Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ενθύμιο Χαλκιδικής!



Κάθε χρόνο η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας πραγματοποιεί το συνέδριό της.

Για το 2015 επιλέχθηκε η Χαλκιδική. 

Το μείζον θέμα για το φετινό συνέδριο είναι η διάθεση των αποθεματικών των δήμων στη κυβέρνηση.

Τα έξοδα των δημάρχων που λαμβάνουν μέρος στο συνέδριο καλύπτει η  Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, κάθε χρόνο.   

Εκπρόσωποι του δήμου Ναυπακτίας, είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σιαμαντάς και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Κοτσανάς.

Τα έξοδα παραστάσεως καλύπτονται κατά παρέκκλιση από το δήμο Ναυπακτίας, μετά από κατά πλειοψηφία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη του κρίσιμου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, στη Χαλκιδική, ένταση σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ., μεταξύ του Δημάρχου Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου και του ομολόγου του, αυτού του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, με τους δύο Δημάρχους να «έρχονται» σχεδόν «στα χέρια».

Οι δικοί μας, ο δήμαρχος κ. Λουκόπουλος και ο αντιδήμαρχος κ. Καρακώστας δεν πήγαν στο συνέδριο, έστειλαν όμως αντιπροσώπους, από ότι φαίνεται όχι τυχαία.  Για βοήθεια άραγε πήγε ο δικός μας πρόεδρος κ. Σιαμαντάς;



Από τη πρώτη ημέρα του συνεδρίου οι εκπρόσωποί μας «έπεσαν σε βαθειά νερά», έχοντας προβληματισμούς για το αν θα «επιπλεύσει» η οικονομία, πόση θα είναι η «βουτιά» στα οικονομικά των δήμων, αν θα βγούμε τελικά από τα «θολά νερά» της κρίσης και με ποιό «σωσίβιο»…


                                          



                     


                                Και όμως…  ο δήμαρχος ήταν στο συνέδριο!

                                                         

51 σχόλια:

  1. Δεν λές τίποτα για τον Μπουλέ και τη Μαρία που είχαν πάει σε συνέδριο στα Γιάννενα και έκλεισαν διπλό δωμάτιο με λεφτά του Δήμου! Πασάς στα Γιάννενα ο Γιαννάκης και η δίγαμη Μαρία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φερε αποδειξεις φιλε, αποφαση δημοτικου συμβουλιου, σαν αυτη που πηραν φετος οι δημοτικοι αρχοντες. Δεν υπαρχει ομως τετοια αποφαση γιατι επι Μπουλέ τα έξοδα του δημαρχου τα πληρωνε η ΚΕΔΕ κσι ολοι οι αντιδήμαρχοι που πήγσιναν τα πλήρωναν απο την τσεπη τους. Όλα αυτα που γραφεις ειναι λασπη, γιατι η μονη σου ασχολια αυτη.

      Διαγραφή
    2. οταν πεις μαριω πασα λεφτα εκανε η βενζινη που κυκλοφορουσες τοσα χρονια και που βρηκες τα λεφτα για τη βιλα σου τοτε δικαιουσε να μιλας μαζι με τον αστειχειωτο βοηθο σου

      Διαγραφή
    3. Eσύ 9:22 μ.μ. που ξέρεις τα πάντα στην πόλη για τις προσωπικές υποθέσεις του καθενός, μήπως γνωρίζεις τίποτα για πλαστογραφίες στη Ναύπακτο;;

      Διαγραφή
  2. όπως πάντα το ρεπορτάζ άκυρο ,άσχετο και εμπλουτισμένο με τη γνωστή σας εμπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τάκης που θέλει να λέγεται και δήμαρχος γιατί δεν πήγε στο συνέδριο να εκπροσωπήσει τον δήμο; Δεν μπορούσε λόγω ηλικίας ή μήπως καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.nafpaktianews.gr/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C-%CE%BA-%CE%92%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84/
    έτσι για να μην γράφετε μαλ.......κίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού το γράφει και το nafpaktianews τότε αλλάζει το πράγμα. Μας πείσατε.....

      Διαγραφή
    2. ο ομοιος στον ομοιο κ η κοπρια στα λαχανα......

      Διαγραφή
    3. ενώ αφού το γράφει το lepantopress είναι έγκυρο,αγαπητέ 1,08 χαχαχχαχχα ουτε οι πέτρες δεν πιστεύουν τα δημοσιεύματά σας.
      μπαίνουν 10-20 άτομα και γράφουν συστηματικά και οι υπόλοιποι διαβάζουν και γράφουν για να φτιάξουν τη μέρα τους .μπράβο σας όμως μας διασκεδάζεται!!!!!!

      Διαγραφή
    4. 10.52 πηγε ο τακης στην κεδε και μας το κρυβετε;;;;

      Διαγραφή
    5. Ώστε μπαίνουν και γράφουν (σχολιάζουν) 10-20 άτομα! Λένε πως οι καθημερινοί σχολιαστές στην athnens voice και στο tvxs είναι 10-15 άτομα! Μπράβο λεπάντο!

      Διαγραφή
    6. .Άμα δεν είναι έγκυρο το lepantopress 10:52 π.μ γιατί το επισκέπτεσαι συνεχώς και σχολιάζεις και από πάνω;; Πήγαινε σε ένα μπλογκ που θεωρείς έγκυρο και σχολίασε επωνύμως, αν έχεις τα κότσια. Γιατί κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και μάλιστα σε ένα μπλογκ, τα δημοσιεύματα του οποίου δεν πιστεύεις;;;;

      Διαγραφή
  5. Φτάνει που μας εκπροσωπούσε στα προηγούμενα ο Μπουλές με τη Μαρία του. Γέλαγαν και οι πέτρες. Με τα ωραία τους και τα ντουζένια τους, Φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όλες αυτές οι συγκεντρώσεις αυτοδιοικητικών είναι για να περνάνε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα. Ας μας απαριθμήσει ο Μπουλές ή η Μαρία του, τι κέρδισε η πόλη; Γεμίσαμε Ρουμάνους από την επίσκεψη της Μαρίας με την φίλη της στο Βουκουρέστι. Ή στη Βουλγαρία με τον Καρκατσούλη; Μόνο αντί για τουρίστες από τη ΡουμανοΒουλγαρία, μας ήρθαν πορτοφολάδες και κλέφτες. Τι προσπαθείτε ρε σκατόβλαχοι να μας πουλήστε; Ότι με την παρουσία στην ΚΕΔΕ ανεβαίνουν οι μετοχές της πόλης ή οι δικές σας; Το ίδιο επιδιώκουν και οι ΚοτσανοΚονιδοΣιαμαντάδες. Να βγάλουν φωτογραφία με τον Βούτση. Ας κάνουν ταμείο μετά για να γελάσουμε. Εννοείται ότι στο ταμείο συνυπολογίζεις και τα έξοδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βαρλαμίτης είναι κατά το ήμισυ Ναυπάκτιος. Δε νομίζω ότι μόνο στη Θεσαλονίκη θα τον βλέπατε ορέ λιμοτάγαρα. Μια βολτούλα στην Αθήνα έφτανε. Όσο για τον Βούτση είχε προηγουμένως φωτογραφηθεί με όλους τους παριστάμενους! Μπράβο στον Τάκη που τους έχει γραμμένους αυτούς και την ΚΕΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου να σκεφτεις οτι απο το πολυ γραψιμο τους εδωσε οικειοθελως τα αποθεματικα

      Διαγραφή
  7. Έχετε μεγάλη πλάκα εσείς του μπάρμπα Τάκη στη προσπάθεια να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα.
    Πρώτοι στη κωλοτουμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δε ξέρω για τους κοτσανοκοτσαναδες αλλά από μια φωτογράφιση με Βούτση ο τάκης δεν θα κέρδιζε γιατί ένας ρεμπεσκές της αριστεροθολούρας δεν έχει να του πει απολύτως τιποτα ο τάκης υπήρξε επιχειρηματίας άψογος με πολλά ένσημα ενω ο Βούτσης δεν δούλεψε ποτέ ο κοπρίτης που σήμερα παριστάνει τον υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο μια φωτό δεν προσφέρει τίποτα όταν είναι αυτοσκοπός (βλέπε κοτσανα και σιαμαντα) αλλά μια κουβέντα και μια γνωριμία κάτι λέει. Ο Τάκης έτσι και αλλιώς Χάλι βγαίνει στις φωτο, να μιλήσει δεν τοχει, άρα καλά έκανε που κάθισε στα μετόπισθεν.
      Ο σιαμαντας και ο κοτσανας θα τα λύσουν όλα.
      Κοιμησου ήσυχος Επαχτε!

      Διαγραφή
    2. Γιατί να φωτογραφηθεί με έναν απαράτσικ κατώτερης κλίμακας που μια μέρα του "έκατσε" να γίνει υπουργός χωρλις βα αξίζει και πολλά φαίνεται δεν καταλαβαίνεις πως ο Τάκης είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από άεργους κομματοεγκάθετους ένας σεμνός υποδειγματικός επαγγελματίας με πολλά ένσημα που από τη στιγμή που αποφάσισε να πολιτευτεί έσωσε τη τιμή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί μη μου πεις πως χωρίς Τάκη υπήρχε η παραμικρή περίπτωση στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαίου όπως βεβαίως βεβαίως έσωσε και τη τιμή των ορεινών και πεδινών Μαυρογιαλούρων οι οποίοι χωρίς Τάκη θα είχαν σκορπίσει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα προσπαθώντας να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι

      Διαγραφή
  9. Προτροπή προς Σιαμαντα...... Βγάλε μια φωτογραφία με το Μπεο ευκαιρία είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοτσανα ποσο χαζος εισαι ??? ουτε πενταχρονα δε κανουν ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοτσανα ποσο ..... εισαι ??? ουτε πενταχρονα δε κανουν ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. που να παει ο μπαρμπατακης ρε παιδια ουτε η μανα του δεν τον ξερει... η ναυπακτος με αυτη την απιστευτη παρωδια δημοτικη αρχη δεν εχει πια καμμια παρεμβαση η εκπροσωπηση .. κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι τοσο χαζος-η??? μονο ο Μπουλες και η Μαρια που εινα ΞΕΝΟΙ δεν ξερουν τον Τακη . Στη ναυπακτο ακομα και τα μικρα παιδια ξερουν ποιος ειναι και τι αξια εχει

      Διαγραφή
    2. Σωστα!! Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν στη Ναύπακτο τον Τάκη?? Μέχρι και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι είναι ανύπαρκτος. Θα μείνει στην ιστορία ως ο δήμαρχος-γλάστρα που κανείς δεν τον λογαριάζει..

      Διαγραφή
    3. οχι μονο χαζος!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. εσυ γιατι δεν τα λες επωνυμα;το κραξιμο δν το γλιτωνεις ουτως η αλλως

      Διαγραφή
    6. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. οι εκπροσωποι του δημος ναυπακτιας ουτε δικαιωμα ψηφου ειχαν ουτε λογου αφου ηρθαν ως παρατηρητες αφου δεν ειναι μελη της γενικης συνελευσης της κεδε και μαλιστα τα εξοδα τους τα πληρωσε ο δημος ... εκπροσωπηση δηλαδη ανυπαρκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το ωραιο ομως ειναι οτι πηγε ο κοτσανας ο οποιος κατεψηφισε την προταση της δημοτικς αρχης του καρακωστα να διαθεσει ο δημος μας με φιλαρμονικη συριζα στην κυβερνηση τα διαθεσιμα του δηλαδ αντιθετα με τις αποφασεις της κεδε και ολων των δημων της χωρας... αυτη κι αν ειναι δημοτικη αρχη χωρις αρχη και τελος... αλαλουμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και βεβαια ο καρακωκος και το υποχειριο του μπαρμπα τακουλης πηραν την απαντηση τους οπωα και οι συριζαιοι στο συνεδριο της κεδε αφου με ποσοστο 80 τοις εκατο περσε η προταση του προεδρου της κεδενα μη δωσουν τα αποθεματικα τους στο κρατος! περαστικα στην αλαλουμ δημοτικη αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. eida to Siamanta kokino - kokino na itan apo ta mpanakia kai tis bouties sto synedrio/? XA XA ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δήμαρχος: Πρέπει να ξέρουνε όλοι ότι ο Δήμαρχος μπορεί και να μην έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο… Σπάνια μιλάει, όταν χρειάζεται…
    (Από τα «ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ» Συνεδρίαση 13ης Οκτωβρίου 2014)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά, είτε πάει στο Συμβούλιο είτε δεν πάει, το ίδιο κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ψοφατε ρε μπουλαιοι.5 μαλακες ολοι κ ολοι κανατε κ μπλογκ.θα σας παρουν στο κυνηγι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μπαρμπα τακης με ανηψιο θα μεινουν στην ιστορια ως η πιο αχρηστη δημ αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω το ζευγος!

      Διαγραφή
    2. ενω το ζευγος! μαρια -γιαννης!

      Διαγραφή
    3. Δήμαρχος: Πρέπει να ξέρουνε όλοι ότι ο Δήμαρχος μπορεί και να μην έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο… Σπάνια μιλάει, όταν χρειάζεται…
      (Από τα «ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ» Συνεδρίαση 13ης Οκτωβρίου 2014)

      Διαγραφή
    4. Μπαρμπα Τάκης και ανηψιός πρωταθλητές στην ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!

      Διαγραφή
    5. ο ανηψιος γιατι ο γερακος δεν ειναι και πολυ σπιρτο..

      Διαγραφή
    6. το οτι ειναι σπιρτο εχει φανει απο την διαδρομη του στη ζωη και απο το 60/40! και οχι σαν κατι αλλους που ολη τους η ζωη ειναι να τρωνε κοροιδευοντας τον κοσμο και μη δουλευοντας ποτε' ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
    7. στην διαδρομη του ως επιχειρηματιας ναι συμφωνω, αλλα ως δημαρχος δεν το' χει ο ανθρωπος.. και το 60-40 καλο ειναι να το ερμηνευεις συνολικα πως προεκυψε και μην το χρησιμοποεις για να αποδειξεις οτι ο τακης ξερει απο πολιτικη.. παντως οι αλλοι που λες ξεχρεωσαν το δημο κι ας βγει ο τακης να το διαψευσει, και εβγαλαν εργα τα οποια ο τακης τα απεντασσει και φτιαχνει γηπεδα στα ορεινα για να παιζουν τα γεροντια στα χωρια το χειμωνα..

      Διαγραφή
    8. Το 40-60% δεν σημαίνει απολύτως τίποτα όταν δεν επιτυγχάνεται με τιμιότητα. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Τάκης και η γυναίκα του προσπάθησαν με διάφορα κόλπα να μαζέψουν ψήφους. Σε καμιά περίπτωση ο Τάκης δεν έπεισε τον κόσμο με τις πολιτικές του θέσεις γιατί πολύ απλά, όπως τωρα στα συμβούλια δεν βγάζει μιλιά, έτσι και τότε δεν ήταν σε θέση να πει στους δημότες αυτά που πρέσβευε ως υποψήφιος δήμαρχος ( έλεγε ότι τον συμβούλευε ο ανηψιός του και ο Καρανικόλας). Λίγο αυτό, λίγο οι προεκλογικές υποσχέσεις του Κοτσανά για ρουσφέτια, λίγο η "ελίτ" της Ναυπάκτου που δεν άντεχε στην ιδέα ότι ήρθαν οι βλάχοι και έβαλαν τάξη στο δήμο σε αντίθεση με τους προηγούμενους που τα είχαν κάνει μαντάρα, λίγο οι υπάλληλοι που τους βόλευε να υπάρχει ένας δήμαρχος σαν τον Τάκη για να μην δουλεύουν και πολύ (ο Μπουλές τους είχε στρώσει στη δουλειά, γι αυτό και υπήρχε άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών), όλα αυτά μαζί οδήγησαν στο 60% του Τάκη.

      Διαγραφή
    9. Και ο ΓΑΠ τον Οκτώβριο του 2009 κέρδισε τις εκλογές με μεγάλο ποσοστό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι σπίρτο!!!!!

      Διαγραφή
    10. εσκασες μαρια 'γιωργο. γιαννη .βασω σιγα μην ασχοληθη ο τακης με σας

      Διαγραφή
  21. KAI AKOMA DEN ARXISANE TA ZORIA STA DYSKOLA TI 8A KANOUN TA PAIDIA >????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή