Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Οι αντ’ αυτού



Η σχολική χρονιά ξεκίνησε.
Οι αντιδήμαρχοι Καρακώστας και Σύψας έκαναν δηλώσεις για τη σχολική χρονιά.
Το cinema club ξεκινά τη λειτουργία του και κάνει εγκαίνια την Παρασκευή. 
Ο πρόεδρος Σιαμαντάς έκανε δηλώσεις για το cinema club.
O δήμαρχος Λουκόπουλος είναι ακόμα σε καλοκαιρινές διακοπές ή έχει πιει το αμίλητο νερό;

96 σχόλια:

  1. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ...ΤΙΠΟΤΑ + ΜΗΔΕΝ=ΜΗΔΕΝ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελειόφοιτος είναι αυτός που φοιτά στην τελευταία τάξη.
      Το ορθό είναι αποφοίτους.
      Αλλά από ΤΕΛ τι να περιμένεις....

      Διαγραφή
    2. Το cinema συμμετείχε στην εκπαιδευτική διαδικασία.
      Καιρός να επανέλθει.

      Διαγραφή
  2. ο σιαμαντάς μόνος για το σίνεμα ξέρει να κάνει δηλώσεις; αυτό το θέμα απασχολεί το δήμο; ή τον ίδιο; Δήθεν υπερασπίζεται το δημοτικό συμβούλιο. Οι άλλοι σύμβουλοι τι λένε; Απόφαση δημοτικού συμβουλίου ακυρώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σιαμαντας δεν ασχολειται με τιποτα αλλο εκτος του Cinema. Για τα θεματα στο δημοτικο συμβουλιο ρωταει πρωτα τον Κοτσανα και μετα προχωραει. Αν ειναι αληθεια αυτο με το Ταιπεδ στο Αντιριο τοτε ειμαστε για κλαμματα.
    http://nafpaktiapost.blogspot.gr/2016/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο δημαρχος Λουκοπουλος γενικα ειναι εκτος τοπου και χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το είδος ζωντανών είναι σπάνιο κάτι σαν καρέτα καρέτα.δυστυχως εμας μας προέκυψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός θα ήθελε να έχει ένα ρόλο και οι γύρω σου να σε θεωρούν ανίκανο και ταυτόχρονα να προσποιούνται σεβασμό γιατί σε λυπούνται. Δυστυχώς υπάρχουνε και τέτοιοι τύποι και το χειρότερο από όλα δεν ντρεπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Λουκοπουλε γιατί ξεφτυλιζεις τον θεσμό που υποτίθεται ότι εκπροσωπεις ξεφτυλισμενε κακομουτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ που βριζεις να σε ενημέρωση.
    Ο Λουκοπουλος θα ξαναβγεί. Έχει κοτσανας που σαρώνει στη χαλκεία και αντιρριο. Κοτρονιας σαρώνει στα ορεινά ακόμα και στη πυληνη του μπουλε σκίζει. Συψας και σαμαντας καθαρίζουν στη πολη μόνοι τους και ας πάνε όπου θέλουν ο κάθε σαλαμουρας καί ράφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσύ που τα ξέρεις όλα να σου πω.
    Σε λίγο καιρό αυτοί που λες θα έχουν πρόβλημα να κυκλοφορούν. Θα τους φτύνουν. Μεγάλα λαμόγια τέτοια που ο κόσμος θα τους βλέπει και θα ξερνάει. Όσο για το Λουκόπουλο άσε να αντέξει αθτή τη θητεία και μετά βλέπουμε. Ο άνθρωπος είναι ούφο με δίπλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι εναντίον όλων και όποιος έχει κοτσια και στόχο θα αντέξει. Και ο λουκοπουλος θα αντέξει αρχίζει να τρελαίνεται για φωτογραφίες. Διερωτάται ο κακομοίρης εγώ είμαι αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχει αναγκη για φωτογραφηση .ειναι καταξιωμενος απο μονος του

      Διαγραφή
    2. ναι γεωργια... ο,τι πεις..

      Διαγραφή
  11. Καρακωκος και Ζαμπαρα θα περάσουν στην ιστορία σαν διατελέσαντες κρυπτομενοι. Προηγούμενο ιστορικό είναι μόνο ο ιωανιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καρακώστας δουλεύει νύχτα μέρα και παράγει έργο. Σε λίγο καιρό το Ξενία θα είναι έτοιμο για να έρθουν οι πρόσφυγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε πού μπλεξαμε.Αντε να περνάει ο καιρός και αυτό θα μείνει σαν μία κακή αναμνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος έφαγε ξύλο στην ΔΕΥΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λένε ότι το έφαγε το λαμογιο ο κοτρονιας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτός θα τις αρπάξει από τον κοτανα μέχρι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε. Ο αντρικος τώρα τςεπωνει.ξυλο μετά τη μάσα.

      Διαγραφή
  17. Πολλή μαυρίλα ρε παιδί μου. Είναι και ο καιρός μουντός δεν υπάρχει και τίποτα που να σου δίνει κάποια αισιοδοξία. Ουτεε να κυκλοφορήσεις πεζός δεν μπορείς σε αυτή τη πόλη. Με το αυτοκίνητα δεν το συζητάμε. Παντου διπλοπαρκαρίσματα. Πεζός αν δεν προσέχεις παντού παγίδες. Τις προάλλες είδα μια ηλικιωμένη να σωριάζεται στο πεζοδρόμιο. Δεν είδε ότι μπροστά της ήταν τρύπα στο πεζοδρόμιο. Έλεος πιά. Λίγη τσίπα επιτέλους. Τέτοια ανικανότητα ή αδιαφορία τι να πω. Ντροπή και αίσχος κύριε δήμαρχε λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eλα ρε ο Κοτσανας και ο Συψας τα Τσεπώνουν δεν σε πιστεύω δεν σε πιστεύω ......πιπερι πιπερι πιρερι.Ο Τελιοφηυτοωςσ ΔΕ κ ΠΕ χαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δήμαρχε έχεις ξεπεράσει τα όρια ανοχής. Ή παίζεις το ρόλο σου ή μαζεψέ τα και πήγαινε να διαβάσεις την αθλητική στο σπίτι σου. Όλοι λένε έξω ότι δεν μπορείς να βάλεις μια τάξη και όταν ανοίγεις το στόμα σου προσβάλεις με αυτά που λες. Δεν βλέπεις ότι τα έχεις κάνει ένα μπάχαλο. Ακούς τον Σύψα και τον Σαμαντά ότι όλα είναι καλά. Ο κόσμος βράζει παντού αυτά λένε. Τι χαμογελάς συνέχεια. Πεσε και σε μας τι βλέπεις να χαμογελάσουμε και μεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΚΩ....ΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ .
    ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΛΑΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ.
    ΧΑΧΑΧ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.ΠΟΟΣΟΟ ΓΕΛΙΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μου είπαν ότι ο σύψας με ανάρτησή του στο φβ μας εγκαλεί γιατί δεν συμμεριζόμαστε τον αγώνα που κάνει για μας και δεν βαράμε παλαμάκια. Λέει ακόμα ότι δεν τον καταλαβαίνουν και οι δικοί του εκεί μέσα. Ρε σύψα γιατί υποτιμάς την νοημοσύνη μας? Με ότι πιάστηκες στη ζωή σου τίναξες την μπάνκα στον αέρα. Γούστο σου και καπέλο σου από την τσέπη σου πλήρωνες. Τώρα κατάφερες και σου βγάζω το καπέλλο να διαχειρίζεσαι τις τσέπες τις δικές μας και μας ζητάς και τη συμπόνοια μας σε τί. Ότι θα μας τις ξαφρίσεις? Δεν ντρέπεσαι καθόλου? Ρώτα έναν στην πόλη αν θα σε έπαιρνε στη δουλεψή του να διαχειριστείς τα χρήματά του. Άσε τα σάπια και ο κόσμος να ξέρεις ότι δεν τρώει κουτόχορτο. Άσε τα μελοδραματικά και πρόσεξε γιατί σε πήρανε όλοι πρέφα τι λαμόγιο είσαι. Βρήκες το ανθρωπάκι που δεν καταλαβαίνει που πάνε τα τέσσερα και νομίζεις ότι θα κάνεις την αρπαχτή και θα σε χειροκροτάμε από πάνω. Λαμόγιο του κερατά εσύ και αυτοί που σου πετάνε το κοκαλάκι να γλύψεις. Αν νομίζεις ότι θα κάνεις μνημόσυνο με ξένα κόλυβα είσαι γελασμένος Λαμόγιο. Ο κόσμος υποφέρει και εσύ βουτάς στο ταμείο και ζητάς και παλαμάκια από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άνοιξε το σινεμα σοβαρά? Και έλεγα γιατί με τρώνε γιατί με τρώνε. Επιτέλους ξεκίνησε η ανάπτυξη μπορούμε τώρα να αρχίσουμε να χαιρόμαστε. ω ρε γλέντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα ξύσεις καλα γιατί μαγαζια που να απασχολούν και να πληρώνουν κόσμο δεν υπάρχουν ,επίσης μαγαζιά που να παρέχουν απόλυτη ασφάλεια στο κοινό δεν υπάρχουν,επίσης μαγαζιά να κρατήσουν το κόσμο στη πόλη και όχι να πάνε στη πάτρα δεν υπάρχουν ...οπότε ξύστα για να μην σε τρώνε και αφού φύγει η φαγούρα εξήγησε μας τι εννοείς ανάπτυξη εκτός απο τις επιχειρήσεις, τι περιμενεις να ανοιξει στη ναύπακτο το mall????

      Διαγραφή
    2. εννοώ την επένδιση στο αντίριο με 300 θέσης εργασίας για τα τουριστικά σκάφη, που έδιωξε ο Κοτσανάς μαζί με τον χαζό δήμαρχο.

      Διαγραφή
  23. Πρώτη μας επιτυχία της δημοτικής αρχής ανοίξαμε το σίνεμα. ΝΕ ΝΙ ΚΗ ΚΑ ΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανοίξτε και κανένα κωλόμπαρο ρε σεις δεν βλέπετε ότι έκλεισαν όλα. Δεν ντρέπεστε? Ρε σαμαντά που πας για δήμαρχος δεν βλέπεις τις ανάγκες της πόλης. μόνο το σίνεμα σε ενδιαφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ!!! ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΕΓΡΑΖΕΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τί σε πειράζει εσένα ρε φίλε? Πολιτιστική εκδήλωση υπό την αιγίδα του δήμου είναι.τραβα και ρίξε μία ματιά καλό θα σού κάνει.δες και κάτι άλλο βλαχαδερο.ολα σε ενοχλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το δίκτυο με τις πόλεις του εξωτερικού τι είναι. Θα μας δίνουνε λεφτά για τις γιορτές της ναυμαχίας? Γιατί δεν ενημερώνει ο δήμαρχος δεν καταλαβαίνω.Πολυ φασαρία βλέπω όλο Λεπάντο ακούω που το πάτε . Μιλάει ο Ράπτης, μιλάει ο Σαλαμούρας ήρθε είδα κάποιος ιταλός ακούω για ισπανούς δημοσιογράφους τι γίνεται κάντε μια ενημέρωση να καταλάβουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΩΝ.....,ΦΩΤ....ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΑΣΑΤΕ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ....ΦΥΣΙΚΟ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΛΙΑΚΟ..ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΕΥΤΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ........Ο ΣΑΜΑΤΑΣ ΣΑΣ ΤΑΠΩΣΕ.....
    ΞΥΔΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ..ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΚΟΡΥΦΗ Ο ΨΕΒΔΟΣ, Ο ΑΝΤΟΝΗΘ ΤΗΣ ΚΟΘΤΙΑΘ; ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΝΑΙ ΠΟΥ ΠΙΝΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΟΝΑ. ΑΠΟ ΞΥΔΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΚΑΤΙΑΡΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ ΘΕΣ ΒΡΙΣΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ ΚΡΥΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΟΤΙ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ Η ΚΑΚΙΑ Η ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΔΕ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    2. αγαπητέ 4.33 δεν έχεις δίκιο, δικηγόρος δεν ήταν ο Αντώνης αλλά ευτυχώς για αυτόν ένας ξένος μη ναυπάκτιος νομίζω βορειοελλαδίτη.....οπότε άκυρη η προσφώνηση

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΚΑΝΗ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ; Ο ΑΝΤΩΝΗΘ ΠΟΥ ΒΑΖΗ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΒΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  30. το ότι κάποιοι γνωστοί μιλούν για ευγλωττία και καθαρότητα λόγου είναι μαύρο χιούμορ όταν μπορούν να κοιτάξουν μέσα στην οικογένειά τους και μετά να μπουν στο διαδίκτυο να δούνε το επεισόδιο στους ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ξέρεις το βίντεο που γελάει όλη η Ελλάδα
    μη ξεχάσω ο σαμαντάς θα σας μοιράσει πάνες ακράτειας.....όταν συνέλθετε από το εγκεφαλικό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σίνεμα εξελίσσεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας. Η φρασεολογία επίσης που πλασσάρεται είναι τέτοια. Κρίμα που κάποιοι προσπαθούν να δείξουν ότι είναι θέμα που απασχολεί τον κόσμο. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράματα να ασχοληθούμε και απασχολούν όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι ακριβως εγινε με υπαλληλο της Δευαν ΚΑΙ Η δΕΥΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είδα κατά τύχη λόγω βροχής τα παλαιά σφαγεία να γράφουν απέξω πολιτιστικές διαδρομές. Τι ειναι αυτό δημόσια υπηρεσία? Από όσα γνωρίζω είναι σύλλογος πολιτιστικός. Γιατί έχει κτίριο του δήμου που το χρησιμοποιεί μόνο αυτός ο σύλλογος. Άλλοι σύλλογοι δεν έχουν που να στεγαστούν και αυτό το κτίριο είναι πάντα κλειστό. Τι συμβαίνει δικτατορία της Κωτθίας και των φραγκαίων έχει η Ναύπακτος? Δεν μπορούν να το χρησιμοποιούν και οι σύλλογοι που παραπονούνται ότι είναι άστεγοι? Ράπτη που λες ότι όλα τα ξέρεις και δεν κολώνεις πουθενά χρειάζεται ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!!! Φοβάσαι τη Κωτθία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φοβάται είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος ή κίτρινη φυλή.

      Διαγραφή
  34. Έχεις βαθιά μεσάνυχτα.παρακολουθα αύριο τό δημοτικό συμβούλιο και θα δεις ότι ο ράπτης δίνει χρηματοδότηση στη κοτθια και συ νομίζεις ότι έχει τα κοτσια να της ζητήσει το κλειδί από αυτό το οίκημα.μιλαμε για κότα και μάλιστα κότα λυρατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Κ. ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!! ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ράπτης η κότα η λυράτη χαχαχαχαχαχα. Ωραίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ραπτη με εκπλήσσεις όχι και κότα στη κοτθια. Μου δημιουργεις ερωτηματικά. Αύριο θα κατσεις κότα στον οποιοδήποτε τυχαρπαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κότα πάντα ήταν ο ράπτης.για να ανέβει πουλάει τα πάντα και τη μάνα του ακόμα.τυχαρπαστος και επικίνδυνος.

      Διαγραφή
  38. Συντονιστειτε σήμερα το βράδυ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να δείτε την κότα πώς υποκλίνεται στη κωτθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αφήστε ήσυχο το ραπτη. Είναι ο μόνος που ξέρει οι άλλοι κοτσανοκοτρονιαδες μαζί με τον δήμαρχο είναι για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αν νομίζετε ότι με τις αναρτήσεις σας θα σπρώξτε τον Ράπτη σε σύγκρουση, φαίνεται ότι δεν τον ξέρετε! Ποτέ στη ζωή του δεν λειτούργησε αυθόρμητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ραπτη πες αλεύρι
    Ή κωτθια στη γωνία όχι για το κλειδί αλλά για χορηγία σε γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο εκπρόσωπος του κκε απόψε στο δημοτικό συμβούλιο βρέθηκε σε απόλυτη σύγχυση. Μπέρδεψε ο καημενος την Αναπαράσταση της ναυμαχίας που γίνεται στο λιμάνι με την πραγματική ναυμαχία που έγινε ανοιχτά του κόλπου.
    καμία ναυμαχία δεν μπορεί να γίνει μέσα σε λιμάνι, όλες γίνονται ανοιχτά καταλαβαίνεις νομίζω το γιατί να μη μακρυγορω. Ή θέση λοιπόν που έγινε το γεγονός δεν ήταν σημειακή αλλά μία ευρύτερη λεκάνη που ονομαζόταν κόλπος της Ναυπακτου. Έτσι λεγόταν και έτσι συνεχίζει να τη γράφει ή παγκόσμια ιστορία.
    Δεν γνωρίζω αν ο Μαρξ ανατρέπει αυτή την πραγματικότητα ή άν στόν περισσό έγινε σχετική ζύμωση. Μάλλον αυτά που διαβάζεις κάποιος βλακας από εδώ σου τα έγραψε.
    Καλά όλα αυτά αλλά αυτό που ειπες ότι ή πόλη δεν έχει κάποιο όφελος με ξεπέρασε ομολογώ. Για πέστε μας εσείς κάτι άλλο που θα έχει όφελος ή πόλη.
    Για να τελειώσω σου λέω να καταλάβεις ότι είστε επικίνδυνοι. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί του κκε νόμιζα ότι είναι απλά γραφικοί αλλά φαίνεται ότι τους έχει βαρεσει εγκεφαλικό.ιατρικη συνδρομή άμεσα.

      Διαγραφή
  43. Μπράβο Τάκη, μας φόρτωσες και πληρώνουμε τους ειδικους συμβούλους σου για να μας λένε ότι τα χωριά που γεννηθήκαμε και είναι θαμμένοι οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας δεν αξίζουν να παίρνουν χρήματα για να φτιαχτούν μετά από φυσική κατστροφή. Αυτοί Τάκη μου καλά κάνουν. Κάθονται και γράφουν στο φεισμπουκ οτι μ@λ@κι@ τους κατέβει γιατί ποτέ Τάκη μου δεν τους έβαλες να δουλέψουν. Μηχανικοί δεν είναι; Αντί να τους βάλεις να δουλέψουν τους αφήνεις να γράφουν. Αυτοί καλά κάνουν, εσύ Τάκη που δεν ξέρεις που πάν τα τέσσερα έχεις χάσει τον έλεγχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τι πραμα να θέλει συμβουλές ο δήμαρχος. Ο τύπος δεν μπορεί να κλωτσήσει μπάλα.

      Διαγραφή
    2. Τάκη ή γελοιοποίηση σου αποκτά πλέον εκθετική μορφή.σε λίγο ή γραμμή θα βγεί έξω από το τετράδιο. Τράβα στον κήπο σου.

      Διαγραφή
  44. Ποιός είπε ότι ο Τάκης είναι καθαρός. Τέτοιες ομάδες δεν στήνονται όταν δεν κάνεις στραβά μάτια στους κομπιναδόρους, που νόμισαν ότι ο Δήμος είναι χωράφι τους . Η ανάγκη να στηρίξει ο τεμπέλης θείος τον ανίκανο (παρά τους 5 ειδικούς συμβούλους του) ανιψιό, είναι το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί . Ο Καρακώστας διέλυσε οτιδήποτε δίπλα του ( οικογένεια, σχολείο) το δήμο θα φτιάξει; Κοιτάξτε τον από τη βρωμιά που κουβαλάει πάνω του, στο αμάξι του, στους βανδαλισμούς ιδιωτικών και δημοσίων κτηρίων, από τα φασιστοειδή μπουμπούκια του. Που λέτε να μοιάζουν; Φρόντισε όμως (πολύ καλά δεν λέω) τα οικογενειακά του προβλήματα, να τα κάνει προβλήματα της κοινωνίας. Υπάρχει κάποιος εδώ έστω ανώνυμος, που να θεωρεί πρότυπο αυτόν το παράσιτο; Αυτή τη λέρα που έγινε εμμέσως δήμαρχος, εκμεταλλευόμενος την ανυπαρξία του θείου του και την απληστία των νταλαβεριτζήδων και της …Γιωργίας. Ο σκληρός επαγγελματισμός της (όχι ιατρική επάρκεια, ρωτήστε συναδέλφους της για τα λάθη της –ελπίζω να μην είναι στο παιδί σου το επόμενο-) και ο στόχος για διάδοχη επαγγελματική κατάσταση , δεν αφήνει περιθώρια για συγκρούσεις στον «ηγέτη» Τάκη. Αυτός νομίζει ότι αν περάσει απαρατήρητος θα αφήσει καλύτερο όνομα! Αφελής, βλάκας και τεμπέλης δήμαρχος, δεν υπήρξε ποτέ στην Ναύπακτο. Μάλλον αυτός πάει για τον τίτλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΙΑ. ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. KOURASTHKE O KOTRONIAS KAI PARETH8HKE ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θέλουμε αντιδήμαρχο οικονομικών τον Γιάννη Συψα.Ανθρωπο με όραμα για τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΦΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΑΝ.
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ ΟΠΟΤΕ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αμα χαθει και η πλειοψηφεια θα εχει πολλα γλεντια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τάκη είναι ή κατάλληλη στιγμή να την κάνεις. Αύριο μπορεί να είναι αργά. Ακου πού σου λέω. Φύγε προτού τίς φας. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουμε τον συψα για δήμαρχο. αυτός μας ταιριάζει.

      Διαγραφή
    2. γιατι εσυ παλλικαρα δεν γραφεις με το ονομα σου? να φας μια μηνυση να δεις πως βριζεις ,

      Διαγραφή
  51. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΥΨΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΕΦΑΡει,,,,,,,,χαχχαχχχαχ έμπαινε Συψα εμπενε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η ΔΕΥΑΝ χρωστάει εκατομμύρια αλλά το λαμόγιο ο Κοτρωνιάς έχει πάθει υπερκόπωση να τα παίρνει και θα συνεχίσει να τα παίρνει. Ρε αρχοντόβλαχε γιατί δεν παραιτήθηκες από τη Δευαν που παίρνεις μισθό και παραιτείσαι από αντιδήμαρχος που δεν παίρνεις? ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε το θέμα δεν είναι αν πληρώνεται αλλά αν κάνει για αυτή τη δουλειά. Σε ποιά τεχνική εταιρεία βάζουν υπεύθυνο έναν άσχετο που τη μόνη δυνατότητα που έχει είναι να κοροϊδεύει τους αδύναμους πολίτες και να τους τάζει αέρα κοπανιστό. Ντροπή σου δήμαρχε.

      Διαγραφή
    2. μιλα με το ονομα σου βλαχο για να πεις ''ντροπη''

      Διαγραφή
  53. Συψας,Συψας,Συψη,Συψη ας πάρει το ΤΑΜΕΙΟ να μην το ξαναδείτε ...... κουκου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το Σαλαμούρα να βάλει ο Δήμαρχος αντιδήμαρχο οικονομικών....θα πάρει και το παγκάρι μαζί του για να ρεφάρει λιγάκι γιατί τα σκουπίδια είναι λίγα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το τσίρκο που λέγεται δημοτική αρχή εκπέμπει μια δυσοσμία. Έχει αποκοπεί εντελώς από τη ζώσα καθημερινότητα, περί άλλα τυρβάζει. Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ρε καρακωκο τί πινεις και δεν μάς δίνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Mprabo sto Rapti poy exi ta kotsia na grafi eponima ayta poy ton antiprosopeyoyn,Gianni mazi soy proxora,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εσύ τάκη τί λες.συμφωνεις μέ τόν καρακωκο,με τόν ραπτη και μέ τούς δύο ή απλά παίζεις το ρόλο του χατζηαβατη? Καλά δέν ντρεπεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Είδα τό πρωί στο γριμποβο τον Ραπτη μαζί με τον Σπυροπουλο να διαβουλευονται πώς θα μας κάνουν λεπαντο και όλες τις μαλακιες.τόσα λεφτά που χαλάει ο δήμος δεν μπορεί να φτιάξει τα πεζοδρόμια που κάθε μέρα πέφτει ο κόσμος από τις παγίδες που έχουν.αυτο μας μαρανε τώρα όλο φρου φρου και αρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε βλαμενε τοσο καιρο γιατι το ''ζευγος'' δεν εφτιαχνε τα πεζοδρομια? εφτιαχνε βιλες με τα λεφτα του δημου? αι..λοιπον και.....

      Διαγραφή
  60. Για τα πεζοδρόμια απευθυνθειτε στον σταικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τι σχέση εχει οι εκδηλώσεις της ναυμαχίας με το αν τα πεζοδρόμια έχουν παγίδες δεν το καταλαβαίνω. Ο δήμος πρέπει να τα φτιάξει να μην τσακιούνται οι πεζοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απαντηση πηρες χθες''εξυπνε''

      Διαγραφή
    2. Τα πεζοδρόμια θά μείνουν μπαχαλο.πεστε το στο κόσμο να προσέχει.

      Διαγραφή
  62. Που πάμε τώρα δίχως Καλογριτσα.Ανενημερωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δημαρχε μη μιλάς σε παρακαλώ πολύ. Μας κάνεις να ντρεπομαστε για λογαριασμό σου μία και εσύ δεν νιώθεις τίποτα. Κάτσε εκεί να περάσει ο καιρός βγάλε και τις φωτογραφίες σού και είσαι εντάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή