Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Οι πρώτες 100 μέρες του Πρόεδρου



 
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σιαμαντάς  εξελέγη με τις ψήφους όχι μόνο της δημοτικής αρχής αλλά και ολόκληρης της αντιπολίτευσης και πολύ σωστά, αφού ο ρόλος του είναι κατεξοχήν ενωτικός.
Ρόλος του είναι να διευθύνει τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, να προστατεύει τον κάθε δημοτικό σύμβουλο, να συνθέτει με τον καλύτερο τρόπο τις απόψεις και να συμβάλει στη λήψη των καλύτερων αποφάσεων για τον δήμο.
Παρακολουθώντας το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο κάνουμε τις εξής διαπιστώσεις για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου  κ. Σιαμαντά:
Διέκοψε το δημοτικό συμβούλιο χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Μόλις τα βρίσκει ζόρικα λειτουργεί φαίνεται ως καπνιστής, η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο άρα διακόπτει και κάνει διάλειμμα για να βγει να ανάψει τσιγάρο. 
Πέταξε την ατάκα: Δήμαρχος είναι ότι θέλει λέει.
Του βγήκε η υπεράσπιση του δημάρχου αλλά δεν κατάλαβε ότι έτσι εκθέτει και τον δήμαρχο.
Έκανε την απίστευτη ερώτηση σε δημότισσα που εξέθεσε το πρόβλημά της με τα στραγγίδια του ΧΥΤΑ: Πάθανε τίποτα οι προβατίνες σας;
Ερώτηση που μεταφράζεται σε ειρωνεία προς τον δημότη που έρχεται να εκθέσει το πρόβλημά του στο συμβούλιο.
Τίναξε στον αέρα ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι ο ΧΥΤΑ από πείσμα και μόνο να μην συνθέσει τις δυο προτάσεις που κατατέθηκαν στο συμβούλιο.
Κατέθεσε και μήνυση σε δημότη γιατί τον προσέβαλε κατά τη διακοπή, όπως υποστήριξε ο κ. πρόεδρος, κατά τη διακοπή του δημοτικού συμβουλίου.
Τα συμπεράσματα δικά μας αν αυτή η συμπεριφορά συμβαδίζει με τον ρόλο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

19 σχόλια:

  1. Ο Σιαμαντάς δείχνει την πυγμή του γιατί την επόμενη πενταετία, όπως λέει και η γυναίκα του, θα είναι δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θα κάνει, γιατί ξέρετε κάποιον καλύτερο;

      Διαγραφή
    2. Τον Τσουκαλά και γιατί όχι και τον Μπόλαρη. Τέτοιοι δήμαρχοι αξίζουν στην Ναύπακτο.

      Διαγραφή
  2. Δε ρωτάς τους υπόλοιπους μνηστήρες του μπάρμπα Τάκη, να δεις τι θα σου πούνε.
    Πάντως αν το καλύτερο πρότυπο είναι ο Σιαμαντας βάζεις Πόλυ ψηλά τον πήχυ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς εσύ κ. ανώνυμε να πιάνεις στο στόμα σου τον κ. Σιαμαντά; Γράψε το ονοματάκι σου δίπλα να μάθεις τα δικά σου. Η χυδαιότητα πρέπει να σταματήσει σ' αυτήν την πόλη. Αν και είμαι σίγουρη ότι και στο σπίτι σου ίδιος είσαι. Άλλαξε πρώτα εσυ τρόπους, πλύνε το στόμα σου και το μυαλό σου και μετά εκφράσου, ανόητε.

      Διαγραφή
    2. Γιατί θίγεσαι κα. Νόρα, μέλλουσα δημαρχέσσα ήθελα να πω. Τα δημόσια πρόσωπα εκτίθονται και πρέπει να δέχονται τη κριτική, αλλιώς να κάτσουνε στο σκάφος τους, στο σπιτάκι τους, ήθελα να πω.

      Διαγραφή
  3. Μαρια και Γιαννη , ο Sam θα μιλαει και εσεις θα σκυβετε ,ετσι αποφασισε ο Ναυπακτιακος λαος και αυτο θα κανετε για 5 χρονια τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε καλώς τον τον Ζαγοριανακο!!!!!! Πως την εκρυβες αγορινα μου τόσα χρόνια μέσα σου τη Χούντα;
    Θέλει συναιση και προπαντός μυαλό η διαχείριση της εξουσίας αλλιώς έχουμε φαινόμενα σαν τα σημερινά. Τα καλάμια είναι εύκολα να τα καβαλησεις, όσο εύκολη είναι και η αλαζονεία και η τύφλωση απο την εξουσία. Οι πάντες κρίνονται και πρώτοι απ' όλους οι έχοντες την εξουσία. Η κριτική, ακόμα και η ανώνυμη είναι δημοκρατία, έλεγε ο Καρακωκος, μα τώρα μάλλον ξεκίνησε τις γαργαρες για τα λαιμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΠΟΥΝΤΟΣ ...Ο ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αη Βασίλης στους εχοντας την εξουσία του δήμου Ναυπακτίας φετος θα φέρει καλάμια να τα καβαλήσουνε και ασπίδες για να προφυλαχθουν απο τα μεταξύ τους μπουνίδια. Στον δήμαρχο θα φέρει εναν γυαλινο πύργο να κλειστεί μέσα για να απολαμβάνει την βασιλεία του και την ηρεμία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΓΑΜΟ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PYRGOU KAI DHMARXOU ENOEIS ? MA APO OTI XERO HDH YPARXEI AYTH H SXESH . PAME TA SKOUPIDIA TOU PYRGOU STO XYTA STH BLAXOMANDRA ....... KALH XRONIA

      Διαγραφή
  8. ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.ΟΠΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΤΗ ΛΕΞΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ;;;Ο ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ;;;;ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτό που καταλαβαίνουν όλοι είναι ότι ανοίγει σιγά-σιγά και η τράπουλα για την επόμενη πενταετία -> η όποια κριτική καλό κάνει στον Γιώργο, ο οποίος έχει αποκτήσει προβάδισμα στην μετά-Λουκόπουλο εποχή -> και γι' αυτό εξηγείται ο δυναμισμός που επιδεικνύει κλ.κλ.κλ. -> τόσα χρόνια προσπάθησε να βγει δημοτικός σύμβουλος και δεν το μπόρεσε και τώρα που έγινε μεμιας και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, λογικό είναι να είναι αυτός που είναι και που δεν ξενίζει όποιον τον ξέρει ! γιατί είναι αυθεντικός ο εαυτός του και ξέρει καλά ότι πρέπει να επιβληθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νωρίς δεν είναι να ανοίξει απο τώρα η τράπουλα και να είνα και ΡΗΓΑΣ ο Σιαμαντάς;
    ο καθένας πετάει την αρλούμπα του και του Σιαμαντά τα όσα μυαλά έχει πέρνουν αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ME TOSO XAMILA TO PHXY , META APO TON MPARMPA TAKH OPOIOS KAI NA BGEI DHMARXOS KALYTEROS 8A MOIAZEI. TI SIAMANTAS , TI MPOLARIS............. O KOSMOS EKPAIDEVETAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3:50 μ.μ. εσυ γιατί δεν γράφεις ονοματάκι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή