Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Πακέτο με το χρίσμα έρχονται τα σκουπίδια



Καλή η επιλογή του Τάκη Λουκόπουλου  να πάρει προεκλογικά το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι ένας από τους λίγους δημάρχους που επίσημα έχουν εκλεγεί με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος. Και αυτό σίγουρα έχει τα καλά του. 
Όμως σε αυτή τη ζωή το ΔΩΣΕ πάει πακέτο με το ΠΑΡΕ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε προεκλογικά τη στήριξη του και τώρα ο δήμαρχος θα πάρει χιλιάδες τόνους σκουπίδια στο ΧΥΤΑ της Βλαχομάνδρας.
Οι δηλώσεις του υπουργού κ. Κουρουμπλή είναι πεντακάθαρες:
«Θα το ξεπεράσουμε το θέμα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξεπεράσουμε. Έχω διαβεβαίωση από το Δήμαρχο της Ναύπακτου-  το Δημοτικό Συμβούλιο του οποίου συνεδριάζει τη Δευτέρα-  ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».
Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει ο αντιδήμαρχος κ. Ράπτης.
Και ΣΥΡΙΖΑ και αντιδήμαρχος και ένας από τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ των δυτικών που κάποτε σήκωνε μαζί τους τις μαύρες σημαίες για να μην γίνουν τα ΔΥΤΙΚΑ ο σκουπιδότοπος της Ναυπάκτου.
Τώρα που γίνονται σκουπιδότοπος της δυτικής Ελλάδας, τι θα πει στους δυτικούς;

16 σχόλια:

  1. Βιάζεσε όπως πάντα! Περίμενε μια μέρα ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να περιμενει ρε ασχετε;;; Μας φορτωνεις τονους σκουπιδια και εχεις το θρασος και μιλας;;; Ξεχασες που καποτε παριστανες τον οικολογο και επαιρνες σβαρνα τα χωρια;; Ξαναπερνα παλι απο αυτα τα χωρια αμα σου βασταει κι εσυ και ο φιλος σου ο Κουρουμπλης!!!

      Διαγραφή
  2. έγιναν οικολογικά Ράπτη τα σκουπίδια από τον Πύργο; Για αυτό τα δέχεσαι τώρα που σε κάναμε αντιδήμαρχο; Δεν θα ψοφάνε τώρα τα γίδια; δεν θα βρωμάει ο τόπος; Μονοκοντυλιά τα έσβησες όλα Ράπτη; Άλλα μας έλεγαν όταν σε ψηφίζαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αύριο βράδυ θα ακούσουμε όλους και τον Ράπτη, για τα σκουπίδια του Πύργου. Ποιός φορτώνει με σκουπίδια την περιοχή, ποιοί λένε ψέματα, ποιός είναι ο οικολόγος, ποιοί τα παίρνουν και ύστερα γελάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλο ακούμε τον Ράπτη να κάνει αποκαλύψεις και στο τέλος τίποτα. Ξεσήκωσε θύελλα για σκάνδαλο με το εμπρος και μετά μούγκα. Το έκλεισε μόνος του ή με εξ άνωθεν εντολή σαν αυτή που του έδωσε ο Κουρουμπλής για τα σκουπίδια από τον Πύργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΜΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ
      1500 ΤΟΝΟΙ ΣΑΚΚΟΥΛΑΚΙΑ
      ΠΟΣΟ ΜΑΡΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ
      ΑΣΧΗΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ
      ΟΣΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΚΟΥΤΕ ΔΥΤΙΚΟΙ;;;ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑΚΗ Η ΣΚΕΤΑ;;;ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ ΚΑΡΑΚΩΚΟΥ.ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΚΑ.ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ- ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ -ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΒΙΣΤΗΣΗ.ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ;;;

      Διαγραφή
  5. ο Ράπτης κορόιδεψε τους δυτικούς και θα δεχτεί τα σκουπίδια. Δεν μπορεί να πάει κόντρα και στον Σαλαμούρα. Ο μόνος που έχει τη μαγκιά να ξεσκεπάσει τον Σαλαμούρα είναι ο Κοτσανάς. Ο Κοτσανάς και ο Σαλαμούρας δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλον. Ο Κοτσανάς επειδή τον ξέρει καλά τον Σαλαμούρα δεν θέλει να μπλέξει με βρωμιές για αυτό δεν πάει στα συμβούλια του ΧΥΤΑ. Μόνο ο Κοτσανάς μπορεί να στηρίξει τους δυτικούς. Ο Ράπτης θα τους πουλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι σόι δημοτικη αρχη ειναι αυτη που ο ενας δε θελει να βλεπει τον αλλο; Καταλαβατε τι σκυλολόι μας κυβερναει;

      Διαγραφή
    2. Κοτσανάς εναντίον Σαλαμούρα; Από πότε η απραξία (μη συμμετοχή στα συμβούλια) και η φυγή γίνεται ηρωισμός και υπεύθυνη πολιτική πράξη;; Για πολύ ντενεκέδες μιλάμε. Ο Κοτσανάς και ο Σαλαμούρας το μόνο που έχουν να μοιράσουν είναι τους ψήφους του Αντιρρίου.

      Διαγραφή
    3. Γιατι εναντίον ; ο Κοτσανας ψηφησε ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ να έρθουν τα σκουπίδια στην Βλαχομανδρα.Τη βλακείες γράφετε για ρίξει στην σχεση Σαλαμουρα Κοτσανα;

      Διαγραφή
  6. ο δικός μας Τάκης έγινε εκτελεστικό όργανο του Κουρουμπλή και του Καρακώστα. Τάκη φύγε όσο είναι καιρός και δώσε και επίσημα τη θέση σου στον Καρακώστα. Αυτός δημαρχεύει όχι εσύ, γιατί λοιπόν να τρώς και όλη την ξεφτίλα; Θα μείνεις στην ιστορία της Ναυπάκτου ως αόρατος ανύπαρκτος Τάκης. Η κοινωνία δεν ψάχνει ποια είναι η Βούλα του Καρακώστα. Ψάχνει να δει ποιον έχει δήμαρχο και κανείς δεν λέει ότι είσαι εσύ. Εσύ μόνο τον τίτλο φέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοινωνια ειχε δημαρχο και τον εδιωξε.. Προτιμησε τον Τακη για να της κανει τα ρουσφετακια. Τραγικος ηταν χθες ο Λουκοπουλος, που μη εχοντας τι να απαντησει στην αντιπολιτευση επαναλαμβανε διαρκως δυο τρεις φρασεις που του ειχαν πει να λεει.. Περα απο την πολιτικη του ομως ανικανοτητα, χθες, εδειξε και μια αδυναμια/προβλημα στο να κατανοησει καποια βασικα πραγματα.. Δε βγαινει ετσι η θητεια Λουκοπουλε.. μαζεψε τα και φυγε τωρα που ειναι νωρις..
      ΥΓ. Οι της Ενωτικης, μετα τη χθεσινη ψηφο υπερ των σκουπιδιων, να μην τολμησουν να πατησουν το ποδι τους στη Βλαχομαντρα.

      Διαγραφή
    2. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ εδωσε μαθηματα ηθικης και λογω ''πολιτικης ικανουητας'' δεν εφτιαξε τιποτα

      Διαγραφή
    3. 5 ΧΡΟΝΙΑ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΩ¨¨¨¨

      Διαγραφή
    4. ¨ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΡΟΣΕΞΕ

      Διαγραφή
  7. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΧΤΕΣ Ο ΡΑΠΤΗΣ.. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΡΑΠΤΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή