Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Προβλήματα νομιμότητας σε δημοτικές αποφάσεις


Δεν λέει να στεριώσει το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου που εδώ και δυο μήνες προσπαθεί να ορίσει ο δήμαρχος.
Η πρώτη απόφαση ακυρώθηκε, γιατί ο δήμαρχος δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι όφειλε σύμφωνα με τον νόμο να ορίσει και τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο.
Άκυρη η απόφαση αυτή, πάμε για άλλα.
Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος αναγκάζεται να πει  ότι ορίζει πρόεδρο της Κοινωφελής Επιχείρησης τον κ. Κώστα Νούλα και αφήνει απέξω τη δημοτική σύμβουλο κ. Αγγελική Σμπούκη.
Αναλαμβάνει καθήκοντα ο πρόεδρος και έρχεται να εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο τον προϋπολογισμό και το σχέδιο δράσης της Επιχείρησης.
Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Η απόφαση για τον ορισμό του είχε ακυρωθεί από την Περιφέρεια, γιατί σύμφωνα με τον νόμο δεν έχει τα προσόντα για αυτή τη θέση.
Και επίσης δεν τηρήθηκε και η ποσόστωση στον ορισμό των δημοτικών συμβούλων.
Δηλαδή σύμφωνα με τον νόμο ο δήμαρχος όφειλε να προτείνει και γυναίκα για το συμβούλιο της Κοινωφελής.

Πολλά τα κακά στη συγκεκριμένη υπόθεση:
Ακυρώνονται αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου γιατί δεν λαμβάνονται υπόψη οι νόμοι και κατά πως φαίνεται υπερτερούν οι δεσμεύσεις.
Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, γιατί ακόμα και αν επικαλεστεί ο δήμαρχος ότι δεν το ήξερε, του το επεσήμανε η αντιπολίτευση επανειλημμένα στο συμβούλιο. Όμως στου κουφού – και στου δεσμευμένου θα πρόσθετα εγώ - την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ο δήμαρχος δεν αξιοποίησε τη μία και μοναδική γυναίκα που εξελέγη με την παράταξή του παρά τις προεκλογικές του εξαγγελίες για αξιοποίηση των γυναικών δημιουργώντας μάλιστα αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας γι’ αυτό το θέμα.
Ασυνεπής σε όσα είπε προεκλογικά με αυτό που έκανε μετεκλογικά.
Και το χειρότερο είναι ότι τώρα ο δήμαρχος  θα αναγκαστεί να το κάνει επειδή του το επιβάλλει ο νόμος, να ορίσει γυναίκα δημοτική σύμβουλο δηλαδή την κ. Σμπούκη.
Και μέσα στα τόσα φάουλ, ένα ακόμα εξίσου μεγάλο.
Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν είχαν πάρει είδηση ότι ακυρώθηκε η υπόθεση και έβαλαν τον κ. Νούλα να εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο τα θέματα που αφορούσαν την Κοινωφελή Επιχείρηση.
Κάτι σαν κεραμίδα τους ήρθε, όταν η Ζιαμπάρα τους επεσήμανε πως δεν μπορεί να συζητηθεί το θέμα αυτό αφού έχει ακυρωθεί η απόφαση.
Ευτυχώς που η αντιπολίτευση έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο της για την προάσπιση της νομιμότητας.

Και αυτή τη φορά την άκουσαν και δεν προχώρησαν στη λήψη μιας ακόμα απόφασης που θα ακυρωνόταν.

114 σχόλια:

  1. Ο αδαης είναι και επικίνδυνος όταν μάλιστα εμπλέκεται με τα κοινά.
    Αυτοί δεν θα πάνε φυλακή λόγω βλακείας, αλλά θα έχουν καταστρέψει το σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H αντιπολίτευση που κάνει ο Μπουλές είναι εποικοδομητική. Και ο Μπουλές και οι υπόλοιποι σύμβουλοι της ΑΔΚΝ έχουν αίσθηση καθήκοντος και προσπαθούν να επισημάνουν κάποια πράγματα στη δημ. αρχή προκειμένου να λειτουργεί σωστά ο δήμος. Δεν ουρλιάζουν, δεν ψεύδονται και δεν διακόπτουν τους άλλους ομιλητές, όπως έκανε ο Καρακώστας ο οποίος απαξίωνε πλήρως τον θεσμό του δημοτικού συμβουλίου και δεν σεβόταν ούτε καν το ακροατήριο που θέλει να παρακολουθεί μια σοβαρή συνεδρίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να πει το Σούργελο η Μαρία την έχουν συνδέσει κανονικά και καλά κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας πονάει η Μαρία γιστί σας βγσζει τα σπλυτα στη φόρα. Τέτοιο ξεβράκωμα που σας έκανε θα το θυμάστε για χρόνια

      Διαγραφή
    2. Τα άπλυτα του Μουλέ και τα δικά της πως θα ξεπεράσετε;; Ο κύκλος των χαμένων άεργων κλεφτών πως θα κλέισει; Ή νομίζετε ότι εδώ είναι κωλόσύρτης; Είχατε το πάνω χέρι και φτάσατε στο ναδίρ με 40%, τώρα να δείτε πόσα απίδια (μάλλον μαρίδες) πιάνειο ο σάκκος!! Σε τσούζει Γιαννάκη από την Καλαμάτα;;; Εκεί Εκεί ση Β' εθνική, στα αζήτητα κ. ....καθηγητά της λαμογιάς.Δούθλεψε επιτέλους και λίγο χαραμοφάη και κατά τον αδελφό σου κλέφτη.

      Διαγραφή
  4. Αισθηση καθήκοντος λές την υεπαίρεση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γράψτο καλά την ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 8-1-15!!!

      Διαγραφή
    2. "Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Εμένα με τελείωσαν".

      Διαγραφή
  5. Προεκλογικά η Ενωτική Πρωτοβουλία είχε οργανώσει ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στη συμμετοχή των γυναικών στα κοινά. Και τώρα την μοναδική γυναίκα που εξελέγη ο δήμαρχος (δηλαδή ο Καρακώστας, για να είμαστε ακριβείς, γιατί αυτός κάνει κουμάντο, τον δήμαρχο δεν τον ρωτάει κανείς για τίποτα) δεν την αξιοποίησε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αποδεχτεί τη θέση η ΣΜΠΟΥΚΗ , να φορέσει μετά φερετζέ ! θα τής πάει με το ταγερακι !!

      Διαγραφή
  6. κωστακη νουλα περαστικα σε φαγανε στη στροφη οι δικοι σου... δεν ηξερες δε ρωταγες ; αλλα καραβανας δεν ησουν; τι περισσοτερο θα μπορουσαμε να περιμενουμε απο ενα ανθρωπο κωλοτουμπα που δε σεβαστηκε κανεναν ουτε τους ψηφοφορους του ουτε τον παπαθαναση που τον εκανε συμβουλο! η ζωη ομως κωστακη ειναι ροδα και τωρα πας στα αζητητα απο κοτρωνια που σε βριζει καθε μερα που σταθει κι απο ολους τους αλλους κομμουνισταραδες που επελεξες και σε δουλευουν ψιλι γαζι.... αυτα για τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και τωρα κωστακη η σμπουκη προεδρος! περαστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το τι βρισιδι και κοροιδια τρωει καθημερινα ο γραφικος καραβανας απο ολους τους δικους του με πρωτεργατες κοτρωνια κια καρακωστα δε λεγεται... με αποκορυφωμα την ξεφτιλα που επαθε στο συμβουλιο που προετοιμαζε την εισηγηση του μερες νυχθημερον αλλα εμεινε με τη χαρα... ψεξε γυρω σου κωστακη... εχεις γινει ρομπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και τωρα.να μαντεψω; η σμπουκη προεδρος! ο κοσμος και οι ενωτικοι το χουν τουμπανο κι καραβανας κοιμαται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός και βάλει μέσα μια γυναίκα .... κουίζ !

      Διαγραφή
  10. Η Αγγελικη δεν ειναι αρεστή στη <>και προσπαθούν να την σβήσουν απο το χάρτη αλλα δεν μπορούν γιατι περπατούν ξυπόλητοι στα αγκάθια που έχουν σπυρει οι ιδιοι.Χαχαχα ρε Σμπουκη τωρα σε θελω να δω τι θα κανεις;Ποσο αντράκι εισαι;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την μπαμπεσιά που κάνανε στην Σμπουκη πληρώνουν τωρα και γίνονται ρεζίλι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καραβανα Κωστα εχεις αλλα χαρτια για να πιεσεις γιατι η ΚΕΔΝ δεν σου βγήκε και ας εφαγες την Σμπουκη .Πες μου τη σου ταξανε και σε ξεμυαλισανε και απο την ΚΕΔΝ εξω σε αφησανε....




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εξ οικείων τα βέλη, με την προσφυγή να έχει γίνει απο μελος της Πρωτοβουλίας.
    Αδαείς ψαχνοντουσαν μόλις έσκασε η μπόμπα στο δημοτικό συμβούλιο , μήπως ηταν απο το Μπουλε.
    Τους ήρθε απ' αλλου και είχανε και μάυρα μεσάνυχτα.
    Κοτρωνιάς ή Καρακώστας, ΡΑπτης ή Σιαμαντας βαλανε το χερακι τους, ποιος να ξέρει , με το Κ να είναι επικρατέστερο.
    Βγάζουμε τα ματια τους και ακόμα κυβερνανε μολις 80 μερες, Σκέψου τι περιμένει τη Ναύπακτο οτάν θα αρχίσει να χοντραινει το παιγνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά παθαίνει όποιος δεν πσίζει καθαρά. Οι συμφωνίες, τα ταξίματα και οι δεσμεύσεις έχουν το τίμημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν η Σμπούκη έχει αξιοπρέπεια δεν πρέπει νσ δεχτεί να μπει τώρα στην Κοινωφελή. Ηταν πολύ προσβλητικό αυτό που της έκανσν. Προτίμησαν έναν χωροφύλακα αντί γι αυτήν. Να κρατήσρι την αξιοπρέπεια της και να αρνηθεί. Έτσι θα τιμήσει τις γυναίκες. Να μην δεχτεί τώρα που αναγκάστηκαν από τον νόμο να την βάλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Σμπουκη ειναι πολυ αξιολογη, ναι. Πηρε το παιδι της απο το δημοσιο σχολειο γιατι δεν επαιρνε 20αρια, ασχετα αν τα αξιζε, και το πηγε στον Πανου. Εχει ψηλη αισθηση δημοσιου συμφεροντος. Της αξιζει να μπει στην Αιτωλικη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκε σε ανώτερη Κοινωνική ομάδα πλέον τώρα.Είναι αντιπολίτευση στο Λουκόπουλο, αφού συνεργάζεται άψογα με την ΄΄ κυρία ΄΄. Είδες ο γκισές του ΟΑΕΔ τι βγάζει;

      Διαγραφή
    2. Το παιδι της Σμπουκη επερνε 20αρια ρωτησε να μαθεις τη μαθητρια είναι αλλα δεν είναι σωστω να αναφέρετε το παιδι στην ολη αντιπαράθεση,Ας αφήσουμε τα παιδια απεξω ντροπη!

      Διαγραφή
    3. Αν έπαιρνε 20αρια στο δημόσιο θα το έπαιρναν δωρεάν στα Πανου;

      Διαγραφή
  17. Περιμενω να δω τι θα κανει η Σμπουκη .........ξερω πως είναι αξιοπρεπης και δεν θα απογοητεύσει τις γυναικες που εκπροσωπεί στο ΔΣ. Αγγελικη μην μας απογοητεύσεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πειθαρχήσει, αλλιώς όποιο πρόβατο φύγει από το κοπάδι...... το τρώει ο Λύκος....!

      Διαγραφή
    2. Βάλε και την υπογραφή σου Μπουλεμαρία..Έτσι νομίζεις ότι θα φέρεις την Σμπούκη με το μέρος σου. Δεν είναι χάπατο, αλλά ο αντίποδας της Μαρίας για να κάνει τη δουλειά της, προς το παρόν.

      Διαγραφή
    3. blepo na xaneis noris ti dedilomeni taki ..

      Διαγραφή
    4. αντί να ρίχνετε την ευθύνη στην Μαρία, κοιτάξτε τα χάλια σας γιατί θα βουλιάξετε τον τόπο. Η Μαρία μια χαρά κάνει τη δουλειά της, εσείς δεν ξέρετε πού πάν τα τέσσερα

      Διαγραφή
    5. Ποιά δουλειά της έκανε ρε χαζέ 12 χρόνια στο δήμο πέρα από να μας τα παίρνει, πάνω και κάτω απ το τραπέζι;;; Όσο για τους άλλους ούτε 3 μήνες δεν έχουν και εσύ έβγαλες συμπεράσματα. ΒΛΑΚΑ!!!

      Διαγραφή
    6. ΑΣΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΤΣ ΒΡΩΜΙΚΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  18. edo einai kravara ti ginaikes kai prasina aloga !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σου έμεινε από τις σφαλιάρες πού φάγατε από τη Ζιαμπάρα στο τελευταίο συμβούλιο;

      Διαγραφή
    2. τα εκανε απο το φοβο του

      Διαγραφή
  20. πού είναι οι γυναίκες που είχαν γεμίσει τον Φλοίσβο στην προεκλογική συγκέντρωση που έκανε ο Τάκης για τις γυναίκες; Πού είναι η Γιαννούλου και η Σαφιολέα που έφαγαν μαύρο από τους υπολογισμούς του συντρόφου τους Καρακώστα; Προοδευτική η Ενωτική πρωτοβουλία. Δίνει προβάδισμα στον Μπλιάφα και στον Σύψα και στους ομοίους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγγελική μην μασήσεις. Δείξτους την αξία σου. Σε υποτίμησαν, τώρα πρέπει να τους δώσεις το μάθημά τους. Μην τους κάνεις το χατήρι και πας τώρα στην κοινωφελή. Θα στο χρεώσει η κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν εχει δικαιωμα κανενας να παιζει στην πλατη των εργαζομενων από τον τελευταιο δημοτικο συμβουλο μεχρι τον δημαρχο. Αρκετα. Πλησιαζουν γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι εργαζόμενοι της Κοινωφελής επί Παπαθανάση ήταν για μήνες απλήρωτοι, επί Μπουλέ πληρώνονταν κάθε μήνα κανονικότατα. Οι σημερινοί για να ξεπληρώσουν τα προεκλογικά τους γραμμάτια στον Νούλα προχώρησαν σε παράνομες αποφάσεις αδιαφορώντας για τους εργαζομένους

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Η ΖΙΑΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ 30.000 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ.

      Διαγραφή
    3. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΖΛΑΠ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ?

      Διαγραφή
    4. Ο Τάκης ουτε χρόνο δεν θέλησε να κερδίσει. Στον πρώτο μήνα έδωσε 25.000 ευρώ στον Καρρά.

      Διαγραφή
    5. ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!!

      Διαγραφή
  23. Δεν είμαι φίλος της ούτε την ψήφισα .... όμως αναγνωρίζω τις ικανότητες της....... η πόλη δεν διαθέτει και πλλές ικανές......η Ζιαμπάρα είναι μια από τις ελάχιστες...... αλλά δεν της το αναγνωρίζουναι όχι μόνο......με ένα πάθος ανεξήγητο παλιότερα ο αντιτσούμας και σήμερα το lepantopress την "ξεσκίζουν"... καθαρός ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.....υπεύθυνε για το blog πρέπει να τη προστατέψεις... είνσι κρίμα να επιτρέπεις τέτοια χολή απέναντι σε γυναίκα..... εντάξει η Ναύπακτος δεν αποτελεί παράδειγμα καλλιέργειας και δημοκρατίας αλλά ως εκεί... μην το ξεφτιλίσουμε εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την "ξεσκίζουν" γιατί την φοβούνται. έχει γνώσεις, ικανότητες, τσαγανό, είναι αποτελεσματικότατη και είναι νέα. Λίγοι έχουν όλα αυτά μαζί. ας ξυπνήσει ο κόσμος και να κλείσει το στόμα αυτών που ρίχνουν λάσπη σε ικανούς ανθρώπους

      Διαγραφή
    2. ρε συ κλάνει η πεθαμένη;

      Διαγραφή
    3. Το μεγάλο λάθος του Μπουλε, έπρεπε να ηγηθεί η Μαρία το ψηφοδέλτιο θα έφερνε καλύτερο αποτέλεσμα !

      Διαγραφή
    4. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;;;;;;;;;; ΙΚΑΝΗ;;;;;;;;;;;;;;;;ξεσκίζουν ποια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρώτα τον Μπουλέ!!!!!!!!!!!! Εκτος κι αν εννοείς ικανους τα άεργα λαμογια, που νόμισαν ότι θα τους ταϊζουν εφ όρου ζωής οι ιθαγενείς. Έγραφε τότε κάποιος στο fb και ακούστηκε. "12 χρόνια είναι πολλά, να μην γίνουν 17". Ο δήμος χρειάζεται ανιδιοτελείς που έχουν λύσει τα προσωπικά τους και όχι να ζούν από την πολιτικάντικη συμπεριφορά τους. Αυτή του είδους η πολιτική εντυπωσιάζει τους αδαείς που προφανώς είστε κάμποσοι εδώ. Γυαλισμένη χάντρα στους άσχετους είναι η (αγνή όχι ξεσκισμένη) Ζαμπάρα. Η μεγάλη σφαλιάρα εεεεερχεται σε μερικά χρόνια. Υπομονή ως τότε και απολαύστε το Συριζοσυμμάζεμα και τον κ. Τάκη!!! Είχε ανάγκη η Ναύπακτος αλλαγής και πίστεψε στους μεγαλομανείς ηγετίσκους υπό τον Καρακώστα. Σίγουρα βέβαια η Ζαμπάρα θα έφερνε καλύτερο αποτέλεσμα από τον Μπουλέ. Θα έφτανε στο ιλιγγιώδες 41%!! Άλλα ΝΕΑ πρόσωπα, ανιδιοτελή και χωρίς κόντρες του παρελθόντος χρειάζεται ο δήμος, γιατί τα ανακυκλωμένα κουβαλούν πολλούς, μα πάρα πολλούς εχθρούς που θα βγούν αμέσως απέναντι. Εκτός και αν ...πετύχει (!) ο κ. Τάκης!!! Τότε θα τον ξαναδείς 75 χρονών υποψήφιο, διεκδικώντας μοναδικότητα στο πανελλήνιο!!!

      Διαγραφή
    5. Εκπληκτική ανάλυση!!!! Να χε και ειρμό!!!! Anyway, εσύ keep walking μέχρις ότου σκάσουν μύτη τα ανιδιοτελή πρόσωπα!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανιδιοτελής είναι και ο Τάκης αλλά αδαής και άσχετος, για αυτό θα βουλιάξει ο Δήμος. Ναι στα νέα πρόσωπα αλλά όποιος πάει για δήμαρχος θα πρέπει να έχει γνώση και εμπειρία διοίκησης. Δεν είναι δυνατό να πειραματίζονται στου κασιδιάρη το κεφάλι

      Διαγραφή
    7. Δεν αρκεί η ανιδιοτέλεια για να γίνει κανείς δήμαρχος.

      Διαγραφή
    8. ο τακης δεν ειναι ανιδιοτελης.. η ιδιοτελεια δεν εχει να κανει μονο με το να ωφεληθει καποιος απο την πολιτικη χειροπιαστα, δηλαδη να κλεψει, εχει να κανει και με το ιδιο το αξιωμα, με τη δοξα... το αξιωμα το ζηλεψε ο τακης, ηξερε πολυ καλα τι εκανε οταν εβαζε υποψηφιος και ξερει πολυ καλα οτι δεν ξερει τι του γινεται... ψοφαει κ αυτος να πηγαινει σε τιποτα συναυλιες και να χαιρεταει τον κοσμο... ομως δημαρχος ειναι κανεις στο γραφειο δουλευοντας οχι χαιρετωντας στον κοσμο..
      αυτος ειναι ο χαρακτηρας του τακη, και ας μας τον παρουσιαζουν σαν καλο παιδι..

      Διαγραφή
    9. Και αυτός ψωνισμένος αλλά και η Γιωργία που φαγώθηκε να βγει ο άντρας της δήμαρχος για να φωνάζουν την ίδια "κυρία δημάρχου".

      Διαγραφή
    10. Πώς να περνάει ο Τάκης την ώρα του στο γραφείο;

      Διαγραφή
    11. Θα ενημερώνεται για την πορεία του Θρύλου διαβάζοντας καμιά αθλητική εφημερίδα!!!

      Διαγραφή
  24. Στην αρχή προσπάθησαν να τη βλάψουν κοινωνικά..... Στη συνέχεια να τη τελειώσουν επαγγελματικά (γνωστές οι πιέσεις που ασκήθηκαν)......Το σπίτι στον Πλατανίτη "νορμάλ" από κάθε άποψη έφτασαν κάποιοι.... να το περιγράφουν σαν το τοπικό Μπάκιγχαμ..... Κάπου ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνει αυτή η ιστορία..... η Ζιαμπάρα στο τομέα του πολιτισμού υπήρξε αποτελεσματική...... Στη τεχνική υπηρεσία δεν ήταν το ίδιο καλή.... Ας τη κριτικάρουμε γι αυτή της την προυπηρεσία και ας αφήσουμε τη μικροπρέπεια και τη χολή στην άκρη.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα αργήσεινα φανεί και στην τεχνική υπηρεσία η αποτελεσματικότητα της. Γρήγορα θσ φανει η διάλυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας από τον Καρσκώστα.

      Διαγραφή
    2. Στις τεχνικές υπηρεσίες βάζουν ως αρμόδιους μηχανικούς όχι εκπαιδευτικούς ...

      Διαγραφή
    3. Προεκλογικά ο μπαρμπα-Τάκης κατηγορούσε (όπως τον διέταξαν οι άλλοι) τον Μπουλέ ότι η δουλειά στις τεχνικές υπηρεσίες δεν μπορεί να γίνεται με φιλολόγους, αφήνοντας υπονοούμενο για την Ζιαμπάρα. Δηλαδή ο Καρακώστας ως φυσικός τι παραπάνω ξέρει;

      Διαγραφή
  25. 320.000 ευρώ για τα δύο (!) οικόπεδα, άντε και 250.000 για το σπίτι, συν ότι διάγει τώρα, βγαίνουν ρε κουτορνίθι με 1300 το μήνα;;; Στον τομέα του πολιτισμού θα γελάνε για χρόνια με τις γελοιότητες σε κάθε εκδήλωση, στην πολεοδομία ρώτησε να μάθεις πόσες άδειες βγήκαν τέσσερα χρόνια;; Δεν είναι μικροπρέπεια να λές αλήθειες, παρά βλακεία είναι να επαναλαμβάνεις το τίποτα για σπουδαίο. Εκτος κι αν τα γράφεις η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να μιλάτε για τις πλαστογραφίες του Φράγκου που πλουτίζει με δημόσιο χρήμα, μιλάτε για τη Ζιαμπάρα που το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο είναι το σπίτι στον Πλατανίτη, τίποτε άλλο. Το έφτιαξε αφού πούλησε ενα διαμέρισμα που είχε στην Αθήνα και με δυο δάνεια από την Εθνικν Τράπεζα. Εγώ τα έχω διασταυρώσει αυτά που γράφω. Ψάξτε το και στσματάτε να πυροβολατε έντιμους ανθρώπους.

      Διαγραφή
    2. H Σμπουκη είναι τεχνικος (εργοδηγος) και με εμπειρια αλλα την θεση(αντιδημάρχου) στη Τεχνικη υπηρεσια την πηρε ο Καρακώστας.

      Διαγραφή
  26. Τι εμμονή με τη Ζιαμπάρα. Ασχολειθείτε και σκεφτειτε ποιοι είναι ολοι αυτοί που μας κυβερνάνε σήμερα. Ασχετοι και επικίνδυνοι. Ποιος δεν ξέρει τον Ράπτη τα οικογενειακά του, τα περιουσιακά του, την πορεία του. Αδίστακτος σε όλα. Αυτός τώρα αποφασιζει για μας. Ενας άνθρωπος που δεν έχει κανένα φραγμό, αρκεί να κερδίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΖΙΑΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ;ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΙΑΜΠΑΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Έλεος! Υπάρχουν όρια και προπαντός λογική, μάτια και κρίση! Τι σχέση μπορεί να έχρι η Ζιαμπάρα με τον γνωστό σε όλους μας Μπλιάφα;

      Διαγραφή
    3. τρισχειρότετη, το αρπακτικό του αρπακτικού.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμα ο καθένας μπορεί να κανει κριτική, όμως υπαρχουν και κάποια ηθικά όρια επιτέλους.
    Η ανωνυμία μπορεί να λειτουργει οτάν πίσω της υπαρχουν αλήθειες που για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να ειπωθούν επώνυμα.
    Όταν όμως κάποιος στη μηχανή του κιμά βάζει μεσά τα παντα, αυτό λέγεται κανιβαλισμός.
    Ηθικά και πολιτικά , κριτικες που σπιλωνουν προσωπα , με ψεύδη και Γκεμπελικες τακτικές είναι ανεπιτρεπτες.
    Ας καταλάβουν κάποιοι οτι οι κραυγές και η λάσπη δεν είναι επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καραβαναααααα δεν κανεις για πολιτικη!!!!! μονο για τη στρανωμα εισαι! αι τρυπωσε εκει και μην ξανακατεβεις στον επαχτο!!! σε βρηκανε αγαθιαρη και σε κοροϊδευουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αχ βρε μπαρμπα-Τάκη τι σου ΄μελλε και σένα... να ξεφτυλιστείς τώρα στα γεράματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τάκης απόψε πήγε μέγαρο και έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την εκδήλωση της Αλκυόνης. Άφησε στο πόδι του τον Καρακώστα τον πραγματικό δηλαδή δήμαρχο. Ο Τάκης μόνο για συναυλίες είναι

      Διαγραφή
    2. Ο Τάκης μόνο να χαζογελάει ξέρει.

      Διαγραφή
  30. ΣΑΜΑΝΤΑ. Ελίσσεσαι και πιστεύεις ότι τους δουλεύεις όλους.Πρόσεχε μην ξαναπέσεις από την καρέκλα.
    ΚΟΤΡΩΝΙΑ. Άρχισες να παχαίνεις πολύ νωρίς.Μην τρως πολύ μοίρασε και κανένα φρούτο.
    ΖΜΠΟΥΚΗ. Καλά πάς. Συνέχισε την εκατέρωθεν συνεργασία. Τους βολεύεις όλους έτσι.
    ΣΥΨΑ. Πρόσεξε το ζάχαρο.Θα σου το ανεβάσουν πολύ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ έτσι πορευόμενοι με τα σημεία των καιρών.
    Ευτυχώς όμως που άνοιξε ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ τα αυλάκια και ας τον καταγγέλλει ο ΥΔΡΟΝΟΜΟΣ Κοτρωνιάς.
    Για καλό και για κακό ας έχετε και κανένα μπρατσάκι μαζί σας γιατί είστε υπέρβαροι,πλην της κυρίας και φυσικό είναι αφού τρέχει και αποδώ, πετάγεται και απέναντι για κουβεντούλα.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΑΜΑΝΤΑ. Ελίσσεσαι και πιστεύεις ότι τους δουλεύεις όλους.Πρόσεχε μην ξαναπέσεις από την καρέκλα.
    ΚΟΤΡΩΝΙΑ. Άρχισες να παχαίνεις πολύ νωρίς.Μην τρως πολύ μοίρασε και κανένα φρούτο.
    ΖΜΠΟΥΚΗ. Καλά πάς. Συνέχισε την εκατέρωθεν συνεργασία. Τους βολεύεις όλους έτσι.
    ΣΥΨΑ. Πρόσεξε το ζάχαρο.Θα σου το ανεβάσουν πολύ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ έτσι πορευόμενοι με τα σημεία των καιρών.
    Ευτυχώς όμως που άνοιξε ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ τα αυλάκια και ας τον καταγγέλλει ο ΥΔΡΟΝΟΜΟΣ Κοτρωνιάς.
    Για καλό και για κακό ας έχετε και κανένα μπρατσάκι μαζί σας γιατί είστε υπέρβαροι,πλην της κυρίας και φυσικό είναι αφού τρέχει και αποδώ, πετάγεται και απέναντι για κουβεντούλα.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ 7/12/2014 - 12.05 μ.μ

    Ειναι προφανες οτι δε κατανοεις τι συμβαινει στη μικρη μας πολη - εξου η μονοδιαστατη και εξαιρετικα επιφανειακη αναλυση σου
    Θα κατανοήσεις τι "παιζει" αν ( πρωτιστως ) μετατοπισεις τη κατευθυνση της ματια σου... απο τους "πανω" στους "κατω" - και εξηγουμαι:

    Οι πολιτικοι ειναι αληθεια πως διαμορφώνουν πολλα. Ομως ειναι αδυνατο να διαμορφωσουν τα παντα. Ενας πολιτικος ( οσο ισχυρος κι να ναι ) απο μονος του δεν γινεται να "κατευθυνει" ψηφοφορους. Για να "κατευθυνθουν" ψηφοφοροι πρεπει (πρωτιστως και πανω απ ολα ) να υπαρχουν ψηφοφοροι που επιθυμουν να "κατευθυνθουν". Σωστα?... Σωστα!

    Πρεπει ( δηλαδη ) καποια στοιχεια υποτακτικης και κοινοτικης κουλτουρας ( ειτε ως γενικες πεποιθησεις ειτε ως κουλτουρα πολιτικη ) να προϋπαρχουν βαθια ριζωμενα στις αντιληψεις στις αξιολογησεις και ( κυριως ) στις πρακτικες ενος πληθυσμου. Σωστα?....Σωστα!

    Ε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    Δυστυχως... δυστυχεστατα στη μικρη μας πολη η οργανωση της πολιτικης ζωης συντιθεται απο στοιχεια που μονο ως στοιχεια προ-δημοκρατικης κουλτουρας μπορουν να εννοηθουν Οπου και στρεψεις το βλεμμα σου θα διαπιστωδεις ενα ειδος "προδιαθεσης στον μικροπαραγοντισμο" που ο εκαστοτε τοπικός "Γκρούεζας" εκμεταλλευεται και κατορθωνει να μετατρεψει σε εκλογικο ποσοστο.

    Υπηρξα υποστηρικτης νεου φερελπιδος ικανου.....ικαντοτατου με "βαρια" διαπιστευτηρια επιστημοσυνης πολιτικου. ΚΑΝΕΙΣ δεν τον κατανουσε ως σταση πολιτικη ΚΑΝΕΙΣ δεν τον αποδεχοταν. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ αναζητουσαν το γκεσεμι που θα μπαινε μπροστα.

    Δυστχως η δημοκρατια ειναι ( πανω απο ολα ) υποθεση προσωπικου αναβαθμου. Στη Ναυαπακτο ποτε δεν τον αποκτησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε στο είπα πριν από κάνα μήνα "Η πόλη είναι ακόμα ίδια όμως οι κάτοικοι έχουν αλλάξει .... τα πλευρά τους τα κατατρίβουν δέρματα κατσικίσια" και δίπλα σ' αυτούς είναι κι αυτοί που οι τσέπες τους φουσκώνουν με μεγάλα κινητά, tablets, μπαμπαδόχρημα κλπ και αναζητούν κοπάδια απ' τους ανώνυμους "I like it". Μήπως στραβά αρμενίζουμε γενικώς?

      Διαγραφή
  33. Πώς να περνάει αραγε ο Τάκης την ώρα του στο γραφείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτεται εσένα και γελάει

      Διαγραφή
    2. "Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Εμένα με τελείωσαν".

      Διαγραφή
    3. παντως, οπως λες κ εσυ, δε δουλευει....

      Διαγραφή
  34. Γιατι ρε παιδια εχασε ο Μπουλες με 20 μοναδες διαφορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ... ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ;

      Διαγραφή
    2. Ακούστηκε για εξαγορά ψήφων περίπου στο 20% όλων των ψηφοφόρων!

      Διαγραφή
    3. παραπανω ηταν.. δυστυχως..

      Διαγραφή
  35. Τάκη καλύτερος ο Μπάσης απο την ΑΛΚΥΟΝΗ ; Ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού που ήταν; καθόλου σεβασμός ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπορεί ο Τάκης να έχει το ύφος του αγαθού και ήπιου ανθρώπου, όταν όμως τον στριμώξεις, φωνάζει και ειρωνεύεται δείχνοντας τον πραγματικό του εαυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΝΟΥΛΑΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΝ & ΣΜΠΟΥΚΗ - ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακός..... και η Σμπουκη διαφώνησε αλλα την έφαγε το σκοταδι.ΧΑΧΧΑ

      Διαγραφή
  38. Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ορε αλανόμαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Aυτή τη στιγμή ο μπαρμπα-Τάκης θα παρακολουθεί με αγωνία τον κρίσιμο αγώνα του ολυμπιακού με την μάλμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να κάνει και δηλώσειες αύριο για τη νίκη του ολυμπιακού;

      Διαγραφή
    2. Aπό τη χαρά του ο μπαρμπα-Τάκης δεν αποκλείεται να κάνει και δηλώσεις. Εξάλλου ο ολυμπιακός είναι το μοναδικό θέμα που γνωρίζει άριστα!!!

      Διαγραφή
  40. Στα επόμενα Δ.Σ η Μαρία και η Αγγελική πρέπει να φοράνε μπουρκα προς ένδειξη διαμαρτυρίας γ΄αυτό που έκανε ο τακης να μην αντιπροσωπεύονται οι Γυναίκες της Ναυπακτίας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στις επόμενες Δημοτικές εκλογές προτείνω συνδυασμό από γυναίκες με ποσόστοση στους άνδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τη γυναίκες και πράσινα άλογα ορέ, εδώ είναι Κράβαρα οι γυναίκες στην κουζίνα άντε ξασαλοσανε και θέλουν εξουσία ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γι αυτό δώσαμε την εξουσία σε άντρες με......ικανότητες τύπου Τάκη, Ράπτη, Σύψα, Κοτρωνιά, Σιαμαντά κ.λ.π. Μεγάλη πρόοδος για την κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά δεν λείπει και η γυναίκα...

      Διαγραφή
    2. Εσύ με ποιους είσαι; με τους άντρες ή με τους αμφιλεγόμενους. Γιατί μάλλον πρέπει να ψάξουμε τη μαρία και τη σμπούκη. κάτι βρωμάει...

      Διαγραφή
    3. καλημέρα κορίτσια και λοιπά φερόμενα.......!

      Διαγραφή
  44. Προεκλογικά έλεγαν όλα στο φως.Μπορούμε να ξέρουμε κ.κ.Αντιδήμαρχοι πόσο στοίχισε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Δήμο,δηλαδή στους πολίτες? Ποιος είναι αυτός που το έφερε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 60 % - 40 % ........ υπομονή, πέντε χρόνια !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα τι μεστος πολιτικος λογος!!!!!!!!!! μπραβο!!!!!!! εμεις κανουμε υπομονη... κανουμε ομως και κριτικη και δεν την αντεχετε γιατι σας ξεμπροστιαζουμε.. μονο αυτο ξερετε να λετε..
      κοιταξτε να μαθετε τα βασικα τουλαχιστον στον αρχηγο σας και αφηστε το τι κανει η αντιπολιτευση..

      Διαγραφή