Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κάθε Απευθείας Ανάθεση και μια Κωλοτούμπα





Αχ, πού ’σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος, όπως  λέει ο Βάρναλης, που συχνά τον επικαλούνταν ο κ. Καρακώστας, στα χρόνια της αντιπολίτευσης. 
Και όσοι δεν πιάνουν το νόημα του στίχου ή τα λόγια του τους πέφτουν  πολλά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη  λέξη κωλοτούμπα.

Χρησιμοποιείται πολύ στις μέρες μας.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήμαρχος μας κ. Λουκόπουλος με τους δημοτικούς  συμβούλους του, που δεν πρόλαβαν να κάτσουν στις καρέκλες της εξουσίας και οι αποφάσεις των απευθείας αναθέσεων  ανεβαίνουν η μια μετά την άλλη στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Και δεν παίρνουν μόνο τις αποφάσεις αλλά δίνουν και συνεντεύξεις για να ανακοινώσουν, πριν ακόμα αναθέσουν,  τις απευθείας αναθέσεις που θα κάνουν. Δηλαδή αποφασίζομεν για σας πριν από εσάς.
Αυτό κάνει και ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κ. Αντώνης Φράγκος σε τοπική εφημερίδα που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή, όπου δήλωσε τα εξής:
 «Απευθυνθήκαμε σε Λιμενολόγο και τη Δευτέρα αναθέτουμε τη μελέτη αποκατάστασης των σπηλαιώσεων του κρηπιδώματος και του δαπέδου πρόσβασης στα σκάφη»
Και δώστου και συνεχίζει:
«Επίσης τη Δευτέρα αναθέτουμε και το θέμα της εξέδρας»
Και έχει και άλλα το καλάθι:
«Η βυθομετρική μελέτη θα κοστίσει 14.600 ευρώ, θα ανατεθεί απευθείας και θα πληρωθεί από το γραφείο».
Και τελειωμό δεν έχουν οι αναθέσεις, τις οποίες μάλιστα ΚΛΕΙΝΕΙ όπως λέει ο ίδιος αυτοπροσώπως.
«Η μελέτη της οριοθέτησης κοστίζει 9.500 ευρώ.
Εγώ την έκλεισα με το γραφείο του Καραγεωργόπουλου που έχει κάνει και κάποιες άλλες μελέτες εδώ, με 900 ευρώ συν Φ.Π.Α.»
Και για να μην ξεχνιόμαστε, ας θυμηθούμε τι έλεγε πριν ένα χρόνο, όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο σημερινός αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Καρακώστας κάνοντας σφοδρή επίθεση στον τότε δήμαρχο κ. Μπουλέ για τις απευθείας αναθέσεις.
«Όταν πεθαίνει ο βασιλιάς, μη χαίρεσαι λαουτζίκο
Μη λες πως θάν’ καλύτερος ο νυν από τον τέως
Πως θα’ ναι το λυκόπουλο καλύτερο απ’ τον λύκο
Τότε μονάχα να χαρείς: αν θα΄ναι ο τελευταίος»


                      

98 σχόλια:

  1. Προεκλογική υπόσχεση του μπαρμπα-Τάκη: "ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΧΛΑ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαρανικόλα οι δημότες της Ναυπακτίας περιμένουν από σένα ειδική εκπομπή για τις απευθείας αναθέσεις... Πώς και δεν το έχεις σηκώσει ακόμη το θέμα; Συνήθως ό,τι έχει να κάνει με σκοτεινά σημεία σε θέματα διοίκησης δεν το αφήνεις να πέσει κάτω. Τώρα λοιπόν γιατί δεν μιλάς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι απευθειας αναθεσεις ειναι νομιμες και εαν γινονται με σωστο τροπο βοηθανε την λειτουργεια του δημου και παραγουν εργα.
    Ο Μπουλες κατηγορηθηκε για τις ρουσφετολογικες αναθεσεις σε δικα του παιδια και για τις μελετες που ανεθεσε και εκλεισε ενα σχολειο. Κανεις δεν το κατηγορησε για τις απευθειας αναθεσεις γενικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τα 42.000.000 ευρω εργα που απεφεραν αυτες οι αναθεσεις;;

      Διαγραφή
    2. Στη φαντασία σου μόνο. Κοίτα καλά τη λίστα με τα 42 εκ., 7,5 εκ είναι το Ξενία και ένα σωρό άλλα που κορόιδευε τον κόσμο αν τα αφαιρέσεις τι μένει;;;; Αν δεν είσαι φερέφωνο κάνε τις πράξεις και τα λέμε πάλι. Ο Τάκης να είσαι σίγουρος θα κάνει πολύ περισσότερα.

      Διαγραφή
    3. κοροϊδια η αλλαγη των αμιαντοσωληνων, η αναπλαση;; το γηπεδο στη χαλκεια που το απενταξατε;; αλλα για πες μου ποσες φορες εχει παει ο τακης στα υπουργεια για να διεκδικησει για το δημο μας;; τι εχετε κανει μεχρι τωρα;; μονο απενταξεις και μαλιστα κινδυνευει να χαθει και το εργο του βιολογικο (ειδικα αυτο το ομολογει και το φερεφωνο σας ο Καρανικολας, κοιτα το προηγουμενο πρωτοσελιδο της φυλλαδας σας).. ο Τακης δεν μπορει να κανει τιποτα πρωτον γιατι δεν του κοβει και δευτερο γιατι ειναι διακοσμητικος, γλαστρα δηλαδη..

      Διαγραφή
    4. Και όμως κάνετε λάθος! Το μεγαλύτερο έργο του μπάρμπα Τάκη δεν το βλέπετε....
      Η ανάπλαση της αίθουσας του δημοτικού Συμβουλιου με τα φυτά και όλο το κιτς μαζεμένο εκεί μέσα.
      Και αυτό με ΑΝΑΘΕΣΗ! Τυχαίο;
      Να μη ξεχάσω, και το βοθρατζιδικο που δε ξέρουμε σε ποια .....νερά κινείται!
      Κατά τα άλλα κορδέλες κόβει ο άνθρωπος στα έργα του Μπουλέ που έρχονται ένα -ενα.
      Είναι νωρίς για έργα θα πουν οι της Πρωτοβουλίας, αλλά φοβάμαι πως και μετα τα πεντε χρόνια θα είμαστε στα ίδια!!!!!
      Με το Βιολογικό να απ εντάσσεται θα πάνε τη πόλη χρόνια πίσω.
      Αμα πούμε και για το νέο ΕΣΠΑ , πόσο έτοιμοι είναι , σε πιάνει απελπισία.

      Διαγραφή
    5. γαργάρα βλέπω για τη λίστα των 42 εκ και το ξενία που μόνο του το κοστολογούσε με 7,5 εκ ο Μπουλές και τα υπόλοιπα γαργάρα το κάνετε ή είναι ψέμα;;;; για κοιτάξτε το φιλάδιο με τη λίστα έργων. άρα ήδη μιλάμε για 34,5 εκ και δεν είναι το μόνο πάνω από 10 έργα στη λίστα δεν υπάρχουν πουθενά και τα εκ. πάνε όχι κάτω από 30εκ αλλά και κάτω από 20εκ, σε λίγο ο Τάκης θα τα βγάλει και τότε βλέπουμε

      Διαγραφή
  4. Ο Μπουλές δεν κατηγορήθηκε τόσο για ρουσφετολογικές αναθέσεις. Κατηγορήθηκε κυρίως για την αλλού για αλλού τακτική του. Ο άνθρωπος μοίραζε αναθέσεις σ' όλη την επικράτεια. Από το Ορμένιο μέχρι το Γερολιμένα. Την Ναύπακτο συνήθως την ξεχνούσε. Ε, δεν ήταν λογικό να φάει μαύρο στις εκλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος δήμαρχος ΚΛΕΦΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλαξε η διοικηση ο κλεφτης πεθανε

      Διαγραφή
    2. περιοριστηκε στην ενδοοικογενειακη κλεψια

      Διαγραφή
    3. και τι ξερεις εσυ για τα οικογενειακα του;
      κοιτα τα χαλια του Τακη που δεν καταλαβαινει τι του γινεται και ασε τα οικογενειακα του καθενος.. τις κατινιες και το κουτσομπολιο αλλου.

      Διαγραφή
    4. θα ψηφισουμε εσενα στις επομενες που καταλαβαινεις

      Διαγραφή
    5. τα λαμογια και τα γελαδια σαν εσενα δεν καταλαβαινουν απο κοσμιοτητες

      Διαγραφή
    6. εξω οι κουτσομπολες και οι κατινες!!!!

      Διαγραφή
    7. Να δεις αλλά σπίτια 9.44 που θα πληρώσουν ζημιές των παιδιών τους!

      Διαγραφή
  6. ποσα λεφτα εχουν κοστισει ως τωρα οι αναθεσει σε ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ; ποιος αρμοδιος αντιδημαρχος θα μας απαντησει (μιας και η Γλαστρα δεν ξερει);;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  7. 8.53 φοράς παρωπίδες και δεν μπορείς να δεχτεις τις κωλοτουμπες αυτων που ψηφισες. Με ψέματα διωξατε τον ΜΠΟΥΛΕ με ψεματα συνεχιζετε. Δεν ξέρετε τιποτε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για να δουμε ο τηλεοπτικος αστερας θα κανει αναφορα στις απευθειας αναθεσεις; Μπαααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ας σβησει καποιος διαχειριστης τα υβριστικα σχολια της προηγουμενης αναρτησης.. επιτελους καποιοι πρεπει να μαθουν να μιλανε.. δεν λεμε να μην υπαρχει αντιπαραθεση, αλλα να γινεται κοσμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σας απαντησει ο αρμοδιος αντιδημαρχος.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
    4. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
    5. Bρίστε παιδιά, εσείς της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, βρίστε όσο μπορείτε μπας και ξεδώσετε. ετσι και αλλιώς δεν είστε άξιοι για τίποτε άλλο...

      Διαγραφή
  11. Κρύβετε τις αναρτήσεις με τον αρχικλέφταρο Μπουλέ και μετά ζητάτε στοιχεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαρεσει που του μπουλε κανουν κριτικη για τις απευθειας αναθεσεις .. Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι . Με αυτη σας τη κριτικη αποδοκιμαζετε εμμεσα τη πολιτικη μπουλε 3,5 στο δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σας ενοχλει που οι απευθειας αναθεσεις του Μπουλε απεφεραν 42.000.000 ευρω εργα;;
      Ο Τακης δεν ηταν που ειχει πει "ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΜΟΥΧΛΑ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ'' ;;;;;; τωρα γιατι τις υπογραφει τη μια μετα την αλλη;; εδω υπαρχει ανακολουθια λογων..ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ δηλαδη.. ο Μπουλες δεν ειχε πει ποτε οτι δε θα κανει αναθεσεις...
      πριν γραφεις, καλο ειναι να σκεφτεσαι πρωτα..

      Διαγραφή
    2. 12:18 π.μ. μάλλον δεν έχεις καταλάβει για ποιο πράγμα μιλάμε. Η πολιτική του Τάκη (που υπαγορεύεται από τον Καρακώστα μιας και ο Τάκης δεν ξέρει τι του γίνεται) αποδοκιμάζεται και όχι η πολιτική Μπουλέ. Ο Μπουλές δεν είναι κατά των απευθείας αναθέσεων ούτε τις θεωρεί κάτι το επιλήψιμο. Από τον Τάκη όμως δεν περιμέναμε να κάνει απευθείας αναθέσεις εφόσον στο παρελθόν αυτός και ο Καρακώστας εξέφραζαν(;) την αντίθεσή τους γι αυτές.

      Διαγραφή
    3. κοίτα καλά τη λίστα με τα 42 εκ. 7,5 εκ είναι το Ξενία και ένα σωρό άλλα που κορόιδευε τον κόσμο αν τα αφαιρέσεις τι μένει;;;; Αν δεν είσαι φερέφωνο κάνε τις πράξεις και τα λέμε πάλι. Ο Τάκης να είσαι σίγουρος θα κάνει πολύ περισσότερα.

      Διαγραφή
    4. κοροϊδια η αλλαγη των αμιαντοσωληνων, η αναπλαση;; το γηπεδο στη χαλκεια που το απενταξατε;; αλλα για πες μου ποσες φορες εχει παει ο τακης στα υπουργεια για να διεκδικησει για το δημο μας;; τι εχετε κανει μεχρι τωρα;; μονο απενταξεις και μαλιστα κινδυνευει να χαθει και το εργο του βιολογικο (ειδικα αυτο το ομολογει και το φερεφωνο σας ο Καρανικολας, κοιτα το προηγουμενο πρωτοσελιδο της φυλλαδας σας).. ο Τακης δεν μπορει να κανει τιποτα πρωτον γιατι δεν του κοβει και δευτερο γιατι ειναι διακοσμητικος, γλαστρα δηλαδη..

      Διαγραφή
    5. αφου δεν ντρεπεσαι καθολου ανηθικε-η πες οτι σου κατεβει . ''εκ στοματος ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΡΑ απελευσει''

      Διαγραφή
    6. Σε πείραξε το γλάστρα ρε φίλε, δε βλέπεις τη κατάσταση;
      Γλάστρα ο Τάκης και μουχριτσες οι υπόλοιποι στα απέραντα χωράφια του ρουσφετιου και του ταξιματος.
      Βγάλε τις τσιμπλες μπας και ανοιξουνε τα ματάκια σου..........

      Διαγραφή
    7. για τη λίστα των 42 εκ και το ξενία που μόνο του το κοστολογούσε με 7,5 εκ ο Μπουλές και τα υπόλοιπα γαργάρα το κάνετε ή είναι ψέμα;;;; για κοιτάξτε το φιλάδιο με τη λίστα έργων. άρα ήδη μιλάμε για 34,5 εκ και δεν είναι το μόνο πάνω από 10 έργα στη λίστα δεν υπάρχουν πουθενά και τα εκ. πάνε όχι κάτω από 30εκ αλλά και κάτω από 20εκ, σε λίγο ο Τάκης θα τα βγάλει και τότε βλέπουμε

      Διαγραφή
    8. Πρωτον δεν το κοστολογει ο Μπουλες, βγαινει βασει προγραμματος... δευτερον, ποιος το κανει γαργαρα;; η λιστα ειναι στη δημοσιοτητα, οπως δημοσια γινονται και οι απενταξεις που κανετε επειδη δεν ξερετε να δουλεψετε για να υλοποιηθευν τα εργα... γαργαρα ομως για την αλλαγη των αμιαντοσωληνων, την αναπλαση;; κινδυνευει να χαθει και το εργο του βιολογικου (ειδικα αυτο το ομολογει και το φερεφωνο σας ο Καρανικολας, κοιτα το προηγουμενο πρωτοσελιδο της φυλλαδας σας) και δε μιλας για αυτο, για την ανικανοτητα του Καρακωστα που κοπροσκυλιαζει.. Ο Μπουλες σε 3,5 χρονια εκανε τοσα.. εσεις σε 6 μηνες δεν κανατε τιποτα..

      Διαγραφή
    9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. Θα τους κάνει ντα ο Καρανικόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Πολεοδομία επί Καρακώστα πόσες μέρες τη βδομάδα δέχεται το κοινό; Και ο Καρακώστας πόσες ώρες δουλεύει στην Τεχνική Υπηρεσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 meres gia na douleuei ton kosmo tou ftanoun tou Karakwsta

      Διαγραφή
    2. Ρωτήστε τον Καρανικόλα που ό,τι έχει να κάνει με δυσλειτουργίες στη διοίκηση το οσμίζεται στο πι και φι........

      Διαγραφή
  15. Το ΞΕΝΙΑ θα παραμείνει γιαπί για πολλά χρόνια ακόμα. Αυτό ήθελε ο Καρακώ και το πέτυχε. Αν ο Μπουλές είχε μπροστά του 5ετία θα το έφτιαχνε και τότε ο Καρακώ με το μπάρμπα του θα πήγαιναν για βρούβες. Ετσι στήθηκε η σημερινή συμαχία για να διώξουν το Μπουλε. Ας το δούνε τώρα οι Ναυπάκτιοι. Ετσι χάνονται οι ευκαιρίες και κάποιοι κέρδίζουν σε βάρος της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θα αργήσει ο καιρός που κόσμος θα πει Μπουλές και πάλι Μπουλές. Οι ενωτικοί είναι ομάδα αλλού γι αλλού. Παλαιοκομματικοί, μικρορουσφετολόγοι, καβαλημένα καλάμια, ανταγωνιστικοί αναμεταξύ τους σύντομα θα έχουν γίνει ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηδη το μεγαλυτερο ανεκδοτο, ο ''αρχηγος'' τους ο Τακης, συζητειται στην πολη. Για τα χωρια δε συζηταμε, εκει ουτε να τον ακουνε.. Οποιος θελει ας ρωτησει π.χ. τους Χομορίτες στους οποιους δεν εδωσε ουτε ενα ευρω του προϋπολογισμου επειδη δεν τον ψηφισαν.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  17. Ο Τάκης δεν είναι πρόβλημα. Ο άνθρωπος, ούτε παλαιοκομματικός είναι, ούτε ρουσφετολόγος. Το πρόβλημα είναι οι υπόλοιποι τους οποίους αν δεν κοντρολάρει....χαιρετίσματα στον πλάτανο. Κάποιοι αντιδήμαρχοι ήδη έχουνε ξιφύει. Παρόλα τα μηδενικά προσόντα τους, αυτοί νομίζουν πως κάποιοι είναι και καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια.....τρομάρα μας. Δεν σώζεται ο Έπαχτος. Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι να αλλάξει ο Καλλικράτης και να στείλει τους κοινοταρχαίους στα χωριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Ο Τάκης δεν είναι πρόβλημα. Ο άνθρωπος, ούτε παλαιοκομματικός είναι, ούτε ρουσφετολόγος.'' Ξεχασες ομως να πεις οτι δεν εχει σχεση ουτε με την αυτοδιοικηση ουτε με την πολιτικη. Επομένως αποτελει προβλημα για τον τοπο ενας ανιδεος ανθρωπος που κατεχει ενα τετοιο υπευθυνο ποστο.

      Διαγραφή
    2. Επιμένω! Ο Τάκης ούτε ανίδεος, ούτε ανεύθυνος είναι. Στο τέλος δε της θητείας του λίγοι θα βάλουν αρνητικό πρόσημο. Κάνε λίγη υπομονή και θα το διαπιστώσεις και συ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ. Σε κάποια μέλη της Ενωτικής που την έχουν δει και καλά....χάι, νομίζουν ότι κάποιοι είναι, έχουν καβαλήσει καλαμίδα από δω μέχρι τα Γιάννενα, ρουσφετολογούν ακατάσχετα, αναθέτουν σε ημετέρους, προσπαθούν να δημιουργήσουν πελατολόγιο και γενικά αποπνέουν τα πιο αρνητικά που έχει να επιδείξει η πολιτική ζωή στη χώρα τα τελευταία σαράντα χρόνια. Από αυτούς κινδυνεύει ο Τάκης. Αυτοί με τις πράξεις τους θαμπώνουν την εικόνα του. Αν δεν τους κοντρολάρει και τους αφήσει αμολητούς θα χρεώνεται καταστάσεις για τις οποίες δεν θα χει καμιά ευθύνη.

      Διαγραφή
    3. Aς υποθεσουμε οτι δεν ειναι ανιδεος. Μπορεις να δωσεις μια εξηγηση α) γιατι δεν απανταει στις ερωτησεις της αντιπολιτευσης και παραπεμπει παντα στον αρμοδιο αντιδημαρχο, β) γιατι δεν παιρνει το λογο στα δημοτικα συμβουλια, γ)γιατι δεν παρεστη στη συναντηση των επικεφαλης των παραταξεων για τον συμπαραστατη του δημοτη ενω ηταν στο διπλανο γραφειο, δ) γιατι δεν δεχτηκε να παραστει στην τηλεοπτικη συζητηση για τον βιολογικο στην εκπομπη του Καρανικολα οπως ειχαν ζητησει οι Μπουλες-Παπαθανασης, τι εχε να φοβηθει; ε) γιατι δεν δικαιολογησε την αποφαση για τον βιολογικο, με την οποια παρεκαμψε την εισηγηση της πλειοψηφιας λεγοντας οτι του πηρε 5 ωρες να ενημερωθει. Εαν αυτο δεν ειναι ασχετοσυνη πως αλλιως μπορει να εξηγηθει;;

      Διαγραφή
    4. Ο Τσίπρας δεν παρέστη στο πανευρωπαϊκό debate για την προεδρία της Κομισιόν, ο Κάμερον δεν δέχεται να παραστεί σε debate, ο Σαμαράς ούτε παρίσταταν ούτε μίλαγε ποτέ στη βουλή, (το ίδιο κι ο αραχτός της Ραφήνας) ο Βαρουφάκης έχει πάρει τα πάντα πάνω του, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός απουσιάζει εντελώς τις τελευταίες κρίσιμες βδομάδες. Όλους αυτούς τους απόντες δεν νομίζω να τους θεωρείς ανίδεους. Χωρίς να είμαι σίγουρος, υποθέτω ότι η μη έκθεση του αρχηγού είναι ένας είδος επικοινωνιακής στρατηγικής. Αυτό, από το να λες ότι είναι άσχετος και δεν καταλαβαίνει, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Περίμενες κάποιους μήνες και θα το διαπιστώσεις. Πάντως τις πατάτες του Μπουλέ που του επέστρεψαν δυο προϋπολογισμούς και κάτι άλλα ψιλά δεν τις έχει κάνει ακόμα.

      Διαγραφή
    5. Μα οταν το ρωταει καποιος δημοτης στο δρομο (εχει γινει πολλες φορες αυτο) για καποιο προβλημα γιατι παραπεμπει στον αρμοδιο αντιδημαρχο;; τοσο πολυ φοβαται την εκθεση;; αμα ξερει γιατι δεν απανταει;; Για το βιολογικο δεν εδωσε απαντηση και ειναι και προεδρος της επιτροπης.. Στη συναντηση των αρχηγων για τον Συμπαραστατη γιατι δεν πηγε; Τι φοβηθηκε;; Και επιτελους τι θα πει επικοινωνιακη στρατηγικη;; αν δε δωσει ο δημαρχος απαντηση ποιος θα δωσει;;
      Για ποιους προϋπολογισμους λες;; την πρωτη χρονια ηταν με τον Κοτσανα που εκανε την ενσταση (αλλα και παλι τοτε ο υπαλληλος ενεδωσε στις απειλες του Κοτσανα, δεν υπηρξε καποιο ατοπημα) η δευτερη ποια ηταν; Να μη λεμε ο,τι να 'ναι... Πατατες εχουν κανει πολλες εστω κι αν δε θες να τις παραδεχτεις.. (π.χ. ουτε ενα ευρω στη χομορη επειδη δεν πηραν ουτε μια ψηφο, 45.000 χιλιαδες ευρω για τα χωρια της Χαλκειας και 75.000 στο χωριο του Κοτσανα, στη Μουη, με το βοθροφορο κ.α.).. Αυτο δεν ειναι επικοινωνιακη στρατηγικη. Ο ανθρωπος ειναι παντελως ΑΣΧΕΤΟΣ και κατσε και περιμενε εσυ να σου δειξει τις ικανοτητες και τα προσοντα απο δω και περα... Η δειχνεις απο την αρχη την αξια σου η αλλιως δεν κανεις για αυτη τη θεση.. αν ηταν αξιος θα ειχε συμμαζεψει αυτο το μπουλουκι που εχει για αντιδημαρχους.

      Διαγραφή
    6. το μεγαλυτερο προβλημα του τακη και ο λογος που δεν εκανε καριερα ως πολιτικος ειναι οτι δεν ειναι μουνοπανο σαν εσας εδω περα

      Διαγραφή
    7. Κρίμα και ντροπή για την Ναυπακτία να υπάρχουν άτομα σαν και σένα που μόνο να αισχρολογούν και να χυδαιολογούν ξέρουν μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα να παραθέσουν. Ειλικρινά κρίμα που είσαι άτομο τόσο χαμηλού επιπέδου.

      Διαγραφή
  18. Από ποιο χωριό είναι ο μπάρμπα Τάκης και ο ανιψιός του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό που έγινε στη Ναύπακτο στις τελευταίες δημοτικές εκλογές θα μείνει στην ιστορία. Μια ομάδα που αποτελείται από κάθε καρυδιάς καρύδι με το ψέμα και τη λάσπη ξεγέλασε τον κόσμο και έκατσε στο σβέρκο μας. Σε 6 μήνες τα κάνουν όλα λίμπα. Δε δουλεύει τίποτα στο δήμο, εκτός από τον Κοτσανά που καθαρίζει οικόπεδα για ψήφους. Παλιά μου τέχνη κόσκινο γι αυτόν. Όλα είναι στον αυτόματο εφτά μήνες τώρα και εκτελούν τα έργα του Μπουλέ. Για 5 χρόνια θα πληρώνουμε το λάθος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας παραιτηθει ο Τακης αν εχει φιλοτιμο..

      Διαγραφή
    2. Αν είχε έστω και λίγο φιλότιμο δεν θα έβαζε καν υποψηφιότητα για δήμαρχος

      Διαγραφή
    3. Μάλλον για δεκαετία θα κλαίτε!!

      Διαγραφή
    4. μην εισαι τοσο σιγουρος....

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  20. Ο Κοτσανάς ότι και να κάνει Κοτσανάς θα παραμείνει. Αναμενόμενο. Το πρόβλημα είναι μ' αυτούς που αν και είχαν κάποιες δυνατότητες παραπάνω...... δεν "τραβάνε". Η δημοτική αρχή δείχνει ανήμπορη και αδρανής. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι διαλυτικές τάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O Δήμαρχος είναι ήπιων τονων και θα προσφερει εργο αθορυβα . Το προβλημα ειναι οι δημοτικοι συμβουλοι που δεν προσδιδουν τιποτα , καμια καινουρια ιδεα ωστε να αλλαξει κατι στην πολη , καμια ιδεα ωστε να λειτουργουν καλυτερα οι υπηρεσιες για τον πολιτη , ακομα και στους υπαλληλους δημιουργουν κατηφεια με την αναξιοκρατικη συμπεριφορα τους κατα τα λεγομενα τους . ελπιζουμε ομως για το καλο της πολης μας να αλλαξει αυτο και γρηγορα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν αφαιρέσεις τον Φράγκο που προσπαθεί, οι υπόλοιποι της ενωτικής το....κω@@βαράνε κανονικά.Έργο μηδέν. Ιδές μηδέν. Αντιδήμαρχοι οκνοί χωρίς ενέργεια. Είναι τυχεροί όμως γιατί ο κόσμος δεν δίνει σημσδία στα τοπικά. Αν έδινε, η δημοτική ομάδα θα έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας. Εδώ, μόνο οι κολλητοί παίρνουν τις δουλειές με τις αναθέσεις να πάνε καπνός αλλά κανένας δε μιλάει. Τον Μπουλέ τον είχαν ξεσκίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τοπικά blog (nafpaktianews, nafsclick κτλ) δεν σταματούσαν να επικρίνουν συνεχώς την προηγούμενη δημοτική αρχή. Με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι φωτογράφιζαν κάθε τρεις και λίγο τις λακκούβες για τις οποίες δήθεν αδιαφορούσε ο Μπουλές. Όμως για τις απεντάξεις έργων στις οποίες επιδίδεται η νέα δημοτική αρχή, για το έργο του βιολογικού που κινδυνεύει να χαθεί δεν ανασαίνουν καθολου. Επομένως αυτοί που διαχειρίζονται αυτά τα ιστολόγια είτε αδυνατούν να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει είτε εχουν κάποιο συμφέρον που εξυπηρετείται από την παρούσα δημοτική αρχή.

      Διαγραφή
    2. αντιτσούμας χ 100..

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

      Διαγραφή
    5. Αντωνάκη...το αλλο με τον Τοτο το ξέρεις;

      Διαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για τον 9.52Δέχομαι οτι αυτά που γράφεις τα πιστεύεις. Μπορείς να μου απαντήσεις γιατί ο Τάκης στο προεκλογικό debate που πήρε μέρος του περίσσευε χρόνος και άφηνε αναπάντητα πολύ απλά ερωτήματα που του είχε δώσει απο πριν ο Καρανικόλας; Τι δείχνει αυτο γνώση ή άγνοια για τα θέματα του δήμου; Επίσης μπορείς να μου πεις έστω ένα προϋπολογισμό του Μπουλε που να γύρισε πίσω; Εγώ το έψαξα και ξέρω οτι ο Κοτςανάς έκανε ενσταση κάθε χρόνο στον προυπολογισμο και δεν κέρδισε καμία. Χρειαζόμαστε συζήτηση με στοιχεία και όχι κορώνες για φανατικούς ανεγκέφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. διαχειριστες του lepantopress να σβηνετε ολα τα υβριστικα σχολια.. σβηστε και τα υπολοιπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς τον 11.22 '
    1) όταν, συναγάγεις συμπέρασμα ( ο Τάκης άφηνε αναπάντητα ερωτήματα ) επικαλούμενος μια άλλη, εντελώς υποθετική και αλλού γι αλλού πρόταση ( Ο καρανικόλας του είχε δώσει σκονάκι!).,,,,,τι να πω και τι να απαντήσω!
    Αν δεν είσαι ο Καρανικόλας,
    αν δεν έχεις πληροφόρηση από την ίδια την ΕΥΠ
    τότε, καταλαβαίνεις, πως
    οδηγείσαι σε συμπεράσματα εξόφθαλμα αυθαίρετα
    2) Ναι, ο πρώτος προϋπολογισμός του Δήμου, ο προϋπολογισμός του 2011, επεστράφη αυτή είναι η αλήθεια. Επεστράφη από την περιφέρεια ( προβληματική εγγραφή δανείου). Κι αυτό, αν θες και το σχόλιο μου, απετέλεσε το turning point μιας ως τότε ανερχόμενης πορείας. Για πρώτη φορά οι αδιαμφισβήτητες αυτο-διοικητικές ικανότητες του Μπουλέ τέθηκαν εν αμφιβόλω.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε σε παιρνει τι να πεις και τι να απαντησεις γιατι ξερεις οτι ειναι ετσι οπως τα λεει ο 11.22..επι της ουσιας δεν απαντας ομως στα ερωτηματα.., για τον προϋπολογισμο δεν υπηρξε προβληματικη εγγραφη δανειου, υπηρξαν απειλες του Κοτσανα προς τον υπαλληλο της περιφερειας ωστε να υπαρξει καθυστερηση. Οπως θα θυμασαι, και οπως λενε και τα χαρτια Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ. Οσο για τις αυτοδιοικητικες ικανοτητες του Μπουλε τα νουμερα τα λενε ολα. Προς το παρον περιμενουμε τον Τακη να μας δειξει τις δικες του, αλλα δε βλεπουμε φως...

      Διαγραφή
    2. ηξερες και απο το χωριο σου το turning point ρε βλαχο;;;;

      Διαγραφή
  30. Ο προϋπολογισμός του 2011 ψηφίστηκε, επεστράφη από την Περιφέρεια, όχι (βέβαια) εξαιτίας της ένστασης Κοτσανά, αλλά, επειδή η εγγραφή του δανείου "δεν είχε την έννοια πραγματικής εγγραφής". Μετά από δύο μήνες ξαναήρθε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτή είναι η ιστορία και όλα τα άλλα είναι ....σε κουβέντα να βρισκόμαστε. Θα επαναλάβω κάτι άλλη μια φορά γιατί το θεωρώ ουσιαστικό. Προϋπολογισμός με "ελάττωμα" - όχι από όποιον όποιον - αλλά από κάποιον θεωρούμενο ως τα τότε εξπέρ στη τοπική αυτο-διοίκηση, όπως και να το δεις, δείχνει...."θέμα". Εάν ζούσες στη Ναύπακτο πρέπει να το είχες διαπιστώσει και συ. Ήταν η πρώτη φορά που η εικόνα του Μπουλέ "θάμπωσε" με τις πρώτες αμφιβολίες να σκάνε μύτη. Ο Τάκης προσώρας δεν έχει υποπέσει σε χοντρή διοικητική πατάτα. Ο χρόνος θα δείξει. Κάνε λίγο υπομονή και μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα αποτύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετυχαίνει ή αποτυχαίνει όποιος δουλεύει, προσπαθεί, παλεύει. Ο Τάκης ένα εξάμηνο τώρα είναι διακοσμητικός. Δεν κάνει τίποτα απολύτως. Και επειδή δεν έχει ιδέα απο τα δημοτικά ζητήματα, παραπέμπει όποιον τον ρωτάει στον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Άλλωστε η ατάκα του "θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος" έχει γίνει σλόγκαν. Άρα δεν τίθεται θέμα αποτυχία ή αποτυχίας. Θα τον θυμουνται οι Ναυπάκτιοι ως δήμαρχο - γλάστρα.

      Διαγραφή
    2. καλυτερα'' γλαστρα'' που φαιρνει ομορφια στο περιβαλλον με την ηθικη του και τη σοφια του παρα φρου-φρου -αρωματα-πολυλογια- παραφιλολογια- κοροιδια- κολακιες-πορνεια κ.λ.π αντε χασου λοιπον....

      Διαγραφή
    3. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος δήμαρχος ΚΛΕΦΤΗΣ.

      Διαγραφή
    4. 10:38μ.μ. δηλαδή παραδέχεσαι ότι ο Τάκης είναι γλάστρα.. πάλι καλά

      Διαγραφή
    5. τι θα πει δεν ειχε την εννοια της πραγματικης εγγραφης; ενεγραφη δανειο στον προϋπολογισμο για να ειναι ισοσκελισμενος οπως οριζει ο νομος.. αλλα το δανειο δεν το πηρε ο δημος για να μη χρεωθει κι αλλο (κ αυτο το ειπε τοτε ο Μπουλες) ... αυτο κατηγγειλε ο Κοτσανας και εξεταστηκε απο την περιφερεια η οποια ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ του.. αρα δεν προκειται περι ''διοικητικης πατατας'' οπως λες...τι προσπαθεις να μας πεις λοιπον; Τωρα για το αν εχει υποπεσει σε διοικητικες πατατες ο Τακης καλο θα ηταν να ψαξεις ποσες ενστασεις εχουν γινει απο την αντιπολιτευση και ποσες αποφασεις της δημοτικης αρχης εχουν ανακληθει..

      Διαγραφή
    6. 10.38 απο ποτε ειναι ηθικο να αναλαμβανεις ενα τοσο σημαντικο αξιωμα, μια τετοια σημαντικη θεση ευθυνης χωρις να εχεις ιδεα απο αυτοδιοικηση και πολιτικη, χωρις να δουλευεις για την επιλυση των προβληματων που αντιμετωπιζει ο τοπος; τα περι ηθικης αλλου, εκει που σε παιρνει...

      Διαγραφή
    7. Η έλλειψη ηθικής δεν σχετίζεται μόνο με απατεωνιές και διασπάθιση δημοσίου χρήματος από κάποιον αλλά και με την ανάληψη καίριων θέσεων για τις οποίες κάποιος είναι ακατάλληλος. Είτε σας αρέσει είτε όχι ο Τάκης ανέλαβε ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ μια θέση για την οποία είναι ο πλέον ακατάλληλος. Και εκεί ακριβώς φαίνεται η ποιότητα του χαρακτήρα του και η "ηθική" που έχει.

      Διαγραφή
  31. Ενημερωθείτε πόσες αποφάσεις του Τάκη έχουν ακυρωθεί κσι μαλιστσ χωρίς να γίνονται ενστασεις και παρα τηνπίεση που ασκουν οι σημερινοί αντιδήμαρχοι στους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης. Αν δεν ξέρετε, είναι πολλές. Ψσξτε το και κακώς που ο Μπουλές δεν τις βγάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι αποφασεις του Τακη που εχουν ακυρωθει ειναι πολύ λιγοτερες απο τις απευθειας αναθεσεις που υπογραφει την μια μετα την αλλη. Εκει ο Τακης εχει γινει πρωτος παιχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ποιος Τάκης ρε παιδιά; 'Ο,τι του δίνει το ανιψούδι του υπογράφει. Ανάθεμα κι αν διαβάζει τα έγγραφα. Αυτό βέβαια δεν τον κάνει λιγότερο συνυπεύθυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς 10:38 μ.μ.: το ότι παραδέχεσαι ότι ο Τάκης είναι γλάστρα το καταλαβαίνω. Τώρα σε ποια σοφία του αναφέρεσαι δεν ξέρω. Πες μας λοιπόν ποιες είναι οι δημόσιες παρεμβάσεις του (στο Δημοτικό Συμβούλιο ή στα ΜΜΕ) ΄που δείχνουν τη σοφία του πάνω στα δημοτικά ζητήματα; Εξαιρούνται τα ρητά που κατά καιρούς απαγγέλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εχει μεγαλη σοφια οταν μιλαει για τον ολυμπιακο και πινει το αιμα του κοσμακη στην παραπαιδεια! Α και ξεχασα τα 40 + 40+ 40 ευρωπουλσκια που μοιρασε στους γνωστους λαμογιους για να ελεγξει τα ορεινα και τα λεφτα που δεν εισεπρατε απο τους αναξιοπαθουντες γονεις για να τον ψηφισουν! αυτη ειναι η δημοκρατια στον τοπο μας... τι λετε εσεις κοτρωνοσαμαντακουκουνοκοτσαναδες; ξερετε κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σα δεν ντρεπεσαι λιγακι?? χαρη σε αυτη την ''παραπαιδεια'' ομως καταφεραν να σπουδασουν ολα τα παιδια της ναυπακτου!! οσο για τα ευροπουλακια που λες ολοι ξερουμε οτι αυτο δεν αρμοζει στο ηθος του κυριου Τακη ..Μηπως αναφερεσαι στο δικο σου ηθος??

      Διαγραφή
    2. πολυ ηθικος ο κ. Τακης.. ανελαβε αξιωμα χωρις να ξερει απο διοικηση.. παααααααρα πολυ ηθικος.. για τα ευρωπουλακια εχει βουιξει η ναυπακτος.. εσυ δεν καταλαβες τιποτα;;

      Διαγραφή