Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

«Στον Καθρέπτη μου κοιτιέμαι κι από μόνος μου αγαπιέμαι»



Πότε κοιτάχτηκε ο Καρακώστας στον καθρέφτη του για τελευταία φορά;
Επειδή είναι φορτωμένος με τη διοίκηση της αντιδημαρχίας τον διευκολύνουμε να κοιταχτεί στον καθρέφτη του.

1.         Το ΞΕΝΙΑ δεν χρειάζεται να γίνει ξενοδοχείο. Η αναδημιουργία του κήπου του Νόβα, η ανακαίνιση του κτιρίου και η λειτουργία του ως πολυχώρος πολιτισμού, με την παράλληλη λειτουργία συνεδριακού κέντρου και χώρου parking στην βορινή πλευρά, προσφέρει τα μέγιστα οφέλη στους κατοίκους και τους επισκέπτες.  Αν μάλιστα συνδεθεί με αναπλασμένη την παραλία του Γριμπόβου (πεζοδρομημένη μόνιμα), με το αλσύλλιο του Γριμπόβου και τον χώρο των παζαριών που μπορούν να φιλοξενήσουν παρόμοιες χρήσεις (αθλητικές, πολιτιστικές, εκθεσιακό χώρο), τότε θα μπορούμε να μιλάμε για αλλαγές που κάνουν την Ναύπακτο, «μια πόλη που αξίζει να ζεις – αξίζει να την επισκεφθείς».

2.         Ακόμη και το συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Ναυπάκτου αγνόησε η παράταξη Μπουλέ, που σε προηγούμενη συνεδρίασή του είχε ζητήσει να γίνει αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών για την ανάδειξη του αλσυλλίου στο Γρίμποβο. Δεν προέβλεψαν κανένα κονδύλι για αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς στον προϋπολογισμό.

3.         Να διώξουμε τους μεσάζοντες από τα παζάρια.
Να δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε δημοτικές εγκαταστάσεις στον χώρο των παζαριών έτσι ώστε πετώντας τους μεσάζοντες έξω να κερδίσουμε ένα ποσό τουλάχιστον 350.000 ευρώ ετησίως.

(Αποσπάσματα από τα δελτία τύπου που εξέδιδε το 2011 -2012 ο Κώστας Καρακώστας, δημοτικός σύμβουλος της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ)


Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, πότε έλεγα την αλήθεια;

1.         Θα έχει ή δεν θα έχει νόμιμο parking το ΞΕΝΙΑ;
2.         Τι έχω κάνει για την ανάπλαση και τη μόνιμα πεζοδρομημένη παραλία του Γριμπόβου;
3.         Πόσους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς έχω κάνει μέχρι σήμερα ;
4.         Τι κονδύλια έχω βάλει στον προϋπολογισμό για αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς;
5.         Έφερα ή δεν έφερα τους μεσάζοντες ξανά στα Παζάρια;
6.         Κερδίζει τουλάχιστον 350.000 ευρώ ετησίως από τα Παζάρια ο δήμος;
7.         Γίνονται όλα ΝΟΜΙΜΑ;

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποιος φταίει για όλα αυτά ;
Οι ΠΕΡΔΙΚΛΩΣΤΡΕΣ που στη Ναύπακτο φύονται μαζί με τα πλατάνια !!!!!!!!!

Ε, για όλα φταίνε οι γκόμενες,
οι πρώην και οι επόμενες,
ανώνυμες και επώνυμες και γενικώς!

205 σχόλια:

  1. Καλά τί θυμάσαι και συ τώρα και τέτοιες μέρες που έρχονται..
    Λεγαμε τότε και καμιά μαλακια να περνάει η ωρα και το μετρησες σοβαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νταξ, την καναμε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας χορτασε ψεμα ο λιγδιαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουν γινει μυστικες συναντησεις μπουλε με ραπτη για κοινη καθοδο γιατι βλεπουν οτι μονοι τους δεν... ο τακης με κοτρωνια και κοτσανα ειναι παλι φαβορι λογω των πολλων ρουσφετιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!

      Διαγραφή
    2. Ο Μπουλές δεν μιλάει με κανέναν άλλον πλην δεξιών επιλογής Κοτρώνη. Ο Κοτρώνης συνομιλεί με Μπουλέ και κομματικούς παράγοντες να στηρίξουν Μπουλέ. Ο Κοτρώνης ποντάρει όλα τα λεφτά στον Μπουλέ γιατί μόνο μέσα από τον Μπουλέ θα γίνει δήμαρχος

      Διαγραφή
  5. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε νόστος και Ξενία έντονος προβληματισμος στο κακομουτρεικο για απόσυρση. Αντιστέκεται σθεναρά ο λιγδιαρης που οραματίζεται την αναθεμελιωση της οικίας παπαχαραλαμπους και μετατροπής της σε χώρο προβληματισμού και ομαδικού αυνανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ατελειωτο γλεντι απο γιαννη Μπεκο στο Συψα γιαννη... αναρωτιεμαι τα βοδια που τον ψηφισαν πως να αισθανονται...οτι κ να πεις... ο δε ξερω τι μου γινεται δημαρχος τον εβαλε και αντιδημαρχο οικονομικων, τον ανθρωπο που του κατασχει η τραπεζα το 80% του μισθου λογω χρεων και ζει απο δουλειες του δημου... αλλα ειναι τοσο μοσχαρια οι επαχτιτες που παλι καρακωκο και συψα θα εχου για αντιδημαρχους



    http://www.npress.gr/home-post/apokleistiko-o-sypsas-dinei-analytika-stoicheia-gia-tin-tenta/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καρακωκο πες αλεύρι ο κλοκος σε γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δήμαρχος αποδεικνυει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία. Έβαλε το Συψα να διαχειρίζεται το πορτοφόλι μας με σκοπό να ρεφαρει ο άνθρωπος. Και μόνο για αυτο εγώ τουλαχιστο δαγκωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακομουτρη το τερματισες. Δε ντρέπεσαι καθόλου.

      Διαγραφή
  9. Ο κακομουτρης είναι πανέξυπνος, αφήνει να εκτίθενται τα αρπακτικά οι αντιδήμαρχοι του και αυτος λέει ότι δε φταίει που οι αντιδήμαρχοι του είναι αρπακτικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει βάλει χέρι στο μέλι αλλά Τάκη με το να σαι εσύ ο μόνος καθαρός δε κερδίζονται εκλογες, θα είναι εγκληματικό για την υστεροφημία σου να κατέβεις πάλι με τα ίδια λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς ξερεις εσυ ότι ο κακομουτρης δεν έχει βάλει το χέρι στο μέλι. Τότε πως ολο το φαγοπότι του συψα το υπογράφει ο κακομουτρης. Βλάκας είναι? Γιατί έβαλε το αρχιλαμογιο υπευθυνο στα οικονομικά. Βλάκας είναι? Γιατί ανέχεται δημόσιο διασυρμό αποτον αντιριωτη μπροσταστον υπουργο. Βλακαςειναι? Σου λέω εγωλοιπον οτι μόνο βλακας δεν είναι. Ξυπνα Αγαθοκληηηη.

      Διαγραφή
    2. Εγώ βλέπω ότι ξαφριζουν το ταμειο του δήμου. Εσύ ασχολησου ποιός το κάνει.

      Διαγραφή
    3. Την λαμογια την χρεωνεται αυτός που υπογράφει. Τα υπόλοιπα είναι αστειακια για πιτσιρίκια.

      Διαγραφή
    4. Βλάκας ειναι, του αρέσει να έχει το τίτλο του δημάρχου και δε τον ενδιαφέρει αν οι αντιδήμαρχοι του ασελγουν στο κουφάρι του δήμου. Ο ίδιος γιατί να μπεις στη διαδικασία να φάει όταν η προσωπική του περιουσία είναι 40 εκατομμύρια ευρώ? Η βλακεία του είναι θεμα μεγαλοπιασματος ότι γουστάρει να τον λένε Δήμαρχο, σκέψου το με 40 εκατομμύρια ευρώ δεν έχει λόγο να κυνηγάει αρπαχτες για ψωλοχιλιαρικα σα το συψα απλά είναι χαζός που δε καταλαβαίνει ότι καλύπτοντας το συψα λερώνει το όνομα που με κόπο έχτισε τόσα χρόνια στη Ναύπακτο

      Διαγραφή
    5. Ξερεις κανα πλούσιο που δεν λατρευει το χρήμα? Αγκαλιά κοιμουνται.

      Διαγραφή
    6. Ο Συψας εχει τελειωσει για τον Καρακωκο. Θα τον ξαποστειλει στα αζητητα για να δειξειοτι αυτοηταν το λαμογιοκαι καναμεκαθαρση. Για να μπορούν οι αλλοι να τον δειχνουν και να πείσουν τον κόσμο για το κοινοφελες έργο τους. Α ρε Γιαννάκη έχεις άγνοια κινδύνου. Στηριξου στο Κοτσανα εσυκαι θα σε σώσει.

      Διαγραφή
    7. Ο Καρακωκος γλυφει το Μπλιαφα να επιστρεψει στο μαντρι. Γύρνα του λεει γιατί μας πήρανε φαλαγγι. Μέχρι και αρχηγος του ταζει αν φέρει συτους που τον ακολουθουν. Ο Μπλιαφας δήμαρχος θελει να γίνει ποσως τον νοιάζει ο τρόπος. Οποτε μάλλον ξανα γάμος χοροι και ανακατεμα της τραπουλας.

      Διαγραφή
    8. Καρακώκος- Μπλιάφας, ούτε για πρωταπριλιάτικο αστείο δεν τσουλάει ρε μάγκα! Επειδή δεν τον ξέρεις, για να είσαι ενήμερος ο Μπλιάφας μπορούσε εύκολα να γίνει δήμαρχος, αλλά είναι τόσο μαλάκας που τον νοιάζει περισσότερο ο τρόπος, γιαυτο τα κάνει θάλασσα. Θέλει με τον δικό του αντισυμβατικό τρόπο. Ο Καρακώκος και ο Μπουλες είναι γι αυτόν απλές οδοντόπαστες!

      Διαγραφή
    9. Με κλασσική μουσική και ζωγραφιές δεν γίνεσαι δημαρχος γιαννακη. Ο Καρακωκος πούλησε τη ψυχή του στο διαολογια να γινειεστω μαϊμού. Άσε τον μπετοβενκαι πιάσε Αριστοπουλο και εδώ είμαστε.

      Διαγραφή
    10. Αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά ο Ράπτης είναι ένα δύο κλικ πάνω απο αυτο που ψάχνει το πόπολο. Ειναιο τυπος που θα απογειώσει τον δημο και γι αυτό δεν κάνει. Θα κτυπηθει αλυπητα σα χταπόδι γιατί δεν συμφέρει αυτους που ελέγχουν την κατασταση. Αυτοί θελουν κοτρωνια σαμαντα και ζαμπαρομαρια και το μουστακια από τη στρανωμα.

      Διαγραφή
    11. Φίλε κάτι έχεις με τη Στρανωμα.Ο " Μουστακιας" είναι από Παλαιοπυργο.

      Διαγραφή
    12. Ποιός ειναι ο μουστακιας ρε σεις. Πώς τον λενε κανονικα. Είναι από αυτα τα αρπαχτικα βοοειδή τα αδεσποτα?

      Διαγραφή
  10. Πρέπει να πω ότι παραδέχομαι τον Κλόκο. Ο Κλόκο έχει πάπαλα στο παντελόνι του, είναι ο μόνος ο οποίος τόλμησε να τα «ρίξει» στον Καρακώστα, αδιαφορώντας για το τι θα πει ο κόσμος. Από τον Καρακώστα ταλαιπωρήθηκαν όλες οι δημοτικές αρχές, ας θυμηθούμε: Νταουσάνης με την ανάπλαση Γριμπόβου, Παπαθανάσης με τον ποδηλατόδρομο, Μπουλές με την ανάπλαση στα ανατολικά της πόλης. Ο Καρακώστας διαμαρτύρεται για τις «περδικλώστρες» -όπως λέει-, αυτός τι ήταν στις περιπτώσεις που αναφέρω; Τι έχουν τραβήξει οι προαναφερόμενοι από τον Καρακώστα; Τώρα γιατί τον ενοχλεί ο έλεγχος; Είναι ψέμα ότι ο χώρος στάθμευσης στην βόρεια πλευρά του Ξενία ξεκίνησε από μια εξυπηρέτηση του έργου της ανάπλασης και έφτασε στην κατάτμηση του οικοπέδου του Ξενία κατά παράβαση της διαθήκης; Μήπως θα έπρεπε να εξεταστεί και ο πέτρινος διάδρομος που κατασκευάστηκε στην ανατολική πλευρά του οικοπέδου; Ο Καρακώστας στο παρελθόν έλεγε «Είμαι χειριστής παιδικού αμαξιδίου και δεν μπορώ να πάω από το σπίτι μου στο Γρίμποβο», τώρα μπορεί να πάει με τις κοτρώνες που φύτεψε στο δρόμο; Πέραν του ότι το κλείσιμο της οδού Αποκαύκου επιβάρυνε κυκλοφοριακά την πόλη αφού όσα αυτοκίνητα θέλουν να κατευθυνθούν από το λιμάνι στο Γρίμποβο πρέπει υποχρεωτικά να περάσουν από το κέντρο και να στρίψουν δεξιά στις πηγές Νόβα. Μην τα βάζουμε λοιπόν με αυτόν που κάνει τον έλεγχο, φταίει εκείνος που με δόλιο τρόπο προσπαθεί να «νομιμοποιήσει» την παρατυπία. Για ρωτήστε στην πόλη να δείτε τι λέει ο κόσμος για το πάρκινγκ στο Ξενία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν εβαλε ουτε ενα κλαρακι. Ουτε ενα λουλουδακι. Ουτε ενα παρτερι. Μονο μπετο. Τονοι μπετο. Τι θελει να φτιαξει ο καρακωστας μακαρι κι ο ιδιος ναξερε. Μιλαμε για κανονικη συγχυση. Πιστευε οτι το Ξενια θα του δωσει ποντους αλλα θα τον καψει. Το παρκινγκ ειναι μια αηδια. Οσο πιο νωρις το καταλαβει τοσο το καλυτερο. Η αριστερα εχει καποιες καλες αποψεις για το δημοσιο χωρο. Οι δικοι μας, οι ντοπιοι αριστεροι ειναι αλλου. Τετοιες προχειροτητες μονο την εποχη των μυστριων επι δικατοριας. ΚΡΙΜΑ. Λυπαμαι το φουκαρα το μπουλε που τραβηξε τα πανδεινα με την αναπλαση. Καποιοι λαλιστατοι ειχαν παρει πασετο και μετραγαν καθε χιλιοστο. Εφταιγαν οι θεσεις παρκινγκ. Εφταιγαν τα πεζοδρομια. Εφταιγαν οι στασεις των λεοφωρειων. Τωρα βεβαια μοκο. Μοκο κανονικο και με το νομο. Αρκει να χουμε το λαουτζικο με το μερος μας, τα ψηφαλακια. Και δε παει να πνιγει η πολη που τη θελουμε και τουριστικη τρομαρα μας. Με αυτα τα αισχη δεν εχει τυχη ο επαχτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άνθρωποι του περιθωρίου και λυκορνια με θανατηφορα νυχια κατακυριευσαν το δήμο. Το αποτέλεσμα ειναι ορατό δια γυμνού οφθαλμου. Αισχος και ντροπη.

      Διαγραφή
  12. Η παρέμβαση του κλοκου είναι σωστη. Ο καρακωκος πανω στο αγχος του να μην επιστρέψει στο περθωριοπ που ειναι ο φυσικός του χωρος ξεπουλαει τα πάντα. Μεχρι και τον Κονιδα πληρώνει και το Τζαθα να βγάζει βόλτα το σκυλο του. Με ξένα κόλλυβα φυσικά. Άμα βγουνβστη φόρα τα εκατομμύρια που σπαταλωνται από τον Κοτσανα για φράχτες και χορτα θα κρυφτούν όλοι τους. Ο κοσμοςυποφερει και ο λιγδιαρης με τη μαριονεταζουν το μήνα του μέλιτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε λιγδιαρη δεν σεβεσαι ουτετους ορουςτης διαθήκης και μιλάς κιόλας ρε λαμόγιο. Ρε απλυτε εσύ και ο Κοτσανας δεν φωνάζετε για το προχειρο πάρκιν του Μπουλέ και τώρα κανεις το μισοξενια μόνιμο πάρκιν ενάντια στους όρους της διαθήκης? Αι χασου ντενεκε που θα μας πεις εσυ περδικλωστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήπως ο "λιγδιαρης" εκτελεί αποφάσεις των λοιπών που κρύβονται προσωρινά θεωρώντας έτσι ότι ο κόσμος τάχει μόνο με αυτόν;Οι λοιποί συνετοί τι κάνουν;ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ είστε όλοι κύριοι.Και οι 16 της συμπολίτευσης. Ο Δήμαρχος απαλλάσσεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Σαλαμουρα που όλο κάτι λες στα καφενεία για λαμόγια και αρπαχτικα επαθες γλωσσοδετη για το πάρκιν και την τσιμεντοποιησηττου Ξενία. Νομίζεις ότι είσαι στην απεξω και το χρεωνεταιμονο ο λιγδιαρης. Συμφωνειςμε τα πεπραγμενα του λιγδιαρη ή οχι. Η σιωπη είναι συνενοχή.

      Διαγραφή
  15. Σημασια εχει ναρθουν χρηματα κι ο κλοκος ειναι εμποδιο.... Ετσι λενε ορισμενοι στην πολη. Ξεχνουν προφανως οτι χρηματα εφερε κι ο Ρεππας αλλα οι βρυσες που εφτιαξε θυμιζουν βορειο Πωγωνι και Πυρσογιαννη. Χρηματα εφερε κι ο Νταουσανης αλλα εφτιαξε πεζοδρομια "τυπου νοτη μποτσαρη" και πεζοδρομια "τυπου Γριμποβο". Χρηματα εφερε κι ο Κονιδας για να φτιαξει πεζοδρομια "τυπου οδος μεσολογγιου". Χρηματα εφερε κι ο Παπαθανασης αλλα εφτιαξε ποδηλατοδρομο τυπου "η μεγαλυτερη μαιμουδια". Τα χρηματα αυτα δεν εδωσαν κατι στην πολη και δεν αποκλειεται συντομα να ξηλωθουν. Με το να σου δωσει καποια φιλικη κυβερνηση χρηματα δεν "χτιζεις" πολη. Πρεπει να ξερεις τι να τα κανεις. Πολη "χτιζουν" οι αποψεις, το "οραμα", το πλανο, κάτι τελος παντων συγκεκριμένο ως προς το τι, εν προκειμενω, μπορει να γίνει με αυτό το ανεκτίμητο κομμάτι γης στο κέντρο της πόλης. Και η δημοτικη αρχη στο σημειο αυτο και πελαγοδρομει και ασχημονει απεναντι στο περιβαλλον και τον δωρητη. Λιγο παρκινκγ για το ποπολο.... Λιγο παρκινγ γι αυτους που θα επισκεπτονται το χωρο.... Λιγο απο δω λιγο απο κει... τσιμενταρισμα μεχρι σκασμου σ
    ε ενα μοναδικο κομματι....και μετα της φταιει ο κλοκος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο καρακωστας έλεγε όταν ήταν στην αντιπολιτευση για το πάρκινγκ: τι θα πω εγώ στμαναμ άμα με ρωτήσει για το παρκινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοτσανα βριζε τους υπαλληλους του ΔΗΜΟΥ και Ο ΟΑΕΔ ειναι κοντα.. ετοιμασου για συνταξη ή ισοβια ανεργια μετα τις εκλογες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τις εκλογές θα αναγκαστεί να πάει να δουλέψει γιατί τώρα ζει με τα λεφτά του δήμου

      Διαγραφή
  18. Δεν πιστεύω ότι θα πάει για δουλειά...πάλι θα μας δουλεύει όπως σήμερα.....το επίπεδο των δημοτών είναι πολύ χαμηλό και του αρκεί η κοροϊδία του άνεργου αντιδημάρχου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι οι δημότες έχουν καταλάβει τον άνεργο αντιδήμαρχο

      Διαγραφή
  19. Τα ατομικά ρουσφέτια του Κοτσάνα θα τον ξαναβγαλουν πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επομενες εκλογεςθα είναι μια σκληρή δοκιμασία για τους δημοτες. Θα κληθούν να αποδείξουν αν ειναι πολιτες η ανθρωπάκι α, αν ζουμε στο 2020 και διεκδικουμετη ζωή τη δικη μας και των παιδιών μας η ζουμε τη δεκαετια το 50 που ολαγινονταν "κατόπιν ενεργειών μου". Τι έχει αξια για την κοινωνία που συμβιώνουμε η κοπρια, η λαμογια, η υποβαθμιση θεσμωνκαι αξιων ή η αξιοπρέπεια, η γνώση, η ανιδιοτελεια, το οραμα. Εγώ προσωπικά είμαι αισιοδοξος πιστεύω ότι η κοινωνια εχει αντανακλαστικ ααλανθαστα. Μέλλει λοιπόν η απόδειξη.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ ότι πρόκειται για σκληρή σύγκρουση. Μια σύγκρουση όμως που θα φέρει αντιμετωπους τα λαμόγια και την κοινωνια που υποφερει. Συψοκοτσανοκοτρωναιους που βρηκαν πορτοφολι και το βυζαινουν σαν τσιμπουρια και ένα κόσμο που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατησει την αξιοπρεπεια του.

      Διαγραφή
  20. Τελικά η αξιοπρέπεια κατά ένα μεγάλο μέρος θα παει περίπατο.Το επίδομα και το ρουσφέτι υπερισχύουν σήμερα των αξιών. Το αποτέλεσμα σίγουρα ο κατήφορος και ο γκρεμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποιος Κερασιας μπουζουκοβιος συγγενής του Κοτσανα μου λενε ότι είναι ειδικός συμβουλος και χαπακωνει διχιλιαρουμπα. Δεν τον εχει δει ποτέ κανενας και πουθενα. Είναι αλήθεια Λουκοπουλε?

      Διαγραφή
    2. Ναι αυτός είναι πολύ στενός συγγενής του Κοτσανα και είναι συμβουλος απο απόσταση οπως και ο αλλος ο Τζαθας κολλητος του λιγδιαρη.

      Διαγραφή
    3. Ενταξει αλλά δεν υπάρχει και χώρος στη τεχνικη υπηρεσια για το σκύλο μη τα θες όλα δικα σου.

      Διαγραφή
    4. Τι σχέση έχει ο σκύλος ρε σεις.

      Διαγραφή
  21. Καρακωκο ο κλοκος λεγεται Λουκοπουλος αλλά μην κάνεις λάθος δεν ειναι σαν το μπάρμπα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η παρεμβαση του κλοκου ειναι σωστη. Ο λιγδιαρης νομίζει ότι μπορει να κανει το Ξενία πάρκιν επειδή ετσι γουστάρει. Αποφασιζουμε και διατασουμε Ζαγοριανακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Τσουκαλάς στο Τρίκορφο και στα Κδαπ, ο Ράπτης με τους χωρικούς Κλεεπαίτες, ο Παπαθανάσης μοιράζει δώρα στην Αλκυόνη και ο Λουκόπουλος - Κλόκος δίνει συνεντεύξεις. Κρατηθείτε παιδιά, Πάσχα έχουμε αργούνε οι εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Τσουκαλάς δίνει και κούφιες υποσχέσεις.Ντίνο πολύ το γυφ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι καλώδιο ήταν αυτό στη μέση του δρόμου στο λιμάνι? Είμαστε σοβαροι? Τι προχειρότητες ειναι αυτες που θέτουν σε κινδυνο τη σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιός το εβαλε εκεί τόσο χαμηλα...ποιος έχει την ευθύνη? Αν είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΑΠΤΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ! ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! ΟΕΟΟΟΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το καλωδιο είναι ευθυνη του λιμενικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το λιμενικό ευθυνεευθ για το παρκάρισμα μόνο φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τα πυροτεχνήματα που πέταξες στο Τρίκορφο Σαμαντα ήταν απο την τσέπη σου ή απο την τσεπη του δημότη. Καλά είσαι τόσο βλάκας εσύ και η μαριονέτα που κουβαλησες να πιστευετε ότι με καθρεφτακια θα κοροιδεψετε τους ιθαγενείς. Κουνια που σας κουναγε και τους δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λουκοπουλε στο Τρικορφο θαρθεις τεταρτος και με διαφορά απο τον τριτο. Μόνο στη Βασιλικη να ελπίζεις μονοψήφιο αριθμό ψήφων δηλαδη μέχρι 9. Στη Καλαβρούζα μέχρι 5, στην Ανω Βασιλικη μεχρι 9 και στη Γαβρολιμνη τέταρτος οπωςστο Τρίκορφο. Για Περιθώρι Γαλατα τα γνωριζεις μονοςσου τα μαντάτα. Καλο Πασχα.

      Διαγραφή
  31. τον σταυρώσατε τον άνθρωπο, αφήστετον να κάμει Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καρακωκο ενοχλεισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τελικα Λουκοπουλε εισαι τεραστιο λυκορνιο. ποσα λεφτα σου δωσε ο συψας για να φας αμασητη την νοστος..κριμα και σε θεωρουσα υποδειγμα επαγγελματια, αλλα με τη σταση σου απεναντι στο συψα φαινεται οτι αρπαζεις λεφτα του δημου και εισαι και εσυ λαμογιο μεγαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νταξ ρε συ κοιταει να ρεφαρει τα έξοδα που εκανε για να κερδίσει (οδοιπορικακιας, κλπ.) και να κάνει μπαζα για τις επόμενες εκλογες.
      Ρε κουτορνιθι ποιος θα τα πληρωσει αυτά.

      Διαγραφή
    2. Ξυπνάτε ρε όρνια. Ολες οι λαμογιες του Συψα και οχι μονο έχουν υπογραφει απο τον Λουκοπουλο. Βρες μου ένα Ναυπακτιο που να σου πει οτι θα εβαζε υπογραφη σε οικονομικη δοσοληψια του Συψα χωρίς να το διαβασει. Εκτος εάν....

      Διαγραφή
  34. Απαντήσεις
    1. νιαου νιάου νιάου νιάου

      Διαγραφή
    2. νιάου νιάου νιάου νιάου νιάου νιάου νιάου νιάου νιάου.

      Διαγραφή
  35. Ντραπηκα σημερα στον Πλάτανο που βρέθηκα για αυτά που ελεγαν για καποιο Κουκούνα λαμογιο αλλά κυρίως αυτά που έλεγαν για το δήμαρχο. Δεν θα ήθελα να ειμαι στη θέση του ποτέ όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο δήμαρχος υπογράφει τα πάντα εν γνώση του όμως.....ο λόγος η δεύτερη πενταετία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 60% πήρε ο Λουκόπουλος, γιατί γκρινιάζετε τώρα. Έτσι κάνατε και με τον Μπουλέ, φαγωθήκατε να τον ξεμπήξετε. Πηγαίνετε τώρα στον Ντίνο που ξέρει να φτιάχνει καφέδες, ή στον Κοτρώνη που τρώει ακόμα και τα αδέρφια του για τα λεφτά ή στον ψυχάκια τον Ράπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο δημαρχος μέχρι χθες οπου βρισκοταν έλεγε ότι τον μπλέξανε. Εκ του πονηρού βέβαια για να αποφευγει τις ερωτήσεις. Τώρα που πήρε αποτα λαμογια το μάθημα νομίζει ότι μπορεινα κοροϊδεύει τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ και παλι χωρις Συψα ΚΟΤΡΩΝΙΑ Μουστάκια .Και οι εκλογές σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει Λουκόπουλος το λένε και τα λαμόγια που είναι δίπλα του. Στα εβδομήντα φεύγα θα πάει να βρειτην ησυχια του παίζοντας τα εγγονάκια του.

      Διαγραφή
    2. Ούτε Μπουλές υπάρχει στα εβδομήντα του θέλει να γίνει πάλι δήμαρχος. Δεν χορταίνει λεφτά και εξουσία. Ρε ουστ.Να αδειασει τη θέση από τώρα γιατί είναι ανήθικο να κατέβει και στα μισά της θητείας να δώσει τη θέση του στον Κοτρώνη για να του ξεπληρώσει τη στήριξη της Ν.Δ. που θα του δώσει. Χορτάσαμε συμφωνίες λαμόγια και εξουσιολάγνοι.

      Διαγραφή
  40. Σιγα μην αφησει ο κοτρωνης εταιρεια 15 εκατομυριων ευρω για να γινει δημαρχος..για χαζο τον εχετε? ουδεποτε εχει πει οτι θελει να γινει δημαρχος απλα για δικους του λογους στηριζει μπουλε, κ λογικα να το παρετε ποιος ανθρωπος στο πλανητη γη αφηνει μια εταιρεια με κερδη 15 εκατομυρια για να μπλεξει με κοτρωνοκοτσαναδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. οχι και 15 κέρδη ρε φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όσο περισσότερα τα εκατομύρια τόσο μεγαλύτερη η αλαζονεία και η δίψα για εξουσία. Ο Κοτρώνης ήδη έχει ράψει το κουστούμι του δημάρχου και η σύζυγος τις τουαλέτες επί τιμών. Η ναύπακτος θα γνωρίσει τον πιο σκληρό δήμαρχο που πέρασε ποτέ με την πιο νεόπλουτη συζυγο γλάστρα επί των δεξιώσεων και των τιμών. Η γεωργία παρόλο που είναι τόσο αγαπητή δεν εμφανίζεται πουθενά δίπλα στον σύζυγο της δήμαρχο και μπράβο της. Ταπεινή και αξιοπρεπής, η Κοτρώνενα ζει για να γίνει η πρώτη κυρία

      Διαγραφή
  42. Μακάρι να πάει ο Κοτρωνης στο δήμο, είμαι σίγουρος ότι θα τον απογειώσει όπως την επιχείρηση του. Αυτοί που θα έχουν πρόβλημα θα είναι οι κοπριτες δημόσιοι υπάλληλοι, οι εργατικοί δε θα έχουν κανένα θέμα όπως και στο εργοστάσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια λέγαμε και για τον Λουκόπουλο. Πετυχημένος επιχειρηματίας και άλλες αρλούμπες. Άσε ρε παπαγαλάκι τιςμαλακιες για τον κ. Τίποτα! Να βάλουμε και τον Κοντοχρήστο στο λογαριασμό και κάθε κ. Τίποτα να κάνει κουμάντο στον Δήμο! Πέρα από επιχειρήσεις και ίσως λεφτά, τι άλλο έχουν αυτοί οι πουθεναδες; Έχετε μπλέξει τα μπούτια σας. Σας βάρεσε η πείνα στο κεφάλι και νομίζετε ότι θα μοιράζουν λεφτά. Άλλο πραγμα ο δήμαρχος και άλλο το μαγαζί και η εμμονή των συγγενών να κάνουν το παιδί δήμαρχο. Ρίξτε μια βουτιά στη θάλασσα να συνέλθετε ρε παπαγαλάκια. Ας τολμήσουν οι πουθεναδες να βάλουν υποψηφιότητα να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

      Διαγραφή
  43. Χίλιες φορές Κοτρωνης, από τη συμμορία του Λουκοπούλου στον άνθρωπο που έφτασε την επιχείρηση του στις 100 κορυφαίες στην Ελλάδα, δεν υπάρχει σύγκριση του σκύβω το κεφάλι στο Συψας με το κοτρωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. To κοτρωνη τον βριζουν οι δημοτικοι υπαλληλοι γιατι ξερουν οτι με αυτον δημαρχο το ξυσιμο τελειωνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πρόταση: Κοτρώνης δήμαρχος με Πολύδωρο, Κοντοχρήστο, Ντάρλα αντιδημάρχους. Με τους ψήφους των εργατών τους και με τις υποσχέσεις για προσλήψεις και με το χρήμα που θα βγάλουν από τα σεντούκια και τους φανερούς και κρυφούς λογαριασμούς θα φτάσουν στο 60% με την πρώτη. Θα πάρουν σύμβουλο τον Λουκόπουλο για να τους διδάξει πως ένας καλός επιχειρηματίας και οικογενειάρχης γίνεται ο καλύτερος δήμαρχος σαν και αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

      Διαγραφή
    2. Στα @ρχιδι@ μας ποιός θα βγεί και ππιος δε θα βγει.Αυτα ενδιαφέρουν μόνο τα λαμογια και τα ορεινά λυκορνια. Αι σιχτιρ από δω.

      Διαγραφή
  46. Έγινε γνωστό ότι είχαν συνάντηση οι Λουκόπουλος, Μπουλες, Παπαθανάσης! Συμφώνησαν να στηρίξουν τον Παπαθαναση μετεκλογικά έστω και αν εκλεγεί μόνος του, να τον στείλουν στην ΚΕΔΕ. Αυτός να στηρίξει στον δεύτερο γύρο όποιον από τους άλλους δυο για δήμαρχο. Ή τον Λουκόπουλο ή τον Μπουλέ. Το πρόβλημά τους συμφώνησαν ότι ειναι ο Ράπτης. Δεν πρέπει να πάει στον δεύτερο γύρο, γιατί είναι επικίνδυνο να χάσουν. Πρέπει πάση θυσία να υποστηριχτεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα μεταξύ των!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η πολιτικη ήταν αποτέλεσμα τετοιων λογαριασμων θα είχαμε ακόμα χουντα.

      Διαγραφή
    2. Γιατί αμφιβάλει κανείς ότι δεν έχουμε χούντα της αριστεράς και ειδικότερα στη Ναύπακτο;

      Διαγραφή
  47. Ράπτης με Μπουλέ έχουν ήδη δώσει τα χέρια για κοινή κάθοδο, τους ενώνει το μίσος για καρακωκο-μπαρμπα Τάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει ρε παιδιά τετοιο πράγμα. Ο καθενας θελει αρχηγος και δήμαρχος.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή έγκυρε αναλυτή μου εσύ, λες ότι ο Ράπτης θα γίνει αντιδήμαρχος του Μπουλέ, η ο Μπουλες αντιδήμαρχος του Ράπτη;

      Διαγραφή
  48. Κοτρωνης είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό φαίνεται και αν συγκρίνεις την επιχείρηση του με του μπάρμπα Τάκη, ο Κοτρωνης δίνει μέσο μισθό στους 200 εργαζόμενους του 1150 ευρώ ενώ ο μπάρμπα Τάκης με το ζόρι 700 ευρώ μέσο μισθό στους 50 εργαζόμενους του. Σημαντική φυσικά η προσφορά του νυν δημάρχου αφού προσφέρει δουλειά σε 50 εργαζόμενους αλλά δεν υπάρχει σύγκριση με το Κοτρωνης που εχει βάλει πλώρη να φτάσει τους 300 εργαζόμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κοντοχρήστος έχει 240 εργαζόμενους και μαγαζιά σε ολόκληρη την Ελλάδα και αυτοδημιούργητος, ενώ ο δικός σου κάθησε πάνω σε έτοιμη επιχείρηση και είναι πούστης και μαλάκας!

      Διαγραφή
  49. Ρε σεις γράφετε ανωνυμα νταξ. Μη γραφετε ομως μ@λ@κιες συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ποιά Ή σχέση των ΚΔΑΠ με τα στέγαστρα στάσεων του Δήμου? Γιατί ο Ζυγορονικος ασχολείται.Τα ΚΔΑΠ πλήρωσαν τα στέγαστρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε Νταουσανενα όταν ενημερώνεις τον πανελληνιο σύλλογο σου δεν τους λες ότι εχουμε ένα δημαρχο που δε νογαει ότι τέλος πάντων ο άνθρωπος είναι της καρπαζιας? Τί ανακοινωση είναι αυτηπου καλουν το βοοειδες να πάρει θέση γιατι τους αφηνειςνα εκτίθενται. Να επιπληξειτο βόδι τον Κοτσανα και να παθει οτι πάθαινε ο αειμνηστος Κολοβός στο Αντίρριο, σοβαρευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Παραιτηση Συψα από την επιτροπή ποιότητας ζωής. Αναλαμβανει ο Φράγκου.
    Φευγει το λαμόγιο και έρχεται το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ. Θα παει η πλαστογραφία συννεφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η μεγαλύτερη απώλεια. Ο ποιό τίμιος Αντιδήμαρχος.Δήμαρχε να μην κάνεις δεκτή την παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δήμαρχε αδειάζεις όσους σε εμπιστευτηκαμε. Τι κάνεις αναβαθμιζεις ένα πλαστογραφο. Απο τους 16 αυτόν βρήκες? Βάλε τον Κωστογιαννη, βάλε το Σαλαμουρα, βάλε τον Κονιδα το Πάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πάγκο ο κόουτς !!! Ο πλαστογράφος αντιδήμαρχος- πρόεδρος λιμενικού ταμείου- πρόεδρος ποιότητας ζωής- επικεφαλής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης- υπεύθυνος τύπου- υπεύθυνος περιουσιολόγιου του Δήμου και ίσως κάτι που μου διαφεύγει. Αυτός ο τύπος εκφράζει ακριβώς αυτόν που τον επιλέγει!

      Διαγραφή
  55. Ρε Τακη καλα τι επαθες δεν σε αναγνωρίζω. Γιωργια Καντου καμια κομπρεσα δεν τον βλέπεις δεν είναι καλά ο ανθρωπος. Τακηηηηηηηηηη ο κοσμος μιλαει τοσο άσχημα που ντρέπομαι εγω κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γιαννακη Συψα ακουσε με αν θες. Εχεις το χειρότερο όνομα στην πιατσα, Ολοι σε λένε λαμόγιο. Εσύ βεβαια ξέρεις το γιατί. Τελευταία όμως βλέπω να σε δίνουν στην ψύχρα και πολλοι συναδερφοι σου και κυρίως αυτοί που αντικειμενικα μπροστά τους εισαι παπαδοπαιδι στη λαμογια.Εκεινο που βλεπω είναι ότι θα σε χρησιμοποιησουν για πλυντήριο. Τα βλέπω πολύ δύσκολα να καταφέρεις να το αποφύγεις το μοιραιο, δεν εχεις καν επιλογές. Εγω απλα σου το επισημαίνω, εμπλεξες φιλε, υπερεκτιμησες τις δυνατότητές σου. Έπαιξες, εχασες και θα πληρωσεις περισσοτερο ομως από αυτό που σου αναλογει. Αυτος ειναι και ο λογος που τρεφω εστωκαι την ελάχιστη συμπάθεια απέναντι σου. Ειμαι κι εγώ από αυτους που πιστευουν για σενα αυτά που ακούω καθημερινα όπου βρεθώ. Καληνύχτα Γιαννάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο Καρακωκος με το Σιαμαντα ηδη το λενε οτι πρεπει να παρθει το κεφαλι του συψα και να το βαλουν σε ενα πασσαλο γιατι αν τον κρατησουν θα πιασει η παραταξη γαγγραινα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τον αδειασει ο Κοτσανας ο Γιαννακης θα σκασει σαν καρπούζι. Έτσι είναι Γιαννάκη ετεροφωτος και τσαμπουκαλης δεν χωράνε μαζί. Ο Κοτσανας σε εβγαλε για να σε χρησιμοποιει για προμετωπιδα στα συμφέροντα του. Άεργος είναι ζεί εις βαρος της κοινωνίας όπως και ο συγγενης του ο Κερασιάς που πληρώνεται και δεν τον έχει δει ποτε κανενας και πουθενά. Τόσα παιδιά με πτυχία και μεταπτυχιακά και ειναι ανεργα και ο Λουκοπουλος εχει βολεψει όλο το κοπριταριο.

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω. Κερασιας ειναι αυτός που παίζει μπουζούκι? Τι σχέση εχει με τον Κοτσανα και σαν τι τον πληρωνει ο δήμος. Εξηγα ρε φίλε.

      Διαγραφή
  58. Ο Τακης ειναι αποφασισμενος να διωξει το συψα γιατι δε του αρεσει που τον αποκαλουν λαμογιο επειδη καλυπτει τον καλυπτει.... Σε συζητησεις με συνεργατες του ευχεται να βρει το μπουλε 2η κυριακη... Ειναι σιγουρος για την επανεκλογη και το μονο που τον φοβιζει ειναι να μη βγει μπροστα ο κοτρωνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      ωραια αναλυση!!! ειδικα αυτο "Σε συζητησεις με συνεργατες του ευχεται να βρει το μπουλε 2η κυριακη... Ειναι σιγουρος για την επανεκλογη" ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!

      Διαγραφή
  59. Δημαρχε τον Συψα επρεπε να τον κρατήσεις λάθος κίνηση θα σου έφερνε και αλλα βραβεία πάλη πρωτιές θα είχαμε. Λαθος λαθος λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γιαννάκη σε φοβούνται. Βγες μπροστα και κερδα τη παρτίδα. Θα τους σχισεις ολουνους ολος ο κόσμος σε θέλει έχει καταλάβει την αξια σου. Είμαστε ολοι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιαννάκη κάντο πράξη το οχι άλλο τεχνική σχολη να μπούμε στα σαλονια επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γιαννη όλοι εκεί μέσα σε κατηγορουν δεν ξερουν τι λενε έξω. Επίθεση ενορχηστρωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Άτομο με κορυφαίο θεσμικό ρόλο στο δήμο δεν ηξερε τι έλεγε για το Συψα σημερα στο Γρίμποβο. Ντροπη ρε λυκορνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για Τάκη-Καρακωκο Sypsas is dead.

      Διαγραφή
    2. Θυμαστε στην αρχή της θητείας του ο Λουκοπουλος που τον ειχε συνέχεια σωματοφύλακα.

      Διαγραφή
  64. Ο Τακης θελει το Μπουλε 2η Κυριακη γιατι θεωρει οτι το 62-38 του 2014 ειναι εξωπραγματικο να γυρισει. Χαρακτηριστικα λεει οτι το 62-38 ειναι σα να νικας 3-0 στο 88, γιαυτο θελει παλι το μπουλε 2η κυριακη.
    Προσωπικα δε του δινω αδικο, αλλα θα πρεπει να κανει αυτοκριτικη γιαυτη τη 5ετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Και ο Μπουλες είχε βγει με 55 και ασθμαινοντας περασε τη δεύτερη Κυριακη. Ο Λουκόπουλος να δούμε θα τα καταφέρει? Χλωμό το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα @ρχιδι@ μου αν τα καταφέρει ή όχι. Λαμογια είν' από δω λαμογια είν' κι απο κει.

      Διαγραφή
    2. Δεν εχεις άδικο.

      Διαγραφή
  66. Ραπτης- Παπαθανάσης μαζί. Τους έκανε το κονέ ο Τράχηλης. Δυνατός συνδυασμός ικανός να πετάξει εκτός β Κυριακή ς το τακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σας πω κάτι αυτονόητο. Ουτε Μπουλες ουτε Λουκοπουλος ξαναβγαίνουν όσο κι αν προσπαθουνε να μείνουμε οι δυο τους. Δεύτερη Κυριακή θα περάσει ο ενας απο τους δύο μαζι με αυτόν που θα κερδίσει. Μη χολοσκατε.

      Διαγραφή
  67. Πονταρω Λουκοπουλο για επικρατηση, με τοσα ρουσφετια που εχει κανει εχει βολεψει κονιδες, ανηψια, βαφτιστηρια, πελατες φραοντιστηριου και οτι μπορει να φανταστει ο καθενας, δυσκολα θα χασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Απόψε το ΔΣ ο Κοτσανάς τα έχωσε χοντρά στους αρχισυνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ ( πρώην ΠΑΣΟΚ) και κανείς δεν εβγαλε άχνα! Πώς πας ετσι ρε Νταουσάνη να συνδικαλιστείς; και δίκιο να έχεις τώρα πια το έχασες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε πολλά ο Αντρέας. Ξεχασε μονο να μας πει για τον συγγενή του τον Κερασια και τον φιλο του το Τζαθα. Να του πω και γω κατι μην το ξεχασει. Οσες φραχτες και να φτιάξει θα χάσει και πρεπει να δεί ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσει για να ζησει.

      Διαγραφή
    2. Εκείνο που είδα εγώ είναι ότι δεν υπάρχει δήμαρχος.Δεν το καταλαβαίνει αυτος οι δικοί του δεν του λένε τίποτα?

      Διαγραφή
  69. Ο Τάκης αναγνώρισε οτι ο Κοτσανάς ειναι συνέχεια έξω με τον κόσμο και έχει επηρεαστεί ο ψυχικός του κόσμος από την πίεση. Δημόσια παραδοχή οτι έχει ψυχανώμαλους αντιδημάρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο δήμαρχος όταν παραβαίνει την εντολή που έχει παρει να μη μιλαει τα κάνει μανταρα. Χανει έτσι και την τελευταία ελπίδα που είχε να δοξασθει πάλι κρυπτομενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Καλα ειναι δημοτικό συμβούλιο αυτο. Ο Κοτσανας υποκαθιστα και βρίζει το προσωπικο του δήμου. Ο Συψας γλείφει και ψαχνει μη χάσει τη σανιδα σωτηρίας του και ο δημαρχος μας προαναγγελει τι βαθμο θα βάλει στο διευθυντη που ο Κοτσανας καταγγελει σαν ανίκανο. Κάτι σαν αυτο που λέμε εδω ο κοσμος χανεται και το μ@@ν@ χτενιζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ο Λουκόπουλος νομίζει ότι επειδή έχει διορίσει 80 άτομα στα ΚΔΑΠ θα πάει 2η Κυριακή. Δε γνωρίζει ότι το 19 κλείνουν τα ΚΔΑΠ και πάνε σε ιδιώτες, όλα τα παιδιά που διόρισε θα του γυρίσουν τη πλάτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΧΤΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Παρακολούθησα το δημοτικό συμβούλιο και κατάλαβα ότι ο Κοτσανάς τα έχωσε στο διευθυντή της οικονομικής υπηρεσίας γιατί ύστερα από εντολή του δημάρχου έκανε τη διαδικασία και ήρθαν 440.000 ευρώ στο δήμο για να πληρωθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ο Κοτσανάς έχει σώας τας φρένας δήμαρχε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΛΕΓΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥΣ , ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ , Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑ; ΚΟΒΕΙ ΒΑΤΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5.000 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ , ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ!. ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ . ΤΩΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Στο Δημοτικό Συμβούλιο φάνηκε οτι κάθε τέσσερα χρόνια κυβερνάνε το Δήμο τυχαίοι άνθρωποι, αγράμματοι αμόρφωτοι κομπλεξικοί ψυχάκηδες ανίκανοι και νομίζουν ότι είναι σπουδαίοι. Άνθρωπος που δεν έχει ανοίξει ούτε εφημερίδα κάνει τον έξυπνο στο συμβούλιο και μειώνει ανθρώπους που είναι κλάσεις ανώτεροι. Στον επόμενο εκλογικό νόμο θα πρέπει να συμπεριληφθεί απαραίτητο προσόν για αιρετούς βεβαίωση ψυχιάτρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ο Κοτσάνας σάς πείραξε που κάνει βόλτες μέχρι να πάει για ύπνο με το αυτοκίνητο του Δήμου; εδώ οι ορεινοι κάνουν τις δουλειές τους με τα αυτοκίνητα του Δήμου:κουβαλάνε ξύλα, γράμματα και ψώνια για το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Το «σύμπλεγμα του Ιεχωβά» είναι όρος που χρησιμοποιείτο από τη Γιουνγκιανή αναλυτική ψυχολογία. Σήμερα η χρήση του όρου αποφεύγεται.[εκκρεμεί παραπομπή] Σύμφωνα με τον Γιουνγκ, περιγράφει έναν τύπο νεύρωσης κατά τον οποίο το άτομο χαρακτηρίζεται από εγωιστική μεγαλομανία. Το άτομο που διακατέχεται από αυτό το κόμπλεξ έχει ξεπεράσει πλέον τη φάση του ναρκισσισμού και λατρεύει μια εξιδανικευμένη εικόνα του εαυτού του. Ζει σε μια ψευδαίσθηση προσωπικού μεγαλείου και «παντοδυναμίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Για να διαγνωστεί για να διαγνωσθεί κάποιος με ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας πρέπει να έχει τουλάχιστον πέντε από τα ακόλουθα συμπτώματα:

    Έχει έντονο αίσθημα υπεροψίας και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του/της.
    Έχει φαντασιώσεις απεριόριστης επιτυχίας, δύναμης, ομορφιάς κτλ.
    Θεωρεί τον εαυτό του/της ξεχωριστό και μοναδικό και πιστεύει πως οι μόνοι οι οποίοι μπορούν να τον/την καταλάβουν είναι άτομα που είναι επίσης ξεχωριστά.
    Απαιτεί τον θαυμασμό των άλλων.
    Αναμένει ξεχωριστή εξυπηρέτηση από τρίτους και απαιτεί όλοι να συμφωνούν αυτόματα με τις προσδοκίες του/της.
    Είναι άτομο ιδιαίτερα χειριστικό το οποίο εκμεταλλεύεται τους άλλους με κάθε μέσο ώστε να επιτύχει το σκοπό του.
    Δεν έχει ενσυναίσθηση απέναντι στα συναισθήματα των άλλων και γι’ αυτό αδυνατεί να τα κατανοήσει.
    Είναι πολύ ζηλόφθονος με τους άλλους ή πιστεύει πως οι άλλοι είναι πολύ ζηλόφθονες απέναντί του/της.
    Είναι αλαζόνας και έχει υπεροπτική στάση απέναντι στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ! ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ;ΚΟΤΣΑΝΑ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Είναι θλιβερό δήμαρχος να κομπάζει μπροστά στη πόλη του ότι δε χρειάζεται πρόγραμμα και μελέτες για να πάρει λεφτά από προγράμματα παρά μόνο κολητοί στα ψηλά πατώματα.
    Πιό θλιβερό αν ο δήμαρχος ήταν και δάσκαλος.
    Έτσι βλαχοδημαρχάκο, όπως παλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο Κοτσανάς λέει οτι θα παρακολουθήσει επισταμένως την οικονομική Υπηρεσία και αν διαπιστώσει ότι κατά την άποψή του λειτουργεί σωστά θα επανορθώσει τη συμπεριφορά του απέναντι στους υπαλλήλους. Ουσιαστικά υποκαθιστά και υπερκερνά το ρόλο του δημάρχου.
    Η ψυχοπάθεια σε πλήρη εξέλιξη και ίσως λόγω άνοιξης χρειάζεται προσοχή.
    Και κάτι ακόμα: Ο Κερασιάς πληρώνεται και υπερωρίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Κερασιάς τις υπερωρίες τις παίρνει μέσα από αναθέσεις που γίνονται σε δικούς του. τελευταίο φρούτο 25.000 για ηλεκτρονική αποτύπωση οικισμών. Κερασιάς όλεεεεε. Κερασιάς κουνιάδος Κοτσανά. Αμοιβόμενοι και οι δυο από τον δήμο και ο Κοτσανάς μας δίνει μαθήματα για τους αργόσχολους υπαλλήλους. Τι κάνει ο Κοτσανάς ο πολλά βαρύς για να μην κωλοβαράνε οι υπάλληλοι; Τι κάνει για για τους ειδικούς συνεργάτες που πληρώνονται από τον δήμο και δεν πατάνε στον δήμο; Λαικισμός πυροτεχνήματα και γαββ γαβββ Κοτσανά. Ο ίδιος και απαρράλαχτος όλα τα χρόνια. Και θα παραμείνει για πολλά χρόνια και με αναβαθισμένο ρόλο με την απλή αναλογική. Εχει να εκβιάσει δημάρχους και να πουλήσει τρέλα ο Κοτσανάς που δεν περιγράφεται. Εχει καταλάβει πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι. Κάνει ρουσφέτια, κλειδώνει ψήφους και πουλάει τρέλλα μετά και εκβιασμό. Καλά κάνει ο κόσμος αυτούς θέλει. Μην σκούζετε λοιπόν

      Διαγραφή
  83. Τα ΚΔΑΠ είναι η πιο αστεία περίπτωση, εκεί θα βρεις όλο το σόι του Τάκη και του Συψα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ολο το κοπριταριο θα ρεις στα ΚΔΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΝΑΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ο Κοτσάνας δίνει και τιμητικές στους υπαλλήλους της υπηρεσίας του.......και μιλάει κιόλας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Βρε παιδια τι φταει ο τακης που δε δουλευουν οι υπαλληλοι? οι υπαλληλοι το λενε φορα παρτιδα οτι δε δουλευουν γιατι δεν ειναι ικανοποιημενοι με το μισθο τους, το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει ελεγχος απο τη κυβερνηση οτι π.χ. οι κοπριτες της πολεοδομιας χωρις παραδοση εργου θα τους κοβεται ο μισθος, ετσι χωρις καθολου ελεγχο κανεις μας δε θα δουλευε , δε ελεγχεται απο το δημο αλλα απο κεντρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΕΙ , ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ;

      Διαγραφή
    2. Δε μπορει να κανει ελεγχο, εχουν μονιμοτητα οποτε σε γραφουν στα @@ τους οι υπαλληλοι, μονο με αξιολογηση και μπουλο οι αχρηστοι φτιαχνει αλλα θελει κεντρικα θεληση να αλλαξει κατεστημενο αιωνων

      Διαγραφή
  88. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ Κοτσανα ποσα χρηματα περνει ΜΙΣΘΟ η κουνιαδα ;Και ποσα περνει και το μπατζανακι σου ο Κερασιας; θελεις να πληρώνονται οι εργολάβοι περιμένειςTO mertiko σου;Τη να περιμένεις απο εναν πωλητή τσιγάρων που έλεγε και η Ζιαμπαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κοτσανας τη καλυτερη δουλεια , παρασιτο τον ταιζουμε εμεις

      Διαγραφή
  89. Από ανέκαθεν ο Καρανικόλας ήταν αντικειμενικός δημοσιογράφος. Ο κόσμος καίγεται και ο Βαγγέλης χτενίζεται. Με αυτό το φύλλο έκανε γνωστό ότι υπάρχει χρηματοδότης που επιλέγει τα πρωτοσέλιδα του Εμπρος. Δεν κρατιέται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι; ολοκλήρωσε τη σκέψη σου.

      Διαγραφή
    2. Το εμπρός διαχρονικά όποιον υποστηριξε έχασε.

      Διαγραφή
    3. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια. Ο Κοτρώνης φιγουράρει με τη γραβάτα του σε πρωτοσέλιδο για υποψήφιος δήμαρχος. Θέλει πολύ νυαλό να καταλάβει κανείς οτι πλήρωσε τον Καρανικόλα για αυτό; Για ξεκάρφωμα έβαλε στο κάδρο και τη Ζιαμπάρα (την έχει για φτύσιμο και μόνο) και από την άλλη δηλώνει πιστός στον Μπουλέ. Του σκάβει τον λάκκο πληρώνοντας και προσλαμβάνοντας εργάτες.

      Διαγραφή
  90. Ορισμός προβοκάτσιας, Πίος νοήμων άνθρωπος αφήνει εταιρεία που τζιραρει 15 μύρια για να μπλέξει με τους κοπριτες δημόσιους υπάλληλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ισχύει ότι τις άρπαξε ο Ντίνος στο Μεσολόγγι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. με τον Λουκ τρώμε φάπες μεταφορικά σαν Δήμος, με το Ντίνο και μεταφορικά και κυριολεκτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ο δημος κατάντησε"Βέγγος"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ξεφτυλιστηκαν οι δημοτικοι άρχοντες σήμερα στον Αη - Δημήτρη. Επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης μας ,κια έδωσαν το παρόν 3 μονάχα. Ακριβολογώντας 3 κι ο κούκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Φρέσκα νέα: Παπαθανασης- Κοτρωνιάς και Ράπτης δώσανε χέρια, θα είναι οι πιο προβλέψιμες εκλογές, τον Τάκη θα τον στείλουν πίσω φροντιστήριο πάλι......Μπούλες 0 πιθανότητες καθώς δε τον γουστάρουν οι δημοτικοί υπάλληλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ράπτης μάλλον είναι ο μόνος που ξεκινάει μεθοδικα και δίχως φανφαρες. Μαθαίνω ότι άνοιξε γραφειο και έχει μια δυναμική ομαδα.

      Διαγραφή
    2. Ο Τσουκαλάς είναι πιο μπροστά από τον Ράπτη. Εχει εδω και πολλά χρόνια γραφείο και στην Αθήνα, βλέπει τους ετεροδημότες και κανονίζει τα ρουσφέτια που κάνει εξ ονοματος του φίλου του βουλευτή. Τυχαίο οτι ανοίγει σουπερ μαρκετ δίπλα στο καφενείο του;

      Διαγραφή
    3. Ράπτης και Τσουκαλάς ψωνίστηκαν να γίνου δήμαρχοι αλλά Τάκη χωρίς να μιλάνε για τίποτα. Βγάζουν ανακοινώσεις που τις γράφουν οι επικοινωνιολόγοι που πληρώνουν. Δεν γίνονται δήμαρχοι μόνο πλρώνοντας κάνοντας ρουσφέτια και διορίζοντας κόσμο με βουλευτική εντολή

      Διαγραφή
  96. Λουκοπουλος θα βγει αερα, η ομαδα μενει συμπαγης, θα πληρωσει για ολα ο Συψας, ρουσφετια ατελειωτα (π.χ. ΚΔΑΠ) οποτε παει για 2η σερι 4ετια ο τακης. Συμπερασμα: ο επαχτος και επισημα ΧΩΡΙΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ο Λουκόπουλος προσέβαλε με τη συμπεριφορά του και ο κόσμος θα τον στείλει στα αζητητα. Θα τον παραδεχτω παντως αν τολμήσει να είναι ξανα υποψήφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Το αστείο είναι που ο Λουκόπουλος όταν του είπαν ότι μπορεί να έχει αντίπαλο το Κοτρωνης και όχι το Μπουλέ απαντησε ''μακαρι να βγει ο αμόρφωτος μπροστα που δε μπορεί να μιλησει''.Τακη έπρεπε να σου πουν μάθε εσύ πρώτα να μιλάς αλλά που να στο πουν, θα περίμεναν κάνα ρουσφέτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εκλογικη μάχη θα είναι Ραπτης εναντίον Λουκοπουλου-Καρακωστα. Ποντάρετε το στοίχημα δίνει
      Ράπτης:1,8. Λουκοπουλος-Καρακωστας:3.

      Διαγραφή
    2. Ο Ράφτης μια χαψια θα τον κάνει το Καρακωκο.

      Διαγραφή
  99. Ο Καρακωστας όταν ήταν αντιπολιτευση ανεβαινε στα κάγκελα τώρα ότι θέλει η κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Πολύ μικρός ο Κατσιφάρας κατά τον Κοτσανά. Ο δήμαρχος θα το αφήσει και θα το προσπεράσει και αυτό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΚΟΤΣΆΝΑ καβαλησες για Καλά το καλάμι.Θυμάσαι με την Σταρακα? Τώρα ο Κατσιφαρας.Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.Δήμαρχε αρκετά σε τσαλακωσαν.Δεν αξίζεις αυτής της συμπεριφοράς από τους εκλεκτούς σου.Ο κος αυτός θα ήταν στην αντιπολίτευση αν δεν ήσουν εσύ.Αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ο Τάκης έχει εκμυστηρευτεί ότι δε θέλει να κατέβει καθώς θεωρεί αδύνατο να κερδίσει για 2η σερί τετραετία, χαρακτηριστικά έχει μετανιώσει που έβαλε στο συνδυασμό του Κοτσανα-Συψα για τους οποίους θεωρεί ότι του έχουν βλάψει κατά πολύ την εικόνα του στη κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε παπαγαλάκι που δεν θα κατέβει. Προσπαθείτε να κερδίστε πολιτικό χρόνο με υπεκφυγές. Υποψήφιος θα είναι σίγουρα αλλά και το γαμίσι σίγουρο!

      Διαγραφή
    2. Είναι έξυπνος ο Τάκης των θετικών επιστημών, βγάζε ι τα κουκιά και βλέπει ότι του φεύγουν Κοτρωνιάς, Κοτσανα-Συψα, Συψας, ράπτης και ΚΟΝΙΔΑΣ σίγουρα. Με Καρακώστα και Σιαμαντα με το ζόρι θα σαι β Κυριακή και ο Τάκης όσοι τον ξέρουν απεχθάνεται την ήττα για αυτό κ διαλαλεί ότι δε σκοπεύει να κατεβεί καθώς υ μπορεί μετά το νταουσανη να γίνει ο δεύτερος δήμαρχος που θα μείνει εκτός β Κυριακής....

      Διαγραφή
  103. Ο Τσουκαλάς τι θέση πήρε για τα σκουπίδια; Τι ψήφισε στο δημοτικό συμβούλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάρει θέση ο Τσουκαλάς; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! Ο Τσουκαλάς και ο Τάκης να φωτογραφίζονται μόνο ξέρουν στο nafpaktianews

      Διαγραφή
    2. Μετά τον Τάκη ο Τσουκαλάς; Πόσο πιο χαμηλά;

      Διαγραφή
  104. Λέγεται με το νέο νόμο δεν θα έχουν δικαίωμα να ειναι υποψήφιοι οι συμβουλοι των Δημαρχων.Λέτε να χασουμε τον ΝΤΖΑΘΑ. Πλήγματα για τον ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Τον πρώτο καιρό ο Λουκόπουλος όταν πήγαινε στα πανηγύρια στα χωριά τους έλεγε ότι τον μπλέξανε και κοιτάει την ώρα να τελειώσει και να ησυχάσει. Τωρα τί τους λέει ότι του μάθανε το παιχνίδι τα λαμόγια και γλυκάθηκε? Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των άλλων λαμογίων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μπορεί να είναι ετοιμοθάνατος πολιτικά ο Τάκης αλλά κ ο Μπούλες δεντα πάει καλύτερα και για αυτό η ομάδα του έχει χωριστεί στα 2 ,απο τη μια Κοτρωνης κ από την άλλη Ζιαμπαρα, μεγάλο ντέρμπι για τη θέση του μπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραψε καμια μαλακια ακομα μπας και δημιουργησεις κλιμα..

      Διαγραφή
    2. Προφανώς και το ξέρεις γιαυτο και ενοχλείσαι! Ο Μπουλες αν δεν κατέβει μόνος του διαλύεται η ομάδα του. Αν πάλι κατέβει, έρχεται 3ος και καταϊδρωμένος! Είναι σαν τον σκορπιό στο κλουβί του!

      Διαγραφή
    3. Καρανικολα εσυ;;

      Διαγραφή
  107. Όντως ισχυει αυτο που γραφει ο 6:56, ο Κοτρωνης ενοχλειται απο τη παρουσια της Ζιαμπαρας και θεωρει οτι μονο ζημια κανει στη παραταξη, Ο κΟΤΡΩΝης εχει παρει πολυ ζεστα το να βγει 1ος σε ψηφους και σκοπευει να κατεβασει το μισο εργοστασιο στις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπουλές έχει κάνει συμφωνία με τον Κοτρώνη. Ο Κοτρώνης θα βάλει λεφτά και στήριξη από ΝΔ. Ο Μπουλές θα βγει δήμαρχος και στο δεύτερο χρόνο για προσωπικούς λόγους θα παραιτηθεί και θα δώσει τη θέση στον Κοτρώνη. Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον. Ο Μπουλές χρειάζεται το εργοστάσιο και τους δεξιούς του Κοτρώνη. Ο Κοτρώνης χρειάζεται τους πασοκοκεντρώους του Μπουλέ. Μπουλές και Κοτρώνης διψάνε για εξουσία και για αυτό θα πάνε και με το διαόλο για να την κερδίσουν και οι δυο. Πρόβατα να τους ακολουθούν έχουν και οι δυο

      Διαγραφή
    2. Μόνο που με το νέο νόμο ο Κοτρώνης δεν εκλέγεται σύμβουλος, για την ακρίβεια δεν εκλέγεται κανένας από το κεντρικό ψηφοδέλτιο της Ναυπάκτου γιατί η κατανομή εδρών ξεκινά από τις περιφέρειες (πυλήνη κτλ.)για να εκλέξει 1 σύμβουλο από το κεντρικό της Ναυπάκτου πρέπει να πάρει 25% και πάνω. Και τότε μαντέψτε ποιός θα την πάρει, ο Τσέλιος, η Ζιαμπάρα ή ο Κοτρώνης?????

      Διαγραφή
    3. Θα γίνει μάχη μεταξύ Τσέλιου και Κοτρώνη. Η Ζαμπάρα καλά θα κάνει να μην κατέβει, δεν θα βρει ούτε τον δικό της δεν την θέλουν οι Μπουλέδες. Αν ο Κοτρώνης είναι έξυπνος όπως λένε θα πρέπει να τολμήσει να κατέβει μόνος του με τον νέο νόμο θα έχει πιθανοτητες να μπει στο δεύτερο γύρο και θα είναι σίγουρα σύμβουλος. Να ρισκάρει ένας εργοστασιάρχης να του πάρει τη θέση ένας μπακάλης;

      Διαγραφή
  108. Έγραψε πάλι ο Σαμαντας στη συζήτηση σήμερα στο Ναυπακτία για τον τουρισμό. Είπε ότι στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής είναι να πλασαριστεί και να καθιερωθεί η ...προβατίνα σαν έδεσμα της τοπικής μας κουζίνας! Ε ρε γλέντια και με ....προβατίνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σύψας τι λέει επ αυτού. Μήπως πρέπει στο σχεδιασμό να συμπεριληφθούν και τα ζυγούρια; Αυτά ακούει ο Ράπτης και αν επανέλθει, για τιμωρία θα μας ταράξει στην όπερα, μέχρι τελικού σταδίου αποτοξίνωσης!

      Διαγραφή
  109. Υπάρχει όντως η συμφωνία Μπουλέ Κοτρωνη για να παραδώσει ο Γιάννης στον εργοστασιάρχη το 2ο χρόνο. Το ζήτημα για τον εργοστασιάρχη είναι οτι εφόσον γίνει δήμαρχος σε ποιο από τα αδέρφια του να αφήσει τη διοίκηση του εργοστασίου καθώς δεν εμπιστεύεται κανένα ότι μπορεί να ανταπεξέλθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομάδα Μπουλε είναι η Ζιαμπάρα και σε αυτή θα παραδώσει. Ο Κοτρώνης έχει ψωμιά να φάει ακόμα.

      Διαγραφή
  110. για να του παραδώσει πρέπει να βγεί σύμβουλος αλλά με το νέο σύστημα δεν βγαίνει, ο Μπουλές βγαίνει μόνο αυτός και τις άλλες 3-5 έδρες τις παίρνει στην περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Είναι αλήθεια ότι η Σμπούκη φτυάριζε και ο Κοτσανάς επιστάτευε στο Γρίμποβο απόψε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Το έβλεπα αυτό σήμερα το απόγευμα πίνοντας καφέ στο Αξιον . O Kοτσανας αυτο ξερει να κάνει μονο να δίνει εντολες και να επιβλέπει. Η Σμπουκη δεν ειχε πρόβλημα και μέσα στην βροχή προσπαθούσε να βοηθήσει τους εργάτες με το αποφρακτικό της ΔΕΥΑΝ. Μια ερώτηση τα φρεάτια στην παραλία δεν ειναι αρμοδιότητα του Λιμενικού γιατι δεν τα καθαρίζουν;Και μπράβο στην Πρόεδρο μας εξέπληξε όλους στην παρέα οφείλω να το πω να συνεχίσει έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τι κάνει η καρέκλα!! Άμα τσεπώνεις 600 ευρά το μήα πρέπει κάτι να κάνεις, έστω και να φτυαρίζεις. Διαφορετικά τι άλλο είναι ικανή να κάνει; Όσο για τα μπράβο, μάλλον ο άντρας της ή ο αδερφός της είσαι και σου έκανε έκπληξη που την είδες να δουλεύει.

      Διαγραφή
  113. Η απόλυτη ξεφτίλα του Δημοτικού συμβουλίου με έναν άφωνο Δήμαρχο και τον πρόεδρο να προσπαθεί να τον προστατέψει να μην πει καμιά παπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Δήμαρχε γιατί δεν παραιτήσε;;; Καμιά πρότασή σου δεν περνάει που αφορά σοβαρά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Τρίζουν καρέκλες τελικά με την απλή αναλογική χάνουν την πελατεία οι βαρώνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ρε Μπουλέ τι τον ρωτας συνεχεια το παιδι δε νογαει. Α ρε Τάκη Τσουκαλά που εισαι.
    Ο Τακης λοιπον θα ελεγε: Ρε συ εισαι βλακας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή