Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Κοιμάμαι και Ονειρεύομαι



Μετά τη συνέντευξη του δημάρχου πήρα τους δρόμους της πόλης να δω αν είναι αληθινό ή αν όνειρο ζω.
Πήγα να περπατήσω στα πεζοδρόμια της Θέρμου και του Ξηροπηγάδου.
Πήγα να βρω το τρίτο δημοτικό σχολείο με το κλειστό γυμναστήριο.
Κατέβηκα παραλία να δω τα κατάρτια των πλοίων στο τουριστικό καταφύγιο.
Έφτασα στο ΞΕΝΙΑ να δω τα παρκαρισμένα σχολικά λεωφορεία  και τις ουρές των μαθητών που ήρθαν να δουν τη ναυμαχία.
Πήρα τον πεζόδρομο που ενώνει το Γρίμποβο με την Ψανή.
Θαύμασα τα σκάφη που είχαν δέσει στην πλωτή εξέδρα του λιμανιού.
Περπάτησα στο πλακοστρωμένο αναπλασμένο ιστορικό κέντρο.
Έφτασα στην ανακαινισμένη πλατεία Παπαχαραλάμπους.
Κοίταξα τον ευεργέτη και ΞΥΠΝΗΣΑ.
Ο δήμαρχος ακόμα κοιμάται και ονειρεύεται;

205 σχόλια:

  1. Δεν κοιμάται. Κάνει τον κοιμισμένο για να μην καταλαβαίνουμε οτι αφήνει τα λυκόρνια του να αρπάζουν. Αλλοι κοιμούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιμόμουν κι ονειρευτηκα πως ήμουν σε σαλόνια και ξύπνησα και βρεθηκα με τρύπια παντελόνια.
    Α ρε Λουκοπουλε τακιμι με τον Κουβέλη καταντησες κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Quizz στο τελος της προηγουμενης αναρτησης "Ποιος είναι ο Κουβέλης της Ναύπακτου" απαντηθηκε λαθος. Άλλη απαντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α) Ο κουβελης ηταν δημαρ. Ο μονος απ τους δημοτικους εκλεγμενους που θα μπορουσε να ειναι δημαρ ειναι ....ο μπουλες. 2) Αν λοιπον ο δημοτικος που μπορουσε να ειναι δημαρ ειναι ο Μπουλες τοτε για να γινει κουβελης πρεπει να προσχωρησει στον δημοτικο συριζα ( ΚαρακωσταςΤακης). Πραγμα αδυνατο... οποτε Κουβελης της ναυπακτου δεν υπαρχει....Εκτος κι αν βαφτισουμε δημαροκουβελη τον πρωην βαθυπασοκο γουλα που μπροστα στο αδιεξοδο παει και συναντησει τον ΚαρακωσΤακη μπας και τσιμπησει καμια ψευτοθεσουλαπα και σωσει τον πολιτικο "κωλο" του....Τιποτα δεν αποκλειεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ειναι ο Γουλας ειναι το άλλο γιγαντοτεραστιο πολιτικο μεγεθος που έχει ειδικη εξειδικευση στο ερπειν ο Πατσαουρας.

      Διαγραφή
  5. ο Γούλας μπορούσε να είχε πάει και πριν και μετά τις εκλογές με τον Λουκόπουλο αν ήθελε θέση αλλά δεν το έκανε και με παραξενεύει αυτό. Επίσης είχε θέση με Μπουλέ και μάλιστα την δυνατότερη και την άφησε. Πιστεύω κάποια στιγμή που επειδή οι υποψήφιοι θα είναι πολλοί και θα παίξουν συμμαχίες ότι θα συμμαχήσει με Ράπτη ή Τσουκαλά ή σε περίπτωση που κατέβει ο Κοτρώνης με αυτόν και η περίπτωσή τους θα είναι μάλλον η επικρατέστερη για το Δήμο. Με Λουκόπουλο και Μπουλέ είχε πολύ καιρό την δυνατότητα αλλά δεν το έκανε. Έτσι προβλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να βοηθησω. Κουβέλης υπαρχει στη Ναυπακτο.Ο αριστερος Κουβέλης πηγε πισω από τον καραδεξιο Καμμενο.Αντιστροφα στη Ναυπακτο ποιος καραδεξιος πηγε πισω από έναν αναρχοαριστερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τσίρκο όταν ο κόσμος είναι σε αμηχανία, τότε βγαίνουν οι κλόουν. Έτσι και ο Κονίδας (Κουβέλης)!

      Διαγραφή
  7. Κουβελης λεγεται ο αριστερος που δεχεται να παει υπο καραδεξιο. Καραδεξιος που δεχεται να παει υπο αριστερο δε λεγεται κουβελης, αλλα καμμενος. Το σωστο λοιπον ερωτημα ειναι: Ποιος ειναι ο καμμενος της ναυπακτου? Ποιος δεξιος στοιχηθηκε πισω απο τον αριστερο καρακωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον τιτλο κουβελης της ναυπακτου τον διεκδικει μονο ενας. Ο αριστερος καρακωστας που πηγε υπο τον δεξιο θειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημαρχε έμαθα σε πεταξανε εξω από το γήπεδο στο Αντίρριο. Δεν έχεις δει τίποτα ακομα. Κάνε μια προσπάθεια να βγεις εξω στην περιφέρεια και θα καταλάβεις τί εστί βερίκοκο. Εσυ πιστευεις ότι στα εβδομήντα φεύγα μπορεις να βλέπεις τον κόσμο σαν σχολιαροπαιδα. Πάρε ομπρέλα τουλάχιστο για το φτύσιμο και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ ο Μπουλές που είναι 70 τώρα και οι εκλογές σε 2 χρόνια και 5 χρόνια θητεία είναι νέος....... ρε που πάμε??????

      Διαγραφή
  10. Δήμαρχε παρε τον καρακωκο και έλα στο Ξηροπηγαδο να μας εξηγήσεις για τα πεζοδρομια που μας κοροιδευατε λωποδύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας έρθει στο κρυονερι και το Γαλατα να επαναλάβει όσα μας εταζε. Σε ολη τη Χαλκεια την αλλη φορα ειχε έρθει τρίτος και καταιδρωμενος τωρα δεν θα βρεί ούτε το δικο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα χωριά της Χάλκειας Τρίκορφο, γαβρολιμνη, Βασιλικες δεν θα βρει τον δικό του. Στη Γαβρολιμνη είχε έρθει πρώτος με εκατον εικοσι ψηφοδελτια. Τώρα αν βρει είκοσι να ρθει και να ανάψει καντηλιστην Παναγία αν ξέρει το δρόμο να πάει.

      Διαγραφή
  12. Ο Ιταλός δεν ξερει τί ξερναει για τον Λουκοπουλο σε βαθμό που όταν είπα σε κάποιον ότι μην τον ακους τι λέει γιατί στο τέλος θα πάει με τον Λουκοπουλο εμεινε αγαλμα. Θα τον φτύσω δημοσίως μου ειπε. Λοιπόν η Γιωργια λεει οτι θα ξανακατέβει ο Τακηςκαι ο Σαλαμουρας έχει συμφωνησεινα είναι μαζί του με τον ορο να παραμείνει στο ΧΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ο Ιταλός δεν πολιτευεται πάλι με αυτούς τους τύπους.Ειναιθεμα αντίληψης και πολιτικής σκέψης δεν υπάρχει κοινός τόπος. Μιλαμε για ευρωπαικηπολιτικη άποψη απ' τη μια μερια και ανατολική τριτοκοσμικη από την άλλη.τελος

      Διαγραφή
    2. Εσυ που τα ξέρεις όλα για πες μας. Είναι σίγουρο ότι ο Ιταλός τα πάει καλά με τα σκουπίδια. Είναι ο μοναδικός απ ότι γνωρίζω στην ιστορία της περιοχής που κατέχει μια θέση για 9 συνεχή χρόνια. Λες ότι θέλει να παραμείνει και για την επόμενη θητεία, άλλα 5 χρόνια. Το στο καλό υπάρχει εκτός από σκουπίδια εκεί πάνω, και δεν συμβιβάζεται με καμμία άλλη θέση;

      Διαγραφή
    3. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια.

      Διαγραφή
    4. Ο χρισταρας είναι εντιμος. Αυτα τα λένε τα άλλα λαμογια εκεί μέσα για να καλύψουν τα δικά τους. Εγω γνωρίζω ότι ουτε μισθο δε παιρνει. Ούτε ο Ράπτης έπαιρνε μισθό.

      Διαγραφή
  13. Α ρε κοτσανα αθεοφοβε. Από μπροστά τσακωμοι με τον Ατρομητο και από πίσω φιλαράκια, με στόχο να φάτε τα φράγκα της Γέφυρας. Να ξέρεις ότι είναι λίγα τα ψωμιά σας, σας καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κοτσανας και ο Συψας είναι έντιμα παιδιά για αυτο είναι κολληταρια. Εχουνκαι παραπολυ υψηλό πολιτικό επιπεδο. Η Ναυπακτοςτους χρειάζεται.

      Διαγραφή
    2. Κυρίως παρα πολύ υψηλό πολιτικό επίπεδο.

      Διαγραφή
  14. Δείξε μου με ποιον κάνεις παρέα να σου πω ποιος είσαι λεει μια παροιμία. Κοτσανας = Συψας Λ Α Μ Ο Γ Ι Ο Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Η ....ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ , ΛΑΜΟΓΙΑ Τακη εσυ δεν ξερεις τίποτα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό
    Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας μίλησε για το Δημοτικό έργο που μάλλον πρόκειται να κάνει!
    Υπάρχει όμως το έργο που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή και χαρακτηρίζεται από αδράνεια , αστοχίες , ρουσφέτια , σκάνδαλα, παρατυπίες ή παρανομίες .
    Στην ΔΕΥΑ έχουμε μια επιχείρηση που ήδη πήδηξαν από το καράβι δύο διευθυντές και ο Πρόεδρος. Πρέπει να ερευνηθούν τα οικονομικά της διότι παρουσιάζει τεράστια χρέη, έργα που έχουν προκαλέσει για τον τρόπο που ανατέθηκαν, συμπληρωματικές συμβάσεις σκανδαλώδεις και χρηματοδοτείται παράνομα από το Δήμο.
    Η Κοινωνική Επιχείρηση λειτουργεί με αδιαφάνεια στα οικονομικά της , δεν εφαρμόζει τους νόμους που ισχύουν σε εργασίες και προμήθειες, έχει προσλάβει προσωπικό «τα δικά μας παιδιά» (όχι αυτούς που στήριξαν το συνδυασμό απαραίτητα αλλά ρουσφέτια των αιρετών) και χρήζει ελέγχου σε όλα τα επίπεδα.
    Για τις σχολικές επιτροπές δεν λεω τίποτα γιατί θα την πληρώσουν αθώοι μαζί με τους υπεύθυνους.
    Στο Δήμο σε ότι αφορά εργασίες και προμήθειες γίνονται πλήθος αναθέσεων σε ημέτερους και όλες οι δαπάνες που δεν ελέγχονται από επίτροπο κάτω των 5.000 ευρώ χρήζουν ελέγχου. Ο Δήμος έχει προσλάβει πέντε ειδικούς συμβούλους που δεν καλύπτουν καμια ανάγκη του Δήμου αλλά είναι ρουσφετολογικές. Εχουν γίνει προσλήψεις ορισμένου χρόνου καθαρά σουσφετολογικές . Με τον οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας που έφτιαξε η δημοτική αρχή έφτιαξε πολλά νέα τμήματα και βόλεψε ημετέρους ως προισταμένους , έτσι πολλά τμήματα σήμερα δεν έχουν άλλους υπαλλήλους πλην του προισταμένου .
    Σε ότι αφορά τη διαχείριση του χρήματος , σπαταλήθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά την τετραετία, από τους Αντιδημάρχους ο καθένας στον τομέα του χωρίς κεντρικό σχεδιασμό για έργα ανάπτυξης. Νόστος , παζάρια, εκδηλώσεις , πολιτιστικά , αθλητικά , στολισμοί , επιχορηγήσεις, συντηρήσεις , προμήθειες , εργασίες κλπ.
    Έργα ανάπτυξης εκτός κέντρου μηδέν. Εντός κέντρου καρκινοβατούν και μάλλον θα τα κάνουν οι επόμενοι. Ο Καθένας από εμάς ας δει σε ακτίνα ενός χιλιομετρου από την κατοικία του τι άλλαξε τα τελευταία χρόνια και θα καταλάβει.
    Τέλος , το μεγαλύτερο πρόβλημα του κέντρου της Ναυπάκτου είναι το κυκλοφοριακό. Η κατάσταση είναι τραγική και όλοι αγανακτισμένοι.
    Σε ότι αφορά πρωτοβουλίες σύγχρονης τοπικής οικονομίας είμαστε σε πρωτόγονη κατάσταση. Τίποτα για τη νεολαία, τίποτα για την ανεργία τίποτα για την τοπική ανάπτυξη.
    Εις το επανιδείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Λουκοπουλος μέχρι τα εξηνταοκτω σφουγγάριζε τον πινακα της παραπαιδει ας, τσεπωνε μαύρο και διάβαζε το φως του ολυμπιακου. Δεν ειχε φανει ποτε και πουθενά σε καμία κοινωνική εκδήλωση, διαμαρτυρία ή διεκδικηση. Ειναι αυτοπου λέμε κοιταω τη δουλειά μου και τί με νοιάζει αν καίγεται το σπίτι του διπλανού. Ξαφνικά τον ανακάλυψαν καποια λαμογια και είδαν στο πρόσωπο του τον κατάλληλο άνθρωπο για να πετυχουν τους στόχους τους. Τα καταφεραν αλλά αυτος τσιμπησε και τον κτυπησεο λεγόμενος γεροντοερωτας. Δεν είναι μικρο πραγμα απο κει που συζηταςμε τα σχολιαρόπαιδα για τον Ολυμπιακό να βρίσκεσαι στο τούνελ της κλοκοβας και να λες στον Τσιπρα να βοηθησει να πετυχει η ΝΟΣΤΟΣ και αυτός να μενει άγαλμα. Τώρα δεν τον σταματαει τίποτα. Δεν εχει καμια αισθηση ότι ολοι γελάνε μαζί του ακομακαι αυτοί που του κάνουν ντεμιναδες για την τσεπητους. Η παράσταση θα πάει μέχρι τελους η ξεφτίλα θα ειναι ολάκερη δεν μπορει να μείνει στη μέση. Από αμαθής μεταπήδησε σε ημιμαθής που είναι το πιό επικίνδυνο επιπεδο γι αυτόν αλλα κυριως για τους δημοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λουκοπουλε είναι αληθεια ότι ειπες μπροστά σε πολλους στο Αντιρριο ότι εμείς εδώ κάτω είμαστε αμόρφωτοι?
    Ρε ξεφτυλισμενε σκατογερε χάσου από μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εννοουσε αμορφωτοι σχετικά με τη μπαλα. Δεν διαβάζετε ενώ αυτος διαβάζει εξηντα χρονια το φως των σπορ. Έχει δικιο γιατί σας κακοφαινεται. Εγώ επικροτω έχει απόλυτα δικιο ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαθηκε η μπάλα. Ρε Λουκοπουλε τερματισε το κοντέρ. Εσύ δεν παιρνεις πρέφα τίποτα. Δεν υπάρχει κάποιος εκει που να μην ειναι λαμογιο να τον μαζέψει.

      Διαγραφή
    2. Τάκη ξυπνα δεν σε περνει άλλο. Καντην με ελαφρα πηδηματακια.μπαινεις σε ναρκοπέδιο και σου την έχουν στημένη. Ακου και δεν θα χασεις κούνα λίγο το κεφάλι σου βγες έξω να πάρεις αερα συζητα με κανένα όχι μόνο με αυτούς που σε βλέπουν σανίδα σωτηρίας τους. Σου χρωστανε αυτοιδεν τους χρωστάς. Δεν τους βλέπεις οτι μπακανιασαν από τη μάσα ξυπνααααααααααααααααά.

      Διαγραφή
  19. Είδα τη συνέντευξη του προέδρου του Αντιρρίου. Βαρειες πολυ βαρειες κουβέντες για το δήμαρχο. Ντρέπομαι να τις αναφερω. Δήμαρχε παρε θεση δεν ειναι δυνατόν να ειναι έτσι. Αν όμως είναι λυπάμαι για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Λουκόπουλος ένεκα γεροντοέρωτος με την εξουσία έχει πάθει νοητικό λουπάγκο ασθένεια μή θεραπεύσιμη. Θα το αντιληφθεί ο ίδιος μετά από ένα χρόνο και κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Κοτσανάς έχει συμφωνήσει με τον Μπουλέ να είναι υποψήφιος μαζί του. Γιαυτό έτρεχε ο Μπουλές στην ανάρτηση του πανώ κατά της Γεφυρας, γιαυτό και δεν μιλάει κανείς για τις λαμογιές του Κοτσανά στα αυτοκίνητα και στις αναθέσεις. Έρμε Δήμε σε τι χέρια έπεσες και τι άλλο σε περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπουλές δεν θα είναι ξανά υποψήφιος. Αποσύρεται και στη θέση του πάει ο Κοτρώνης. Είναι συμφωνημένα μεταξύ τους. Ο Κοτρώνης είναι μαζί με τη γέφυρα και ο Κοτσανάς έχει φάει πόρτα. Ο Κοτσανάς και ο Σύψας αν δεν πάνε με τον Τάκη θα πάνε με Παπαθανάση. Ο Τσουκαλάς θα πάει με Κοτρώνη. Σκληρή μάχη θα γίνει μεταξύ Κοτρώνη και Παπαθανάση.Σκληρή μάχη δεξιών

      Διαγραφή
    2. Εγώ θα βγω δήμαρχος

      Διαγραφή
  22. Γιατί ψάχνετε για δήμαρχο απο φθαρμένα υλικά?ο νέος δήμαρχος θαείναι νεο πρόσωπο με νέους ανθρώπους. ψήνεται σας λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νέοι άνθρωποι είναι ο κοτσανας ο συψας ο σαλαμουρας ο σιαμαντας ο λουκοπουλος ο μπουλες ο Σωτηρόπουλος ο ράπτης ο νουλας ο κοτρωνιας ο κουκουνας ο κατακωστας ο κονιδας .....και όλοι αυτοί.....που κατάντησαν τον τόπο μας χωριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν θέλουμε να δωσουμε την σωστή διάσταση τί έγινε στο Αντίρριο είναι ότι ο δήμαρχος είναι μια μαριονετα που συνοδεύει τον κάθε προβληματικο και έπονται χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λουκόπουλος και Μπουλές έχουν τελειώσει στη συνείδηση του Ναυπάκτιου. Από τους τρεις νεώτερους ενδιαφερόμενους πάντως, ο Γούλας έχει γνώσεις και κότσια αλλά δεν έχει λεφτά, ο Τσουκαλάς έχει λεφτά και κότσια αλλά δεν έχει γνώσεις και ο Κοτρώνης έχει Γνώσεις και λεφτά αλλά μάλλον δεν έχει κότσια. Θα στοιχημάτιζα με σιγουριά σε όποιον από τους τρείς τα είχε και τα 3. Εκτός αν συμμαχήσουν οι 2 από τους τρείς οπότε το πάω το στοίχημα και έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παπαθανάσης έχει και τα τρία, λεφτά, κότσια και γνώσεις. Γιατί ψάχνεις σε αυτούς που δεν τα έχουν. Οι διασταυρώσεις και οι συμμαχίες δεν κάνουν για τους Ελληνες τρώνε τα μουστάκια τους. Ο Παπαθανάσης έμεινε μόνος του στο συμβούλιο γιατί ο Τσουκαλάς που ήταν μαζί του το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γίνει δήμαρχος και του την έφερε.

      Διαγραφή
    2. Γιατί φίλε όπως και ο Μπουλές με το Λουκόπουλο, έτσι και ο Παπαθανάσης είναι τελειωμένες υποθέσεις για το Ναυπάκτιο. Έχει κατέβει τρείς φορές και τις 2 τελευταίες έχει χάσει, σκέψου τώρα που είχε 3 στο συμβούλιο και δεν έμεινε κανένας. Τού πήρε και ένα σημαντικό κομμάτι ο Τσουκαλάς και τον τελείωσε.

      Διαγραφή
  26. Πολλοί οι λαλίστατοι εδώ μέσα αλλά για την κρυάδα του Μπουλέ και της Μαρίας ούτε λαλιά. Ένα χρόνο φυλάκισης τσίμπησαν από το Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου ο Μπουλές, η Ζιαμπάρα και ο Παναγόπουλος σε μήνυση του Δενδραμή για ψευδορκία. Τελικά εκεί στην Πυλλήνη τα συμβούλια πρέπει να είχαν μεγάλο ενδιάφερον...και πολιτισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή το ξέρεις καλά μας λες και που βρίσκεται η πλαστογραφία του Φράγκου;

      Διαγραφή
  27. Παζάρια και Νόστος και Δευαν η μια βόμβα μετά την άλλη Τάκη. Βοήθεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΚΥΠαντζής τελικά είχε δίκιο...Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τελικα ο Λουκοπουλος ξανακατεβαινει για δημαρχος, λετε να γινει ο πρωτος μετα το ΡΕΠΠΑ με 2 συνεχομενες θητειες ή θα γινει ο 2ος μετα το ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ που δε θα παει ουτε 2η Κυριακη, τι πιστευετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αποτέλεσμα της εξέλιξης της αμάθειας σε ημιμαθεια ενίοτε καθίσταται επικίνδυνο και περι αυτού πρόκειται.

      Διαγραφή
  30. Αυριο κληρώνει η αρπαχτη της νόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πάμε για την επόμενη αρπαχτή! Μπορεί να με πληροφορήσει κανείς, γιατί το θέμα έρχεται 6 μήνες μετά στο συμβούλιο; Τώρα έχουν εικόνα του τι συνέβει, ή έπρεπε να ωριμάσει η υπόθεση σαν σάπιο φρούτο; Συψάκο αν ήσουν καθαρός έπρεπε ημέρες μετά να το είχες φέρει για συζήτηση και όχι πριν την επόμενη διοργάνωση!

      Διαγραφή
    2. Αφηστε το να φαει το παιδι, πως θα παιζει στο καζινο με δεσμευμενους ολους τους λογαριασμους του... Μαζι σου Γιανναρε, εχεις μπροστα σου και το φετινο οκτωβρη για τρελο φαγοποτι, μετα θελω να σε δω πως θα παιζεις στο καζινο....

      Διαγραφή
  31. ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ………….ΚΑΠΕΛΑ!
    Σε δυο ιστοσελίδες έσκασε ένα πολύ σοβαρό θέμα για προμήθεια κοντά στα 5000 ευρώ η οποία αφορά τη ΝΟΣΤΟΣ. Τα σοβαρά θέματα που προκύπτουν είναι :1. Ο τίτλος είναι δαπάνες διαφημιστικού υλικού για προώθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων , και όχι προμήθεια για τον τουρισμό που τελικά έγινε. 2. Ο Κωδικός είναι στον πολιτισμό και τα έγγραφα δείχνουν ότι όλες οι ενέργειες έγιναν από άλλη υπηρεσία χωρίς αρμοδιότητα. 3.Ο αρμόδιος αντιδημαρχος Σιαμαντάς δεν φαίνεται να έχει κάνει ενέργειες σχετικές και τις έκανε οκ. Σύψας. 4. Τα υλικα που προμηθεύτηκε ο ΄Δημος που πηγαν; Η αρμοδια υπηρεσία τι έκανε; 4. Η προμήθεια είναι κάτω από το όριο των 5000 που ελέγχει ο Επίτροπος . Πως πλήρωσε η Οικονομική Υπηρεσία με τέτοιες ελλείψεις;Το θέμα είναι σοβαρό και θα πρέπει να διερευνηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συζήτηση αποψε για δευαν νοστος. Τί φτώχεια, τί ντροπή. Ασχετοσυνη και αρπαχτη. Απογοητευση ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κυρίαρχη λέξη της αντιπολίτευσης στον απολογισμό για τη νόστος ήταν η λέξη ΑΔΙΑΦΆΝΕΙΑ, δηλαδή ΑΡΠΑΧΤΗ. Το ιδιο λεει όλος ο κόσμος. Μόνο ο δήμαρχος και ο Καρακωκος τα βλέπουν όλα ωραιακαι καλά. Μάλιστα ο καρακωκος αποκάλεσε οσους μιλάνε για ΑΡΠΑΧΤΗ ότι ειναι υποκοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στό όλος ο κόσμος που λες να αφαιρεσειςτο 3 τοις 100 που πιστεύουν τις παπαριές του λιγδιαρη.

      Διαγραφή
    2. Χτες στο δημοτικό συμβούλιο μόλις ο πτυχιούχος του χάρβαρωτ άρχισε να ξεδιπλώνει το όραμά του για τη νόστος και τις υψηλού επιπέδου επαφές του με τα Ηλίσια πεδία ο Ιταλός πραφ την έκανε. Στην απορία μου γιατί φεύγει μου είπε κάποιος ότι επίκειται πραξικόπημα στην Ιταλία και ανησυχεί για το δικό του όραμα που είναι το δίκτυο πόλεων που έχει σχέση με τη ναυμαχία. Οπότε δικαιολογημένος και να μη μας πάρει όλη τη δόξα ο οραματιστής του χάρβαρντ.

      Διαγραφή
  34. Και ο Ράπτης τα στηρίζει όλα, κουβέντα για τα τιμολόγια των αναθέσεων της ντροπής, παραμένει με Λουκόπουλο και κρατά την πόρτα ανοιχτή αφού βλέπει ότι δεν του βγαίνει για μπροστά. Θα τσακωθεί με λίγους που τον ακολουθούν και θα εκμεταλλευτεί 2-3, λεγοντάς τους πάμε με Λουκόπουλο να βγούμε σύμβουλοι γιατί τώρα είμαι μόνο ένας και δεν μπορώ να τους ελέγξω, 3-4 μαζί θα μπορέσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενοχλεί ο Μπλιάφας; Έχει βάλει φωτιά στους Τάκη -Μπουλέ. Πάντως πολύ το χαίρεται η κοινωνία φίλε μου. Αντιδήμαρχος ήταν και έφυγε, να ξαναγίνει πάλι σε άλλον;; Χλωμό φαίνεται. Κάπου κάνεις λάθος, ξανα βάλτο στη σκέψη σου.

      Διαγραφή
    2. Μαθαίνω κι ο Κονίδας εναντίον Ράπτη. Κρίμα Γιάννη τα τραπεζώματα! Ο λιγδιάρης έδωσε περισσότερα στον γυρολόγο!

      Διαγραφή
  35. Ο Ράπτης δεν ξερω τί λένε και ειναι αρκετοι που λένε ασκημα εγώ ένα πραμα θα πω.Ηταν αντιδήμαρχος άμισθος, εκανεεργο στο πόστο του και οταν είδε το πανηγύρι που γινοτανε τους τα χαρισε. Είναι ξύπνιος, οικονομικα ανεξαρτητος και πάντοτε προσέφερε στα κοινα. Θέλω να δω αυτο το δήμαρχο που είναι τωρα μόλις χάσει αν θα ξαναπαρουσιαστει και αν θα ξαναενδιαφερθει. Ο Ράπτης δικαιούται να γινει δήμαρχος και αν τον συγκρίνω με αυτον που ειναι τωρα δεν το συζητάω δαγκωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. γιατί ηταν ποτε ξύπνιος ο μπαρμπα Τακης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ποσο κοστισε η τεντα των παζαριων και της ΝΟΣΤΟΣ;

    http://www.npress.gr/home-post/poso-kostise-i-tenta-ston-dimo-oeo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Ιταλός γιατί αυτα που ξερναει από δω και απο κει δεν τα λέει στο συμβουλιο και οτανερχεται η στιγμή κρύβεται.Φοβαται τον λιγδιαρη μην τον κάνει νταντά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εμένα με συγκινησεη προτασητης αγγελικης για τη διάσωση της δευαν. Κάλεσε η αθεοφοβη όλους να στρατευθουν και όλοι μαζί να αντιμετωπισουμετο μοιραίο με το σύνθημα γιουργια στα παλιουρια. Μπραβο ρε δημαρχε δεν σου κρύβω οτιανατριχιασα από τις επιλογές σου. Είσαι πράγματι αυτό που εχεις πει ενας τέλειος μανατζερ άντε και μετά από αυτοτο ρολοπου έχεις να αξιοποιηθεις και σε ανώτερες θεσεις.η πατρίδα σε χρειάζεται μην μας πεις ότι δεν θες όπως κάνεις μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συψα ποσο κοστισε η τεντα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κοτσανάς και Σύψας κάνουν διάσημη την Ναύπακτο!! πρώτο θέμα στο πανέλληνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Όλο το κακο συναπαντημα σήμερα ασχολείται με την ΑΡΠΑΧΤΗ της νοστος. Τοπικη κοινωνία, κανάλια πανελληνιας εμβέλειας, εφημερίδες, σάιτ. Έχει απολυτο δίκιο ο λιγδιαρης που όλους αυτούς τους αποκαλεί Υ Π Ο Κ Ο Σ Μ Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ(ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ)ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΤΟΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΕΓΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΑΡΧΗ,ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ;;;ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ (ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ)ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό:
    Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τι είναι αυτό για την Ναύπακτο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η κ.ζιαμπαρα ήταν καλά ενημερη για τις δαπανες της νόστος και ότι οι αναθέσεις έγιναν από άλλη υπηρεσια παράνομα.γιατι όμως δεν προχωράει το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η κ.ζαμπαρα ήταν ανήμερη για τη μηλιά και οι παράνομες υπηρεσίες της απασχολούν πολλούς. Το θέμα προχωράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Καλά που είναι και η Ζαμπάρα και βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα. Το πληρώνει η γυναίκα με χτυπήματα κάτω από την μέση αλλά ευτυχώς δεν μασάει. Παλαβώνουν βέβαια που τους τα χώνει γυναίκα για αυτό επιλέγουν τον Τάκη που τα καταπίνει όλα. Ανήθικη την ανεβάζουν και την κατεβάζουν την Ζαμπάρα και ηθικό τον Τάκη που κλωσάει τα αρπακτικά του. Ποιος ειναι ο ανήθικος και πιος ο ηθικός

      Διαγραφή
    2. Η Μαρία σου, συναλλάσσεται με τον Καρακώστα προκειμένου να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο λιγδιάρης της έδωσε στοιχεία να επιτεθεί στον δεξιό Σύψα, με αντάλλαγμα να γίνει ομιλήτρια στην πλατεία Φαρμακη την 25η Μαρτίου!! Τέτοιες αλλαξοκωλιές μόνο αυτοί μπορούν. Είναι γεγονός η σχέση Τάκη και Μπουλέ προκειμένου να μείνουν μόνοι στο γήπεδο! Ευτυχώς ο κόσμος δεν τρώει σανό.

      Διαγραφή
    3. έχουν χάσει την σημασία τους οι λέξεις. Ηθική η Μαριώ που καταδικάστηκε για ψευδορκία; Ξέρεις πολλούς που έχουν καταδικαστεί από δικαστήρια;; Έννοια σου και η κοινωνία τα παρακολουθεί και έχει δική της ζυγαριά ηθικής.

      Διαγραφή
    4. Αφού τα βρηκε ο Καρακώστας με την Ζαμπάρα θα βάλει τον Φράγκο δικηγόρο να την αθωωσει, είναι καλός και στα νομικά και στις υπογραφές.

      Διαγραφή
    5. Ξέρει κάποιος να μας πει την πορεία και την θέση που έχει σήμερα αυτός που μήνυσε και καταδίκασε τον Μπουλέ;

      Διαγραφή
  49. Το nafpaktianews δε ειδε, δεν ακουσε τιποτα για παζαρια, νοστος...
    Σουζα καθεστε στον Τακη.. με τι ανταλλαγματα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μεσ στο κακομουτρεικο επεσε μαυρη διψα κρασι επαραγγειλανε από το Γιαννη Συψα κι εκεινος τους προμηθευσε κρασι και μια τεντα καιστο καζινο ετρεξε μηπως και τουρθη ρεντα Καθως τα κουτσοπινανε με αφθονο μουσχουδι Καρακωσταίοι και λοιποι το ριξαν στο τραγουδι Της φυλακης τα σιδερα είναι για τους Μπουλεδες κι ο Τσουκαλας ο Ντινοσ μας είναι για τους καφεδες" Φωνάζουνε για το χορο τον βλαχοκοτρωνια κι εκεινος αποκριθηκε "ανοιγω αλλα πανια" καπακι εκαλεσανε τον Μπλιαφα να συνδραμει μα αυτος ολοι το ξερουνε μυαλο δεν εχει δραμι Με τουτα τα ευτραπελα και με καμποσα αλλα την αγελαδα στραγγιξαν δεν εχει άλλο γαλα κι η πολι εμαραζωσε κι εγινε ριμαδιο τα λιγα σπιτια ητανε παντα κακο χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ολα τα χε η Μαργιωρη, μας εσκασε και η Σμπουκη. Ηθελα να ξερα τι εχει κανει στη Δημοτικη Αρχη και ανεχεται καθε χαζομαρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κουιζ: Ποιος τον πρώτο χρόνο ζητούσε δανεικά και ΄μετά τον δεύτερο έγινε αααρχοντααας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Συψα ποσο κοστισε η τεντα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Για το Φράγκο λέγανε και καταγγέλανε ο Γιάννης και η Μαρία, αλλά τώρα για τη δική τους καταδίκη μούγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπερδεύεις το πέσιμο με το χέσιμο. Έχεις δάσκαλο τον Σύψα που μπέρδεψε τα αντικειμενικά μαθηματικά με την καθαρόαιμη λογιστική και έβγαλε το συμπέρασμα οτι η τέντα στοίχισε ΤΟΣΟΟΟΟΟ

      Διαγραφή
  55. Συψα έλεγες για τη ζμπουκη ότι είναι απόφοιτη τεχνικού Λυκείου.εμαθα ψήνει αρνί που έγινες διάσημος σε όλη τη χώρα με το κόστος της τέντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τελικά ποιος είναι ο δήμαρχος......0+0=αρπακτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Δημαρχε βοα όλη η Ελλάδα για την ΑΡΠΑΧΤΗ της νόστος. Εσύ δεν πήρες πρεφα τίποτα, πού βοσκεις?
      Ή να υποθέσω κάτι άλλο?

      Διαγραφή
  57. Κάπου ειδα οτι το αρπακτικό της νόστος ζηταει να παραιτηθεί η ζαμπαρα επειδή καταδικάστηκε για ψευδορκια υπερασπιζόμενη τον Γιάννη της. Ρε λαμογιο δεν ντρέπεσαι? Εδω βοα όλη η κοινωνια για σενα ότι έχεις βάλει το χέρι στην τσέπη μας και το παίζεις και κουβαρντας. Άι χάσου λαμόγιο του κερατα που θα μας μιλησεις εσύ για πολιτική ευαισθησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ολος ο κόσμος λεει ότι ο Συψας έκανε μεγάλη αρπαχτη στη νόστος. Δεν υδρωνει το αυτι κανενός κύριε δημαρχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δεν υπάρχει τιποτα ρε. Δεν ντρεπεται κανένας για τίποτα. Εδώ βγηκε στο μικρόφωνο στο λιμάνι ο Μπουλες και είπε τον Φράγκο πλαστογραφο με σκοπό να παρει ευρωπαικο πρόγραμμα και αυτος δεν ιδρωνει το αυτί του. Όχι μόνο αλλα δυο εμμισθες θέσεις εχειστο δημο. Α ρε Λουκοπουλε θα μεινεις στην ιστορία σαν ο μοιραίος ανθρωπος για το δημο.Εισαι αυτοςπου καταξιωσες το επάγγελμα του λαμογιου και του έδωσες υποσταση δημοσιου λειτουργηματος ευγε σου δημαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η Ζιαμπάρα ο Μπουλές ο Παναγόπουλος και ο Ζαιμης καταδικάστηκαν στο πρωτοδικείο γιατί είπαν οτι ο Δενδραμής έπεσε και έσπασε το χέρι του. Δεν κατηγορήθηκαν για πλαστογραφία, δεν κατηγορήθηκαν για αρπαχτή για φάγωμα δηλαδή δημοσίου χρήματος. Για αυτά ο Φράγκος έχει πάει στο δικαστηριο και ο Σύψας έχει καταδικαστεί από την κοινωνία. Υπάλληλοι λένε οτι δίνανε δανεικά στον Σύψα για να ζήσει μέχρι που ό Σύψας έφερε την Νόστος. Μετά την Νόστος ο Σύψας έγινε άρχοντας. Αν δεν είναι έτσι γιατί ο Σύψας δεν απάντησε καθαρά στην Ζιαμπάρα που τον στρίμωξε για τα οικονομικά της Νόστος; Καθαρός ουρανός δεν φοβάται ούτε μπερδεύει τα αντικειμενικά μαθηματικά με την καθαρόαιμη λογιστική αλλά λέει τρεις το λάδι τρεις το ξύδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άι χάσου βοοειδες της τεχνικής σχολής αφου δεν χαμπαριαζεις τι εστί μπον βιβερ. Έχει έξοδα ή ζωη. Μια βραδιά στο καζίνο και η χιλιαρουμπα μην την είδατε. Βοηθα φιλε γιατι χανόμαστε. Από σένα μόνο ψήφο ζηταμε τιποτα αλλο. Τα υπολοιπα αστα σε μας.

      Διαγραφή
  61. Ο ΣΥΨΑΣ κατηγορεί την Ζιαμπαρα για να βλέπει ο μαέστρος και να καμαρώνει για το τέκνο του.Πιστός και γνήσιος αυλικος - κολακας . Η σαλάτα του μαέστρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφτασες στην ουσία. Παρακολούθησε και την πορεία. Ο Καρακώστας με πτυχία στην πολιτική εκπαίδευση (μέχρι και στη Ρωσία πήγε εκπαιδευόμενος) έχει βαθύ πολιτικό αισθητήριο. Μέχρι το 2010 έχτιζε το πολιτικό του μέλλον χτυπώντας τον Παπαθανάση (εύκολος στόχος και δικαίως τον χτυπούσε) του ξεφύτρωσε όμως ο Καλλικράτης και μαζί του ο Μπουλές. Ο Μπουλές του πήρε όλο αυτό που έχτιζε πάνω σε σαθρά θεμέλια. Ο Μπουλές έβαλε ταφόπλακα στον Καρακώστα να γίνει δήμαρχος. Αυτό δεν θα το συγχωρέσει ποτέ ο Καρακώστας στον Μπουλέ, από εκεί βγαίνει όλο το μίσος του για τον Μπουλέ. Καλά εκπαιδευμένος όμως ο Καρακώστας έκανε τρίπλα, έβγαλε στη σέντρα τον Τάκη (άφθαρτος και αγαπητός) και έτσι έγινε ο Καρακώστας δήμαρχος στη θέση του δημάρχου. Καλά εκπαιδευμένος ο Καρακώστας όμως ξέρει ότι πρέπει να ντοπάρει τον Τάκη για να μην λυγίσει μπροστά στον θυμό του κόσμου που πλεον καταλαβαίνει οτι εξαπατηθηκε και έβγαλε για δήμαρχο μια μαριονέτα του Καρακώστα. Πως ντοπάρει ο Καρακώστας τον Τάκη; Έχει δημιουργήσει ένα κλειστό κύκλωμα, μια αυλή που κάθε μέρα κολακεύουν τον Τάκη βρίζοντας τον Μπουλέ. Μαζί με τον Μπουλέ την πληρώνει και η Ζιαμπάρα. Ο καλά εκπαιδευμένος Καρακώστας ξέρει ότι η Ζιαμπάρα του είναι επικίνδυνη γιατί είναι νέα σε ηλικία, ξέρει άριστα τα δημοτικά, ξέρει να μιλάει και να γράφει, και το κυριότερο δεν φοβάται να μιλήσει, δεν υπολογίζει κανένα κόστος, δεν λυγίζει. Ο καλά εκπαιδευμένος Καρακώστας ξέρει καλά οτι η Ζιαμπάρα δεν είναι Σμπούκη και την πολεμάει από τότε που πολεμάει τον Μπουλέ, πιο βρώμικα όμως. Αυτά συζητιούνται κάθε μέρα από το πρωι στο γραφειο δημάρχου και ο Τάκης κάθεται και ακούει.

      Διαγραφή
  62. Συψακοοο, ποσο εκανε η τεντα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που ρωτας εισαι σίγουρα της τεχνικής σχολής για αυτό δεν καταλαβαίνεις. Τι να σου εξηγησειρε φιλαρακο αφού δεν ξέρεις τι είναι η μπιζνα.

      Διαγραφή
    2. Όχι αλλο μιζερια και τεχνικησχολη. Ζησερε βοοειδες.αρμανι, καζίνο, μπίζνες, αποσμητικο. Βρωμας ιδρωτιλας ρε σύ που να σε βάλω στα μεγάλα σαλόνια με παριζιανες και ακριβά ποτα θα μας εκθέσεις. Εσυ μόνο ψηφα για τα άλλα μεριμνά ο κακομουτρης και η παρέα του.

      Διαγραφή
    3. Να μας πει ο δημαρχος ρε παιδια, αφου δε μας λεει ο Συψας.

      Διαγραφή
    4. Να κανει το nafpaktianews μια ερευνα να μας διαφωτιση

      Διαγραφή
  63. Το κοινωνικό παντοπωλείο στα χέρια ιδιώτη. Ντροπής σας. Οι εθελόντριες θα δουλεύουν για ποιόν ?Για τον ιδιώτη. Αίσχος Αίσχος Αίσχος. Και οι επιχειρήσεις θα δίνουν τρόφιμα για τα κουμαντάρει ο ιδιώτης. Είστε πολιτικά και οικονομικά επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω ξαναδεί τετοια ρεμουλα και να μην ιδρωνει κανενός το αυτι. Τι ηθικες αντιστασεις θα μου πεις μπορεί να έχει ο πλαστογραφος ή αυτος που έφαγε την περιουσία του στο καζίνο ή αυτος που περιμενει κάθε εκλογεςνα εμπορευθει τα βοοειδή των ορέων. Α ρε Ναυπακτιε εδωσες τα κλειδιά σε ένα ανικανο ανθρωπαριο και κάνουν πάρτυ τα λαμογια.

      Διαγραφή
  64. ξεχνάς και τον ψυχάκια τον φαρμακοτρίφτη που τους κρατά το φανάρι, τα ψηφίζει όλα και το μόνο που ψέλισε είναι κάτι για γεροντική άνοια. Κατά τα άλλα όλα τα άλλα τα εγκρίνει και ανήκει στην παράταξή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπλιαφας έχει μια ομάδα και κανει κινησεις να κατεβει.Ειναι νωρίς ακομα για συμπεράσματα αλλα αν δεν τα καταφέρει θα γυρίσει πισω στο Λουκοπουλο. Τα έχουν συμφωνημένα.

      Διαγραφή
  65. Ρε λιγδιαρη δε ντρέπεσαι? Όλος ο κοσμος λέει οτιεσυ εισαι ο δημαρχος και επίτηδες αφηνεις τα λαμόγια να λυμαινονται το δημοτικο χρήμα για να τους έχεις ξανά υποψηφιους. Καλά τοσο βλάκες θεωρειςτους πολιτες να ανεχθούν ξανα το συψα αρμόδιο να διαχειριζεται τα οικονομικά?
    Ρε συ είσαι βλάκας??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Διάσημος ο απόφοιτος του Χάρβαρντ, οι ραδιο αρβύλα τον τοποθετούν διπλα στον γίγαντα προεδρο του εδεσαικου και διχωςνα χρειαστει να χαλάσει ο δήμος ουτεενα ευρω.
    Συμπέρασμα: πόσο στοίχησε η τέντα? Τοοοοοοοσο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπερναμε και προχωραμε. Όπου να ναι φτάνουμε στο γκρεμο. Όλοι μαζί θα πεσουμε, ο τελευταίος να κλείσει την καταπακτή.

      Διαγραφή
  67. http://www.npress.gr/home-post/sto-noymero-1-toy-radio-arvyla-i-analysi-sypsa-gia-to-kostos-tis-tentas/

    Συψα μας ξεφτιλισες.. Ή πες μας ποσο εκανε η τέντα ή σηκω και φυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν μπορεί ο Συψας οφειλεινα ξεκαθαρίσει την καταστασηο δήμαρχος. Αν δεν το πράξει να μην παραπονιέται γιατί όλος ο κόσμος λέει ότι δεν υπαρχειδημαρχος. Και το οξυμωρο θελεινα ξανακατεβει. Το όραμα του και η φιλοδοξία του ειναινα του κολλησουν τη σταμπατης γλαστρας?

      Διαγραφή
  68. Και μετά τις ευθείες βολές Σαλαμούρα για αρπαχτές από Σύψα και Σιαμαντά προσπερνάμε και προχωράμε?
    Η μόνη προφύλαξη που μπορεί να έχει ο πολίτης πια είναι να μην βγάζει το χέρι του από την τσέπη του όταν κυκλοφορεί, κινδυνεύει η τσέπη του να εξαερωθεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δήμαρχε δεν έχεις τσίπα ή κατάντησες και συ λαμόγιο του κερατά όπως ο Σύψας κι ο Σιαμαντάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Δήμαρχε καθάρισε την κόπρο του Αυγεία ή παραιτήσου. Ζέχνει όλο το δημαρχείο, ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κακομούτρη ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Παγκόσμια Διαφήμιση της Ναυπάκτου.Το κόστος?ΤΌΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο Σαλαμουρας μας λεει μετα απο ένα χρόνο ότι παραιτηθηκε απο την αναπτυξιακη γιατι εβλεπε λαμογιες. Ολη η Ελλαδα βοα οπότε πονηρός ο βλάχος λεει ας βγω και γω με μισολογα να σωσω το σαρκιον μου. Περί αυτού πρόκειται γιατι αν ενδιαφερόταν για την διαφύλαξη του δημοσίου χρηματος όφειλε τότε που παραιτήθηκε να βγεικαι να μιλησει ανοιχτά. Μόνον τοτε θα είχε αποφευχθει η διασπάθιση για την οποία σχολιαζει όλη η κοινωνια. Τα σημερινά νταηλικια αφορούν τη βελτίωση του προσωπικού του προφίλ αλλά έστω και αυτό παλι με μισολογα το διεκδικεί. Λοιπόν Σαλαμουρα θελεις να συμβαλεις πραγματικά στην εξυγίανση βγες και πες τι εβλεπες εκει μεσα. Τα μισολογα θολώνουν παρα ξεκαθαρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μιλήσει ανοιχτά, να πει τι έβλεπε και στο Μπουλέ, για να υπάρξει πλήρης εξυγίανση!

      Διαγραφή
    2. Αν ειχε να πει κατι για το Μπουλε θα το ελεγε απο παλιοτερα.. αλλα ο Μπουλες δεν ειναι Συψας..

      Διαγραφή
    3. Το ότι δεν "μίλησε" ο Σαλαμούρας δημόσια για τη θητεία Μπουλέ, Αυτό απαλάσσει τον Μπουλέ από τα φαγοπότια του και της Μαρίας; ξεχνάμε τα ταξίδια στο εξωτερικό με το δημοτικό αυτοκίνητο, τις απεντάξεις έργων, τις απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους μέχρι την τελευταία ημέρα της δημαρχίας του, παρουσιάζοντας σαν έργο την τακτοποίηση των υπαλλήλων σε γραφεία; Ο Σαλαμούρας μιλούσε καθημερινά στα καφενεία όπως και σήμερα, γιατί στα καφενεία λειτουργεί ο δήμος και όχι στο ΔΣ. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το ξέπλυμα των λαμογιών γίνεται στο ΔΣ. Όλα τα αρπακτικά που άρμεξαν τον δήμο πρπει να τελειώνουν.

      Διαγραφή
    4. Ο δημος εχει θεσμους και διοικειται βασει νομων. Οποιος εχει στοιχεια για απατες, κλεψιες και φαγοποτια τα προσκομιζει στα ελεγκτικα οργανα της αυτοδιοικησης, η ακομα καλυτερα στον εισαγγελεα. Στα καφενεια πανε μερικοι μερικοι που εχουν ιδιο σκεπτικο με το δικο σου, και πετανε κορωνες για να κερδισουν καμια ψηφο στις εκλογες. Οποιος εχει στοιχεια λοιπον τα παει στη δικαιοσυνη.. Το οτι ο Σαλαμαουρας δεν εχει συγκεκριμενα στοιχεια σημαινει οτι αερολογει για να διασωθει πολιτικα..

      Διαγραφή
    5. Οι ταγοί οφείλουν να είναι πεντακάθαροι, όχι μόνο απέναντι στον εισαγγελέα αλλά πρώτα στην κοινωνία. Στο δημοτικό μας συμβούλιο υπάρχουν πλαστογράφοι, κλέφτες και ψεύτες με κοινό παρονομαστή την μισθόρνια εξουσιομανία.Αυτό θέλει ο ψηφοφόρος ή προσπαθούν οι ένοχοι να στρέψουν τα βλέματα σε άλλους που ίσως είναι και θύματα; Αν η απάντησή σου είναι πάλι ο εισαγγελέας (γράφοντας την κοινωνία στα παπούτσια τους), τι γίνεται με τους τελεσίδικα καταδικασμένους και που συνεχίζουν να κουνάνε το δάκτυλο σε άλλους και στην κοινωνία; Φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να απαντήσεις.

      Διαγραφή
    6. Στο δημο μας κυβερνουν ο καρακωστας και η παρεα του, αυτοι δηλαδη που πηγες και ψηφισες.. Για το αν μια πραξη ειναι παρανομη, αυτο δεν θα το κρινει ο καθε ξερολας καφενοβιος.. Οσο για αυτους που κουνανε το δαχτυλο στην κοινωνια και ειναι καταδικασμενοι στη συνειδηση του κοσμου, φροντισε να βαλεις μυαλο και να μην τους ξαναδωσεις την εξουσια, γιατι θα διαλυσουν ακομα περισσοτερο το δημο, κατι που το κανουν με μεγαλη επιτυχια σημερα (αλλα ευτυχως η θητεια τους τελειωνει και θα ξεβρωμισουμε επιτελους).. Μη μου απαντησεις... Δε φαινεται να εχεις κ πολυ μυαλο και βαριεμαι...

      Διαγραφή
    7. Επειδή δεν έχω εικόνα για την υπόλοιπη βρωμιά που υπάρχει στο ΔΣ και τον Καρακώστα και την παρέα του την αισθάνομαι καθημερινά, η ερώτησή μου έχει να κάνει με την αντιπολίτευση, με τους τραμπούκους και τους ψεύτες και με σφραγίδα του εισαγγελέα, τι στο καλό ζητάνε πάλι; τα ρέστα και αργομισθίες; 12 χρόνια φαγοπότι δεν έφτασε; Ας αφήσουν και κανένα νεότερο απ αυτούς που έχουν δίπλα τους. Μπορεί να είναι διαφορετικοί από τους δασκάλους τους.

      Διαγραφή
    8. Ψεύτρα- Μαρία πες αλεύρι, ο Δενδραμής σε γυρεύει! Για καλό και κακό φτειάξε και καμιά κοτούλα να τρως κανένα αυγό, γιατί έρχεται αγωγή με απαιτήσεις!

      Διαγραφή
  74. Κοτσανα ,Κοτρωνια θέλετε να ριξετε την μπάλα στην εξέδρα και να σταματήσει να γελάει ο κόσμος με τον Συψα (χαχαχχ τεντα -τοσο χαχχχα) και θέλετε να διαγράψετε την Σμπουκη δεν ντρέπεστε λίγο λέω εγώ ντροπή και στον δήμαρχο που τους ακούει και δεν τους παίρνει τα κεφάλια. Αλήτες λαμογια που είσαι ρε Τακη που είσαι: ΝΤΡΟΠΗ . Γελάει το πανελλήνιο μαζί σας και σας φταίει η Σμπουκη ΝΤΡΟΠΗ σας. Πήραμε και βραβείο απο τους Ράδιο Αρβυλα ΝΤΡΟΠΗ να το βάλεις στο γραφείο σου δήμαρχε να το βλέπεις και να χαίρεσαι για τον Αντιδήμαρχος σου είναι και αυτό δημιούργημα σου ΠΕΡΙΜΕΝΕ θα σου φέρει και άλλα βραβεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δημαρχε ξυπνα η Σμπουκη εχει α@@@@@@@ . Να δω με τα Α@@@@@@ που εχεις δίπλα σου τη θα τα κάνεις ;; Εχω τελειώσει τεχνική σχολή βαθμολόγησε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γελοίος ρε ΣΥΨΑ είναι αυτός που λέει εν γνώση του βλακείες.Γελοίοι και αυτοί που σε στηρίζουν(οι κολλητοί σου)μαζί με τον μαέστρο.Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Είμαστε θεατες στο θεατρο του παραλογου. Με μια δημοτικη αρχη που ο καθενας κανει οτι θελει και δεν δινει λογαριασμο σε κανενα. Με ενα δημαρχο που αφηνει την πολη στο ελεος των αντιδημαρχων στο ονομα της ελευθεριας. Με μια αντιπολιτευση ανυπαρκτη στα δημοτικα συμβουλια , να πεταει κορωνες εκτος συμβουλιου και με δελτια τυπου. Με σιγουρια μπορουμε να πουμε οτι εχουμε την χειροτερη δημοτικη αρχη που περασε ποτε απο τον τοπο αλλα με την ιδια σιγουρια μπορουμε να πουμε οτι εχουμε και την χειροτερη αντιπολιτευση ολων των εποχων. Λουκοπουλε με μια καθαροαιμη λογιστικη σου λεω οτι το ηθικο σου πλεονέκτημα σιγα σιγα εξατμιζεται. Βγες απο το γραφειο σου. Ασε εκει μεσα τους αυλικους που σου παρουσιαζουν τα παντα ροδινα και αναμενομενα. Ακου τον κοσμο. Ο ιδιος κοσμος που σε βγαλε δημαρχο ο ιδιος θα σε αποκαθηλωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τη Δημοτική Αρχή την ενδιαφέρει μόνο τόσο επί τόσο ίσον τόσο. Το τόσο όμως ισοδυναμεί με χιλιάδες ευρώ που πληρώνει ο Ν αυπακτιος και πάνε στις τσέπες του τόσα και της κλειστής ομάδας. Ντροπή Ντροπή Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ποτέ άλλοτε τόση ρεμουλα. Τετοια ράτσα λυκορνια πρωτη φορά γνωρίζει η πολη. Συγχαρητήρια "κύριε" Λουκοπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Γεμίσαμε λάσπη. Μια για καταδίκη Μαρίας, μια για καταδίκη Μπουλέ για να καλύψουν το σκάνδαλο Νόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα ένα φίλε μου. Μην εξισώνεις τα πάντα για να αθωώσεις κάποιον. Άλλο οι λοπωδίτες της Νόστος και άλλο οι καταδικασμένοι για ψευδομαρτυρία που παριστάνουν τους ηθικούς και τους άτεγκτους. Ντροπή σε ΟΛΟΥΣ αυτούς αλλά και σε σένα που μιλάς για λάσπη. Στον πολιτικό καιάδα ΟΛΟΙ οι ενεχόμενοι και σε οποιαδήποτε περίπτωση! Όχι μόνο αυτοί αλλά και όλοι οι άλλοι που τους ανέχονται και τους στηρίζουν!

      Διαγραφή
    2. Η Ζιαμπάρα ο Μπουλές ο Παναγόπουλος και ο Ζαιμης καταδικάστηκαν στο πρωτοδικείο γιατί είπαν οτι ο Δενδραμής έπεσε και έσπασε το χέρι του. Δεν κατηγορήθηκαν για πλαστογραφία, δεν κατηγορήθηκαν για αρπαχτή για φάγωμα δηλαδή δημοσίου χρήματος. Για αυτά ο Φράγκος έχει πάει στο δικαστηριο και ο Σύψας έχει καταδικαστεί από την κοινωνία. Υπάλληλοι λένε οτι δίνανε δανεικά στον Σύψα για να ζήσει μέχρι που ό Σύψας έφερε την Νόστος. Μετά την Νόστος ο Σύψας έγινε άρχοντας και όταν τον ξεμπρόστιασε η Ζιαμπάρα και έγινε πανελλήνιο θέμα θυμηθηκε την ευθιξία και ζήτησε την παραίτηση της για ψευδομαρτυρία. Ούτε να τελεσιδηκήσει δεν περιμένει.

      Διαγραφή
    3. Ο Δενδραμής είναι αυτός που διορίστηκε απο την κυβέρνηση διοικητής στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα;

      Διαγραφή
    4. Το ότι ο Δενδραμής διορίστηκε απ την κυβέρνηση απαλλάσσει τους ψευδομάρτυρες;

      Διαγραφή
  81. Ποιός απαλλάσσεται απ ολους αυτους που αναφερετε; Κανεις. Μαυροοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Συνέντευξη της συνέντευξης, συνεντεύξεις. Ποιος ασχολείται πλέον με αυτούς; Ένα νούμερο ρεεεε. Τόσο δύσκολο να πείτε μόνο ένα νούμερο για το κόστος. Όχι βέβαια για τη Νόστος, αλλά για το πόσο μας στοιχίσατε 4 χρόνια από τη ζωή μας ο ένας, 12 ο άλλος και ένας θεός ξέρει ποιός άλλος. Δεν πάτε στο διάολο, άρπαγες της ζωής μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Είναι ντροπή να βρίζετε τον Δήμαρχο.Λίγο σεβασμό στο Θεσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον θεσμό πρέπει πρώτα να τον σέβονται αυτοί που τον εκπροσωπουν.

      Διαγραφή
    2. Έχει εκφυλιστει το σύμπαν....

      Διαγραφή
  84. Ειδα σε ένα τοπικό σάιτ το δήμαρχο να ζητάει από τον Τσίπρα τη στήριξή του για την ΝΟΣΤΟΣ.Δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει. Μήπως ποσο τελικά θα κοστολογήσει τη τεντα ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο Δήμαρχος είναι άψογος.Τίμιος και ευγενής. Τα υπόλοιπα προέρχονται από κακοήθειες κάποιων.Ας σταματήσει η συκοφαντία και η λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργία μου δεν πείθεις την κοινωνία με κλισέ και υποκειμενικούς χαρακτηρισμούς. Ούτε υπήρξε ποτέ άψογος. Ένας μέτριος καθημερινός άνθρωπος που κοίταγε πάντα την δουλειά του την οικογένειά του και την πάρτη του. Τα υπόλοιπα τα αφήσατε στον Καρακώστα. Ασχολήθηκε ποτέ με κάτι κοινό, με έναν σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, ή τον οδήγησε κατευθείαν στο δημοτικό συμβούλιο ο ανηψιός; Το ηθικό πλεονέκτημα που αποκτήθηκε μέσα στο σκοτάδι χάθηκε από το ξέφωτο. Τώρα θα μάθετε τι πιστεύει η κοινωνία για κείνον και για σένα. Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής. Τα περί λάσπης τα έχουμε ξανακούσει από τον Μπουλέ, τον Παπαθανάση, τον Νταουσάνη κλπ από όλους σχεδόν.

      Διαγραφή
    2. Εκείνο που ενδιαφέρει ειναιτο ερώτημα: Γίνεται ΑΡΠΑΧΤΗ ή οχι και αν γινεται ποιός φέρει την πολιτική ευθύνη τουλαχιστον. Ολα τα άλλα ειναι φλανηφηματα.

      Διαγραφή
  86. Επιμένω στο να λέω. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω και λέω ότι μπορεί να γραφει καποιος χωρίς να βρίζει. Τουλάχιστον χυδαιότητες δεν ωφελουν.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν κατάλαβες Γιωργία, ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, κερδίζεται και σεις είστε προκλητικά ασεβείς, απέναντι στην κοινωνία που σας συντηρεί χρόνια και δευτερευόντως στο θεσμό που απαξιώνοντάς τον ο Τάκης σου, τον παρέδωσε στον ανηψίο του. Τέτοια ιστορία στα αυτοδιοικητικά της Ναυπάκτου δεν έχει ξαναγραφτεί. Υποτιμάτε την κοινωνία καθημερινά με την στάση σας, αυτό δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο, όπως κάνατε τόσα χρόνια, κρυβόμενοι. Μέτρησε τις επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν αυτής της επιλογής σας (απαξιώνοντας εσείς τον θεσμό), αν δεν έχεις αρχίσει ακόμα.

      Διαγραφή
    3. Δεν έλεγες τα ίδια για σεβασμός τους θεσμούς με κανέναν άλλον δήμαρχο. Να σου θυμίσω Νταουσανη, Παπαθανάση, Μπουλέ. Τι συμβαίνει τώρα με τον Τάκη και επιμένεις; Να υποθέσω Γιωργία ότι απευθύνεσαι στους χωριάτες σαν ε λόγου σου; Ξέχασες μάλλον όταν πρώτο ήρθες στην πόλη το μαντήλι που φόραγες στο κεφάλι (!) και σήμερα μου θέλεις σεβασμό! Τον Καρακώστα που τον κρύβετε να σε υπερασπιστεί!

      Διαγραφή
    4. Μια θιτσα με μαντήλα γινεται πεδιο πολιτικής αντιπαραθεσης? Έλεος πια.

      Διαγραφή
    5. Πολιτική αντιπαράθεση εδω μέσα! Το μακρύ, το κοντό και τα @ρχίδι@ μου τα δυό! Έλεος πιά.

      Διαγραφή
  87. Μέχρι τώρα τα βάζατε με τον Δήμαρχο. Τώρα αρχίσατε με την γυναίκα του.Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιόν Δήμαρχο μιλάς, γίνε πιο σαφής; Όσον αφορά τη γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια. Εδώ έχουμε μόνο τη μια πλευρά. Σου έχει δώσει ποτέ απόδειξη; Είναι από τους επαγγελματίες αυτή κι ο άντρας της, πάντα είχαν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση.

      Διαγραφή
  88. Ο Ράπτης φόρεσε το παλτό του και πήρε σβάρνα τις παρελάσεις δίπλα στον Κοτσανά και στον Σύψα. Πεντακάθαρος κατά τα άλλα ο Μπλιάφας που θέλει να γίνει δήμαρχος!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Κόψτε φάτσες ποιοί γραβατωνονται και φωτογραφίζονται πρώτο τραπέζι πίστα και αισθάνονται τη δικαιωση του αγωνα του 21 και βγάλτε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Εννοεις τον οδοιπορικακια, τον πλαστογραφο, τον τεντακια και λοιπά ζαρζαβατικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες τον Καρακώκο, το μεγάλο αρπακτικό τον οριλά και την νερουλού.

      Διαγραφή
  91. Φοβερή επιλογή του Καρακώστα να εκφωνήσει τον πανηγυρικό η Ζαμπάρα. Ελπίζω στις 28 Οκτώβρη να βάλει τον σύντροφο Τσαγκουρνό! Να δούμε τι θα γράψει το κοντέρ στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαινω. Ο Καρακώστας ειναι δημαρχος?

      Διαγραφή
  92. Τι συγγένεια έχει αυτός που πήρε 25.000 για να φτιάξει τις στάσεις με τη διευθύντρια στο κδαπ; Οικογενειακή υπόθεση οι αναθέσεις και οι διορισμοί έτσι Τάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σύζυγός της, αμ πως...

      Διαγραφή
    2. Οι στάσεις καλό είναι έτσι που έγιναν να δοθούν στους φιλόζωους για να στεγάζουν σκυλιά. Ρε Καρακώστα τόσους αρχιτέκτονες ταίζεις είναι τόσο δύσκολο να ρωτήσεις κάποιον με λιγουλάκι αισθητική. Στη σοβιετική ένωση νομίζεις ότι ζούμε;

      Διαγραφή
    3. Ποια ειναι η διευθύντρια των ΚΔΑΠ;;;

      Διαγραφή
  93. Η σύζυγος του κατασκευαστή των στάσεων που την πήρανε και την κάνανε προσισταμένη στο κδαπ την είχανε και στη δευαν ήταν και υποψήφια με τον Τάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΤΣΙΓΚΟΣ ΤΩΝ ΠΑΖΑΡΙΩΝ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΣ ΦΑΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΝΤΟΥΛΕΣ;ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΤΕΝΤΑ ΠΑΖΑΡΙΩΝ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ...ΤΟΟΟΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα, κοιτάτε τι γράφει ο Ράπτης(που ανήκει στην παράταξη Λουκόπουλου) σήμερα στο facebook: Μιχάλη, έχουν δημιουργηθεί νέες συμπεριφορές και ήθη στην δημοτική αρχή, αυτοχαρακτηριζόμενοι ότι εκφράζουν την δημοκρατία των αρίστων! Άσχετα με το τι πιστεύει η κοινωνία γι αυτούς! O tempora, o mores (ω καιροί, ω ήθη)!! .......... Δεν παίζεται!!! το διαβάζεις και λες, αυτός είναι αντίπαλος τους, και μετά κοιτάς και είναι στα έδρανα της συμπολίτευσης ακόμα μαζί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ράπτης2: "Ειδικά δίχτυα-κουρτίνες είναι έτοιμα να μπουν στις θάλασσες του Κορινθιακού, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εμείς ελπίζουμε να μην έρθουν οι μέδουσες στην Ναύπακτο!". τελικά θεωρούν τον κόσμο εντελώς "ζώα". Γράφει αυτά και ταυτόχρονα είναι στη συμπολίτευση, κολητός με τον Κοτσανά, αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και υπεύθυνος για το θέμα και τακίμια με το Φράγκο, τον άλλο υπεύθυνο για το θέμα. Δηλαδή σε ποιόν κάνει κριτική. ποιος πρέπει να ενδιαφερθεί; η μάνα μου; Καλά λένε ότι δεν πάει "καλά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ουσία παντως είναι να λυθεί το πρόβλημα. Τα άλλα ας τα λυσουν μεταξυ τους.

      Διαγραφή
    2. Και τι «ζώα»? Μουλάρια!

      Διαγραφή
  97. Περασα οξω απ'του δημαρχείου. Παναγιαμ ειχι μια μποχα εζεχνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥ ΛΙΓΔΙΑΡΣ ΗΤΑΝΙ, ΜΑΖΙ ΜΙ ΤΟΥΝ ΚΑΚΟΜΟΥΤΡ

      Διαγραφή
  98. Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην διαδικτυακή ζωή της πόλης. Πρόκειται για δύο ιδιαιτέρα αγαπητούς (!) ανθρώπους. Ο ένας ανακαλύπτει και αποκαλύπτει ότι δεν υψώθηκε η σημαία στο λιμάνι της πόλης και ρίχνει το φταίξιμο αρχικά στην δημοτική αρχή, λες και αυτός δεν είναι ακόμα μέλος της δημοτικής αρχής και ο άλλος ο ανύπαρκτος πρόεδρος Ναυπάκτου και εντεταλμένος του Καρακώστα σπεύδει να διαφωνήσει δηλώνοντας με κεφαλαία γράμματα ότι είναι ο ορισμός του δεξιού.
    Ας προσέχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να πω βέβαια του στραβού το δίκιο, αν ήταν να ξανά διαλέξω πάλι μεταξύ της νύν και της προηγούμενης δημοτικής αρχής, πάλι αυτούς θα ξαναψήφιζα. Η προηγούμενοι είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε οριστικά, για τους τωρινούς θα δείξει στο τέλος, με το ξούρισμα.

      Διαγραφή
    2. Γιαννάκη ανοίγει το κεφάλαιο Μπλιαφα;

      Διαγραφή
  99. Τι σου είναι οι πολιτικοί! Όταν λένε ότι δεν ξέρουν πόσο στοίχισε ένα πράγμα, θέλουν να πουν όλοι δεν πρέπει να μάθεις εσύ. Όταν λένε ότι ένα επίσημο χαρτί δεν χρειάζεται σε μια δημόσια υπόθεση, εσυ να καταλαβαίνεις ότι είναι πλαστό. Όταν λένε ότι μιλάνε με αλήθειες να ξέρεις όλα είναι ψέματα. Καρατσεκαρισμένο πλέον αυτό! Έχει κανείς αντίρριση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Στον Επαχτο ζεις, με λαμογια συμβιεις, δεν υπάρχει ελπίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Μπουλες η Καρακωκος?
    Καγιαφας ή Πιλάτος?
    Διάλεξε και πάρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Κοτρώνης μαζί με Τσουκαλά νέο αίμα με δεξιά προχωράτε μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ο Μπουλές καλεί σήμερα σε συνέλευση την παράταξή του για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες. Το έκανε τακτικά και όταν ήταν δήμαρχος. Ο Λουκόπουλος τέσσερα χρόνια τώρα συναγελάζεται μόνο με 5-6 λαμόγια και άλλους τόσους βολεμένους. Πώς εξηγείται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απλό φίλε, μας βλέπει όλους για σχολιαρόπαιδα. Θα πεί μια ατάκα για τον ολυμπιακό και θα ξεχάσουμε αμέσως το φαγοπότι το δικό του και της παλιοπαρέας.

      Διαγραφή
    2. Εσύ που γράφεις αυτό θέλω να του κάνεις την ερώτηση:
      Έχεις πέσει ποτέ από σκιά?

      Διαγραφή
    3. Απλούστατα τους έχει γράψει κανονικά όλους.

      Διαγραφή
  104. Ο Τακης δε πεφτει, εχει Καρ,ακωκο και ελισσεται εξυπνα. εχει τοποθετησει κοσμο στην Ιονια οδο, στο Μαρκετιν τωρα, στα Κδαπ (οι περισσοτεροι ειναι του Τακη π.χ. δασκαλοι,κοινωνιολογοι, διοικητικοι μουσικοι) στα κεντρα κοινοτητας, ειδικους συνεργατες μηχανικους που αν δεν τους βολευε ο τακης θα πειναγαν...
    Και σας ρωταω εχοντας βολεψει τοσο κοσμο υπαρχει μια στο εκατομυριο να τον χτυπησει το διδυμο γιαννης-μαρια και ο δε με κανει παρεα ουτε η σκια μου πρωην αντιδημαρχος πολιτιζμου που λεει ο πλουμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε ο λεγαμενος επειδη ειναι χθεσινος νομίζει ότι είναι και πονηρός. Το παιχνίδι του βολεματος είναι διαχρονικό και το αποτέλεσμα που επιφερει γνωστό.

      Διαγραφή
    2. Με το βολεμα κολλητών έναν κερδίζεις δέκα χάνεις.

      Διαγραφή
    3. Ο Τάκης δεν πέφτει. Ωραία, με τον εκλογικό νόμο θα βγάλει 5-6 συμβούλους. Οι υπόλοιποι γιατί να πάνε μαζί του, γιατί είναι όμορφος ή για να κάνουν μάγκα πάλι τον Καρακώστα. Κάτι ρε φίλε χάνεις και στα μαθηματικά είσαι σκράπας. Και στον δεύτερο γύρο ας ετοιμάζεται ο πλούμ που έχει και τα τυπικά προσόντα, για ένα ξεγυρισμένο τσιμπούκι στον πρώην πολιτιζμού. Ενώ η Μαρία που ξέρει το άθλημα θα του σκίσει τα σώβρακα! Σε χάνω φίλε μαθηματικέ... δεν σ΄ακούω!!

      Διαγραφή
  105. Λέτε να δοθεί η διαχείριση του ΔΗΜΟΥ σε ΜΚΟ? Οι προστάτες των φτωχών(αυλή του Δημάρχου)φροντίζουν μέσω εαυτών και για τους Δημότες.Στους "εθελοντές" αυτής της προσφοράς έχει ενταχθεί και ο μεγάλος Διευθυντής κοινωνικής πολιτικής.Ωραία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΤΟ Ναυπακτιανιους έφαγε την πίτα από το Νπρες (βιντεο με Συψα) και τώρα σκούζει γιατί ο Μπουλές δεν έκανε αυτοκριτική! Φάτε τη χαψιά σας παιδάκια και να θυμάστε: όταν τρώμε δεν μιλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ο Τάκης και ο Μπουλές έχουν ένα κοινό σημείο, τους αυλοκόλακες που τους μπαροφιάζουν οτι είναι οι καλύτεροι. Ο Μπουλές ακόμα χειρότερα γιατί του λένε οτι είναι ο καλύτερος δήμαρχος όλων των εποχών και ότι ο κόσμος τον αδίκησε. Και αυτός παραμυθιάζεται και νομίζει οτι ο κόσμος θα αναγνωρίσει το λάθος του και θα αποκαταστήσει την αδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Τελικά ο Κοτρώνης κατάλαβε τι του ετοίμαζε ο Μπουλές και τον έβγαλε στα μανταλάκια. Πήγαινε να τον τρενάρει (ότι ετοιμάζει την κατάσταση να τον διαδεχθεί) να είναι μαζί του ώστε να φαίνεται δυνατός και να στηθεί και μόλις θα πλησίαζε ο χρόνος των εκλογών να του έλεγε ότι δεν τον θέλουν κάποιοι και καλύτερα να τον ακολουθήσει πάλι. Και με το σενάριο αυτό ο Κοτρώνης θα βρισκόταν στο τέλος ξεκρέμαστος και θα αναγκαζόταν να ακολουθήσει. Σε μεγάλη ανάγκη θα του έταζε και δημαρχία μερικούς μήνες πριν τη λήξη της θητείας (και σιγά μη του την έδινε). Εκτός και αν δεν έχει καταλάβει ακόμα τίποτα από αυτά που συζητάνε όλοι και πήγε το ΝΝ να του ανοίξει τα μάτια για άλλους λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αυτά έχουν οι πολλές συνεντεύξεις τύπου. Τον πήρανε χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Γιαννάκη το Ξενία το κατάντησες η φωλιά του Κούκου! Τρεις και ο κούκος χθες παρά το γεγονός ότι περίμενες κοσμοσυρροή. Γιατί βάλατε το ΝΝ να κατεβάσει την φωτογραφία που φαινόταν ο λαός; Ήταν όλοι εκεί...ο Κοτρώνης, η μαμά του, η γυναίκα του, ο ορεινός Κορώνης κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλοι εχουν προσβασεις στο nafpaktianews.. Γιατι δε μιλαει ο Κοργιαλας για την τεντα;;; Γιατι δεν κανει μια ερευνα να μας πει ποσο κοστισε;;; Τοσα πραγματα ειπε ο Μπουλες για ΝΟΣΤΟΣ, για αδιαφανεια, για τα θεματα που ερχονται στο δημοτικο συμβουλιο χωρις να δοθουν εισηγησεις στην αντιπολιτευση κλπ.. Αυτα δεν τον συγκινησαν καθολου; Και τι βρηκε να μας πει; Οτι ο Μπουλες δεν εκανε αυτοκριτικη, οτι απεφυγε να πει αν θα ειναι ξανα υποψηφιος κλπ.. Κολοκυθια τουμπανα δηλαδη...
      Και επειδη οι εκλογες πλησιαζουν θα βλεπουμε συχνοτερα δημοσιευματα που θα χτυπανε τον Μπουλε γιατι καποιοι εχουν συμφερον να ειναι οι Λιγδιαρηδες στην εξουσια..

      Διαγραφή
    2. Ποιός ασχολείται πλέον με τον Μπουλέ και τις παραφυάδες του;

      Διαγραφή
  111. Μην αγωνιάτε. Ερχεται ο καφετζής και ο μπλιάφας να σώσουν την Ναύπακτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για προσπάθησε να δεις θετικά την πόλη σου. Για εσένα ποιός θα σώσει την Ναύπακτο; Μην μας πεις για την ανακύκλωση των σκουπιδιών και τους καφέ κάδους του Καρακώκου;

      Διαγραφή
  112. Ο Κλόκος, που δεν τον ενδιαφέρει πλέον τίποτα, τάραξε στη νομιμότητα τον Καρακώστα. Πήγαν με δόλιο τρόπο να κατατμίσουν το οικόπεδο του Ξενία. Ξεκίνησαν από παραχώρηση του χώρου για τις ανάγκες του εργολάβου της ανάπλασης και έφτιαξαν χώρο στάθμευσης κατά παράβαση της βούλησης του διαθέτη. Τώρα τους φταίει ο Κλόκος που έκανε το αυτονόητο. Αν η υπόθεση του Ξενία είναι καθαρή τότε για ποιες περδικλώστες μιλάει ο Καρακώαστας; Αν είναι όλα νόμιμα και σύμφωνα με την διαθήκη τότε τι φοβάται ο Καρακώστας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ποιός ασχολείται πλέον με τον Μπουλέ και τις παραφυάδες του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή