Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Παιχνίδια



Κάποιοι δημοτικοί άρχοντες παίζουν μπάλα σε πολλά γήπεδα.

Ο Σιαμαντάς οικειοθελώς και με ζήλο προσέρχεται στην επιτροπή που συνεδριάζει για την άδεια του Cinema και υπερασπίζεται το άνοιγμά του.
Ο Σύψας που προεδρεύει στην επιτροπή παρόλο που ψηφίζει παρόν, το χάνει το θέμα και τελικά το cinema παίρνει την άδεια να ανοίξει.
Μετά την απόφαση αυτή ο Σύψας θυμάται να στείλει ερωτήματα στον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης για το cinema.
Θα κάνει παράσταση ο Σιαμαντάς στον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης για να υπερασπιστεί το cinema ή θα πάει να θερίσει  το γήπεδο στην Γαβρολίμνη, που γέμισε ζιζάνια;
Μέχρι και ο Κοτσανάς που δεν αφήνει χόρτο για χόρτο τα βρήκε σκούρα με το γήπεδο και αποφάσισε να προσλάβει τεχνικό σύμβουλο να κάνει τεχνική έκθεση και υποδείξεις στην τεχνική υπηρεσία.
Πιέζεται ο Κοτσανάς από την εκλογική του περιφέρεια το Αντίρριο που δεν θέλει άλλη ομάδα στο γήπεδο της.
Και ο Καρακώστας τι λέει για την τεχνική υπηρεσία στην οποία είναι αντιδήμαρχος;  Δεν κάνει καλά την επίβλεψη;
Γιατί χρειάζονται υποδείξεις από εξωτερικό τεχνικό σύμβουλο οι ίδιοι υπάλληλοι που επί Μπουλέ επέβλεψαν και παρέδωσαν το καλύτερο γήπεδο του νομού στο Παπαχαραλάμπειο; 
Επί Λουκόπουλου οι σύμβουλοι παίζουν και ο δήμαρχος κάθεται και παρακολουθεί το παιχνίδι τους.

131 σχόλια:

  1. Ή πιο σημαντική είδηση είναι ή παρουσία του κουικ στην πόλη μας κάτι δεν μου πάει μακάρι αυτό που υποψιαζομαι να είναι απλά μία πονηρή σκέψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχεις αυτό που υποψψιαζεσαι το χειρίζεται ο καρακωκος μετον φούντα και ολίγον νατασα.

      Διαγραφή
  2. Σκεψου σκεψου και θα το βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δήμαρχος είναι ο μαέστρος παίζει το κομπολόι και ενημερώνεται για τον ολυμπιακό από την εφημερίδα ΦΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος ασχολείται με τους ανύπαρκτους συριζαιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημαρχαρα ολυμπιακαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν κατάλαβα τι θέλει να πει το κείμενο,?τι σας ενοχλεί ? ποιο είναι το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το Παπαχαραλάμπειο δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου -> αυτός είναι κι ο λόγος που διαφέρει από τα άλλα στάδια κι είναι από τα στάδια-πρότυπα για την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το lepanto press μου θυμίζει το antitsoumas. Τότε αποκαλύφθηκε το φαγοπότι που έκανε το διάσημο παράνομο ζεύγος ζώντας μυθικά στην ερωτική τους φωλιά εις υγεία πάντα των κοροιδων.το αποτέλεσμα γνωστό πρόωρη συνταξιοδότηση και καθολική απαξίωση.
    Τώρα αποκαλύπτεται ή ανυπαρξία και ή προκλητική ανικανότητα του λουκοπουλου και οι λαμογιες των λιγδιαρικων συνεργατών. Κάποιοι έχουν και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο άθλημα.
    Κοινή γάρ ή οδός ην πορεύουν και ουκ έστιν γυρισμος. Αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σιαμαντάς πανηγυρίζει που άνοιξε το Σίνεμα. Μόνο με αυτό έχει ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια. Λες και ο δήμος δεν έχει άλλα προβλήματα και οι πολίτες το μόνο που τους απασχολεί είναι αν θα ανοίξει ή όχι το σίνεμα. Οσο για τον Σύψα που ψήφισε παρών,ε το έκανε για να κρατήσει τα προσχήματα. Σύψας και Σιαμαντά μαζί είναι...και ο νοών νοείτο. Ολα τα άλλα είναι για τους βελανιδοφάγους και τους χωρικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το σινεμα είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και καιρό για τον απλούστατο λόγο ότι είναι καθόλα νόμιμο απλά ενοχλεί τη γνωστή οικογένεια νταβατζιδων της Ναυπάκτου ( όλοι καταλαβαίνουμε ποιοι είναι).
    τα νταιλικια όμως μετράνε σε ορισμένους όχι ευτυχώς σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα αυτό απασχολεί μόνο κάποιους νονους της νύχτας και τους διαπλεκομενους μαζί τους στην δημοτική αρχή. Αφήστε μας στην φτώχεια μας

      Διαγραφή
    2. Άν είναι όλα νόμιμα καλώς ανοίγει.

      Διαγραφή
  11. Λαμόγια τρέμετε, ο αγράμματος Κοτρώνης έρχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι πάθατε λαμόγια και καταπγήκατε τη γλώσσα σας με τον Κοτρώνη; Θα σας ξεσκίσει στις ερχόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εξηγήσου καλύτερα. Τον Κοτρώνη ή τον Κοτρωνιά;

      Διαγραφή
    2. Για ΚΟΤΡΩΝΕΣ θα μιλάμε τώρα; Ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό.

      Διαγραφή
    3. Τον κοτρωνη δεν τον ξέρω πάντως είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας με προσφορά στην ανάπτυξη της περιοχής.
      Ο θωμας είναι αυτοδιοικητικος δουλεύει μέ μεράκι είναι ευγενικός και έχει κριθεί πολλάκις από τους πολίτες.
      Να μην είμαστε ισοπεδωτικοι και κυρίως μην πυροβολούν ότι κινείται.

      Διαγραφή
    4. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας φαίνεται από τις δικές του επιλογές και όχι από τη διαχείριση στημένης επιχείρησης, από την οικογένειά του. Άλλωστε οι οικογενειακές επιχειρήσεις έχουν προβλήματα που απ' έξω λίγοι μόνο γνωρίζουν. Ο Κοτρώνης από μόνος του έχει δείξει τις ικανότητές του μέσα απ' την πορεία του. Τελευταία μαθαίνω ότι διώχνει εργάτες που δεν ψηφίζουν στην περιοχή, για να τους αντικαταστήσει με ψηφοφόρους! Ο ντενεκές όσο μπορείς και τον στολίζεις (μέχρι πότε; Ρωτήστε τους συγγενείς του…) τόσο γυαλίζει.
      Η περίπτωση Κοτρωνιά είναι ίσως το μοναδικό κατάλοιπο στην περιοχή μας, της εποχής του πασοκ. Άρπαξε να φάς και κλέψε ν'αχεις. Ο τρόπος λειτουργίας του (μέσω ρουσφετολογικής και διαπλεκόμενης αδιαφανούς πολιτικής) στον καιρό της γενικευμένης κρίσης, σημαίνει ταφόπλακα σε κάθε θετικό βήμα. Πρόκειται για το χειρότερο βαρίδι (μαζί με τον Καρακώστα), για ότι καλό υπάρχει (αν υπάρχει) στην ομάδα Λουκόπουλου. Αν βέβαια νομίζει ότι η επιτηδευμένη ευγένεια του άρπαγα- χωριάτη, είναι προσόν, ιδού η Ρόδος (Ναύπακτος)!

      Διαγραφή
    5. Τους πεθαμένους Κοτρωνιά, ποτέ δεν τους πυροβολούν

      Διαγραφή
  13. πάντως θετική εικόνα δίνει ο Καρακώστας που δεν καμαρώνει φουσκωμένος δίπλα στα έργα. βλέπω το Φράγκο μετά το έργο στις παιδικές χαρές που κάνει ο Δήμος και η τεχνική υπηρεσία με χρήματα του Δήμου, να προσπαθεί βγάζοντας φωτογραφίες να καπελώσει το έργο του Καρακώστα και να μπερδέψει τον κόσμο που το βλέπει στην παραλία ότι το κάνει Αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O kαρακωστας δουλεύει για την προβολή όλης της δημοτικής αρχής και . μπράβο του. Ο άλλος προσπαθεί να ισοφαρίσει την άποψη που επικρατεί ότι είναι λαμογιοε δήθεν ικανότητες ιδιαίτερες ωστόσο ο κόσμος δεν τρώει κουτοχορτο αυτός νομίζει.

      Διαγραφή
    2. Ενοχλεί να λένε έτσι εύκολα τον καθένα που ασχολείται λαμογιο και δεν αναφέρομαι στο παραπάνω άτομο. Αυτός αν δεν είχε τόσο θράσος και δεν ταύτιζε τη δημόσια παρουσία του μόνο με το ατομικό του συμφέρον θα έπρεπε να κρύβεται. Δεν πείθει πάντως κανένα για τις προθέσεις του ότι και να κάνει.

      Διαγραφή
    3. Αφήστε τις μαλακίες. Έξω οι δεινόσαυροι, τόπο στα νιάτα! Φράγκος εναντίον Κοτρώνη. Ντέρμπυ ρεεεε. Ο επιστήμονας αρχιλαμόγιο, εναντίον του επηρμένου αγράμματου. Ο μόνος λόγος για να πάμε να ψηφίσουμε! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αναμέτρηση αυτή σε μας τους χωριάτες. Δαγκωτό Σμπούκη! Αγγελική είσαι ο θεός μας!!

      Διαγραφή
  14. Λοιπόν μάγκες γραψτε νατελειωσετε τι θέλετε να πείτε γιατί πολύ σύντομα αλλάζουν οι πρωταγωνιστές.τα ονόματα που θα αγαπησετε πριν πιάσουν οι μπόρες είναι τερενς κουικ κουρουμπλης καρακωκος κοτσανας με τον δήμαρχο παρατηρητή να καταπίνει τη μισή κουβέντα που θα του έρχεται να πεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο δήμαρχος ανακοίνωνε κορδωμενος πριν λίγο καιρό ότι τον κάλεσαν στην αθηνα και του έκαναν ένα δώρο δύο εκατομύρια για να φτιάξει το ξενία. Προφανώς τον αξιολογησαν για πολιτικό τεράστιου πολιτικού βεληνεκούς καιειπαν μη χάσουν το κελεπουρι.αντε πες μας κάνα ρητό όσο είναι νωρίς γιατί σύντομα σε βλέπω να κρυβεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημαρχε μην κρυβεσαι βγες και πες στον κόσμο που σέ εμπιστεύτηκε τι συμβαίνει και τι συζητας με τον τερενς και τα άλλα παιδιά ή έχεις δώσει την μπάλα στον καρακωκο και συ απλά προεδρεύει. Οι φήμες οργιαζουν.

      Διαγραφή
    2. Αποφάσεις έχουν ληφθεί.
      Hot spots στο αντιρριο άμεσα μέχρι τον οκτωβριο και τάξιμο για το ξενία για να αμβλύνουν τις αντιδράσεις.

      Διαγραφή
    3. Ή αρχή του τέλους για ασημακοπουλο και κοτσανα στο αντιρριο εκτός και προλάβουν και ψηφισουν οι πρόσφυγες.

      Διαγραφή
    4. Ο κοτσανας είναι σοβαρός επαγγελματιας γιατί ζει από αυτά. Τώρα ο νικολακης μία ζωή τσάτσος είναι δεν έχει πρόβλημα νά παραμείνει

      Διαγραφή
  16. Ο νικολακης δέν απαρνείται αυτόν τον ρόλο είναι κάτι που ξέρει νά τό κάνει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν εχετε γραψει καλή κουβέντα για κανέναν..ολοι είναι απατεώνες και άχρηστοι εκτός απο εσας που κρίνεται.
    αναρωτιέμαι αφου εσεις έχετε όλα τα προσόντα που λείπουν απο όλους τους εμπλεκόμενους γιατί δε κατεβαίνετε στις εκλογές να μας σωσετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ζητημα ειναι αν κάτι που γράφεται από κάποιον στέκει ή οχι. Κριτής είναι ο αναγνώστης και μόνον αυτός. Εσύ που το παίζεις πονηρός σε τι διαφωνείς πες μας. Εγώ που διαβάζω όλα αυτά σε άλλα συμφωνώ και σε άλλα προφανώς όχι. Όταν όμως κάποια πράγματα που γράφονται λέγονται με μεγαλύτερη ένταση έξω πριν καν γραφτούν εδώ σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Ένα παράδειγμα οι πρόσφυγες που καιρό τώρα συζητείται για το ξενία, για τους εργοταξιακούς χώρους και η δημοτική αρχή κάνει μυστική διπλωματία. Έρχεται τώρα ο κουρουμπλής και πετάει την χειροβομβίδα. Γιατί δεν υπάρχει δημόσια ενημέρωση? Τι συμβαίνει. Ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη στον δήμαρχο ότι μπορεί να διαχειριστεί αυτό το δύσκολο πρόβλημα γιατί έχει δείξει μέχρι τώρα την ανεπάρκειά του σε απλά θέματα ούτε την υβριστική ανακοίνωση του σύψα δεν κατάλαβε ή δεν ρωτήθηκε πριν δημοσιοποιηθεί. Αστα ρε φιλαράκο μπλέξαμε και μπλέξαμε άσχημα να δούμε πως θα ξεμπερδέψουμε.

      Διαγραφή
    2. νομιζω πως για να μπορείς να κρίνεις πρέπει να γνωρίζεις τα πραγματικά γεγονότα και όχι τις αηδίες που ακούγονται στα πηγαδάκια του λιμανιού.
      με βάση τις πιθανότητες δε γίνεται όλοι μα όλοι να είναι άχρηστοι δε γίνεται και απορώ κανείς δε κάνει τίποτα καλό είναι όλοι πουλημένοι???δε γίνεται

      Διαγραφή
    3. Όλα και Όλοι κρίνονται φιλάρα παντού. Και έξω (στο λιμάνι και αλλαχού) αλλά και εδώ μέσα. Αν δεν γουστάρης να μοστράρει το όνομά σου εδώ και ενοχλείσαι, μην ξαναασχοληθείς με τα κοινά. Εως τότε μούγκα. Θα τα λέμε κι εσύ θα κάνεις τουμπεκί.

      Διαγραφή
  18. Στα πηγαδακια του λιμανιού λέγονται πολλά να σταχυολογησουμε μερικά.
    Ο δήμαρχος είναι άσχετος
    Το λένε ανοιχτά ουκ ολίγοι δημοτικοί του σύμβουλοι. Οι απλοί πολίτες κρίνουν ότι με αυτά που βλέπουν δεν έχουν λόγο να τους αμφισβητήσουν.
    Ο φραγκος είναι αρχιλαμογιο
    Το είπε από το μπαλκόνι ο μπουλες ότι έκανε πλαστογραφία για να πάρει παράνομη επιδότηση. Ή υπόθεση βρίσκεται στον εισαγγελέα. Στο λιμάνι λένε ότι δέν βάζεις τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα ή κάποιοι με νομική παιδεια ότι έναν υποδικο αυτής της κατηγορίας δεν τον προβαλλεις ως υπόδειγμα επιτυχημένου.
    Ο συψας προσπαθεί να ρεφαρει
    Διάφορες πρωτοβουλίες του δεν έγιναν δεκτές από δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής με καταγγελίες για αδιαφανεις ενέργειες. Στο λιμάνι λένε ότι χρωστάει μέχρι και στη μιχαλου και προσπαθεί να ρεφαρει βάζοντας το δάκτυλο στο μέλι.
    Μερικά παραδείγματα από πολλά.αυτα σχολιαζονται υπάρχει όμως βάση και δεν έχει σχέση με την επιστήμη της στατιστικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τί πιθανότητες και στατιστική ρε φίλε. Ο σαμαντας λένε ότι είναι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ.αυτο δεν λέγεται όταν δεν υπάρχει βάση. Παλιότερα στο γήπεδο σαν γιατρός αγώνα καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας ότι κλώτσησε και τραυμάτισε παιδάκια ποδοσφαιριστές. Στο δημοτικό συμβούλιο παρουσία της τηλεόρασης σηκώθηκε με απειλή ξυλοδαρμού εναντίον δημοτικού συμβουλου και τον συγκράτησε ο κοτσανας. Αυτός λοιπόν διευθύνει τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και ηγείται της ανάπτυξης της περιοχής.και αυτό αποτελεί κακόβουλο σχόλιο λοιπόν για κάποιους αλλά τι να κάνουμε αφού έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ο μπουλες δεν είχε αντιδήμαρχο τον άλλον που είχε δείρει δημοτικό σύμβουλο και τον έστειλε με σπασμένο χέρι στο νοσοκομείο τι μας λες τώρα.

      Διαγραφή
    2. Εκείνο που πρέπει να μας απασχολήσει όλους μας είναι το πώς φτάσαμε μέχρις εδώ και άνθρωποι τέτοιοι να κρύβονται ανάμεσα σε άλλους που είναι άξιοι και ικανοί και συνάμα ανιδιοτελεις.

      Διαγραφή
  20. Όπου δέν παράγεται έργο ευδοκιμεί το κουτσομπολιό και οι προσωπικές κόντρες. Μέχρι και ο κοτινης βγαίνει στο λιμάνι σαν την αλεπού στό παζάρι καί δείχνει το ανάστημα που διαθέτει απειλώντας ότι θα τιναξει την μπάνκα αν δεν μπει στην κουτάλα. Εκεί φτάσαμε το τίποτα να πρέπει να το πληρώνουμε και αυτό. Δεν ξέρω αν πιασαμε πάτο ή υπάρχει και παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαρα δέν θέλω να σε απογοητευσω αλλά δέν έχεις δεί τίποτα ακόμα. Σου συνιστω ψυχραιμία και υπομονή είμαστε ακόμα στο πρώτο ημίχρονο.

      Διαγραφή
  21. Αυτά που γράφονται είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά που λέγονται πρίν καν γραφτούν. Αν γραφτεί κάτι που δεν κολλάει ο αναγνώστης το απορρίπτει. Δεν υπάρχει άρα κανένα πρόβλημα να γραφτεί κάτι εναντίον άλλου και να γίνει πιστευτό όταν δέν υπάρχει. Δέν θά πρέπει νά υποτιμουμε τους αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έτσι είναι αλλά αυτοί που έχουν τή μύγα μυγιαζονται και προσπαθούν να κρύψουν γι αυτό ενοχλουνται από τα μανταλάκια.αυτοι που δεν έχουν την μύγα κανένα πρόβλημα.ενα απλό παράδειγμα εάν γράψει κάποιος ότι ο γουλας είναι λαμογιο δεν κολλάει ρε παιδί μου. Γράφουν για τον φράγκο κάι όλοι λένε α ρ χ ι λ α μ ο γ ι ο. Θέλω μία εξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τη λογική σας ,ισχύει και ότι η Μαρία είναι ζευγάρι με το Γιαννάκη και κοιμούνται και οι τρεις μαζί αλλά και ότι φάγανε τα άντερά τους (σπίτια - ταξίδια ....) από το δήμο. βλέπε αδέλφια στα δικαστήρια για κλοπή.
      με τη λογική σας αυτά πρέπει να τα θεωρούμε δεδομένα αφού και αυτά κουβεντιάζονται στο λιμάνι πριν γραφτούν εδώ.

      Διαγραφή
  23. Ο Τάκης πάει διακοπές και κανείς δεν θα έπαιρνε χαμπάρι ότι λείπει ο δήμαρχος από τη Ναύπακτο γιατί έτσι και αλλιώς ανύπαρκτος και άφαντος είναι. Διάλεξε όμως να πάει διακοπές μετά την δήλωση Κουρουμπλή για πρόσφυγες. Πάει ταξίδι για να μην πει στο συμβούλιο την Τετάρτη ότι δεν θα έρθουν πρόσφυγες και ξεφτιλιστεί όταν τους υποδεχτεί. Γιατί ο ανιψιός του άλλες συμφωνίες έχει κάνει με τα συντρόφια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς νομίζεις ότι πήρε τα 2 εκατομύρια ο Καρακώστας για το Ξενία; Με τις ικανότητες του; Αυτός τόσα χρόνια μόνο κινητοποιήσεις και καταλήψεις ήξερε να οργανώνει. Και τώρα αυτό το ταλέντο του έδειξε με δοσοληψία θα φτιάξει το ξενία και θα σκύψει στα τεσσερα για να σκίσει μνημόνια και να διαμαρτυρηθεί

      Διαγραφή
  24. Εκεί στό αντιρριο ηρεμειστε λίγο. Έχετε προστασία τον χωροφύλακα αδερφό.θα είναι ο φύλακας άγγελος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελευταία επίσημη ενημέρωση λέει ότι ή ναυπακτος δέν περιλαμβάνεται στόν σχεδιασμό για τους πρόσφυγες και άρα ούτε το αντιρριο.επομενως εκεί στό αντιρριο χαλαρωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φιλαρακο έχω άλλη ενημέρωση τό αργότερο μέσα στον οκτωβριο θά διαμορφωθεί ο χώρος εγκατάστασης καί μέχρι τά χριστούγεννα θά γίνει ή εγκατάσταση τους.

      Διαγραφή
    2. Συζητείται ακόμα όλα είναι στό τραπέζι.

      Διαγραφή
    3. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ και μας ενημερώνεις! Από που την έχεις την ενημέρωση ρε βλάκα από τον Μπουλέ ή τη Μαρία;

      Διαγραφή
    4. Ή περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυτή είναι έντυπος καί ηλεκτρονικός τύπος το γράφουν. Επίσημη ενημέρωση δέν υπάρχει αλλά καπνός χωρίς φωτιά δεν βγαίνει.

      Διαγραφή
    5. Ή ναυπακτος είναι στόν σχεδιασμό το που όμως δεν έχει δημοσιοποιηθεί επίσημα. Ακούγονται διάφορα και πιο πολύ το αντιρριο. Ίσως επειδή το ανέφερε ο κουρουμπλης υπουργός είναι σίγουρα γνωρίζει.

      Διαγραφή
    6. Ή δημοτική αρχή πάντως λέει ότι δέν γνωρίζει τίποτα. Δεν ξέρω τί να υποθέσω. Να βγει και να πεί είναι έτσι ή δέν είναι.

      Διαγραφή
    7. Ή δημοτική αρχή δέν έχει καμία επίσημη ενημέρωση. Τελεία και παύλα.

      Διαγραφή
    8. Οι φήμες λένε αντιρριο.

      Διαγραφή
    9. Έκλεισε αντιρριο

      Διαγραφή
    10. Ναι στο αντιρριο

      Διαγραφή
    11. Και τι θα γίνει αν έρθουν ρε λεβέντες; Θα μας φάνε; Περισσότερο από μας ανθρωποφάγοι υπάρχουν;

      Διαγραφή
  26. Ο μονος αξιοπρεπης συμβουλος μεχρι στιγμης ειναι η Σμπουκη. Τους εχει γραμενους ολους και λειτουργει συνιδισιακα απο οτι εχω καταλαβει.Ειναι εντιμη και αντρακι με τσαμπουκα που δεν τον εχουν οι αντρες της παραταξης.Σμπουκη δαγκωτο!!! αστερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι και άλλοι φιλάρα ο κούκουνας, ο κοτίνης, ο κονίδας και άλλοι όλοι αυτοί που δυο χρόνια τώρα έχουν πιει το αμίλητο νερό.Ειναι οντότητες πολιτικές τεράστιων διαστάσεων δυσεύρετες ανάμεσά μας με όραμα που δεν γίνεται αντιληπτό από εμάς τους χαμηλού επιπέδου. Όσο δεν μιλάνε δεν μας δημιουργούν τουλάχιστον σε εμάς το αίσθημα της κατωτερότητας γιατί αν αρχίσουν και κάνουν γνωστές τις απόψεις τους δεν θα μπορούμε να τους παρακολουθήσουμε. Τουλάχιστον με τη σιωπή τους και την ανάταση της χειρός βοηθάνε τα λιμοξύφτερα να κάνουν τη δουλειά τους.

      Διαγραφή
    2. Όλοι αυτοί σηκώνουν τα χέρια και οι άλλοι τρίβουν τα χέρια τους...λέγοντας με για τα κορόιδα...πάμε καλά...και ο δήμαρχος γελάει...

      Διαγραφή
  27. Ο δήμαρχος φαντασμα λείπει ανασφάλεια στήν πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σε χαρτζιλικώνει ο έτσι τώρα και έμεινες Ναύπακτο , ε;

      Διαγραφή
  28. Πιό αισθητή ή απουσία τής γιωργιας λόγω καιρού ιωσεις στα πιτσιρικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτημα
      Ο δήμαρχος το ξέρει ότι λείπει?

      Διαγραφή
    2. εσύ ξέρεις ότι σου λείπει το χιούμορ βλάχο;

      Διαγραφή
  29. Δημαρχε φερε κάνα εισαγόμενο ρητό να γελά σου με αυτός ο καιρός φέρνει μελαγχολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε μεγάλε ο μπουλές δεν σου άρεσε τον έλεγες λαμόγιο ο λουκόπουλος δεν σου αρέσει τον λές βλάκα. πες μας εσυ κάποιον κατάλληλο εκτός από τον εαυτό σου που είναι και βλάκας και λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλάκας και λαμόγιο το πιο επικίνδυνο μείγμα

      Διαγραφή
    2. ο 12.28μ.μ. ειναι όλα τα λεφτά. με έκανε να ξεκαρδιστώ.

      Διαγραφή
  31. ρε σιαμαντά συγκαλείς δημοτικό συμβούλιο χωρίς τον δήμαρχο? αυτό το τεράστιο κενό που δημιουργείται πως θα καλυφθεί? τι κανεις τέτοιες επικίνδυνες κινήσεις. που πατε δίχως κάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν κατάλαβα το νόημα της ερώτησης μπουλε για τις καταχωρήσεις στο εμπρός. Εάν θέλει να αποδείξει ότι ο τσουμας τον λιβανιζε απο το πρωί μέχρι το βράδυ για μία δεκαετία αφιλοκερδώς τότε υποτιμαει προκλητικά την νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έδινε από τήν τσέπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπραβο στον Φραγκο για το εργο στα παζαρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο και σε σένα που γλειφεις.

      Διαγραφή
    2. Τάκη για να τελειώνουμε με το λαμόγιο Φράγκος, που μας τo παρουσίασες σαν στολίδι!
      Τα αδέρφια Φράγκου (και τα τρία) έχουν συστήσει εταιρία που διαχειρίζονταν τα χρήματα που έπαιρναν δικαιούχοι χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά προγράμματα. Από τις 6 τέτοιες περιπτώσεις, στις 5 προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά. Δημόσια (!) πιστοποιητικά που εκδίδονται από το Υποθηκοφυλακείο! Με πλαστές σφραγίδες δημοσίου και υπογραφές! Κατήγορος δεν είναι κάποιος ιδιώτης που μπορεί να κάνει πίσω, αλλά το ίδιο το υποθηκοφυλακείο. Η απάτη είναι καραμπινάτη για πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου κατά συρροή, μετά χρήσης, η καταδίκη βέβαιη! Το επαγγελματικό μέλλον όλων θολό! Ο Αντώνης λέει ότι ο ίδιος έχει απαλλαχτεί, από τη συμμορία! Ζήτα του Τάκη το απαλλαχτικό! Η υπόθεση είναι τόσο σοβαρή που την έχουν αναθέσει (οι Φραγκαίοι) σε μεγαλοδικηγόρο -πρώην πολιτικό πρόσωπο της δεξιάς- για να κάνει τα μαγικά του μέσα από κυκλώματα! Βέβαια με την απεργία των δικηγόρων και με τους αργούς ρυθμούς της δικαιοσύνης, θα τελεσιδικήσει σε μια επταετία!
      Στα Logistics οι παρανομίες βρίθουν. Έχουν γίνει παράνομες συνενώσεις οικοπέδων και παράνομες αλλαγές στο σχέδιο της περιοχής με υπογραφές ανθρώπων της πολεοδομίας, που σήμερα τρέμουν όλοι μήπως και υπάρξει κάποια καταγγελία.
      Στο κατάστημα της μαμάς τους οι παρανομίες πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης με καταγγελία του Γρηγορόπουλου.
      Αντώνη Εύγε, Keep Walking!

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλε μιλάμε για αδιστακτους. Θυμάμαι τη κωτθια που μου έλεγε με καμάρι και θράσος περισσειο ότι όσα ευρωπαϊκά προγράμματα θέλουν τα παίρνουν. Και μένα μου βγαλαν την παναγια και το παρατησα.

      Διαγραφή
    4. Κατά μπαμπινιωτη ή λέξη ΛΑΜΟΓΙΟ σημαίνει φραγκος. Μπράβο δημαρχε έχεις γίνει ένα με τα λαμογια. Και συνεχίζει να σφυρας αδιάφορα. Σαν δεν ντρεπεσαι.

      Διαγραφή
    5. Ρε σεις ο τυπαρας είναι βλακας ή το παίζει έτσι? Μας μπερδεύει.

      Διαγραφή
    6. εσκασες ?τοζευγος?

      Διαγραφή
  35. Τάκη λες να αποδειχτεί αυτό που λένε αν δεν ταιριάζει δεν συμπεθερευει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Λουκοπουλε γελανε όλοι με σένα. Μας πνιξανε τα λαμογια αέραααα. Καλά δέν ντρεπεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ποιός είπε ότι ο Τάκης είναι καθαρός. Τέτοιες ομάδες δεν στήνονται όταν δεν κάνεις στραβά μάτια στους κομπιναδόρους, που νόμισαν ότι ο Δήμος είναι χωράφι τους . Η ανάγκη να στηρίξει ο τεμπέλης θείος τον ανίκανο (παρά τους 5 ειδικούς συμβούλους του) ανιψιό, είναι το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί . Ο Καρακώστας διέλυσε οτιδήποτε δίπλα του ( οικογένεια, σχολείο) το δήμο θα φτιάξει; Κοιτάξτε τον από τη βρωμιά που κουβαλάει πάνω του, στο αμάξι του, στους βανδαλισμούς ιδιωτικών και δημοσίων κτηρίων, από τα φασιστοειδή μπουμπούκια του. Που λέτε να μοιάζουν; Φρόντισε όμως (πολύ καλά δεν λέω) τα οικογενειακά του προβλήματα, να τα κάνει προβλήματα της κοινωνίας. Υπάρχει κάποιος εδώ έστω ανώνυμος, που να θεωρεί πρότυπο αυτόν το παράσιτο; Αυτή τη λέρα που έγινε εμμέσως δήμαρχος, εκμεταλλευόμενος την ανυπαρξία του θείου του και την απληστία των νταλαβεριτζήδων και της …Γιωργίας. Ο σκληρός επαγγελματισμός της (όχι ιατρική επάρκεια, ρωτήστε συναδέλφους της για τα λάθη της –ελπίζω να μην είναι στο παιδί σου το επόμενο-) και ο στόχος για διάδοχη επαγγελματική κατάσταση , δεν αφήνει περιθώρια για συγκρούσεις στον «ηγέτη» Τάκη. Αυτός νομίζει ότι αν περάσει απαρατήρητος θα αφήσει καλύτερο όνομα! Αφελής, βλάκας και τεμπέλης δήμαρχος, δεν υπήρξε ποτέ στην Ναύπακτο. Μάλλον αυτός πάει για τον τίτλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαρα με εκπλήσσει ή άριστη κατάρτιση σου. Είσαι γατονι.

      Διαγραφή
    2. Γιαννης κερναει ΓΙΑΝΝΗΣ πινει... παινεύεσαι για τις κακιες σου....

      Διαγραφή
    3. Ιταλοσπουδαγμένε καραφλοκόρακα

      Οταν σταματήσεις τη σωματική και ψυχική βία στο σπίτι σου,να μιλήσεις για τους άλλους.Αντε να φροντίσεις τα δεντράκια σου μη χάσεις την επιδότηση.Χου ρε

      Διαγραφή
    4. Όταν εκφράζεσαι με ύβρεις και λάσπη, που στηρίζουν άνετα μήνυση, καλό είναι να κρύβεις την ip σου.Χαιρετίσματα στη Φωφω.

      Διαγραφή
    5. Ψωμί κι ελιά και Κώτσο βασιλιά!

      Διαγραφή
    6. Ψωμί ελιά και ΚΩΣΤΑ βασιλιά!

      Διαγραφή
  38. γιατι ανώνυμος? οι''ΑΝΤΡΕΣ'' γραφουν το ονομα τους....... τοση κακια πρεπει να φαινεται ΠΟΙΟΣ τη βγαζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το σχόλιο εμπλέκει πρόσωπα που δεν έχουν θεσμικό ρόλο με χαρακτηρισμούς απαράδεκτους για το γραπτό λόγο έστω και ανωνύμως. Λυπάμαι για τον γράφοντα αλλά έχει πρόβλημα σίγουρα. Θα συνιστούσα στον μπλόγκερ να το αποσύρει, ξεπερνάει πολύ την κόκκινη γραμμή ανώνυμης έκφρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε μπλόκερ απόσυρέ το. Ο άνθρωπος είναι για τον ψυχίατρο. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο κύριος αυτός το τράβηξε πολύ. Παράδειγμα προς αποφυγή για όλους που γράφουν. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν ειναι αλήθεια όλα αυτά λυπαμε λυπάμαι πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Επειδή ο πιο συχνός αρθρογράφος εδώ είναι ο Μπλιάφας μήπως θα έπρεπε να μετονομαστεί το lepantopress σε Μπλιάφας-press. Μετά το εμπρός βέβαια ίσως να ενδιαφέρεται να αγοράσει και αυτό το blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πάρει επιδότηση,κάτι γίνεται.

      Διαγραφή
    2. Εσείς που ταυτοποιειτε τον ανώνυμο με συγκεκριμένο συμπολίτη μας είστε χειρότεροι. ντροπή σας.

      Διαγραφή
    3. Πόνος, Φόβος, Φθόνος!

      Διαγραφή
    4. Ρε λαμόγια ΣιαμαντοΚοτρωνοΦραγκαιοι, σας χάλασε τη μάσα ο βλάκας ο Μπλιάφας, ξεσκίστε τον τώρα γιατί δεν θα ξαναβρήτε ξέφραγο αμπέλι τον δήμο!

      Διαγραφή
  44. μπλιαφα σε καταλαβαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε λαμογια τον κτυπατε γιατί δεν μπορείτε να τον φτάσετε.απο πού προκύπτει ότι γράφει αυτός? ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    2. Τί σημασία έχει ποιός τα γράφει. Το ζήτημα είναι αν είναι έτσι. Και δυστυχώς είναι έτσι.

      Διαγραφή
  45. Γράφω από τό εξωτερικό καί θέλω να αναφερθω στο δήμαρχο.
    Δάσκαλε τόν αυγουστο ημουνα κάτω γιά διακοπές.δεν άκουσα καλές κουβέντες γιά σένα.ανθρωποι σοβαροί που ήσαν μαζί σου στις εκλογές μιλούσαν υποτιμητικά και ειρωνικά για σένα σε υπερθετικο βαθμό. Εδώ διαβάζω πράγματα που λίγο πολύ τα έλεγαν και αυτοί αλλά βλέπω ότι χοντραινει το πράγμα. Φαίνεται ότι είχαν δίκιο γιατί διαβάζω γεγονότα που ξεπερνούν πια το συνηθες. Λαμογιες τεκμηριωμένες, βανδαλισμοί, εισαγγελείς. Αν είναι δυνατόν. Φοβάμαι πολύ ότι ή θητεία σου θα αποτελέσει μία μαύρη κηλίδα στα χρονικά της πόλης. Αυτά και εύχομαι τα χριστούγεννα να διαψευσθω. Καλό κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κάτι ακόμα σαν απορία. Γιατί δεν χρησιμοποιείς ανθρώπους έντιμους και βάζεις σε θέσεις αυτούς που αποδεδειγμένα είναι λαμογια και ψάχνουν πως θα τα αρπάξουν. Αυτή ή απορία ήταν κυρίαρχη στις συζητήσεις. Ελλαδα σ αγαπάω.

      Διαγραφή
    2. Μπα ρε φίλε λάθος πόρτα χτύπησες μάλλον στον ανηψό να τα πεις. Αυτός υγρόν ηγόρασε!

      Διαγραφή
    3. 438.450 γι αυτό απορούμε όλοι στην πόλη μας γιατί;;;

      Διαγραφή
  46. γιατι εσυ πας στην αμερικη να πλυνεις πιατα και δεν καθεσαι στην αγαπημενη σου ''ελλαδα'' η ναυπακτο να υπυρετησεις και να μην ''μενουν μελανες κηλιδες'' σε αλλους ? τι εδωσες από την τσεπη σου τοσα χρονια ? πληρωνεις φορους στη χωρα που σε φιλοξενει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. μηπως εισαι αδελφος του πρωην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Να θυμισω στην δημοτική αρχή και στον δήμαρχο ότι σήμερα κλίνουν δύο χρόνια.ωρα για περίσκεψη και απολογισμό πεπραγμένων. Πάντως με τον πολίτη φαίνεται ότι δεν θέλουν επαφή. Συνελεύσεις που έλεγαν, πάγιες χρηματοδοτήσεις στους προέδρους,εχω να δω κάποιον στην περιοχή από τίς εκλογές. Εδώ έχουν ένα λετονι που κάνει τον κομματαρχη και ασκεί εξουσία βασικά συζητάει μόνο μέ τόν εαυτό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δύο χρόνια με θεσμικό κενό. Αντιεξουσιαστης ο δήμαρχος. Τον τίτλο να έχει και ας καεί το πελεκουδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή