οι ευαριθμοι ευσυνειδητοι). Και το κυριοτερο: ο Δημαρχος δεν ξερει τι του γινεται.. Και οποιος ειναι δυσπιστος δεν εχει παρα να τον παρει ενα τηλεφωνο και να τον ρωτησει για οποιοδηποτε προβλημα του δημου για να παρει την απάντηση οτι δεν ειναι ο ιδιος ο δημαρχος αρμοδιος αλλα καποιος αντιδημαρχος.. αν μαλιστα του παραθεσει και καποια οικονομοτεχνικα στοιχεια εκει ειναι που θα μπερδευτει ολοτελα.. Τετοια διαφορετικη προσεγγιση δεν την ανεχομαστε.. Μερα με τη μερα η ανεπαρκεια αυτης της δημοτικης αρχης θα γινεται ολο και πιο ορατη.. Και ειμαστε μονο στην αρχή ακόμα...

      Διαγραφή
    2. Δε θυμάστε στο debate των αρχηγών των παρατάξεων προεκλογικά εκείνη την αξιοθρήνητη εμφάνιση του Τάκη; Μια ερώτηση του έκανε ο Παπαθανάσης και ο Τάκης επειδή δεν είχε ιδέα τι να απαντήσει (βλέπετε ο Καρανικόλας δεν μπορούσε να προβλέψει τη σχετική ερώτηση που υπέβαλε ο Παπαθανάσης ώστε να δώσει από πριν στημένη απάντηση στον Τάκη), παρέπεμψε τον Παπαθανάση στο φυλλάδιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με το προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξής του ώστε να ενημερωθεί επί του θέματος. Βέβαια αν ψάξετε τώρα στο youtube μάλλον δεν θα τη βρείτε τη συγκεκριμένη εκπομπή γιατί όσα δεν τους συμφέρουν, δεν τα ανεβάζουν.

      Διαγραφή
    3. Τελειωμένη ιστορία αδελφέ ο Μπουλές. Κοίτα μπροστά, γιατί θα γίνεις στήλη άλατος! Αν θές να κάνουμε κουβέντα μίλα μου για νέες πολιτικές καταστάσεις, μακριά από πρόσωπα και προσωπεία. Δεν έμαθες τίποτα από την κρίση του συστήματος (που συμπεριλαμβάνει και την τοπική αυτοδιοίκηση –δημαρχοκεντρικό-). Μπορεί οι απόψεις σου για πρόσωπα να είναι σωστές, αλλά δεν σ' ακούει πλέον η κοινωνία, γιατί έμαθε πλέον ότι τα πρόσωπα στηρίζουν πρόσωπα και όχι δομές. Η κοινωνία βγαίνει κερδισμένη με δομές και όχι με ρουσφέτια.
      Βλέπω αναλώνεσαι σε συζητήσεις ανούσιες σχετικά με το αν είναι ενημερωμένος ο δήμαρχος σε οικονομικοτεχνικά και στις σχέσεις των αντιδημάρχων. Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα. Ο Μπουλές κρίθηκε για τα 12 χρόνια θητείας του.

      Διαγραφή
    4. απο ποτε ειναι ανουσιο το αν ξερει ο δημαρχος τι του γινεται ρε ξερολα;
      το ρουσφετι παει συννεφο δεν το βλεπεις; οσο για το δημαρχο παραδεξου οτι δεν ξερει τι του γινεται.. μην προσπαθεις να αλλαξεις την κουβεντα φιλε και να βγαλεις το μαυρο ασπρο.. εχουμε ματια και βλεπουμε, και το βιωνουμε την εγκαταλειψη απο τη δημοτικη αρχη καθημερινα... αν αυτο ειναι το σκεπτικο σου λυπαμαι πολυ..

      Διαγραφή
  9. άντε να δούμε πόσοι άλλοι θα προσληφθούν; ήδη ανακοινώθηκαν στο διαύγεια οι προσλήψεις 4 ειδικών συνεργατών -> υποτίθεται ότι δεν θα είχαμε τέτοιες αντιμισθίες με αυτή τη δημοτική αρχή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργόμισθους δικηγόρους πάντως δεν παίρνει!

      Διαγραφή
    2. όντως δεν παίρνει δικηγόρους, αλλά φροντίζει συνεχώς και ενώ έχει μόνιμο δικηγόρο να δίνει διάφορες υποθέσεις (είτε με απόφαση οικονομικής επιτροπής, είτε με ...απ' ευθείας αναθέσεις) σε διάφορους άλλους δικηγόρους -> φαίνεται ότι έχουμε χρήματα ως δήμος για πέταμα

      ...συνήθως είναι συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο που αναλαμβάνει τις διάφορες δουλειές...

      (εξαιρώ τις περιπτώσεις που ο δικηγόρος του δήμου έχει κώλυμα )

      Διαγραφή
  10. Αγνωστα ονοματα προσληφθησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος ξεχνώντας τις δηλώσεις του για τα λεφτά που σκόρπαγε ο Μπουλές για ειδικους συνεργάτες - ημετέρους σήμερα προσλαμβάνει 4 ειδικούς συνεργάτες. Ακριβώς όσους είχε ο Μπουλές και επιτρέπει ο νόμος. Ποιοί είναι αυτοί;
    Γιάννης Χειμαρριός, συνεργάτης του Μπουλέ από την Πυλήνη, δουλέυει ήδη πάνω από δυο μήνες αμισθί και βγάζει όλες τις μελέτες που αναθέτει απευθείας ο Λουκόπουλος
    Γιώργος Κερασιάς, ο ημέτερος μηχανικός που έπαιρνε αναθέσεις επί Μπουλέ, μπατζανάκης του Κοτσανά
    Βασίλης Πολιτόπουλος, υποψήφιος με τον Τάκη, που δεν εκλέχτηκε και επειδή δεν έχει μελετητικό πτυχίο για να παίρνει αναθέσεις μελετών, ο Τάκης για να βγάλει την υποχρέωση τον προσλαμβάνει ειδικό συνεργάτη
    Τζάθας, υποψήφιος με τον Τάκη, που δεν εκλέχτηκε, κολλητός με τον Καρακώστα και έτσι βολεύτηκε και αυτός.
    Μπράβο βρε μαέστρο, από ενορχήστρωση πάς καλά, στα βράχια το καράβι και εσύ στο κατάστρωμα να κάνεις επιδείξεις κωλοτούμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου ΜΑΡΙΑ ''λογοτεχνη'' που κρυβεσαι παιδι μου ταλεντο!

      Διαγραφή
  12. Στα γνωστά πλαίσια αλλαξοκωλιών οι Αθηνοσυριζαίοι προτείνουν Αρούλη Σπηλιωτόπουλο για πρέσβη εκ προσωπικοτήτων!!!! και οι Ναυπακτοσυριζαίοι προτείνουν τους παραπάνω. Νέα ήθη....νέα κόλπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Αυτού Εξοχότης κύριος Άρης Σπηλιοτόπουλος-μουσουλμανοφάγος πρόταση αριστερού κόμματος για Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας. Άντε να δούμε και στη Ναύπακτο από το συριζολόι τέτοιες μεγαλειώδεις επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ολα τα νεα παιδια την ναυπακτου ειναι ανεργα και ο μπαρμπα τακης με τον καρακωστα πρωτη φορα αριστερα με πιρουετα κωλοτουμπα κοινως προκλητικα πηραν 4 συνεργατες που πληρωνουμε εμεις αποτυχημενους μηχανικους να κανουν τι; αερα στον καρακωκο; αλλα μας ελεγες κωκο προεκλογικα αλλα το τι ψευτης και κωλοτουμπας εισαι το γνωριζουν απαντες... καληνυχτα ερμη ναυπακτια... με αυτους που εμπλεξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μωρη βλαχαρα εισαι ξενη και μιλας ετσι που εφτιαξες βιλα με λεφτα που θα γινονταν εργα και εργα?

      Διαγραφή
    2. αποδειξε το ρε στλιαρ!

      Διαγραφή
  15. 120000 ευρω το χρονο θα κοστιζουν οι χαραμοφαηδες συνεργατες στην τσεπη μας... αλλα μας ελεγες καρακωστα να θυμασαι ομως ο πελεκυς οταν ερθει η ωρα θα ειναι πολυ μεγαλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνέπεια λόγων και έργων.

    Αυτός που πράττει διαφορετικά από ότι λέει, δεν έχει κύρος και για μένα, δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης.

    Τα πιο πάνω αφορούν την πρόσληψη ειδικών συνεργατών στο Δήμο Ναυπακτίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καρακωστα τι εχεις να πεις τωρα λαικιστη ψευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσεξε γιατι θα σκασεις

      Διαγραφή
    2. Τι να πεί κοιτάει μη χτυπήσει από τις πολλές κωλοτουμπες!

      Διαγραφή
  18. Παράθεση γευματος στους μαθητές που συμμετείχαν στο φεστιβάλ χώρου 750€ σύμφωνα με ανάρτηση στο διαύγεια απευθείας σε δημοτικο σύμβουλο Goodys . Μόνοι τους τα τρωνε,μπράβο σας ,ούτε τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αυτο απαγορευεται μαρια ξυπνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τα αρπαχτικα ολα στου μπαρμπατακη κοι του ανηψιου την ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξέρει κάποιος για την κίτρινη φυλή; Ρωτάω κάποιο Ναυπάκτιο γιατί είμαι από χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ξερουμε οτι εισαστε βλαχαδερα απο τη συμπεριφορα σας

      Διαγραφή
    2. Πειράζει η αλήθεια.750 € για club sandwich.

      Διαγραφή
    3. άλλο τίποτα σε πειράζει; Μήπως και ότι κλάνει στο σπίτι του ο Τάκης;

      Διαγραφή
    4. το σπιτι του να το κανει ο,τι θελει, αλλα τους δημοτες τους εχει χεσμενους απ' οτι φαινεται..

      Διαγραφή
  22. Για κοιτάξτε τις αναθέσεις στο διαύγεια 26-5-2015.πολύ τοπικιστές η δημοτικη αρχη,και υποθέτω απευθείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. σα δε ντρεπεσαι μαρια που εφτιαξες βιλα και μιλας οτι αφησες και λεφτα στο δημο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΦΟΡΑ ΣΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή