Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Συνεχίζονται οι εικαστικοί πειραματισμοί

 Ο αντιδήμαρχος κ. Κοτσανάς ενημέρωσε ότι παρενέβη πάραυτα μετά από υπόδειξη της αρχαιολογίας και έβγαλε τα κόκκινα φώτα από το Ρολόι.

Ο Ράπτης όμως δεν το βάζει κάτω. 

Συνεχίζει τους εικαστικούς πειραματισμούς στα μνημεία της πόλης.

Φωτίστηκε και πάλι κόκκινο το Ρολόι παρά τις υποδείξεις της αρχαιολογίας και την παρέμβαση  του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος.

Λεβέντες, αποφασίστε ποιος έχει αρμοδιότητα και μέχρι που.

Ποιος αποφασίζει, ποιος δίνει εντολή  και ποιος εκτελεί.

Γιατί στο συμβούλιο άλλα μας είπατε.

Και με την ευκαιρία, μετά και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μπορείτε να μας πείτε αν θα έχει άλογα και την Μ. Παρασκευή;

            
                    

84 σχόλια:

  1. Ράπτη γερά κάνε τους κυμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ράπτης πήρε ίδιο χρώμα με το ρολόι μετά απο το άδειασμα του Κοτσανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πειραματισμούς να κάνει ο Ράπτης με τα φάρμακα που τρίβει και μακριά απο μας.
    Με τα μνημεία της πόλης να τους αποφευγεις Ακούς Γιαννάκη.......
    Έμαθε και ο Μπλιαφας τους πειραματισμούς και τις εικαστικές παρεμβάσεις χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΤΣΑΝΑ προχώρα καλα τους κανεις πρεπει καποιος να τους βαλει σε ταξη αλλα μεχρι ποτε θα τους σώζεις .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο χορό των μουσικών το Δήμο εκπροσώπησε ο πρώην Δήμαρχος Αποδοτίας, γιατί ο Τάκης με τους δικούς του είχε σύσκεψη μέχρι πρωίας για σοβαρά θέματα του Δήμου..... πχ( τα άλογα από τη Σίμη που λέει ο Ράπτης παρέλασαν όπως αρμόζει;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας αρεσε ο Σιαμαντας , Μπουλεδακια ? Σας γλεντησε για τα καλα ,Τσιμουδια οιπορνες που το παίζουν παρθενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΣΟ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΟΕΟ;;;;Ο ΣΑΜ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΧΤΟ;;;;ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥ.ΨΩΝΙΣΑΜΙ ΑΠΟ ΝΕΦΡΑΜΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΚΟΜΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.Ε ΡΕ ΕΠΑΧΤΕ ΤΙ ΖΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται να ξέρει καλά ο Προέδρος απο ΠΟΡΝΕΣ και απο παρθενες.Το νουσου γιατι θα βγουν και ονόματα απο ξανθιές.....

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι απολύτως κακό να σε γνωρίζουν μερικές δεκάδες ξανθιές! Βλάχος, κλέφτης και με φωνή ευνούχου πάντως ΟΧΙ.

      Διαγραφή
    4. Ποιος μίλησε για απλη γνωριμία;;

      Διαγραφή
    5. Έχετε πάντως εσείς οι Ενωτικοί μια εμμονή με την κλεψιά.. Μήπως άραγε σας θυμίζει τίποτα δικές σας πράξεις οπότε έχετε εξασκηθεί στο να μιλάτε για κλέφτες;; το μυαλό σας όλο στην κλεψιά είναι..

      Διαγραφή
  7. Κοτσανας για δημαρχος? Κατακαημενε επαχτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κοτσανάς, ο Καρακώστας, ο Ράπτης, ο Κοτρωνιάς, ο Σιαμαντάς...αυτοί είναι οι δήμαρχοι. ο Τάκης πάντως σε καμιά περίπτωση δεν λογίζεται για δήμαρχος και ας έχει τον τίτλο.

      Διαγραφή
    2. Ο κοτσανας, ο κοτρωνιας και οι λοιποι αντιδημαρχοι δεν μπορει να ειναι δημαρχοι. Εκλεχτηκαν τοπικοι συμβουλοι, διοριστηκαν αντιδημαρχοι και....μεχρις εκει Αν επιθυμουν να συμπεριφερονται σαν δημαρχοι.....πασο. Παντως, να γινουν δημαρχοι, ειναι δυσκολο ως.... αδυνατο. Το πιθανοτερο, στις επομενες αυτοδιοικητικς εκλογες, να ειναι παλι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι. Δημαρχος θα γινει καποιος τριτος. Αυτο μας λεει η αυτοδιοικητικη εκλογικη εμπειρια. Καποια αντιρρηση κυριε 11:42?

      Διαγραφή
    3. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ (ΒΛ. ΤΑΚΗΣ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΕΞΥΠΝΑ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 12:23 π.μ., ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    4. Δημαρχος, κυριε 12:49, ειναι "αυτος που εχει την υπογραφη". Γι αυτο να ειστε σιγουρος. Μπορει, στα δημοτικα συμβουλια, ο δημαρχος να παραπεμπει σε αντιδημαρχους, μπορει, στα δημοτικα συμβουλια να προτεινονται θεσεις και να παιρνονται αποφασεις, οι αποφασεις ομως αυτες αποκτουν σαρκα και οστα μονον στη περιπτωση που ο δημαρχος υπογραψει. Ο μοναδικος τροπος θεμελιωσης της πολιτικης αποφασης ειναι η δημαρχικη υπογραφη. Αλλιως δεν υφισταται. ΝΑΙ, η εκλογικη εμπειρια δειχνει πως απο αντιδημαρχος δυσκολα προβιβαζεσαι σε δημαρχο. Ο Τακης δεν υπηρξε αντιδημαρχος του Μπουλε, ουτε ο Μπουλες του Παπαθαναση, ουτε ο Παπαθανασης του Νταουσανη, ουτε ο Νταουσανης του Κονιδα....κοκ. Καποιος τριτος εσκαγε παντα μυτη....

      Διαγραφή
    5. ΣΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΣ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΜΠΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ.
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. Ο ΤΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ" ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    6. Δυστυχώς για εσάς δήμαρχος είναι αυτός που ξέρει να διοικήσει, που έχει επίγνωση των προβλημάτων του δήμου, που τον σέβονται οι συνεργάτες του και δεν τον αγνοούν και που είναι σε θέση να λέει τη γνώμη του και να προτείνει λύσεις για τα προβλήματα του δήμου. Αλλά θα μου πεις εσείς οι Ενωτικοί κάπως πρέπει να καλύψετε την ανικανότητα του Τάκη που έχει καταντήσει απλώς το παιδί για τις υπογραφές. Γι αυτό και παραθέτετε το "επιχείρημα": "δήμαρχος είναι αυτός που βάζει την υπγραφή".

      Διαγραφή
  8. Έγκυρες πληροφορίες από το επιτελείο πολιτισμού της πόλης (Ράπτης-Κακούρας) λένε ότι τη Μ. Παρασκευή το πρόγραμμα θα έχει βλάχες που θα χορεύουν Καν- Καν πάνω σε άμαξες με μουλάρια. Θα οδηγεί την πρώτη άμαξα ο Τάκης με τον Σιαμαντά να κραδαίνει μαστίγιο, ενώ τη δεύτερη την οδηγεί ο Καρακώστας με τους ειδικούς συμβούλους του σε περίοπτη θέση να ψέλνουν εγκώμια. Τέλος ο λαϊκός Κοτσανάς πεζός θα κουβαλάει το σταυρό ΜΟΝΟΣ του. Όλη η πόλη θα φωτιστεί ΚΟΚΚΙΝΗ για να συμμετέχει στην νέα διαφήμιση του Ολυμπιακού που την σπονσάρει ο Τσέλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΔΚΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΦΥΛΑΡΧΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5 χρόνια σίγουρα, μετά βλέπουμε για την Ενωτική Πρωτοβουλία. Ενώ η ΑΔΚΝ τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα!

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ?
      Η ΑΔΚΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ. ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΚΟ ΛΟΓΟ.Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    3. ΠΟΣΟ ΜΑΜΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΗΣ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΟΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΦΡΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ.ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΩΛΟΥΣ.ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟΣ;;;ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΕΥΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΔΕΣΑΙ...ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΜΗΣ;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Μούγκα κάνετε για την χθεσινή καταδίκη του Μπουλέ στο Μεσολόγγι για παράβαση καθήκοντος. Επτά μήνες φυλάκιση. Αστυνομικοί τον συνόδευσαν μέχρι το γραφείο προκειμένου να καταβάλει τα 1000 ευρώ και να ασκήσει έφεση.

      Διαγραφή
  10. Πολυ εξυπνη η ιδεα να πληρωσουν τα λαθη της ΔΕΥΑΝ ο απλος κοσμος.. Να πληρωσει δηλαδη για μια σαπια εταιρια , της οποιας τα στελεχη πληρωνονται με μεσο ορο 3000 ευρω απο τις τσεπες του απλου πολιτη . καταντια και καταπτυστη η δευα που στελνει τεραστιους λογαριασμους στα σπιτι κ υποστηριζουν μαλιστα οτι εχουν και δικιο οι ανθρωποι της δημοτικης αρχης που ζητανε τα λεφτα , ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βάλαμε τα φώτα, ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!!!!! Και εσείς Ηρακλειδείς μούγκα λέει ο γηγενής αντιδήμαρχος σας Ράπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα εξηγείται το ύφος της ανακοίνωσης του Σιαμαντά, τον παρέσυρε ο φωτισμός του Ρολογιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΠΟΛΗ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως και γνωρίζεις, φίλε ΕΣΥ απο το Παρίσι, πως προφέρεται ο βλαξ στα γαλλικά;
      Γινατε όλοι πρωτευουσιανοι..!!!!!

      Διαγραφή
    2. τι ασχολείστε με τον 4:01μ.μ.;; και μόνο η φράση του ότι γουστάρουμε κάνουμε δείχνει άτομα υπερφίαλα που μόνο το συμφέρον τους κοιτάνε..

      Διαγραφή
    3. Στα Γαλλικά ο βλάξ λέγεται idiot!

      Διαγραφή
    4. OΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ?

      Διαγραφή
    5. Εσένα Μαρία θα σου απαντήσει ο ΚΛΕΦΤΗΣ και ΥΠΟΔΙΚΟΣ που είναι δίπλα σου!

      Διαγραφή
    6. κοιτα τις πλαστογραφιες σου εσυ...

      Διαγραφή
    7. Δεν καταδικάστηκε κανείς για πλαστογραφίες ο Μπουλές καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος.

      Διαγραφή
    8. ΣΩΣΤΑ.. ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

      Διαγραφή
  14. Βλέπω και διαβάζω ότι απ όλα έχει ο μπαχτσές εδώ μέσα. Από σοβαροφανείς ηλιθιότητες μέχρι ηλίθιες σοβαρότητες. Η τελευταία τρολιά το αποδεικνύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΥΡΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ. ΣΟΥΡΕΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι ενωτικοί εκλέχτηκαν επειδή ο κόσμος πίστεψε πως οι προηγούμενοι ήταν και λαμόγια και βλάχοι. Η κατηγόρια για κάποιο διάστημα έπιασε. Για λίγο ακόμα θα φταίνε οι κακοί προηγούμενοι, που και αναθέσεις έκαναν και σκατά τα έκαναν. Τα λόγια κάποτε τελειώνουν. Η επανάληψη της κασέτας έχει ημερομηνία λήξης. Ακόμη και οι φανατικοί οπαδοί των ενωτικών κάποια στιγμή θα ρωτήσουν: Ρε μάγκες στοπ με τους προηγούμενους. Αφήστε τους στη μπάντα, εσείς τώρα τι κάνετε; Έχετε κάνα πλάνο στο μυαλό σας. Κάνα σχέδιο για τη πόλη που διοικείτε ή σκοπεύετε να βγάλετε την πενταετία κυνηγώντας ψηφοπελάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δήμαρχε η ώρα άλλαξε η μέρα μεγάλωσε και τα φώτα ανάβουν μέρα, οι Δημότες πληρώνουμε, μήπως πρέπει κάποιος να τα ρυθμίσει; Και εκεί στο Σκά κάτι φανάρια φωτίζουν αυλές και ο δρόμος είναι μαύρο σκοτάδι, (εκτός και αν υπάρχει προεκλογική δέσμευση για τις αυλές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιό φοβικός δήμαρχος δεν έχει περάσει απο τη Ναύπακτο. Ασήμαντος που βγάζει μια κακομοιριά και ενα φόβο μήπως και αποκαλυφτει η ανεπάρκεια του.
    Ούτε ο χειρότερος κοινοτάρχης ......
    Διάλεξαν το κατάλληλο για να κυβερνανε ερήμην όλα τα λεβεντοπαιδα της διαπλοκης και του ρουσφετιου.
    Εξαπάτησαν οι Σιαμανταδες,οι Ραπτηδες,οι Κοτρονιαδεςκαι οι Καρακωστηδες το κοσμο, τάζοντάς και κανοντας θόρυβο μόνο.
    Χάντρες και καθρεφτακια στους ιθαγενείς κατα την έκφραση του Καρακώστα.
    Φτάσαμε στο πάτο και τρώμε μουργα πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μουργος οτι εισαι το ξερουν ολος ο κοσμος και γι αυτο σε πεταξανε σαν την τριχα απο το προζυμι αφου εχεις μαθει στη βρωμια κατσε εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η χτεσινή ανακοίνωση της ΑΔΚΝ είναι υποδειγματική. Σε σύγκριση με αυτή του προέδρου του ΔΣ, παίρνει άριστα. Ο Μπουλές έχει πολιτική ευπρέπεια, το παραδέχονται και οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Οι ενωτικοί, αν αφαιρέσεις τον Τάκη, πολιτικά ανήκουν στη τσαμπουκαλήδικη σχολή του Βαγγέλη Γιαννόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Τάκης κακία βγάζει όταν μιλάει. Γι' αυτό κάνει τον μουγκό, για μην το δείχνει.

      Διαγραφή
    2. Κακία και εμπάθεια βγάζει κατά του τέως δημάρχου γιατί έχει κόμπλεξ μπροστά στις άριστες αυτοδιοικητικές γνώσεις του Μπουλέ ενώ ο ίδιος είναι παντελώς άσχετος.

      Διαγραφή
    3. Υποδειγματική όπως και η καταδίκη Μπουλέ στο Μεσολόγγι, για παράβαση καθήκοντος, με επτά μήνες φυλάκιση!!! Όξω τα λαμόγια από τον Έπαχτο!!! ΑΠΑΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ, που εμφανίζεστε σαν τεθλιμμένες διακορευμένες μυξοπαρθένες. Να αγιάσει το στόμα σου ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ!!! Ρε Σιαμαντά δεν σε ψήφησα αλλά τώρα ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΤΕ

      Διαγραφή
  21. μουργος οτι εισαι το ξερουν ολος ο κοσμος και γι αυτο σε πεταξανε σαν την τριχα απο το προζυμι αφου εχεις μαθει στη βρωμια κατσε εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μερελος οτι εισαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σαν πολιτικό ιστολόγιο που τα λέει όλα, γράψτε και για την χθεσινή καταδίκη του Μπουλέ για παράβαση καθήκοντος με 7 (εφτά) μήνες φυλάκιση. Γράψτε ότι με συνοδεία δύο αστυνομικών πήγε στο υπόγειο των δικαστηρίων Μεσολογγίου να καταβάλει 1000 ευρώ και να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Αλλιώς βουλώστε το. Αν βέβαια γινόταν αυτό με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλο θα βγαίνατε στα κάγκελα. ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ και ΥΠΟΔΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα να ρωτάτε τι ακριβως εχει γίνει και μετά να γράφετε. ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ και ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ειναι αλλοι.

      Διαγραφή
    2. Για εξήγησέ μας εσύ γνώστη μου!!!

      Διαγραφή
    3. Μαρία ΓΑΡΓΑΡΕΣ το θέμα. Εσύ που μιλάς για σεβασμό στους θεσμούς, να καταδικάζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος σε επτά μήνες φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος και να μας τσαμπουνάς περσινά ξινά σταφύλια. Μήπως σας φτύνουν και δεν ψιχαλίζει;

      Διαγραφή
    4. δε μας λετε και σε εμας τι εγιναι?

      Διαγραφή
    5. ποια είναι αυτή η παράβαση καθήκοντος;; εξηγήστε επακριβώς τι έγινε

      Διαγραφή
    6. Ο Μπουλές καταδικάστηκε γιατί τον Ιανουάριο του 2011 έστειλε τον πρώην οδηγό του Παπαθανάση στην Άνω Χώρα με φορτηγό για να ρίξουν αλάτι γιατί είχε χιόνι. Κατήγγειλαν τον Μπουλέ γιατί το φορτηγό δεν είχε μουσαμά. Φανταστείτε λοιπόν τι θα πάθει ο Τάκης αν το βοθροφόρο του Δήμου τρακάρει.

      Διαγραφή
  24. Μούγκα κάνετε για την χθεσινή καταδίκη του Μπουλέ στο Μεσολόγγι για παράβαση καθήκοντος. Επτά μήνες φυλάκιση. Αστυνομικοί τον συνόδευσαν μέχρι το γραφείο προκειμένου να καταβάλει τα 1000 ευρώ και να ασκήσει έφεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι βρε, με συνοδεία των ΜΑΤ πήγε ο Μπουλές και έδωσε 10.000 ευρώ για εγγύηση. Και μετά ξυπνήσατε. Αλλά η εμπάθεια σας είναι τόσο μεγάλη. κοιτάξτε να προστατεύσετε τον Τάκη που υπογράφει όπου λάχει γιατί με την μαγκούρα του θα τρέχει στα δικαστήρια

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή εσύ που προσπαθείς να διακωμωδήσεις το ζήτημα, αν σου στείλω το δικόγραφο το ανεβάζεις;

      Διαγραφή
  25. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΣΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ?? ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΤΣΑΙ ΜΕ ΚΛΕΦΤΗ ΑΡΧΗΓΟ!!!!!!!!!!!! ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχετε πάντως εσείς οι Ενωτικοί μια εμμονή με την κλεψιά.. Μήπως άραγε σας θυμίζει τίποτα δικές σας πράξεις οπότε έχετε εξασκηθεί στο να μιλάτε για κλέφτες;; το μυαλό σας όλο στην κλεψιά είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε κόλλημα και τούτο! Για το βιβλίο Γκίνες! Η Ελλάδα, τη βγάζει δε τη βγάζει, και σεις ασχολείστε με τον Σιαμαντά! Ρε σεις, αν η χώρα πτωχεύσει, χέστηκε η φοράδα στ αλώνι για τους Σιαμαντοκοτσανάδες. Γκέγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Μπουλές καταδικάστηκε γιατί τον Ιανουάριο του 2011 έστειλε τον πρώην οδηγό του Παπαθανάση στην Άνω Χώρα με φορτηγό για να ρίξουν αλάτι γιατί είχε χιόνι. Κατήγγειλαν τον Μπουλέ γιατί το φορτηγό δεν είχε μουσαμά. Φανταστείτε λοιπόν τι θα πάθει ο Τάκης αν το βοθροφόρο του Δήμου τρακάρει. Τάκη, πολύ φιλικά σου λέω, ψάξτο, γιατί θα πληρώσεις χοντρά τα ρουσφέτια του Κοτσανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τρολιές δεν τσιμπαει η κοινωνία. Καταδικάστηκε επτά μήνες φυλακή ο Μπουλές γιατί το φορτηγό δεν είχε μουσαμά; Πόσα θές να μας τρελάνεις Μαρία; Ας ετοιμάζεται πές του και για το επόμενο!!! Ξέρετε εσείς!!

      Διαγραφή
  29. Ωραίο το πρωταπριλιατικο της Nafpaktιa news αλλά αμα το καλοσκεφτεις δε στέκει.
    Ζήτησε λέει ο Τάκης τη παραίτηση του Σιαμαντα για το ύφος της απάντησης του στο Μπουλέ.
    Αν είναι δυνατόν!
    Είναι που είναι μουγγός οΤακης, θέλετε να τον κάνει και κουφό ο Σιαμαντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τάκης ζήτησε την παραίτηση του Σιαμαντά?? είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? ούτε για αστείο δεν μπορεί να ειπωθεί.. ο Τάκης δεν ζητάει και δε λέει τίποτα αν δεν του πουν οι άλλοι να πει. Αν δε πάρει εντολή από το δίδυμο Καρακώστα-Κοτσανά ο Τάκης δε βγάζει άχνα

      Διαγραφή
    2. ο Τάκης να ζητήσει παραίτηση;;;; θα τον ξεμπηξουν την ιδια ωρα.. Ούτε για αστειο δεν το λες αυτο Κοργιαλά!

      Διαγραφή
  30. 12.26 εισαι τσακωμένος με την αλήθεια, ζεις μόνο με το ψέμα και την λάσπη. Ειναι ευκολο οποιος θέλει να ψάξει και να μάθει την αλήθεια.Ο Μπουλές καταδικάστηκε γιατί τον Ιανουάριο του 2011 έστειλε τον πρώην οδηγό του Παπαθανάση στην Άνω Χώρα με φορτηγό για να ρίξουν αλάτι γιατί είχε χιόνι. Κατήγγειλαν τον Μπουλέ γιατί το φορτηγό δεν είχε μουσαμά. Φανταστείτε λοιπόν τι θα πάθει ο Τάκης αν το βοθροφόρο του Δήμου τρακάρει. Τάκη, πολύ φιλικά σου λέω, ψάξτο, γιατί θα πληρώσεις χοντρά τα ρουσφέτια του Κοτσανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τρολιές δεν τσιμπαει η κοινωνία. Καταδικάστηκε επτά μήνες φυλακή ο Μπουλές γιατί το φορτηγό δεν είχε μουσαμά; Πόσα θές να μας τρελάνεις Μαρία; Ας ετοιμάζεται πές του και για το επόμενο!!! Ξέρετε εσείς!!

      Διαγραφή
    2. Τα φίδια Τάκη σου μιλούν πολύ φιλικά!!

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;;;;;;

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

      Διαγραφή
    5. παραβαση καθηκοντος που ειχε παρατημενα τα φοτηγα ο παπαθανασης;;;; που δεν ειχε ουτε προυπολογισμο ο δημος να κανει το παραμικρο;;;;
      κι αν γινοταν ατυχημα στην ορεινη ναυπακτια λογω μη ριψης αλατιου τι θα λεγατε;;;; παλι ο κακος ο δημαρχος που σταθηκε στο γραμμα του νομου και οχι στο πνευμα...
      αφηστε το... δε σας παιρνει..

      Διαγραφή
  31. Mπουλεδομπλόγκερ: Ήταν τέτοιο το κλύσμα που έκανε ο Καρακό στο Μπουλεδιστάν, που θα πάρει χρόνια να συνέλθουν. Εσύ, ένας από το Μπουλεδιστάν, πρέπει να κάνεις κάνα 1000000 αναρτήσεις για να συνέλθεις. Υπομονή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 1.21 εισαι τσακωμένος με την αλήθεια, ζεις μόνο με το ψέμα και την λάσπη. Ειναι ευκολο οποιος θέλει να ψάξει και να μάθει την αλήθεια.Ο Μπουλές καταδικάστηκε γιατί τον Ιανουάριο του 2011 έστειλε τον πρώην οδηγό του Παπαθανάση στην Άνω Χώρα με φορτηγό για να ρίξουν αλάτι γιατί είχε χιόνι. Κατήγγειλαν τον Μπουλέ γιατί το φορτηγό δεν είχε μουσαμά. Φανταστείτε λοιπόν τι θα πάθει ο Τάκης αν το βοθροφόρο του Δήμου τρακάρει. Τάκη, πολύ φιλικά σου λέω, ψάξτο, γιατί θα πληρώσεις χοντρά τα ρουσφέτια του Κοτσανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τρολιές δεν τσιμπαει η κοινωνία. Καταδικάστηκε επτά μήνες φυλακή ο Μπουλές γιατί το φορτηγό δεν είχε μουσαμά; Πόσα θές να μας τρελάνεις Μαρία; Ας ετοιμάζεται πές του και για το επόμενο!!! Ξέρετε εσείς!!

      Διαγραφή
  33. R2D2, CPO3 ? Μπας κι είσαι ρομποτάκι 2:55?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΜΑ NA ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Aλήθεια εσείς οι της ενωτικής πρωτοβουλίας που ξέρετε απέξω και ανακατωτά τις πράξεις του καθενός, για πλαστογραφήσεις, όπως ακούγεται ότι έγιναν, τι γνωρίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους Ενωτικούς, η πιο δημιουργική περίπτωση είναι ο Φράγκος. Είναι ο μόνος που προσπαθεί να κάνει κάτι. Οι υπόλοιποι, μάλλον το κωλ@@@@@νε. Από τη πολύ κακία Θα καταπιείτε τη χολή σας.

      Διαγραφή
  36. Βλόγγερ: Με κάνα κατομμύριο αναρτήσεις στη πενταετία, θα τη.....σκαπουλάρεις. Μέχρι τότε ξυδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΥΛΑΡΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή