Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Παιχνίδια



Ο δήμαρχος παρόλο που ξέρει καλά από μπάλα, στις παρέες του παραδέχεται ότι έχει χαθεί η μπάλα.
Και είναι δύσκολο να το παίξει διαιτητής γιατί δύσκολα κρατάει κάποιος πέντε καρπούζια κάτω από την  ίδια μασχάλη.
Ο αντιδήμαρχος Κοτσανάς έχει κηρύξει πόλεμο με την Γέφυρα.
Ο Καρακώστας μένει σιωπηλός στα μετόπισθεν.
Βγαίνει μπροστά ο δήμαρχος στην εργατική πρωτομαγιά και κάνει δήλωση ότι τα διόδια της γέφυρας υψώνουν οδικό φράγμα την ίδια ώρα που ο αντιδήμαρχος Σιαμαντάς έχει στείλει το ΚΑΠΗ του δήμου σε εκδήλωση για την πρωτομαγιά που χορηγός της είναι η Γέφυρα.
Και το παιχνίδι συνεχίζεται.
Την μια μέρα παραχωρούν το ΞΕΝΙΑ σε φροντιστήριο για να γίνει έκθεση και την επομένη παίρνουν πίσω την παραχώρηση γιατί ανακαλύπτουν πάλι την Γέφυρα.
Επειδή ο δήμαρχος καταλαβαίνει ότι έχει χαθεί η μπάλα, άλλαξε παιχνίδι.
Το γύρισε στο Κρυφτούλι.
Και έτσι κρύβει την παραίτηση του Σαλαμούρα από την Αιτωλική γιατί ξέρει ότι θα αρχίσουν πολλοί να κλωτσάνε!!!

52 σχόλια:

  1. Καρακώστα (βουλευτης συριζα) στον FOCUS 103,6
    Δεν λέγαμε "μην πληρώνετε διόδια", αλλά να πληρώνουμε σωστά διόδια
    Συριζαίικος σανός. Επίκαιρο και λόγω της κινητοποίησης για τα διόδια της γέφυρας. Παλιά ο καρακώστας ζητούσε να μειωθεί η τιμή της διέλευσης στο ενα ευρώ. Τώρα την επανάστα την ανέλαβε ο Κοτσανάς Λέγεται ότι γνωστός συριζαίος αντιδήμαρχος "υποσχέθηκε" το ξενία σε ιδιώτη!! αλλά φταίει η γέφυρα ΣΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΑΓΓΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλη αρχίσατε για τον Φραγκο κάντε μας ανάλυσης για να καταλάβουμε. Γιατί ο Εισαγγελέας; Τη εκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΜΕ του Καρακώστα τι λεει για την Γέφυρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΟΟΥΜΑΝ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ. ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ. Ο ΦΡΕΡΗΣ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι που εχει αδικο ο Κοτσανας? Τους ειπε ολη τη θλιβερη πραγματικοτητα με τη τιμολογιακη πολιτικη καταματα, η γεφυρα ειναι απαραδεκτη, τα πιο ακριβα διοδια εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν γατάκια αφήστε τον Τάκη και τον Κοτσανά. Αυτός που είναι επόμενος λέγεται Σύψας . Ξεκίνησε από χαμηλά αλλά είναι μεγάλος παίχτης! Έχει πάντα θέσεις δυνατές , πιασάρικες και ψηφολεκτικές ! Πραγματοποιεί φέτος ένα «Καλεντάρι» (αθλητικές εκδηλώσεις) 90.000 ευρώ και περνάει τις αποφάσεις σιγά σιγά από το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν έχει πρόβλημα! Τώρα ετοιμαζεται για διακοπές και προβολή στα Γιάννενα! ΖΩΑΡΑ! Κοτσανά εσύ γρήγορα ξαναπέταξαν τα βάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Ο ΣΥΨΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ. Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΩΣ ΤΟΤΕ ΧΟΡΤΑ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΣΥΨΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ;ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ Κ. ΚΟΤΣΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1248889045240848&set=a.147871438675953.29451.100003592944480&type=3
    ΠΗΡΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ! ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πληρώνουμε οι Ναυπάκτιοι μεταφορά, ύπνο και φαι της αντιπροσωπείας για να μοστράρεται ο Σύψας με τα καινούρια μοντελάκια του.
    Σκοτώνονται όλοι να βγουν φωτογραφία δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους και την χωρίς αντάλλαγμα προσφορά τους στους δημότες! Η πολιτική κάνει πια πασαρέλα και οι μέλλοντες δήμαρχοι κατεβαίνουν στον χώρο του μοντελινγκ. Στήνονται για φωτογράφηση με την κατάλληλη παρέα που θα φέρει ψήφους μαζί με πολλά like και πολλά σχόλια με μπράβο και συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΣΥΨΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ! ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσοι υπάλληλοι του δήμου έκαναν στάση εργασίας χθες με κύριο αίτημα τους παιδικούς σταθμούς; Για τις προμήθειες των παιδικών στο δήμο Ναυπάκτου κανένας δεν μιλάει. Κλεισμένα στόματα. Κρυφτούλι και εκεί ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι κοινωνικών και οικονομικών!!! και άλλοι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ;
    ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ;
    ΕΧΕΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;
    ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ;
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΗ
    ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ…….ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΜΟΥ! ΤΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θέλω να δω στο συμβούλιο το Ράπτη και τη Μαρία που έχουν το προφίλ των "καθαρών" αν θα πουν κουβέντα για όσα συμβαίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απόλυτη ησυχία...καλή όρεξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Α ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Καρακώστας είναι ο Επαχτίτης Τσίπρας, πρώτος στις πορείες στις διαδηλώσεις στα κινήματα και στις πλατείες πρώτος και στην καρέκλα της εξουσίας με βαριά αμνησία. Δεν είναι ο Καρακώστας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ασπρομαυρίτης είναι όλα τα άσπρα τα κάνει μαύρα και όλα τα μαύρα τα κάνει άσπρα ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος. Ο δεξιός όμως ανιψιός της αγίας οικογένειας πρόεδρος Επάχτου γιατί έκανε και αυτός στροφή; γιατί πούλησε τον έτερο σύντροφο Καγκούρα και μην τον είδατε τον Κακούρα;Τσιπρέικο όλο το Λουκοπουλέικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην άφηνε ο Καρακωστας τον Πλουμη να παραιτηθεί

      Διαγραφή
  20. Ο Κοτρωνης ειναι η μοναδικη ελπιδα του τοπου να παει μπροστα, αν βγει θα γραψει ιστορια ως δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τον επαχτίτη τσίπρα θα περάσουμε στον επαχτίτη κασιδιάρη. Ο λαγός ποιος θα είναι;

      Διαγραφή
  21. Ο ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΥΨΑΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ;
    ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ http://www.kyklos-ektheseis.gr/; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΣΤΗ ΝΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Λουκόπουλος μετά τα χθεσινά ντράβελα των δικών του από το πρωι συσκέπτεται με τον ανιψιό του για να εκδόσει ανακοίνωση. μέχρι αυτή την στιγμή έχουν γράψει μόνο τον τίτλο. Το προσπερνάμε και συνεχίζουμε.
    Είναι το μόνο που ξέρει να κάνει σαν δήμαρχος παρακολουθεί σαν θεατής τα επεισόδια και τα προσπερνάει. Προσπέρασε ότι ο Κοτσανάς δημόσια του είπε ότι μιλάει με λαμόγια Προσπερνάει οτι ο Φράγκος δημόσια του είπε ότ δεν μπορεί να τους μαζέψει. Εύκολο να είσαι δήμαρχος τηράς και προσπερνάς. Αυτά βλέπει ο καφετζής και πάει ολοταχώς για δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑΧΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

      Διαγραφή
  23. Στο καφενείο το επίπεδο είναι καλύτερο, απ' ότι το επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κοτσανά όλο μιλάς για λαμόγια αλλά με τα λαμόγια συντάσσεσαι. Έχεις καταντήσει γραφικός. Όλο καταγγελίες κάνεις ...αλλά δεν μιλάς. Ρε ουστ από κει. Νομίζεις ότι μιλάς σε βελανιδοφάγους. Τζάπα μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ Hellas Rally Raid 18.500 ΕΥΡΩ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80.000!ΧΑΙΒΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. ΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ; ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο δήμαρχος έβγαλε δελτίο τύπου για την Ομοσπονδία Επαγγελματιών. Για την απαράδεκτη συμπεριφορά του αντιδημάρχου του Κοτσανά...άχνα...δεν έβγαλε. Σαν απλώς θεατής παρακολουθούσε στο δημοτικό συμβούλιο... τον αντιδημαρχό του να βρίζει τον άλλο αντιδήμαρχό του το Φράγκο. Ούτε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου δεν προστάτεψε, ούτε το δημοτικό συμβούλιο... από τον αγροίκο αντιδήμαρχο Κοτσανά. Απαθέστατος. Γι' αυτόν όλα δουλεύουν ρολόι...τα ξαναπροσπερνάμε και...συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ποιος Δήμαρχος αφού δεν υπάρχει Δήμαρχος ...ο ανθρωπάκος έμπλεξε και μετράει μέρες σαν φαντάρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Tα καλύτερα ε ρ χ ο ν τ α ι ..... ετοιμάζει διαγραφες ο αχυράνθρωπος χαχχαχα αν εχεις τα κότσια Κωστακη καν το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το εαυτό του πρέπει να διαγράψει αν έχει τσίπα πάνω του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρήκα αυτό το σάιτ που μόνο βρίζει αλλά κύριε Δήμαρχε πρέπει να κατανοήσεις το τεράστιο πρόβλημα με το ιντερνέτ. Είναι Κυριακή πρωί και μόνο τέτοια ώρα μπορώ να διεκπεραιώσω κάποιες ιντερνετικές δουλειές. Τις άλλες ώρες πάει με βήμα γαϊδάρου. Είδα ότι αντιδράσατε στην αναβάθμιση του. Δεν ξέρω γιατί και ούτε ασχολούμαι με τις δουλειές σας. Ένα πράγμα σου λέω μόνο ότι δεν μπορούμε να δουλέψουμε. Να φύγουμε λοιπόν και να πάμε αλλού? Δώστε λύση άμεσα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες αλεύρι...ο Κοτσανάς σε γυρεύει. που θες και αναβάθμιση.

      Διαγραφή
    2. Πού βοσκεις ρε Αγαθοκλή. Πού απευθύνεσαι. Ο άνθρωπος είναι για καρπαζιες. Τον αποκαλεί δημόσια ο Κοτσανας λαμόγιο και αυτός λέει ρητά για τα παιδάκια. Που ζεις. Όλος ο κόσμος τον βλέπει και κάνει πλάκα.

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά είναι. Για το επίπεδο του κόσμου και πολύς είναι.Πρεπει να πάμε και λίγο πιό κάτω. Ο καλύτερος είναι αυτός με τη Μουστάκα από τον Παλαιόπυργο. Μας πάει γάντι.

      Διαγραφή
  32. Αυτός με την μουστάκα παίζει μπάλα....αθόρυβα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τον Σύψα τον πληρώνουμε για αντιδήμαρχο ή για να στήνεται μοντέλο για φωτογράφιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΟΣ! ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ GREEK ΚΑΜΑΚΙ! ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ GREEK LOVER!!!

      Διαγραφή
  34. Περιοδεύει φωτογραφίζεται συνεντευξιάζεται και κόβει τσεκ πολλών χιλιάδων ευρώ για τουριστικά και αθλητικά. Με τις πλάτες του Τάκη και της αντιπολίτευσης που κανακεύουν τον δεξιό Σύψα για τις επόμενες εκλογές. Καθίστε και καμαρώνετε. Ο κόσμος πεινάει και εσεις παίζετε και αφήνετε τα λαμόγια να επιπλέουν και να επιβιώνουν. Μαύρο σε όλους σας. Δεν ξέρετε οι Ναυπάκτιοι ποιος είναι ο Σύψας; Τάκη έχει μεγάλη ευθύνη που ο δήμος έγινε γήπεδο να παίζουν μπάλα τα λαμόγια. Αυτά είναι τα ζητήματα ΗΘΙΚΗΣ: ποιος και πως κουμαντάρει το δημόσιο χρήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ παίρνεις σα δεδομένα ότι ο δήμαρχος είναι στην απέξω. Ξύπνα Αγαθοκλή.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα ήθελα να πιστεύω οτι ο Τάκης έχει ξεπέσει τόσο, αν και προεκλογικά ακούγεται οτι μαζί με τη Γιωργία τα "βρήκε" με γυφταίους και προέδρους του Παπαθανάση. Ισως να είναι αλήθεια γιατι δεν εξηγειται πως αφήνει τώρα να γίνεται τέτοιο αλισβερίσι και να τον ξεφτιλίζουν οι δικοί του δημόσια

      Διαγραφή
  35. O ΣΥΨΑΣ ΠΡΩΤΟΣ! ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΠΑΧΤΕΣ! 18.000 ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙ ΜΠΟΥΛΕ!ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΤΑΚΗΣ...ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Συψας καλα κανει ετοιμάζετε για τις επόμενες εκλογες. Ο Τακης είναι συνένοχος και τα μοιράζονται ολοι μαζι . Ο Μπουλες η αντιπολίτευση σιωπά. Τη εγινε ρε Αγαθοκλη ολοι μαζι τα τρωνε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατα τρώει η αντιπολίτευση κομμάτι δύσκολο. Κοτρωνοκοτσανεοι και συψαιοι μαζί και σωτηροπουλοκουκουναίοι μασάνε καλά, οι τάχα νταήδες Μπλιάφας και Σαλαμούρας τηράνε και λαλανε εκεί που δεν πονάνε κατά τα τάλλα ψηφάνε, μήπως γλύφουνε τίποτα κοκαλλάκια; φίλε Σοφοκλή;

      Διαγραφή
  37. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο δήμος πρέπει να πληρώσει 18000 ευρώ για να έρθουν κάποιοι να διασκεδάσουν στη πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. έχουν και κάτι οσμές αυτα τα δίχρονα των ξένων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΟΤΣΑΝΑ. ΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ Ή ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tάκη έχεις μεγάλη ευθύνη που ο δήμος έγινε γήπεδο να παίζουν μπάλα τα λαμόγια. Αυτά είναι τα ζητήματα ΗΘΙΚΗΣ: ποιος και πως κουμαντάρει το δημόσιο χρήμα. Γνωρίζεις το πάρτυ που γίνεται στις προμήθειες και αε σφυρίζεις αδιάφορα

      Διαγραφή
  40. ΓΑΤΑΚΙ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή