Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Άλλοι στα κάγκελα και άλλοι στο Αθόρυβο



Ο δήμαρχος Αγρινίου ξεκάθαρα τοποθετήθηκε για το θέμα της εγκατάστασης προσφύγων στο Αγρίνιο.
«Τώρα που οι φόβοι επιβεβαιώνονται και οι φήμες επισημοποιούνται, θέλω να επαναλάβω την κάθετη αντίθεσή μου.
Ο λαός του Αγρινίου δεν πρόκειται να δεχθεί την εγκατάσταση προσφύγων εντός του αστικού ιστού.
Μια τέτοια μεθόδευση, γιατί αποκαλύφθηκε ότι περί μεθόδευσης πρόκειται, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή.
Αντί να στεγάσουν στο παλιό Νοσοκομείο τους φοιτητές μας ή άλλες υπηρεσίες υγειονομικού ενδιαφέροντος, θέλουν να στεγάσουν πρόσφυγες.
Θα μας βρουν απέναντι.
Οι ασκήσεις επί χάρτου στην πλάτη και σε βάρος της κοινωνίας του Αγρινίου δεν θα περάσουν», καταλήγει στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Άρα κάτι ήξερε ο Κουρουμπλής που είπε ότι θα έρθουν πρόσφυγες στην πατρίδα του στο Αγρίνιο και στη Ναύπακτο.
Ο δήμαρχος Αγρινίου παίρνει θέση.
Ο δήμαρχος Ναυπακτίας γιατί δεν κάνει επίσημη δήλωση;
Τόσα δημοτικά συμβούλια έχουν γίνει μετά τη δήλωση του Κουρουμπλή
Γιατί ο δήμαρχος Ναυπακτίας δεν έκανε την παραμικρή αναφορά σε κανένα συμβούλιο;
Γιατί σωπαίνει;
Ξέρει και δεν μιλάει;

51 σχόλια:

  1. Λές να ξέρει;;; Δεν νομίζω να τον έχει ενημερώσει ο Καρακώστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος μίλησε δυο φορές:
    Τη μια είπε ο Hot Spot στη Ναύπακτο όταν γίνει στου Μαξίμου.
    Την άλλη είπε όταν θα γίνει στην Ακρόπολη.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΔΑΗ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΤΥΠΩΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΛΟΥΜΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ. Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει να σε παρει η NASA τετεια εξυπναδα να παει χαμενη?

      Διαγραφή
  4. Ο Καρακώστας πέτυχε να γίνει δήμαρχος με ανεμομαζώματα. Τα ανεμομαζώματα ακολουθούν τα διαβολοσκορπίσματα. Ούτε ο Τάκης δεν το σώζει. Οι ενωτικοί τελείωσαν, πήραν τη σκυτάλη οι αιώνιοι ανθενωτικοί, Κοτσανάς, Κοτρωνιάς, Σαλαμούρας. Ο Κοτσανάς εύκολα πηδούσε από τη μια παράταξη στην άλλη στο Αντίρριο. Ο Κοτρωνιάς παρά τα ανταλλάγματα την έκανε από τον Παπαθανάση. Ο Σαλαμούρας με θόρυβο την έκανε από τον Μπουλέ. Οι κατά συρροή φευγάτοι δεν κάθονται οταν δεν τους γίνονται τα χατήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάει και ο Σεπτεμβρης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αληθεια ότι η Αγγ. Σμπουκη αναλαμβάνει και θα αντικαταστήσει τον Κοτρωνια στη αντιδημαρχεία ;; Καλορίζικη και να προσέχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους μία σωστή επιλογή. Ή Αγγελική είναι ή πιό ικανή έχει γνώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε να δούμε και κάποιο άτομο με ικανότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε να δούμε και κάποιο άτομο με ικανότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να φύγουν αυτοί που ο κόσμος τα θεωρεί λαμογια και να μπουν άτομα τιμια. Τα λαμογια δεν χρειάζεται προσπάθεια να τα εντοπισεις κάνετε μία γύρα και όλοι τους ίδιους και τους ίδιους λένε. Τον καρακωστα δέν τον λένε. Τον δήμαρχο δεν τον λένε. Τον Νικο από την άνω χώρα δεν τον λένε. την σμπουκη δεν την λένε. Να μην συνεχίσω για ποιούς υπογράφουν ότι είναι πτυχιουχοι.δεν μου αρέσει να κακολογω ανθρώπους αλλά να μήν μας βουτάμε την τσέπη μας ρε γαμωτο και να μας δουλεύουν και από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε σου αδειασαν την τσεπη η μηπως εχεις βασανο που δεν βγηκες ΕΣΥ για να την γεμιζεις?

      Διαγραφή
  11. Γιατί δεν λένε για τον τάκη ούτε ένας. Γιατί δεν λένε για τον καρακωστα. Και γιατί λένε με σιγουριά για κάποιους. Ο κόσμος δεν είναι χαζος όπως πιστεύουν τα λαμογια που βγαίνουν και λένε ότι αγωνίζονται για το συμφέρον του κόσμου.ονο για την τσέπη τους κυτανε.να τα αφήσουν τις πονηριες τους ότι παθανε υπερκόπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά τα λαμογια τόν έχουν τελειώσει.

      Διαγραφή
    2. Ποιός είπε ότι ο Τάκης είναι καθαρός. Τέτοιες ομάδες δεν στήνονται όταν δεν κάνεις στραβά μάτια στους κομπιναδόρους, που νόμισαν ότι ο Δήμος είναι χωράφι τους . Η ανάγκη να στηρίξει ο τεμπέλης θείος τον ανίκανο (παρά τους 5 ειδικούς συμβούλους του) ανιψιό, είναι το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί . Ο Καρακώστας διέλυσε οτιδήποτε δίπλα του ( οικογένεια, σχολείο) το δήμο θα φτιάξει; Κοιτάξτε τον από τη βρωμιά που κουβαλάει πάνω του, στο αμάξι του, στους βανδαλισμούς ιδιωτικών και δημοσίων κτηρίων, από τα φασιστοειδή μπουμπούκια του. Που λέτε να μοιάζουν; Φρόντισε όμως (πολύ καλά δεν λέω) τα οικογενειακά του προβλήματα, να τα κάνει προβλήματα της κοινωνίας. Υπάρχει κάποιος εδώ έστω ανώνυμος, που να θεωρεί πρότυπο αυτόν το παράσιτο; Αυτή τη λέρα που έγινε εμμέσως δήμαρχος, εκμεταλλευόμενος την ανυπαρξία του θείου του και την απληστία των νταλαβεριτζήδων και της …Γιωργίας. Ο σκληρός επαγγελματισμός της (όχι ιατρική επάρκεια, ρωτήστε συναδέλφους της για τα λάθη της –ελπίζω να μην είναι στο παιδί σου το επόμενο-) και ο στόχος για διάδοχη επαγγελματική κατάσταση , δεν αφήνει περιθώρια για συγκρούσεις στον «ηγέτη» Τάκη. Αυτός νομίζει ότι αν περάσει απαρατήρητος θα αφήσει καλύτερο όνομα! Αφελής, βλάκας και τεμπέλης δήμαρχος, δεν υπήρξε ποτέ στην Ναύπακτο. Μάλλον αυτός πάει για τον τίτλο!

      Διαγραφή
    3. το ειπες βλακα ξανα αυτο αλλες τρεις φορες ,εισαι κακος βλακας ΓΕΛΟΙΟΣ....βαΛΕ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ...ενα τραγουδι λεει''μα το δικο σου αμαρτημα του κοσμου ολα τα δακτυλα ΄΄επειδη ξερουν ολοι ΠΟΙΣ ΕΙΣΑΙ....

      Διαγραφή
  13. Κατάταξη λαμογιων από τους κατοίκους
    Στην πρώτη θεση με διαφορά. Φραγκος.
    Στη συνέχεια σαμαντας, κοτρωνιας, συψας. Ή κατάταξη λαβαίνει γνώση το θράσος και την ικανότητα να βουτας στα βαθιά για το μελι στιβοντας την κυρηθρα και δεν αφήνεις σταγόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φραγκος γδερνει όποιον βρεί και το μελισι το αρπάζει όλο.οι άλλοι ασχολούνται με τη κυριθρα.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ...

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή ο Κοτσανάς, άνεργος και ανεπάγγελτος είναι στην απέξω. Το μόνιμο άγχος του είναι να έχει καρέκλα για να μπορέσει να ζήσει. Κι εσύ Ναυπάκτιε με την ψήφο σου ζεις τον τεμπέλη. Πρώτος και καλύτερος λοιπόν θα έπρεπε να είναι αυτή η ντροπή της πολιτικής και μετά όλοι οι άλλοι.

      Διαγραφή
  14. Δεν ξέρω για αυτά που γράφετε για το Φράγκο αλλά το έργο με την ασφαλτόστρωση των παζαριών μια χαρά το καπέλωσε από τον Κοτσανά το Σύψα και την Τέρνα που το έφτιαξαν, ενώ αυτός δεν έκανε τίποτα.... Κοιτάξτε και τα σχόλια στο ναυπακτίανιους που γράφει στοχευμένα σχόλια και στο φεισμπουκ στο προφίλ του να δείτε τι "ωραία" το πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΠΙΛΕΥΩΝΤΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ Α ΡΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από το εξωτερικό. Τί γίνεται εκεί. Βλέπω ότι ο Ράπτης τους έπιασε με την γίδα στον ώμο. Πήγαινε ο αρχοντοβλαχος να σβήσει οφειλές κολλητων του μαζι
    με το άλλο λαμογιο τον κουκουνας που βουτάει ταληρακια από τις γριουλες στον πλάτανο. ΛΑΜΟΓΙΑ Ορεινοί νομιζατε ότι θα την κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -Γιατί δεν μιλαει ο δημαρχος Ναυπακτιας;:;
    -Μα θα σασ απαντησει ο αρμοδιος αντιδημαρχος. Τι δεν καταλαβαινετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το παιζει ''μπουλεσ'' να εχει ''γραμμενους''αντιδημάρχους[εκτος από ένα]

      Διαγραφή
    2. οσα δε φτανει η αλεπου...

      Διαγραφή
  18. Τη εγινε σημερα το μεσημέρι εξω από την Τεχνική Υπηρεσια του Δημου και καποιος έξαλλός έβριζε και φώναζε τον Κοτσανα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάποιος περιθωριακός θα ήταν που αντιπολιτευεται το έργο του. Αντρεα άσε τα χόρτα και άρχισε τις μπουνιές.
    Μόνο έτσι καταλαβαίνουν κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοτσανας για δήμαρχος αυτός μας πάει αυτόν θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Τσουκαλάς ξεκόβει από το μαντρί και βομβαρδίζει με δημόσιες δηλώσεις. Ο Σύψας ευχαριστεί τον ομοιδεάτη του Τσουκαλά για την στήριξη στην έκθεση. Όταν ο καθένας λειτουργεί μόνο για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες θα κάνει τα παντα για την προσωπική του προβολή. Ξεχνουν και οι δυο οτι σαν δημοτικοί σύμβουλοι την στήριξη τους η την απόρριψη τους την εκφράζουν στο δημοτικό συμβούλιο. Ξεχνουν ακόμα οτι ανήκουν σε παρατάξεις και οτι δεν είναι μοναχικοί καβαλάρηδες.Αν στον Τσουκαλά δεν αρέσει ο παπαθανάσης και αν έχει τα κότσια να παει μπροστά να παραιτηθεί από την ομάδα Παπαθανάση και μετά να κάνει ανεξάρτητητος όσες δηλώσεις θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ 11.29.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ @@@@@@@ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ-ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρώτη φορά "Αριστερά". Άλλη μια φορά Πασοκ και Νταουσάνης 04/10/2016 at 19:03
    1η Παρατήρηση:
    Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη του πολιτικού εξευτελισμού και της κατάντιας των υποτίθεται «αριστερών» που βρίσκονται στον κατάλογο. Η λίστα αυτή πρέπει να τυπωθεί και να κυκλοφορήσει σε όλη την περιοχή. Η ζωή εκδικείται αμείλικτα !!

    2η Παρατήρηση:
    Ο κόσμος γύρω καίγεται και η γνωστή ομάδα εξακολουθεί να παίζει το παιχνίδι της «κατευθυνόμενης σταυροδοσίας» !! Για να καταλαβαίνουν όλοι ποιοι είναι και ποιες είναι οι πολιτικές σκοτούρες τους !! Σε λίγο ο Νταουσάνης θα μοιάζει με όαση ανεξαρτησίας εκεί μέσα !!

    3η Παρατήρηση:
    Που χάθηκε η ΝΤΡΟΠΗ… για τη βρούνε μερικοί… ;;
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φοβερές εκδηλώσεις ναυμαχιας από Ραπτη και ήταν μόνος του.Μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί εννοείς μόνος του. αφού οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν.μονο κορδωνονται για φωτογραφίες.

      Διαγραφή
  25. Να μου εξηγήσει κάποιος αυτός ο παισιου τι είναι και φωτογραφίζεται πάντα κορδωτος δίπλα στο δήμαρχο.βλημα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να μου εξηγήσει κάποιος αυτός ο παισιου τι είναι και φωτογραφίζεται πάντα κορδωτος δίπλα στο δήμαρχο.βλημα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να μου εξηγήσει κάποιος αυτός ο παισιου τι είναι και φωτογραφίζεται πάντα κορδωτος δίπλα στο δήμαρχο.βλημα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΝΙ ΠΟΥΛΗΤΕΥΤΗΣ.ΕΙΝΙ ΔΗΛΑΔΗΣ ΥΠΟΥΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΥΝΤΑΙ ΙΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗ;ΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΑΣΟΒΑΣ.ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΠΟΥΝΤΟΣ;ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Δήμαρχος είναι θεσμός ο βουλευτής είναι θεσμός. Εξ όσων ξέρω δεν υπάρχει θεσμός υποψήφιος.Επομενως κάποιος πρέπει να πεί στο βλήμα να κάνει πιο πέρα. Διαφορετικά θα πω στον μπολαρη να καθίσει μπροστά δίπλα στον Δήμαρχο. Το λέω για τελευταία φορά.

      Διαγραφή
  29. Φίλε χαρά στο κουράγιο σου που ασχολείσαι με τον παισιου το βλήμα.Αμα ψαξεις δεν είναι ο μονος.εχεις δίκιο όμως αυτός έχει καταπιεί τσιμεντοβεργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O Δήμαρχος είναι θεσμός.
    Ο βουλευτής είναι θεσμός.
    Ο Μπόλαρης είναι πάνω από τους θεσμούς!!!!!!!

    Ο ΠΑΪΣΙΟΣ είναι θεσμός;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δύο σημαντικά γεγονότα τό Σαββατοκύριακο. Ή έκθεση ΝΟΣΤΟΣ και ή παρουσία Νταουσανη επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο.
    Καλή επιτυχία και στα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πληροφορία διασταυρωμένα λέει ότι ο δουρος κάνει αγώνα να βγεί ο Νταουσανης στην κεντρική επιτροπή. Καλή επιτυχία νταου. Εδώ ισχύει το ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΝΤΑΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι νά έχουμε καί έναν σοβαρό.

      Διαγραφή
    3. με τον Καρακώστα δήμαρχο και τη Νατάσσα αντιδήμαρχο, είμαστε όλοι όχι Νταού αλλά Γκάου. Είναι να μην λυπάσαι τον Τάκη, να παριστάνει τον δήμαρχο!

      Διαγραφή