Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Τους φτάνουμε… να δούμε αν θα τους ξεπεράσουμε

 Ο δήμαρχος του Βόλου κ. Μπέος κατάφερε να κάνει τα δημοτικά συμβούλια πανελλήνιο θέαμα και θέμα συζήτησης.

Αυτά βλέπει ο δικός μας ο πρόεδρος συμβουλίου ο κ. Σιαμαντάς και άρχισε να ζηλεύει.

Γιατί αυτοί και όχι και εμείς;

Αντί λοιπόν να κάτσει να διαβάζει τον κανονισμό ο δικός μας πρόεδρος άρχισε να παρακολουθεί τα βίντεο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου.

Και αφού διαπίστωσε ότι εύκολα μπορεί να παίξει τον ρόλο του δημάρχου, άρχισε να μετατρέπει το δημοτικό συμβούλιο σε συμβούλιο Βόλου.

Ο κάθε σύμβουλος  μιλάει όποτε θέλει και λέει ότι θέλει.

Ο κάθε σύμβουλος φεύγει όποτε θέλει.

Και επειδή ο δικός μας δήμαρχος δεν μιλάει και πολύ, αναλαμβάνει πλήρως τον ρόλο αυτό ο πρόεδρος κ. Σιαμαντάς.

Και επειδή δεν του φτάνουν οι οχτώ και βάλε ώρες του συμβουλίου, να πει όσα θέλει ο ίδιος, δημοσιεύει και ανακοινώσεις με υψηλό πολιτικό λόγο μεταξύ «διακορευμένων παρθένων» και «εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσες γυναίκες»
                       

                   

193 σχόλια:

  1. Όχι μόνο τους φτάσαμε, τους έχουμε προ καιρού ξεπεράσει.
    Τρεμε Μπεο , έρχεται ο Σιαμαντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
  7. Τα γεματα χυδαιότητα σχόλια αποκαλύπτουν το χαμηλότατο επίπεδο των ενωτικών λουκοπουλικων και αποδεινύουν οτι η ταύτιση με τον Μπεο δεν είναι τυχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μοιάζουν μόνο στο επίπεδο αλλά και στη φάτσα Σιαμαντάς και Μπέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ασύστολη αισχρολογία των λουκοπουλικών φανερώνει ενδεια επιχειρημάτων εκ μέρους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΤΟ ALTER EGO ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ. ΣΩΣΙΑΣ ΣΚΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό είναι το επίπεδο των εκπροσώπων σου Τάκη, χυδσιότητα στην εκατοστή. Τρέμε γιατί όπως χυδαία εκφράζονται για τους αντιπάλους, το ίδιο βρωμικα μιλάει ο ένας αντιδήμαρχος εναντίον του άλλου αντιδημάρχου. Ούτε εσλενα δεν σέβονται ξεχνώντας ότι βγήκαν χάρη σε σένα. Ψάξε και μάθε πως σε χαρακτηρίζουν σε πηγαδάκια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μ ΚΡΙΔΕΡΑΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ!!!4 Απριλίου 2015 στις 7:59 π.μ.

    ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΕΠΑΧΤΟ
    ??? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!ΑΝΤΕ ΟΛΟ ΦΑΓΩΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ!! ΕΠΩΝΥΜΩΣ Μ. ΚΡΙΔΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δουλειά έχεις εσύ Μιχάλη με τους ξενέρωτους Βλάχους και τους αποκαλείς Φίλους; Εμπιστέψου αυτούς που γνωρίζεις και άσε τα άεργα λιμοτάγαρα να πάνε από κει που ήρθαν.

      Διαγραφή
  13. Περιπεσούσα γυνή η Μαρία; Για Πεζοδρόμιο μιλάμε! Για το αρχαιότερο επάγγελμα, άλλως ας μας πει τι δουλειά κάνει και πως ζειι; Σας ενοχλούν οι αλήθειες και τις σβήνετε, Από τα 13 σχόλια σβήσατε τα 8!!. Αυτό είναι το μπλόγκ σας. Ούστ Απαταιώνες Κλέφτες και Ψεύτες και νομίζετε ότι ενημερώνετε. Αφήστε ΟΛΑ τα σχόλια όσο κι αν σας ενοχλούν. Λογοκρισία επί Χούντας, επί Μπουλέ και Ζαμπάρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ να μην σβήνονται τα τόσο χυδαία σχόλια των Λουκοπουλικών εναντίον μιας γυναίκας ικανής που πρόσφερε και εξακολουθεί να προσφέρει στα δημοτικά. Αφήστε τα χυδαία σχόλια γιατί δείχνουν το επίπεδο των Λουκοπουλικών, την ποιότητα τους και την εμπάθεια τους σε ικανούς και άξιους ανθρώπους. Αφήστε τα ο κόσμος καταλαβαίνει

      Διαγραφή
    2. Τι προσέφερε στα Δημοτικά πέρα από τα ανοιχτά πόδια της και πόσα μας στοίχισε για 12 χρόνια θητείας; Εκτός μισθών και των "'αλλων" πόσα διαχειρίστηκε ξέρεις και τι έργο άφησε πίσω, ρε μολυσμένε; Ένα εκατομμύριο ευρώ χάλασε για τον Πολιτισμό, είπε ο Κοτσανάς σε ΔΣ και δεν απάντησε, για τα τρεισήμισι χρόνια, μπορείς να απαριθμήσεις το έργο της. Εκτός κι αν συμπεριλαμβάνεται και το σπίτι του εκατομμυρίου που έφτειαξε στον Πλατανίτη, λέγοντας ότι πήρε δάνειο απ' την Εθνική!! Πληροφοριακά το δάνειο ήταν περίπου 100 χιλιάρικα, όταν τα ΔΥΟ οικόπεδα που αγόρασε έφτασαν τις 100 χιλ. ευρώ!! Αυτά με ένα μισθό βγαίνουν μολυσμένε και μιλάς για ΙΚΑΝΗ και ΑΞΙΑ; Εκτός κι αν τα γράφει η ίδια!!

      Διαγραφή
    3. Και μας κουνάν ακόμη επιδεικτικά το δάκτυλο με έπαρση, παρ' όλου που αποδεικνύεται κλέφτης του αίματος του (αδελφού του), οπότε φαντάζεσαι τι έχει γίνει πιο πέρα, που καταδικάζεται ΕΠΤΑ μήνες φυλάκιση για Παραβαση Καθήκοντος (για έναν μουσαμά λένε, που δεν είχε το φορτηγό!!!), και ας διάγουν βίον ανθόσπαρτο με βίλες ταξίδια στο εξωτερικό, όντας άεργοι (μη μας τσαμπουνάτε για καθηγητιλίκια (όταν ΟΛΟΙ οι καθηγητές των ΤΕΙ κάνουν δυό και τρείς δουλειές για να τα φέρουν γύρω), και νομίζουν ότι ξέχασε ο κόσμος την πολιτική (επαγγελματική) ανεπάρκεια τους. Βλέπε και τους Κοτσανάδες. Αλήθεια φτάνουν τα 1200 του Αντιδημάρχου να συντηρήσουν οικογένεια, παιδί στο ιδιωτικό και "μαύρα" το nafpaktianews για να σε ακολουθεί στα χωράφια; Θα ξανατολμίσουν βέβαια οι φοροδιαιτοι και οι επαρμένοι τεμπελχανάδες να ξανα"εκτεθούν" για θα εισπράξουν!!! Εννοείται πρώην του Μπουλέ με τις παραφυάδες του και οι νύν του Λουκόπουλου. Αλήθειες δεν θέλετε Μαρία που έχεις γίνει πλέον στρατοδίκης Επίτροπος με τις ασυνάρτητες αναρτήσεις σε τούτο το μπουρδέλο, που νόμισες ότι θα σε βοηθήσει να φτειάξεις προφίλ; Με τον Μπέο και τα κόκκινα αυγά (λάθος ρολόγια) θα ενημερώσεις; Για τις αναθέσεις που ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ που κυριαρχεί και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ διοίκησης στην ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ δεν ασχολείστε γιατί κι εσείς ομοίως τα κάνατε ΣΚΑΤΑ. ΟΥΣΤ σκατόβλαχοι λιμοτάγαρα.

      Διαγραφή
    4. Ξέρω ότι θα τα σβήστε όπως πάντα!!!

      Διαγραφή
    5. ΤΙ ΖΙΑΜΠΑΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ. ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΕΙΝΑΙ.
      ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ 5 ΜΑΡΙΕΣ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ.

      Διαγραφή
    6. ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    7. Γιατί τόσο μίσος;

      Διαγραφή
    8. Θα πρέπει να χαιρόμαστε που είχαμε Κλέφτες και Παλλακίδες Ταγούς; Τόσο μολυσμένοι πιά;

      Διαγραφή
    9. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΣΡΑΞΑΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΙΔΟΤΕΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΛΑΔΟΜΠΟΥΚΑ ;

      Διαγραφή
    10. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΟΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

      Διαγραφή
    11. τέτοιο μίσος για την Ζιαμπάρα δείχνει φόβο και μόνο από αυτούς που την χτυπούν άνανδρα με χυδαιότητα χωρίς στοιχεία και χωρίς πολιτικά επιχειρήματα. Ευτυχώς για την Ναύπακτο που η Ζιαμπάρα έχει κότσια δεν κάνει πίσω. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο καθαρή είναι, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί

      Διαγραφή
    12. Έχεις δει κανέναν ΚΛΕΦΤΗ στη ζωή σου να κάνει πίσω όταν έχει μάθει στην νομιμοφανή κλεψιά? Όλοι οι κλέφτες φωνάζουν για να φοβηθούν οι νοικοκύριδεςι. Δυστυχώς για τη Ναύπακτο που έμπλεξε για πρώτη φορά με επαγγελματίες πολιτικούς και κλέφτες, διάγοντες πλουσιοπάροχους βίους ενώ δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.

      Διαγραφή
    13. Εντυπωσιασμένε 4.31 μηπως μπορεις να πεις ποια η προσφορα της κυριας χαχαχα στο δήμο?
      Μηπως εφαγες και εσυ απο το 1 εκατομμύριο που χαλασε σε πολιτιστικες βλακωδης εκδηλωσεις?

      Διαγραφή
    14. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΙΑΜΠΑΡΑ ΕΠΩΝΥΜΩΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ.

      Διαγραφή
  14. 1- απαράδεκτο να σβήνονται σχόλια - έχουν ενδιαφέρον ακόμα κι αν φαίνεται ότι είναι χυδαία κλ -> η αφαίρεση είναι λογοκρισία !!!
    2- απαράδεκτο και το αρχικό σχόλιο του μπλογκ, γιατί μοιάζει σαν να βγάζει κακία χωρίς λόγο
    3- έκαστος κρίνεται από τις πράξεις του και μέχρι στιγμής η Ναυπακτία διδάσκει ότι δεύτερη φορά ίδιο δήμαρχο δεν βγάζει !!!

    αναζητείστε αλλού τα κακά πεπραγμένα της παρούσας δημοτικής αρχής, όπως λ.χ. στις απ' ευθείας αναθέσεις ακόμα και για πράγματα που μπορεί και πρέπει να τα κάνει το προσωπικό του δήμου (και δεν είναι μόνο σε εργολάβους, αλλά κι αλλού, όπως δίκες που δίνονται σε συγκεκριμένο γραφείο και μάλιστα των πρώην συνεταίρων Κατρούγκαλου (αυτό αφορά και προηγούμενες δημοτικές αρχές), αναθέσεις απ' ευθείας χωρίς έστω οικονομική επιτροπή για έργο νομικού - καταγραφή ακίνητης περιουσίας δήμου- κλ.κλ.κλ. )

    και για να μπορείτε να κάνετε σκληρή και εποικοδομητική κριτική, καλό είναι αντί να στέκεστε στο τι , πως και γιατί του Σιαμαντά, να σκέφτεστε και εσείς τι προσδοκά καθένας που βρίσκεται στη δημοτική εξουσία

    χαρακτηριστικά:
    έχουμε μέχρι στιγμής 4 εν δυνάμει υποψήφιους δημάρχους ή δημάρχους στη θέση του δήμαρχου (μερικοί λένε και 5) -> μήπως πρέπει να επισημανθεί αυτό; και άλλα τέτοια πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ δυνάμει δήμαρχοι είναι πολύ περισσότεροι. Στις επόμενες εκλογές, ίσως δεις υποψηφίους που ούτε καν φαντάζεσαι.
      ΟΙ 4-5 που αναφέρεις, είναι μόνο στο μυαλό σου. Από αυτούς κανείς δεν θα"παίξει"
      ΌΤΑΝ τα σχόλια ξεπερνούν τα όρια του trash, ασφαλώς και πρέπει να λογοκρίνονται.
      Τι να κάνεις όταν το blog και κυρίως τα σχόλια ξεπερνούν τα όρια του trash.
      ΜΙΑ θολούρα στη διατύπωση την έχεις. Γράφεις στο σχολιό σου: "για να κάνετε εποικοδομητική κριτική δεν πρέπει να κρίνετε τις πράξεις (πως και γιατί) του Σιαμαντά. Πρέπει να σκεφτείτε τι έχει στο μυαλό του και τι ακριβώς προσδοκά ο Σιαμαντάς!!....
      Δημοσθένης Λιακόπουλος?

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕ , ΟΤΙ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ;

      Διαγραφή
  15. ΔΕΝ υπαρχει λογοκρισια. Τα σχολια αναρτωνται αυτοματα. Σβηνονται μονο τα υβριστικα.. δεν μπορουν καποιοι ανεγκεφαλοι να προσβαλλουν και να βριζουν συνεχως καποια ατομα... Αν δεν εχετε πολιτικα επιχειρηματα δε σας φταιει κανενας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υβρις ειναι μονο οταν αφορα την ηθικη υποσταση του ατομου και οχι τα τοσα που γραφουν η Μ και ο Γ.Κ. για τον Δημαρχο?

      Διαγραφή
  16. Μην ασχολείστε παιδιά με τους λουκοπουλικούς δεν αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο χυδαίοι, τόσο αισχροί, τόσο εκδικητικοί και εμπαθείς που ξεμπροστιάζονται από μόνοι τους. Να τους χαίρεσαι μπαρμπα-Τάκη τους εκπροσώπους σου. Μαζί με τον εαυτό τους ξεφτυλίζουν και σένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα από πότε δείχνεις ενδιαφέρον για τον Μπαρμπα- Τάκη. Μέχρι σήμερα ανίκανο και άσχετο τον έλεγες!!! Μήπως προσπαθείς να μας πεις κάτι Μαρία;

      Διαγραφή
    2. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
  17. Αυτή η πενταετία θα είναι η πιο μαύρη σελίδα για τη Ναύπακτο, όχι μόνο γιατί δεν θα γίνει τίποτα αλλά κυρίως γιατί ξεπέφτουν όλα και κυρίως το επίπεδο μας σαν κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το ΘΑ δείχνεις εμπάθεια και ότι Βιάζεσαι άρρωστε. Πολιτικός λόγος και αντίλογος υπάρχει;

      Διαγραφή
    2. 5.24 το ξεχαρβάλωμα του δήμου δεν είναι ορατό μόνο στο δημοτικό συμβούλιο αλλά σε όλο τον δήμο. Οι υπάλληλοι μπαινοβγαίνουν στα γραφεία όποτε θέλουν. Τα μηχανάκια που έβαλε ο Μπουλές για να χτυπούν κάρτα ξεχαρβαλώθηκαν με το που ανέλαβε ο Τάκης και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα φτιάξει. Η πολεοδομία είναι χειρότερα από ποτέ. Ο Σιαμαντάς και ο Ράπτης αναθέτουν μόνοι του δουλειές χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ο Κοτρωνιάς κάνει τη μια ανάθεση μετά την άλλη για καθαρισμούς αγροτικών δρόμων στην Αποδοτία. Προσλαμβάνουν ειδικούς συνεργάτες ενώ χτυπούσαν τον Μπουλέ για αυτό το θέμα.Τα μεγάλα έργα πάνε περίπατο. Περίπατο ο βιολογικός καθαρισμός γιατί η ομάδα του Τάκη προτίμησε παιχνίδια με εργολάβους. Περίπατο το νερό στις δυτικές συνοικίες γιατί κανείς από την ομάδα του Τάκη δεν κυνηγάει το θέμα. Ο μόνος που δείχνει να τρέχει και αυτός κάνοντας μόνο παρανομίες και ρουσφέτια είναι ο Κοτσανάς. Αυτά για αρχή της κουβέντας

      Διαγραφή
    3. Ο Κοτσανάς με τα κανάλια μαζί του ανοίγει το στενό με το έτσι θέλω. Σάββατο παίρνει τις μπουλντόζες της ΤΕΡΝΑ χωρίς μηχανικούς χωρίς άδειες χωρίς μελέτες και κατεβάζει τον λόφο. Τόσα φορτηγά μπάζα που τα ρίχνει; Ας το ψάξουν κάποιοι οικολόγοι - περιβαντολόγοι

      Διαγραφή
    4. Σιγά ρε μη σκίσεις κανένα καλσόν. Αυτό είναι πολιτικός λόγος; Που είναι ρε λιγδιάρη να διαμαρτυρηθείς εσύ. Με ξένο κώλο κάνω και γω τον πούστη! Οι οικολόγοι και οι γυναικολόγοι. Εσύ τι κάνεις και περιμένεις από τους άλλους να βγάλουν το φίδι; Εσύ είσαι ο ξεσηκωτής ρουφιάνος; ¨αντε ρε στη Σίμου να κάνεις μπάνιο στη στέρνα. Ο Κοτσανάς πολύ καλά κάνει και γίνεται λαϊκός ήρωας στη Μαμουλάδα και στο Στενό. Ο Μπουλές από τα ρουφιανεύει και η Μαρία να καταγγέλλει στο μπουρδελο-μπλόγκ τι άλλο έχετε να πείτε σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ επιχείρημα; Μετά γράφετε για απουσία επιχειρημάτων ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ξεγάνωτοι που θα κάνετε αντιπολίτευση με κοπριές. Ούστ Καράβλαχοι που μάθατε στην Κλεψιά και αποκτήσατε λόγο πολιτικό. Που είναι οι αναρτήσεις σας για την ουσία του προβλήματος σήμερα;;;; Βλέπε Καρακώστας. ΜΟΥΓΚΑ, αλλά ξέρετε καλά τι σημαίνει ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

      Διαγραφή
    5. και εσύ ξέρεις καλά από τρούμπα και υπόκοσμο με το επίπεδο που μιλάς 6.23. Ξεπεσμός να εκπροσωπείτε την Ναύπακτο οι χυδαιολόγοι και αισχρολόγοι. ΞΕΠΕΣΜΟΣ

      Διαγραφή
    6. Μήπως η ΤΕΡΝΑ πληρώνει το ιδιωτικό σχολείο της κόρης του Κοτσανά ή κανείς άλλος εργολάβος;Γιατί με τον μισθό του αντιδημάρχου και τη σύζυγο οικιακά δεν βγαίνει τετραμελής οικογένεια και με παιδί να πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο με το που έγινε ο μπαμπάς αντιδήμαρχος

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    8. 7.00 Μ.Μ. ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    10. ΖΑΜΠΑΡΑ-ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!! και με στοιχεία!

      Διαγραφή
    11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  18. UNA ΡΑΤΣΑ UNA ΦΑΤΣΑ ΜΠΕΟΣ ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σιαμαντάς είναι θύμα του ίδιου του του χαρακτήρα. Δεν έχει καμιά μάσκα, είναι αυτό που βλέπεις. Το επίπεδό του είναι κι αυτό ανάλογο του επιπέδου των διαδικασιών αλλά και του κιτς που δημιούργησε και το λέει αίθουσα ΔΣ με τις πολύχρωμες πλαστικούρες. Το μόνο που δεν φαντάζεσαι είναι ότι δυστυχώς υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που αποδέχονται τέτοιες προσωπικότητες. Έτσι είναι περισσότερο αποδεχτός από σένα. Αυτά που κάνει είναι αποδεκτά και φαντάζουν στους άσχετους.

      Διαγραφή
    2. Ενώ το εΕπίπεδο Μπουλέ -Ζαμπάρα είναι το ίδιο με Παπακωσταντίνου-Παπαντωνίου- Τσοχατζόπουλου που ρήμαξαν τον άμπακα και τώρα εκ του ασφαλούς πουλούν ποιότητα και γοητεία. Και μη μου ξαναπείς για στοιχεία γιατί έχουν δημοσιευτεί από τον αδερφό του.

      Διαγραφή
    3. περιμενε ΄΄ασχετε ΄΄να δεις τι φτιαξατε 3 χρονια! θα σας βγαλουν στη φορα ολες τις βρωμειες σας

      Διαγραφή
    4. ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 7.21

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ.

      Διαγραφή
  19. Μάλλον έχεις μπερδευτεί με τις λέξεις. Μίσος και Ξεπεσμό δίδαξες εσύ με το που νόμισες ότι θα ζήσεις σε βάρος της κοινωνίας άεργη. Νόμισες ότι θα μπορείς να κοροϊδεύεις επ' άπειρον. Ήρθες απ' τα ορεινά με διαχείριση κόσκινο (Δεδραμής- Ξάνθης) και νόμισες ότι θα συνεχίστε το πλιάτσικο. Σας στήριξαν για κάτι νέο και σείς ρημάξατε εκτός από τον κορβανά και τις σχέσεις της πόλης. Διχάσατε την κοινωνία μαζί με τον άλλο ανεκδιήγητο τον Πάπαρο, νομίζοντας ότι με το διαίρει, θα χαλιναγωγήστε το εκλογικό σώμα. Ευτυχώς που σας πήραν χαμπάρι και μαζεύτηκαν όλοι μαζί (έστω και χωρίς συνοχή) για να μπορέσει η κοινωνία να βρεί τις νόρμες της. Τίποτα να μην κάνουν 5 χρόνια, θα τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη που μας απάλλαξαν από αρπακτικά. Δημιουργήσατε στρατιά μολυσμένων παπαγάλων, δημιουργώντας σύγχυση στην κοινωνία. Αν νομίζετε ότι είναι η κοινωνία στραβή, ξαναδοκιμάστε. Σίγουρα δεν γνωρίζετε. Άλλος θα βρεθεί την επόμενη πενταετία. Κοιτάτε την πορεία Κονίδα, Νταουσάνη και Παπαθανάση. Από την πρώτη γραμμή περνάς στην Πρώην και μετά στην Τέως. Επιδιώξατε τον διχασμό της κοινωνίας, γιατί νομίζατε ότι θα λειτουργήσει σαν την Σίμου. Προχωράτε με κομπασμό και κουνώντας το δάκτυλο. Το δάκτυλο μπορούν να το κουνούν άλλοι, όχι εσείς που είστε ΞΕΝΟΙ. Το ίδιο κάνει και ο άλλος που γρήγορα θα αναγκαστεί να ποιμενάρχει στην Καπερναούμ. Η κοινωνία σας απέρριψε μαζί με τους αυλικούς και τους μολυσμένους σας. Οι σφαλιάρες θα είναι απανωτές, σε κάθε επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοτρωνιάς Κοτσανάς Ράπτης Σιαμαντάς Καρακώστας Φράγκος τους ενώνει το μίσος για τον Μπουλέ και τα ρουσφέτια για οτι προκύψει. Οτι χειρότερο έβγαλε αυτή τη φορά η Ναύπακτος καταδικασμένη να βουλιάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  22. Αυτές οι άναρθρες λέξεις (μίσος, ξεπεσμός, υποκλίσεις, τρούμπα, υπόκοσμος, χυδαιότητα, εμπαθείς, αισχροί και εκδικητικοί) είναι επιχειρήματα και πολιτικός λόγος; Σε σοβαρό μπλόγκ κουκουλοφόρων, έπρεπε να περνάνε όλα πρώτα από αποστείρωση κλίβανου του εργαστηρίου Μπουλέ -Ζαμπάρα -Κοτρώνη. Γιαυτό κρύψε τα σχόλια όπως κάνεις πάντα, μη μάθουν τις βρωμιές σας. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που Υποκλίνονται στη μαγκιά σας να πλουτίζετε χωρίς να δουλεύετε, ενώ μας δουλεύατε 12 χρόνια. Νισάφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλο το σχολιο αλλο η βρισια.. μαθε να ξεχωριζεις ρε βλημα... και φερε στοιχεια που να δειχνουν αν πλουτισαν παρανομως.. ΚΟΤΑ!

      Διαγραφή
  23. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεγε ο Σημίτης σχετικά με τους Κλέφτες του δημόσιου κορβανά. Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα. Κανένας δεν μπόρεσε να βρεί στοιχεία γιατί ως γνωστό το μαύρο χρήμα δεν αφήνει ίχνη. Κανένας δεν κατηγορήθηκε, δεν δικάστηκε και φυσικά δεν καταδικάστηκε. Λέτε λοιπόν να μην έκλεβε κανείς εκείνη την περίοδο; Τα ίδια μας τσαμπουνάτε μήνες τώρα. Στοιχεία υπάρχουν; και που τα έχει ο αδερφός του κι αν τα δημοσιοποίησε, οι κλέφτες παραμένουν σαν πολιτικά πρόσωπα κουνώντας το δάκτυλο, ποιώντας την νήσσαν ή μάλλον την πεπλανημένη διακορευμένη παρθένα! Α ρε αντιτσούμα μούλειψες!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  24. Πολύ πετυχημένη η ανάρτηση. Στην αρχή γέλασα με τις φωτογραφίες και τις ομοιότητες των δύο ανδρών κυρίως στις συμπεριφορές και το χαρακτήρα που βγάζουν. Πράγματι ο Σιαμαντάς κατάφερε να διαλύσει το δημοτικο συμβούλιο επειδή κάποιοι του είπαν ότι μπορεί να βγει μπροστά απο νωρίς και να πάρει κεφάλι στη διαδοχή του Τάκη. Πήρε αέρα και έδειξε τον πραγματικό εαυτό του. Τίποτε περισσότερο. Αν τώρα μοιάζει με το Μπέο τι να κάνουμε, θα έχει και η Ναύπακτος το δικό της Μπέο, είναι σημείο των καιρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τους κλέφτες της Σημιτικής περιόδου (χωρίς στοιχεία και παραπομπές βεβαίως).

      Διαγραφή
    2. Η σημειολογική φυσιογνωμική ανάλυση συμπεριφορών και χαρακτήρων, είναι προτερήματα βλακών, πολλώ δε μάλλον εσένα που είσαι και βλάχαδερό. Έμαθες να κρίνεις αναρτήσεις σβουνιάς, μόνο από φωτογραφίες! Πλύνε με αλισίβα τη λέρα στο μυαλό σου, γιατί την κριτική στους Ναυπάκτιους τη δικαιούμαστε οι Ναυπάκτιοι, ενώ εσύ ο ξεθαρρεμένος χωριάτης μάθε να σέβεσαι τους θεσμούς! Μουλαροσκατόβλαχε!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  25. Από πότε η ΑΛΗΘΕΙΑ λέγεται ΞΕΠΕΣΜΟΣ κουκουλοφόρε τύποις φιλόλογε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΑ;;

      Διαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ολα τα γραψατε απαντηση ομωσ στην ανακοινωση του κ.Σιαμαντα δεν ειδα.
    Αμφισβητεί αραγε καποιος τα γραφομενα?
    Δεν νομιζω αλλα θελει μαγκια η κοτα να παριστανει τον κόκορα, και αυτη η μαγκια ειναι ανυπαρτη.
    Ο Μπουλες χρησιμοποιουσε μουγκους και ανυπαρκτους προεδρους δημοτικου συμβουλιου και σας ενοχλει τωρα που ειναι καποιος που λεει τα πραγματα με το ονομα τους και ξερει τις διαδικασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να του πάρετε βηταμινες για την εξάντληση μην τον χάσετε,αφου είναι τόσο πηδηκουλας.

      Διαγραφή
    2. ΗΔΗ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟ 60%ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ.ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΩ ΠΕΡΔΕΤΑΙ.ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΑΑΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΑΕΡΟΜΑΜΗΣ;;;;

      Διαγραφή
    3. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ.
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ;
      ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
    6. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
  30. Θυμαται κανεις να μας πει για την εταιρεια blace orange με ποσες χιλιαδες ευρω εφτιαξε την ιστοσελιδα της ναυμαχιας της ναυπακτου με απευθειας αναθεση της Μαριας?
    Ξερεται ποσο στοιχισε η μελετη για τη κυκλοφοριακη ρυθμιση της ψανης με τις γλαστρες?
    Το μονο που καταφεραν ηταν να γελασουν και τα πλακακια.
    Οποιος ενδιαφερεται ας μπει στη διαυγεια να ενημερωθει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Σιαμαντάς και όλη η αρρώστια της πόλης μαζεύτηκε γύρω απο τον Τάκη και διοικεί το δήμο. Κάθε λέξη που γράφουν είναι κιτρινίλα κατά της Μαρίας. Δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο καλό της κάνουν. Τέτοιο επίπεδο έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. βλέπω ότι προσπαθούν οι διαχειριστές του μπλογκ να κάνουν κριτική , αλλά δεν τα καταφέρνουν, γιατί το πρόβλημα είναι η συγκεκριμένη δημοτική αρχή -> αυτό όμως είναι ένα πρόβλημα, γιατί πρόβληματική ήταν και οι προηγούμενοι !

    αυτοί που είναι τώρα στην δημαρχιακή εξουσία φαίνεται ότι απλά επενδύουν στα κακώς πεπραγμένα των προηγούμενων και φαίνεται ότι ακόμα είναι πρόσφατη η ανάμνηση των προηγούμενων ώστε ακόμα μπορούν αν όχι να πείσουν, να γίνονται ανεκτοί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ 8:12 ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ;

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Με κουκλαρα γυναικα και 3 πσιδια;;;;;;;; ποσο αρρωστος εισσι εσυ που γραφεις ολα αυτα;

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ξέρω Κοτρώνη θα τα σβήσεις εδώ μέσα, αλλά αυτά και ΑΛΛΑ θα ακουστούν στην καθημερινότητα.

      Διαγραφή
  33. Blogg ανωνύμου που τον ενοχλούν τα ανώνυμα σχόλια! Κατά τα άλλα μιλούσατε για κουκουλοφόρους και κουκούλες. Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο άγνωστοι αυτοί που τα έγραφαν και συνεχίζουν να τα γράφουν; Μήπως σας βόλευε παλαιότερα να μιλάτε για κουκούλες, για να προκαλέσετε συμπάθεια; Μα πως γίνεται και όλη η αρρώστια να σας ακολουθεί; Κάτι συμβαίνει με τον Φορέα αυτής της αρρώστιας, που πηγάζει από την προηγούμενη δημοτική ομάδα. Τέτοια φαινόμενα δεν υπήρχαν στη Ναύπακτο. Λυπάμαι πραγματικά για το τι διαβάζω απ' τον καθένα που συμμετέχει σ' αυτού του είδους τις "συνομιλίες". Αφήστε οι διαχειριστές την άσχετη φλυαρία για Μπέους και βιντεάκια με χορούς, γελάκια, υπονοούμενα, κλέφτες, κόκκινα φώτα και κολοτούμπες και μιλήστε καθαρά Πολιτικά χωρίς πικρίες κι εμπάθειες. Δήμαρχος της Ναυπακτίας είναι ο Λουκόπουλος για 5 χρόνια και μαζί του η Ενωτική Πρωτοβουλία, αυτόν επιλέξαμε. Αν μπορείτε ενημερώστε μας για τα ουσιαστικά ζητήματα που υπάρχουν, άσχετα αν προϋπήρχαν, κάντε έλεγχο και κριτική σε πολιτισμένο επίπεδο, αλλά αφήστε τα σχόλια ελεύθερα όσο κι αν δεν συνάδουν με τις απόψεις σας. Εμείς κρίνουμε και όχι εσείς. Διαφορετικά αφήνετε χώρο για να υπάρξουν και άλλα πολιτικά Ιστολόγια που να λένε αλήθειες. Μπαίνω για να διαβάσω πολιτικό λόγο και διαβάζω αδιάφορες αναρτήσεις και εμπαθείς κακίες, καθώς και μία από τα ίδια σχολιασμούς. Σας παρακαλώ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ δε σας διαβάζουν μόνο οι φίλοι σας. Συγχωρέστε με, ποτέ δεν παρεμβαίνω σε καμία συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενημερωση ειναι κ αυτο... ανοιξε τα ματια σου..

      Διαγραφή
    2. 8:48 μ.μ. δεν είναι πολιτισμός και δημοκρατία οι βρωμερές επιθέσεις σε κάποια άτομα. Τέτοια σχόλια πρέπει να σβήνονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα πολιτικά επιχειρήματα ναι, είναι αποδεκτά. Όταν όμως υπάρχουν παντού χυδαία σχόλια τότε δεν έχουμε δημοκρατία αλλά μια ανώμαλη κατάσταση όπου όλοι βρίζουν όλους και κανείς δεν σέβεται κανέναν.

      Διαγραφή
    3. Η κοινωνία κρίνει τι είναι αισχρό και χυδαίο, εσύ με τη λογοκρισία σου προσπαθείς να προστατεύσεις την κοινωνία ή τον εαυτό σου?

      Διαγραφή
    4. αν υπηρχε λογοκρισια το σχολιο σου δε θα ανεβαινε αυτοματα βλακα!

      Διαγραφή
  34. Με ανώνυμα υβριστικά σχόλια, το μόνο που καταφέρνεις ΕΣΥ μεγάλε και τρανέ σχολιαστή να μας αποδείξεις οτι κατάγεσαι απο γενιά πιθήκων που ζει στα λαγούμια της πολιτικής. Βγες επώνυμα και κράξε όποιον έχεις άχτι, για να σε φτύνει στη συνέχεια όλη η τοπική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΙΚΟΙ

      Διαγραφή
  35. Να τους χαιρεσαι Τάκη τους βρωμιάρηδες οπαδούς σου. Πρέπει να είσαι περήφανος που έχεις τέτοιους υποστηρικτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ε; ΑΜ ΔΕ.....
    ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απορία.Γιατί η διάνοιξη του Στενού έγινε Σάββατο,η χρήση μηχανημάτων της Τέρνα,είναι με αμοιβή στην εταιρεία? Αν όχι δεν δημιουργεί υποχρεώσεις προς τον εργολάβο της εταιρείας? Μελέτη για το έργο αυτό υπάρχει,όπως είχε αναφέρει ο κ.Κοτσανάς( δηλώσεις σε τοπικά κανάλια ) ,ότι χρειάζεται για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του?Ερωτήματα που δημιουργούνται σε όποιον έχει απλή λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανδρέα ξέρεις τι λέει ο κόσμος. Γάτος @αμεί και γάτος σκούζει. Έχεις στενή συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ Αντρέα, μόνο στα έργα; Για πες μου πως τα βγάζεις πέρα μόνο με τα 1300 ευρώ από τον μισθό του αντιδημάρχου και με την γυναίκα σου στα οικιακά; πως στέλνεις τα παιδιά σου σε ιδιωτικό σχολείο το ένα και το άλλο το πας κάθε μέρα σε ομάδα στην Πάτρα; Μόνο με τα λεφτά του αντιδημάρχου; Και αντί να λες οτι το δικό σου παιδί το στέλνεις σε ιδιωτικό μαζί με το παιδί του Σιαμαντά από τότε που έγινες αντιδήμαρχος, βγαίνετε και λέτε ότι το παιδί της Ζιαμπάρα πάει σε ιδιωτικό σχολείο .Το παιδί της πάει στο 2ο λύκειο Ναυπάκτου μαζί με το δικό μου παιδί. Κι αν φοράτε παντελόνια όλοι αυτοί που τσαμπουνάτε ψέματα στον κοσμάκη αποδείξτε με στοιχεία ποια είναι η αλήθεια Σταματήστε τα ψέματα Η Ναύπακτος είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε.

      Διαγραφή
    2. αγαπητε 11,32 ποια είναι η απορία σου?
      τι σε νοιάζει που πάνε σχολείο τα παιδιά τους?
      έχεις στοιχεία για λαμογιές?αν ναι γραψτα να τα μάθουμε όλοι,τα παιδιά δεν σε αφορούν ,θα σε αφορούσε μόνο αν ο Σιαμαντάς ή ο Κοτσανάς ζητάγαν απο σένα να τα πληρώσεις.Αν θυμάμαι καλά και τα παιδιά του Παπαθανάση σε ιδιωτικο στη Πάτρα πάνε αλλά δεν βλέπω να αγχώνεσαι.
      Αν θες ζήτα τους τη φορολογική τους δήλωση για να δείς πως πληρώνουν.
      Υπόλογοι στους Ναυπάκτιους είναι οι εκλεγμένοι και όχι τα παιδιά τους,οι γυναίκες τους και οι γιαγιάδες τους.Λίγο ήθος δεν κάνει κακό.

      Διαγραφή
    3. για τα αισχρα που γραφουν εναντιον της ζιαμπαρα δε λες τιποτα ομως.. Μουγκα!

      Διαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σιαμαντάς και η παρέα του βρίζουν επειδή αυτό ξέρουν να κάνουν. ξεχνάτε οτι ο Αστέρας έφαγε 12.000 πρόστιμο από τις βρισιές του Σιαμαντά; Βρίζουν τη Ζιαμπάρα επειδή τους τα χώνει στο συμβούλιο και τη μισούν. Ένας Ναυπάκτιος Μπέος δεν δέχεται να χάνει από μια γυναίκα.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Εσείς οι πλαστογράφοι κοιτάτε πως να κάνετε καμιά πλαστογραφία ακόμη. μονο για τετοιες πράξεις και για βρίσιμο είστε ικανοί

      Διαγραφή
    4. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
    5. Βρίζει συνεχώς η παρέα του Σιαμαντά, αν δεν τα γράφει και ο ίδιος ο Σιαμαντάς κιόλας από τη μανία του.

      Διαγραφή
  39. ασχοληθείτε με τα κακώς πεπραγμένα της παρούσας δημαρχίας και όχι με το να αναρτάτε σχόλια απλώς για να λέτε ότι κάτι γίνεται !

    το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη δημοτική αρχή βγήκε (συνοθύλευμα μεν, αλλά συγκολλητική ουσιά η λαγνεία για την εξουσία) επειδή οι άλλοι τα έκαναν μαντάρα και φαίνεται ότι για ένα διάστημα θα παίζουν επικοινωνιακά βασιζόμενοι στα λάθη των άλλων

    αν θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί στην κριτική μας στην παρούσα δημαρχιακή ηγεσία, αυτή αποδομείται από τις πράξεις της και όχι από παραπολιτικά σχόλια - ενδεικτικά:
    αν προσέξει κανείς στο διαύγεια, θα δει αναθέσεις απ' ευθείας ακόμα και εκεί που δεν υπήρχε καν λόγος για αναθέσεις, αφού έχει την δυνατότητα να τα κάνει μόνος του ο δήμος (λ.χ. αναζητήστε απόφαση απ' ευθείας ανάθεση δημάρχου και όχι οικονομικής επιτροπής για καταγραφή ακίνητης περιουσίας του δήμου ή αποφάσεις ανάθεσης εκπροσώπησης του δήμου σε δικηγορικά γραφεία -κατά προτίμηση συγκεκριμένο της Αθήνας- , ενώ έχει εκπροσώπηση με μόνιμο δικηγόρο και αν ήθελε κάποιον άλλον δικηγόρο μπορούσε να αναζητήσει κάτι τέτοιο είτε στους Ναυπακτίους, είτε στον δικηγορικό σύλλογο Μεσολογγίου κα) - βέβαια παρόμοιες πρακτικές ακολουθούσαν και οι προηγούμενοι, όμως υποτίθεται ότι αυτοί ήρθαν για να τα βελτιώσουν και να τα αλλάξουν

    ακόμα και για την Μ. Παρασκευή βλέπουμε απ' ευθείας αναθέσεις και μεταξύ αυτών μια που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση -> για το άναμμα του σταυρού -> και αυτό θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν αναζητούσαν έναν εθελοντή να το κάνει, όπως γινόταν κάποτε ...κλ.κλ.κλ.

    γι' αυτό αν πραγματικά θέλετε να κάνετε σκληρή κριτική, σοβαρευτείτε ! με φωτογραφίες, ευφυολογήματα κλ.κλ.κλ. κριτική δεν γίνεται ! -> ίσως τους κάνετε και συμπαθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο αγαπητέ αν υπήρχαν τέτοια ζητήματα να είστε σίγουρος ότι θα τα έπαιζαν κάθε μέρα. Επειδή όμως δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό (σε σχέση πάντα με την δική τους διοίκηση) γράφουν όλη μέρα άνευ λόγου βλακείες, νομίζοντας ότι γράφουν πολιτικά! Αυτό είναι το επίπεδό τους. Βέβαια νομίζω ότι είναι πρόβλημα του Μπλόγκερ, που είναι αγράμματος και βλάξ.

      Διαγραφή
  40. και ο υποβιβασμος του δ.σ. τι ειναι; σ' αρεσει που κοντευουμε να γινουμε σαν αυτο του Βολου;;;;
    για το αν γινεται κριτικη καλο ειναι να παρακολουθησεις κανενα δ.σ. γιατι εχεις μαυρα μεσανυχτα!
    κ οσο για το αν τα εκαναν μανταρα οι προηγουμενοι να πας να παρεις τα στοιχεια απο την οικονομικη υπηρεσια, να παρεις και τις εκθεσεις των ορκωτων λογιστων να ξεστραβωθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εσείς της Ενωτικής φαίνεται να έχετε κάποιο ψυχικό πρόβλημα. Αυτό φαίνεται από αυτά που λέτε και γράφετε. Επιτίθεστε με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο σε συγκεκριμένα άτομα επειδή ΔΕΝ έχετε πολιτικά επιχειρήματα. Πηγαίνετε λοιπόν καμιά επίσκεψη στη Γιωργία να σας κοιτάξει, έτσι και αλλιώς δωρεάν είναι αφού είστε ψηφοφόροι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς της Ενωτικής φαίνεται να έχετε κάποιο ψυχικό πρόβλημα. Αυτό φαίνεται από αυτά που λέτε και γράφετε. Επιτίθεστε με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο σε συγκεκριμένα άτομα επειδή ΔΕΝ έχετε πολιτικά επιχειρήματα. Πηγαίνετε λοιπόν καμιά επίσκεψη στη Γιωργία να σας κοιτάξει, έτσι και αλλιώς δωρεάν είναι αφού είστε ψηφοφόροι της.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Kαλά λέει ο 3:55μ.μ. ότι οι ενωτικοί είναι για το ψυχιατρείο, φάνηκε από την απάντηση που έδωσαν (3:58μ.μ.). ότι πιο αισχρό και χυδαίο, αυτοί το βγάζουν.

      Διαγραφή
    4. ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΡΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  43. ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνοι σας τα αναρτάτε μόνοι σας σχολιάζετε, μόνοι σας βρίζετε και αναρωτιέστε ποιός τα γράφει, κάντετο επώνυμο το μπλόγκ να μιλάμε ΟΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΑ, μαυροψύχιδες, αρρωστημένοι, γυναικοπιπίδες, ρωποπερπέριδες (εδώ πάνει το επίθετο ρε ΠΟΥΝΤΕ και όχι μαζί με τις ασυναρτησίες, που δείχνουν τον Κοτρώνη),

      Διαγραφή
    2. Όλο κατηγορείτε το μπλογκ για ανωνυμία αλλά όλο το επισκέπτεσθε και σχολιάζετε. Αν εσείς που το κατηγορείτε είστε κατά της ανωνυμίας, βγείτε σε ΕΠΩΝΥΜΟ μπλογκ και δημοσιεύστε αυτά που θέλετε ΕΠΩΝΥΜΩΣ (αν έχετε τα κότσια, αλλιώς είστε ΚΟΤΕΣ). Και το lepantopress που είναι ανώνυμο και δεν σας αρέσει να μην το ξαναεπισκεφτείτε.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  44. ΟΤΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΑΡΟΙ.ΜΥΑΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ.ΓΥΝΑΙΚΟΠΙΠΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΓΚΑΖΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΡΕΝΟ.ΡΩΠΟΠΕΡΠΕΡΗΘΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΒΓΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΡΥΖΙΑ ΚΛΠ.ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥΣ.ΑΔΕΙΑ ΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΈΡΑΙΟ ΠΟΛΊΤΙΚΟ ΛΌΓΟ ΠΟΥΝΤΕ!!! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝΤΙΛΥΣΙΚΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Άναμμα του Σταυρού με ανάθεση περίπου 380 ευρώ σε ανάλογο μαγαζί.Δεν υπάρχουν πια εθελοντές Ναυπάκτιοι να ανάψουν τον Σταυρό.Δεν θα συνεχιστεί το έθιμο χρόνων της πόλης μας?
    Γιατί πολιτιστικά αγαθά είναι και τα ήθη και έθιμα ενός τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  47. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΓΕ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΤΟΥ ΘΑΘΑΚΙΑ ΚΑΙ...ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟ.ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;;ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ...ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ.ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. σ'ωραίος!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  48. Τελικά εκείνο που αποδεικνύεται είναι οτι οι Λουκοπουλικοι τη θέλουν τη ψυχανάλυση, αλλιώς δεν δικαιολογείται τέτοια μένος.
    Απίστευτο η Ναύπακτος να τρέφει τόσους ψυχακηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ζιαμπαρα η πιο αχρηστη αντιδημαρχος ever , γελαγαν ολοι οι μηχανικοι μαζι της ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  50. Δε θα προσλαβουμε ειδικους συμβουλους !! Κουιζ : ποιος αντιδημαρχος που το λεγε αυτο πηρε τρεις ειδικους συμβουλους αφου απειληθηκε απο τα συγκεκριμενα ατομα οτι αν δε τα προσλαβει στις επομενες εκλογες θα ναι απεναντι του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για ψάξε να δεις πως γελάει ο κόσμος με τον Καρακώστα που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα στις τεχνικές υπηρεσίες και άσε τη Ζιαμπάρα που πλέον δεν είναι αντιδήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΕ! ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς θα μείνεις εσύ μη χαθεί η μαλακία από την περιοχή!

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΕ! ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΟΛΟΙ...MAZI K O 4.02

      Διαγραφή
  55. Δεν απαντάει κανείς στην απορία.Γιατί η διάνοιξη του Στενού έγινε ΣάββατοΚύριακο ακόμα και τη νύχτα με τη χρήση μηχανημάτων της Τέρνα; Μελέτη για το έργο αυτό υπάρχει,όπως είχε αναφέρει ο κ.Κοτσανάς( δηλώσεις σε τοπικά κανάλια ) ,ότι χρειάζεται για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του? Γιατί δεν επέβλεπε το έργο ούτε ένας μηχανικός; Ερωτήματα που δημιουργούνται σε όποιον έχει απλή λογική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογική του παραλόγου! άντε ρε βλάχο στο χωρίο σου που έμαθες να ζητάς μηχανικούς, δημοπρατήσεις και μελέτες για πράγματα που θα έπρεπε από χρόνια οι προηγούμενοι να είχαν κάνει με τα μηχανήματα του Δήμου. Ούτε 500 ευρώ σε καύσιμα στοίχησαν αυτές οι εργασίες και αν έκανε ο δήμος τις βλακείες σου θα στοίχιζε 35.000 ευρώ. Εκτός κι αν είσαι εργολάβος και σου κόψαν την αργομισθία γύφτουλα. Για τα αυτονόητα δεν μιλούν. Τις ίδιες μαλακίες έκανε και ο Μπουλές στη διάνοιξη του δρόμου της Μαμουλάδας, καταγγέλλοντας στην αστυνομία και πήρε το τσάι του με το κράξιμο που του έκαναν και τώρα, μόκο τουμπεκί ψιλοκομμένο. Πάγιο αίτημα 50 ετών και η ανικανότητα ΟΛΩΝ των προηγούμενων δεν αφήνει περιθόρια για κουβέντα. Μόνο κάτι βλάχοι μαλάκες σαν εσένα μιλούν ανώνυμα σε μπουρδελομπλόγκ σαν τούτο εδώ. Ο Κοτσανάς κάθησε σαββατοκύριακο (και τις νύχτες) με τα μηχανήματα γιατί δεν δούλευαν εκείνες τις ώρες, για να τελειώσει τις εργασίες. Ξέρεις πολλούς εσύ απ' αυτούς που πέρασαν στην περιοχή που δούλευε για δύο 24ωρα συνεχώς και σαββατοκύριακο; Ντρπή σου ιδιοτελή καράβλαχε να κάνεις "υψηλή πολιτική" με μαλακίες ερωτήματα. Βγές επώνυμα μιας και τα ερωτήματά σου θεωρείς ότι είναι λογικά!!! Ή ας βγεί ο μάγκας ο Μπουλές να ερωτήσει στο ΔΣ ή η άλλη η αρχίδου για να πάρει απαντήσεις!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν απαντάει κανείς στην απορία ομως.. τι να πεις;; μηπως υπαρχει λογικη εξηγηση;

      Διαγραφή
    3. αντε στο σπίτι σου 4:01μ.μ. που μας το παιζεις πρωτευουσιάνος και που συνέχεια κατηγορείς το μπλογκ. αλλά βρήκες ανώνυμο μπλογκ και κάθεσαι και σχολιάζεις με άνεση και ευκολία. να βγεις ΕΠΩΝΥΜΑ άμα έχεις τα κότσια και σε ΕΠΩΝΥΜΟ μπλογκ να σχολιάσεις και όχι να μπαίνεις σε μπλογκ που δεν σου αρέσει και να σχολιάζεις μόνο και μόνο επειδή σου προσφέρει την άνεση της ανωνυμίας. ΚΟΤΑ

      Διαγραφή
    4. Εσύ ρε μαλακισμένο τι είσαι επώνυμος Μαλάκας ή όχι?

      Διαγραφή
    5. Ότι να ΄ναι απαντά ο 10:10μ.μ. καταφεύγοντας για άλλη μια φορά στην προσφιλή τακτική των αρρωστημένων λουκοπουλικών: στο βρίσιμο. Ουστ από εδώ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

      Διαγραφή
    6. 4:01 Οι οδηγοί του Δήμου πόσες ώρες δούλεψαν; το έκαναν με τη θέληση τους; τα μπάζα που πήγαν; μήπως κάποια για επέκταση ιδιοκτησίας; και στο ποτάμι; ο εργολάβος πως θα πληρωθεί; υπάρχει απόφαση ανάθεσης; Ο Λουκόπουλος είχε πει: θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα αυτή είναι η νομιμότητα; Δεν υπάρχει εργολάβος Ναυπάκτιος να κάνει τη δουλειά;

      Διαγραφή
  56. Ειχαμε εναν αγραμματο δημαρχο το Γιαννη και μια απλη φιλολογο να λυνει και να δενει σαν αντιδημαρχος για 3.5 χρονια και τωρα βγαζουν γλωσσα... ορισμος του θρασους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τώρα έχουμε τους φωστήρες!!!!!!!!!!!!! Σωθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ενώ τώρα με τον Τάκη γλάστρα και με τον Κοτσανά να κάνει συνεχώς παρανομίες θα προκόψουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΑ.. ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Ποιο είναι το πολιτικό επιχείρημα στα 160 σχόλια που γράφτηκαν εδώ βρε μαλάκα?

      Διαγραφή
    4. 160 σχόλια με 80 σβησίματα, επίπεδο Σίμους και η μαλακία σύννεφο! Κοτρώνη γαμιέσαι εσύ και το μπλόγκ σου.

      Διαγραφή
    5. Εσείς της Ενωτικής φαίνεται να έχετε κάποιο ψυχικό πρόβλημα. Αυτό φαίνεται από αυτά που λέτε και γράφετε. Επιτίθεστε με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο σε συγκεκριμένα άτομα επειδή ΔΕΝ έχετε πολιτικά επιχειρήματα. Πηγαίνετε λοιπόν καμιά επίσκεψη στη Γιωργία να σας κοιτάξει, έτσι και αλλιώς δωρεάν είναι αφού είστε ψηφοφόροι της. Αφού δεν ξέρετε να ξεχωρίσετε τι σημαίνει πολιτικό επιχείρημα, σίγουρα έχετε πρόβλημα...

      Διαγραφή
    6. Αυτό κι αν δεν είναι πολιτικό επιχείρημα, Ντενεκέ ξεγάνωτε!! Για υπόδειξέ μου από τα 165 σχόλια ποια είναι τα πολιτικά? ΚΑΝΕΝΑ. Στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΠΛΟΓΚ όλο τέτοια γράφονται. Το επόμενο είναι να μετατραπεί σε ΤΣΟΝΤΟΜΠΛΟΓΚ με κορυφή στα γκέι θέματα τον Κοτρώνη, στις τσόντες το βαθύ λαρύγγι την Ζαμπάρα και ζητήματα κλέβω- με ήθος και διαφάνεια ο Μπουλές. Άλλωστε την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα την κάνουν οι τσοντες στην Ελλάδα, γιατί όχι και στη Ναύπακτο με τέτοιους επαγγελματίες κατακάθια που μπλέξαμε

      Διαγραφή
    7. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΑ.. ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

      Διαγραφή
    8. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΕ! ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΟΛΟΙ...MAZI KΑΙ Ο 6:28 π.μ

      Διαγραφή
  59. το μίσος σας και το χαμηλό σας επίπεδο εκπρόσωποι και υποστηρικτές της ομάδας Λουκόπουλου είναι πολιτικό επιχείρημα γιατί δείχνει ότι δεν θέλετε την τάξη, την οργάνωση και την ανάπτυξη. Οι βρισιές, η χυδαιότητα και το ψέμα σας εκφράζουν και αυτά εκπροσωπείτε. Καμία σχέση με την πρόοδο και το καλό της Ναυπάκτου. Πολιτική στάση και άποψη εκφράζετε αλλά ούτε αυτό καταλαβαίνετε. Και η ταύτισή σας με τον Μπέο σας έχει ενοχλήσει τόσο πολύ γιατί είναι πέρα πέρα πετυχημένοι. Αυτό είστε και αποκαλύπτεται και σας ενοχλεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μιλήσουμε και κόσμια Πολιτικά. Χαίρομαι Μαρία που εσύ κι ο Κολλητός σου καταλαβαίνετε από τάξη, οργάνωση και την ανάπτυξη, χωρίς βρισιές, χυδαιότητα και ψέματα. Ελπίζω την επόμενη πενταετία οι Ναυπάκτιοι να εκτιμήσουν ότι όλα αυτά είναι για την πρόοδό τους, επειδή αυτή τη φορά δεν το κατάλαβαν. Σίγουρα πάντως πετυχημένΟΙ είναι οι Λουκοπουλικοί όπως έγραψες και δεν τους ενοχλεί να το λέτε!. Αλήθεια για πες μας τώρα που ηρέμισες. Τι έγινε η υπόθεση με το δικαστήριο που κατέφυγε η πρώην γυναίκα του Μπουλέ και ο κουνιάδος του, που τον κατηγορούν ότι τους έκλεψε 600.000 ευρώ, προκειμένου να φτειάξει το σπίτι στην Παλλήνη; Πάντως μια του ΚΛΕΦΤΗ, δυό του ΚΛΕΦΤΗ, τρείς και η κακή του μοίρα. Η κακή μοίρα απέμεινε τώρα!

      Διαγραφή
    2. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΝΑ. ΔΕN ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝΤΡΕΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Εσύ 3:07 που μιλάς και κόσμια Πολιτικά γνωρίζεις τίποτα για πλαστογραφίες στη Ναύπακτο;;

      Διαγραφή
    4. Eπισης χρωσταει 200.000 ευρω σε εναν ξαδερφο, 150.000 σε εναν κουμπαρο, 361.000 σε μια θεια του και 500 σε περιπτερα της Ναυπακτου.. Ρωτα και τους περιπτεραδες αν δεν με πιστευεις...

      Διαγραφή
    5. Προσπαθείς Γιαννάκη πονηρέ να διακωμωδήσεις το γεγονός; Σε λίγες μέρες που θα έχω το δικόγραφο και το δημοσιοποιήσω να δούμε τι μαγκιές θα λές!
      Για τους μη γνωρίζοντες: Έκτισαν εξ ημισείας ο Μπουλές και η πρώην γυναίκα του (ανηψιά του Αρσένη) σε οικόπεδο που τους χάρισε ο Αρσένης στον οικισμό βουλευτών (!) στην Παλλήνη Αττικής. Επειδή ο Γιαννάκης όντας σύμβουλος του Αρσένη δεν είχε μία το μερίδιό του (Εξ ημισείας) το έβαλε ο κουνιάδος του περίπου 1.000.000 ευρώ (σπίτι 250 τμ και βοηθητικοί χώροι με πισίνα παρακαλώ). Η γυναίκα του τρελά ερωτευμένη (όπως και οι ανέραστες μολυσμένες της καθ' ημών περιοχής) ενεπιστεύθει τα χρήματα του αδελφού της στο λαμόγιο. Τσάκωσε όμως το Γιαννάκη της να την απατά πολλάκις και τον σουτάρισε! Με την τελεσίδικη απόφαση του διαζυγίου τους ζήτησε και ολόκληρο το σπίτι, τη στιγμή που ο τρελός εραστής Γιάννης δεν είχε βάλει μία. Αυτός αρνήθηκε και αμέσως του έκανε αγωγή ο κουνιάδος του για να του επιστραφούν τα δανικά (κι αγύριστα). Ο τέως δήμαρχος έδωσε κάτι ψιλά (όσα του περίσσεψαν από το κλέψιμο του αδελφού του και το σπίτι της νέα (;) παλλακίδας Μαρίας εκ Κωλοσύρτη, για να καθυστερήσει τις αγωγές όσο ήταν δήμαρχος και τώρα ο πρώην κουνιάδος του ζητά τα ρέσταααα! Αυτή είναι η ιστορία του ζητήματος και ζήσαμε εμείς καλά και ο ΚΛΕΦΤΗΣ καλύτερα!!

      Διαγραφή
    6. ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΚΟΤΡΩΝΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ: Μάλλον σε συμφέρει γιατί χτυπάει τον μεγάλο κι εσύ μένεις στη σκιά. Σκιώδης Δημοτικός Σύμβουλος! Τίτλος που θα σου απονείμει η πόλη την επόμενη πενταετία. Εσύ και ο Νάσος Βούλγαρης! Ξεκινάτε για ψηλά και δεν περνάτε ούτε τα βασικά! Έννοια σας η κοινωνία γνωρίζει και ξεχωρίζει!

      Διαγραφή
    7. Τουλάχιστον σεβαστειτε την μνήμη ανθρώπων που εδώ και κάποιες δεκαετίες εχουν φυγει απο τη ζωη. Φτανει η χυδαιολογια σας σε ζωντες

      Διαγραφή
  60. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΝΑ. ΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝΤΡΕΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΕΡΝΑ. ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ; ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ;

      Διαγραφή
    2. Ο καθένας σε αυτή τη δημοτική αρχή κάνει ό,τι γουστάρει, κανένας δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν και για τίποτα, ο δε Τάκης όπως πάντα σε ρόλο ΓΛΑΣΤΡΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Έχετε καταλάβει τη διαφορά ΕΡΓΟΥ και ΕΡΓΑΣΙΩΝ: Σίγουρα όχι, γιατί ο πρώην βάσταγε για τον εαυτό του τέτοιες επεξηγήσεις. Ρουφάτε λοιπόν τ' αυγό σας για πέντε χρονάκια και μετά Κοτρώνη έλα με την όπισθεν. Θα σου αρέσει το αποτέλεσμα!

      Διαγραφή
  61. Κοτρωνη για την επιχειρηση σου εισαι τελειος ,αλλα για πολιτικη δε κανεις , μην ασχολεισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλειος με τι με πορδές και δάνεια από την Εθνική? Χρωστάει όσα ολόκληρη η Ναυπακτία και θεωρεί εαυτόν ως ο Μπίλ Γκέιτς των επενδύσεων ο δύσμοιρος! Αυτά παθαίνει όποιος είναι αγράμματος και ακαλλιέργητος. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες και κώλο φινιστρίνι!

      Διαγραφή
  62. Αφήστε τον Κοτρώνη και πείτε μας για τους 3 - 4 ειδικούς συνεργάτες που δεν θα περνάτε αλλα έχουν τοποθετηθεί για να μην δουλευουν οι υπάλληλοι που σας στήριξαν.προεκλογικες υποσχέσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. οσο για τη Μ. Παρασκευη σημερα κλαφτα η χειροτερη ολων των χρονων που θυμαμαι! εγινε παλι η ναυπακτος χωριο! κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ναύπακτος ειναι χωριο αγαπητε απλα νομιζεται πως δεν ειναι.
      Χτες ειχε τον παρα πολυ κοσμο και αυτο ειναι θετικοτατο αν ασς ενδιαφερει το χωριο σας.
      Ηταν λιτα μ αξιοπρεπεια κατανυξη χωρις φανφαρες και αηδιες ο κοσμος μπουχτισε απο τα δηθεν
      Ειμαι περιεργος θα γραψτε ποτε τιποτα θετικο για τη καινουργια δημοτικη αρχη ?δεν ειναι δυνατον να μην βλέπετε. ......
      Ο Μπουλες και η παρεα του ειναι παρελθον κανουν μονο για δικαστηρια και αρπακτεσ

      Διαγραφή
  64. Μαρια ειδες πως γινεται η Μ.Παρασκευη στη Ναυπακτο.αυτο που εκανες 3,5 χρονια ηταν ξενο για τη Ναυπακτο και υποβαθμισες πολυ τη Μ.Παρασκευη της Ναυπακτου.Φετος εγινε ενα βημα προς τα μπροστα ,ελπιζω να καθε χρονο να γινεται καλυτερη , βεγγαλικα ,τενοροι μουσικες φωτισμοι ,φωτιες απαραιτητα στοιχεια για τη καθιερωση της Μ.Παρασκευης στη Ναυπακτο ως πανελλαδικο γεγονος. Με λιγα λογια Μαρια σημερα φανηκε ποσο ΑΣΧΕΤΗ ησουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. βημα μπροστα το τιποτα... χθες οσοι ηρθαν προσπαθουσαν να καταλαβουν για ποιο λογο ειναι διασημη η ναυπακτος για τη μερα αυτη.. ειδανε το δεσποτη καποιες φωτιες οσες αναψαν και μια βρωμερη οσμη που δεν ηξεραν απο που προερχεται.. συγχαρητηρια στη δημοτικη σρχη που εκανε το τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. καλυτερη σε τι; να καταφερουν να αναβουν ολες οι φωτιες η να βλεπουμε καλυτερα το δεσποτη;η χειροτερη Μ.Παρασκευη που θυμαμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. τι βημα μπροστα ; βημα στο πουθενα σε ολα με το μπαρμπα τακη και την απιστευτο συνοθυλευμα που κουβαλαει που θεωρουν οτι ειναι αρχη του τοπου... οι ανυπαρκτοι... κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΤΑ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ Ο ΤΑΚΗΣ.ΙΔΑΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ .ΦΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΕΡΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΗΝΑΝ.ΣΚΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΣΤΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ 2000 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ Ο ΡΑΠΤΗΣ;;;ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΦΩΣ.ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τα κεράκια στο νερό σε τι παραπέμπουν, πέρα από την αυθαίρετη ματιά της μαρίας του κωλοσύρτη; Ενώ η μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία του Ράπτη που πήρε σβάρνα τηλεοράσεις και ραδιόφωνα σε ολόκληρη την Ελλάδα, έφερε το αποτέλεσμα της κοσμοπλημμύρας. Σημειωτέο ΚΑΙ τα βεγγαλικά ενθουσίασαν. Όλος ο κόσμος ευχαριστημένος και τα μαγαζιά δεν ξανάδαν τέτοια ημέρα, μόνο οι σκατόψυχοι σαν εσάς του τέως δημάρχου και οι εχθροί της πόλης, βλέπουν βήματα πίσω! Όλα μεταφράζονται και πληρώνονται τοις μετρητοίς! Αυτή είναι η Ναύπακτος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΣΒΑΡΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Η διαφημιστική εκστρατεία όπως αναφέρεις,δεν έγινε για πρώτη φορά και για την Μ.Παρασκευή είχε φωτογραφίες από τα κεριά στο Λιμάνι,όπως και η ευχητήρια κάρτα του Δημάρχου. Άν κάτι είναι όμορφο γιατί να μην το κρατήσουμε και να το πάμε ένα βήμα παραπάνω? Πολλοί ξένοι και ντόπιοι το περίμεναν,αλλά αυτό θέλει αρκετή δουλειά και όχι ανάθεση για το άναμμα του Σταυρού που τελικά δεν άναψε.Παραθέτω απόσπασμα από παλαιότερο κείμενο του σημερινού αντιδημάρχου για τις φωτιές της Μ.Παρασκευής "'Αρχοντές μου,όταν ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι το προηγούμενο δεν το εξαφανίζουμε με περιφρόνηση,αλλά το αφήνουμε στη θέση του,γιατί στηρίζει με όλα τα άλλα την σκάλα......."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. η χειροτερη Μ Παρασκευη μακραν ολοι αναρωτιοντουσαν τι ηταν αυτο που επρεπε να δουνε; χωρις αρχη μεση και τελος ...ειδαν παντωας το δεσποτη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή