Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Επικοινωνιακό show

Το είδαμε και αυτό!

Να ενημερώνεται για τις γεωτρήσεις του Ευήνου και την υδροδότηση του Αντιρρίου ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι από τον υπάλληλο μέσω μικροφώνου και κάμερας!

Να παίζει τον ρόλο του σκηνοθέτη ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Κοτσανάς, που υποδείκνυε  στον καημένο τον υπάλληλο, που του έδωσαν να κρατάει το μικρόφωνο, να κοιτάξει την κάμερα!

Να παίρνουν στη συνέχεια ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι το μικρόφωνο όχι για να ενημερώσουν ουσιαστικά αλλά για να ευχαριστούν δημόσια!

Να το παίζουν  ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι δημοσιογράφοι  παίρνοντας ο ένας μετά τον άλλον το μικρόφωνο, μιλώντας μόνοι τους.

Δεν χρειάζονται δημοσιογραφικές ερωτήσεις!

Όλα στο βωμό της επικοινωνίας και της τηλε – θέασης!

Διοίκηση και διαχείριση κρίσεων μέσω μικροφώνου και κάμερας, το ζούμε και αυτό!
            


                
              

85 σχόλια:

  1. Αστείο έως γελοίο.Πότε τέλος πάντων θα τελειώσει το επικοινωνιακό σόου,για να ασχοληθούμε και με τα ουσιαστικά για την πόλη μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βαρυσημαντη η δηλωση του δημαρχου... στειλτε το εξω για τις διαπραγματευσεις με τον σοϊμπλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως εχεις προβλημα επιβιωσης κυρα μ και λυσσαξες για τον Τακη ? η ναυπακτος απερριψε ΕΣΑΣ ! Δεν μιλαει ο Τακης ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ !

      Διαγραφή
    2. Ο ΤΑΚΗΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕΤΕ. ΔΕΝ ΝΟΓΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ .

      Διαγραφή
  3. Ο υπάλληλος όσο έκανε δηλώσεις , κοίταζε τον Κοτσανά, στον Τάκη σημασία δεν έδινε. Δεν είχε και άδικο βέβαια αφού ως γνωστόν ο Κοτσανάς, ο Κοτρωνιάς, ο Καρακώστας κτλ. εκτελούν χρέη δημάρχου. Τον μπαρμπα τακη έτσι τον σέρνουν από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ;;ΘΑ ΠΗΔΑΓΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ .ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΤΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΟΚΙΜΟ.ΠΟΥΝΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤ ΚΑΤ;;;ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;;;ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ;;;;ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ;;;ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ;;;ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν οντως ειναι έτσι είναι λάθος. Αν ήταν απλά μια ενημέρωση από τον υπάλληλο της ΔΕΥΑΝ και χρειαζοταν μικροφωνο για να ακουγεται στη κάμερα λογο του θορυβου χωρις να θελουν να κανουν δηλωσεις τοτε αλλαζει το πραγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PALI KALA POU DEN PHRANE KAI NTOUNTOUKES! EINAI IKANOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To Lepantopress εκοψε το καλύτερο: μετά τη βαρυσήμαντη δήλωση του μπάρμπα Τάκη ("σαν δήμαρχος της πόλης είμαι υποχρεωμένος να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ"!!) παίρνει το μικρόφωνο ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, ο Κοτρωνιάς. Και ω του θαύματος: Κοτσανάς και μπάρμπα Τάκης (σολίστας και μαέστρος) φεύγουν και αφήνουν τον δεύτερο σολίστα να μιλάει μόνος του!!. Φαλτσάρει η ορχήστρα Καρακώστα!!! Πάρε μέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξεχάσατε τα του τέως δημάρχου που έσερνε πάντα κοντά του τον Κοργιαλά με τον Ξύδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ναι;;;και γιατι δεν ερχονται και τωρα;;

      Διαγραφή
    2. Γιατί κόπηκε η μάσα και στον τέως.

      Διαγραφή
    3. ρε βλητο αφου δεν εχεις αποδειξεις τι επιμενεις οτι εφαγε λεφτα; δεν το καταλαβαινεις οτι ξεφτυλιζεσαι;;

      Διαγραφή
    4. εσύ ξεφτιλίζεσαι στηρίζοντας άεργους απατεώνες, γιατί και συ ίδιος είσαι, ορτινάτζα του αρχικλέφταρου Μπουλέ. Όσο για τις αποδείξεις εδώ θα τις πούμε σε ανώνυμη συζήτηση με ανώνυμες φτιασιδωμένες μαϊμούδες σαν ελόγου σου. Υπομονή για να αισθανθείς το τσούξιμο.

      Διαγραφή
    5. Θα σου απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τι τσούξιμο θα αισθανθείς εσύ 5 ολόκληρα χρόνια με τους πολιτικούς τυχοδιώκτες που πήγες και ψήφισες.

      Διαγραφή
    6. Τσούζει Γιαννάκη; και που είσαι ακόμα... σε 5 χρόνια θα είσαι 70 χρονών!!!! Εκτός από τα βρακιά σου ούτε τα σάλια σου δεν θα μπορείς να μάσεις!

      Διαγραφή
    7. Κοιτάξτε να μάσετε εσείς τον "αρχηγό" σας που από την ασχετοσύνη του πετάει ό,τι βλακεία του κατέβει και σας ξεφτυλίζει ...

      Διαγραφή
    8. δε μετραει η ηλικια στην πολιτικη.. οι ιδεες μετρανε... και απο ιδεες κ απο πολιτικη ο τακης σας δεν καταλαβαινει γτ δεν μπορει....

      Διαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΤΩΜΑΙΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντδήμαρχος (μιας και ο "δήμαρχος" είναι σε μαύρα μεσάνυχτα!). Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  10. ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ. ΣΤΗ ΔΕΥΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΙΑ; ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΑΤΕΡΟΘΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ. ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ ΣΑΣ ΤΕΡΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γεια σου μπαρμπα τακη με τους σολιστες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Ο μαέστρος πάντως ΑΠΩΝ! δεν νογάει να συντονίσει την ορχήστρα!

      Διαγραφή
    3. μηπως ξερει κ η ορχηστρα να παιξει;;

      Διαγραφή
  12. Καλα τον εναν τον ξερουμε οτι ειναι καραγκιοζης, οι άλλοι γιατι ακολουθουν, τοσο πολυ τον φοβουνται? Τουλαχιστον εσυ ρε Κοτρωνια δειξε το ανάστημα σου... τοσα χρονια σε ξεραμε διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ. Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΣ (κοινός γλείφτης). ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΠΑ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΝΟΒΟΛΑΕΙ. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ.

      Διαγραφή
  13. Ρε Μαράκι γιατί τόσο μίσος για τον Κοτσανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιμάσαι και ξυπνάς με την Μαρία στο μυαλό σου. Την φοβάσαι γιατί ξέρεις ότι είναι η πολύ ικανή.

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ

      Διαγραφή
    3. παραισθησεις! η μαρια ικανη! σε ποιυς τομεις? τον ενα τον ξερουμε ! παλαια τεχνη!

      Διαγραφή
  14. Σε λίγο θα αναθέσουν και στην Νένα με τον Καλφούντζο να τους σκηνοθετούν, αφού δεν μπορούν νόμιμα να τους πληρώσουν το ντοκυμαντέρ για τη ναυμαχία, και τους το έταξε ο Τάκης προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έμμονη ιδέα το DVD για την μαρία και πρεμούρα μήπως και πάρουν τα χρήματα δύο Ναυπάκτια παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι τη Μαρία στο μυαλό σου! Τι εμμονή είναι αυτή. ΘΕΑ η γυναίκα. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ. Κανείς άλλος δεν το έχει πετύχει συτό

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν είσαι από δώ. Με τους γραφικούς ασχολείται πάντα η κοινωνία και η Μαρία η ΘΕΑ σου και με το ΜΠΡΑΒΟ σου γίνεται η γραφικότερη ολων στο ΔΣ. Με την γραφικότητα και τη γελοιότητα ασχολείται πάντα ο κόσμος.

      Διαγραφή
    3. Γραφικός και γελοίος είναι ο αρχηγούλης σας που ήθελε να γίνει και δήμαρχος τρομάρα του. Δεν κοιτάτε που δεν μπορεί να αρθρώσει κουβέντα, αλλά τα βάζετε με την Μαρία που μπροστά της ο μπαρμπα Τάκης σας πιάνει μία..

      Διαγραφή
    4. ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Η ψυχαναγκαστική 45άρα!!! Βρώμικο μυαλό έχετε!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Bρώμικο μυαλό έχεις εσύ που υποστηρίζεις το σάπιο σύστημα του Καρακώστα και του Κοτσανά. Όσο για τον μπαρμπα Τάκη, έντιμος μπορεί να είναι, όμως δεν είναι εντάξει απέναντι στους δημότες της Ναυπακτίας γιατί ζήτησε από αυτούς να τον εμπιστευτούν παρόλο που και ο ίδιος αντιλαμβανόταν ότι είναι ακατάλληλος για τη θέση του δημάρχου.

      Διαγραφή
  16. Η Μαρία όπως και ΟΛΟΙ στο ΔΣ είναι δημόσια πρόσωπα και κρίνονται. Ικανή (μονόφθαλμος..) για το ανύπαρκτο συμβούλιο που είχε ο Μπουλές, αλλά για επαγγελματίας πολιτικός (μη ξεχνάς ότι 12 χρόνια ψωμώνεται από τον δήμο) μηδέν. Θα μπορούσαμε να προσλάβουμε καλύτερον με τα λεφτά που μας στοίχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μαρία έχει ανεβάσει το πόθεν έσχες της στην ιστοσελίδα του Δήμου. Κοίταξε το και θα καταλάβεις ποια είναι η Μαρία, και πρώτσ πρώτα την εντιμότητα της. Το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο ένα σπίτι που χρωστάει στην εθνική τράπεζα. Αφήστε την λάσπη σε ικανούς ανθρώπους. Μακάρι να είχαμε και άλλους πολιτικους σαν την Μαρία

      Διαγραφή
    2. Αφήστε την Μαρία και ασχοληθείτε με αυτούς που μας κυβερνάνε σήμερα στη Ναύπακτο, οι πιο ματσωμένοι, ψάξτε και το πως και την σύνδεση τους με την κίτρινη φυλή. Αυτά σκεφτείτε και αφήστε την λάσπη στην Μαρία, δεν την πιάνει ότικαι να κάνετε

      Διαγραφή
    3. Η Ζιαμπαρα ειναι η ικανη. Αυτο θελω να πιστευω δεν αμφισβητειται. Το προβλημα βρισκεται αλλου. Το προβλημα των Μπουλε Ζιαμπαρα ηταν το λαθος ταιμιγκ. Ανελαβαν μια εποχη οπου οι εκσυγχρονιστικες αναφορες στην Ελλαδα δεν μετραγαν πια και νεες δυναμεις ανετειλαν.Οι μεταρυθμιστικες αποψεις Σημιτη Δημαρ κεντροαριστερας και λοιπων δυναμεων κατω απο τη λυσαλεα αντιπολιτευση του Συριζα υποχωρουσσν και στον πολιτικο αφρο βρισκοταν ενας ευκολος καταγγελτικος λογος που χαιδευε το ποπολο και ως εκ τουτου γινοταν ευκολα αποδεκτος. Οποια μεταρυθμιση και να προσπαθουσε ο Μπουλες οι πολιτες δεν πειθονταν. Πειθονταν απο τον ευκολο λαικισμο περι διαπλοκης διαφθορας και λαμογιων που πρεπει να φυγουν για να ερθουν οι "καθαροι"

      Διαγραφή
    4. Αν δεν πείθονταν οι πολίτες απο το νοικοκύρεμα, την συνετή και έντιμη διαχείριση που επιχείρησε ο Μπουλές, ας φάνε τώρα στη μάπα την ανύπαρκτη διοίκηση του Καρακώστα και του μπάρμπα του.Και κάτι ακόμα:το νοκοκύρεμα και η εντιμότητα δεν είναι "μεταρρυθμίσεις". Είναι στοιχειώδης ανάγκη για να προκοψει η χώρα μας, ο δήμος μας, το σπίτι μας...

      Διαγραφή
    5. Η αντιπολίτευση χτυπούσε πλιατσικολογώντας και ο Μπουλές αδυνατούσε να αμυνθεί γιατί ο κλεφτοπόλεμος και το τουρλουμπούκι υπήρξε πάντα δύσκολη υπόθεση για τους "τακτικούς".Αυτή είναι η όλη ιστορία. Οι μεν έταζαν τον εν Ναυπάκτω παράδεισο....βάραγαν στο ψαχνό και με κάθε μέσο και ο Μπουλές περίμενε ότι η δημοκρατία θα νικήσει ....ο κόσμος θα εκτιμήσει .....η αλήθεια θα λάμψει....μπλα μπλα μπλα..... και στο τέλος η ήττα. Οι μόνοι που του έμειναν πιστοί ήταν όσοι (ας τους πούμε Ευρωπαιστές-εκσυγχρονιστές της πόλης) εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η Ελληνική ( και Ναυπακτιακή ) κοινωνία αυτό που κυρίως χρειάζεται είναι μεταρρυθμίσεις. Αυτοί όμως από καιρό έχουν καταστεί μειοψηφία.

      Διαγραφή
    6. Αν, μεθαύριο, η κατάληξη δεν είναι Λαφαζανοδραχμή αλλά, νέα συμφωνία(μνημόνιο) με τους εταίρους και οι νέες υπουργάρες του ΣυριζοΑνελιστάν δεσμευτούν να αλλάξουν ρότα στην αρλουμπολογία περί ασφαλιστικών/εργασιακών, για να...δούμε τι πέπρωται να πράξουν στα καθ ημάς οι Συριζαίοι τοπικοί άρχοντες?

      Διαγραφή
    7. Δεν υπάρχουν τοπικοί συριζαίοι άρχοντες. Συριζαίοι είναι από σύμπτωση. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ πάει πρίμα θα ακολουθούν. Άμα στραβώσει λίγο το πράγμα θα εξαφανιστούν αφήνοντας το Καρακώστα καλαμιούλα στο κάμπο.

      Διαγραφή
    8. Για πέσε και κανένα όνομα Ευρωπαϊστή- εκσυγχρονιστή από την ομάδα Μπουλέ για να γελάσουμε. Εκτός κι αν εννοείς ότι ο Κωλοσύρτης είναι οι Βρυξέλες. Ότι νάναι απλά για να λέμε κάτι!!!!! Σύριζα είναι ένα κόμμα μ αυτούς που προσβάλεις, εξήγησέ μας τι είναι το Ποτάμι που λιμπίστηκε ο Μπουλές!

      Διαγραφή
    9. "Ευρωπαίοι-εκσυγχρονιστές" είναι όσοι δεν έχουν ούτε ποτέ είχαν σχέση με το παλιό βαθύ ΠΑΣΟΚ... τους ΑΝΕΞΕΛ.... τα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ....τις άνω κάτω ΤΕΛΕΙΕΣ και τις λοιπές δυνάμεις των "άνω και κάτω πλατειών". Όλοι οι παραπάνω για όποιον αντιλαμβάνεται τα στοιχειώδη δεν πιστεύουν ούτε σε Ευρώπες ούτε σε μεταρρυθμίσεις ούτε σε θεσμικά πλαίσια. Πιστεύουν μόνο στον αγνό αμόλυντο αναμάρτητο λαό που πάντα έχει δίκιο αλλά ποτέ δεν το βρίσκει επειδή ο Σημίτης η διαπλοκή οι Γερμανοί και οι ντόπιοι δοσίλογοι δεν το επιτρέπουν.Είναι όλοι αυτοί που πριν κάποια χρόνια όρμησαν να λιθοβολήσουν τον Γιαννίτση. Είναι αυτοί από τους οποίους κατά κύριο λόγο αλίευσε ένα γκρουπούσκουλο του 4 τοις εκατό ( Σύριζας ) και έγινε κόμμα. Οι οπαδοί του Γιαννίτση έμειναν μειοψηφία που δεν παίζει πλέον κανένα πολιτικό ρόλο. Ο καθένας διαλέγει που ανήκει. Εσύ μπορείς να είσαι με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Επίτρεψε σε κάποιους άλλους να μην είναι. Όσο για τα ντόπια ονόματα...... μικρή η πόλη και γνωστοί εμείς μεταξύ μας.

      Διαγραφή
    10. Γιαννίτσης!!! Ο παρακμιακός της πρωτοβουλίας των 58! Το ορφανό του εκσυγχρονισμού, ο τροϊκανότερος της τρόικας και μνημονιακότερος του μνημονίου έχει "οπαδό" στη Ναύπακτο! Βλέπω έπιασες αποκούμπι πολιτικό για να μην τρώς σφαλιάρες από τους αντιμνημονιακούς! Έξυπνη κίνηση για βλάκα! Εύγε!!! Ο μπουλές τι λέει γι αυτό; Μήπως η μαρία ψάχνει νέο πολιτικό χώρο; Ενδιαφέρον όλο το σκηνικό!!! Ε ρε γέλια!!

      Διαγραφή
    11. Ο παρακμιακός των 58!!..Το ορφανό του εκσυγχρονισμού!..Ο τροϊκανότερος!....Ο μνημονιακότερος!....ουααααου που θα έλεγε κι ο Βαρουφάκης. Ανέξοδοι βερμπαλισμοί που υποκρύπτουν ένδεια πολιτικής σκέψης αγαπητέ 4.03. Λέτε στομφώδεις ανοησίες που στην ουσία δεν σημαίνουν τίποτα και επιπλέον απαντάτε για πράγματα για τα οποία δεν τέθηκε καν ερώτηση!....Κανείς δεν αναφέρθηκε σε 58 ...μνημόνια και τρόϊκες. Ηρεμήστε!... μάθετε να διαβάζετε με προσοχή και κυρίως μην γράφετε με βερμπαλοεπίθετα!...Δεν σας έχουν πει πως τα κατά συρροήν βαρύγδουπα επίθετα δείχνουν αγραμματοσύνη κατάλληλα μόνο για....την μπάλα στην εξέδρα?
      Αν και δεν θάπρεπε...θα σας απαντήσω με δυο λογάκια κι ότι καταλάβατε, καταλάβετε ( πιθανά να μας χωρίζουν και κάποια χρονάκια). Επειδή έχετε μπερδέψει χρονολογίες σας λέγω λοιπόν πως το σχόλιο μου αναφερόταν στο μακρινό έτος 2000 ( δυο χιλιάδες).... τότε που κάποιος υπουργός πρότεινε κάποια μέτρα τα οποία κατά γενική ομολογία Ελλήνων τε και Ευρωπαίων έδιναν λύσεις στο ήδη ακανθώδες πρόβλημα του ασφαλιστικού. Αναφέρομαι στη περίφημη προσπάθεια Γιανίτση που θεωρήθηκε μεταρρυθμιστική πράξη - σημείο αναφοράς αλλά..... δεν ευτύχησε επειδή οι αντιμεταρρυθμιστές φοβούμενοι για τα προνόμια τους πήραν θέση να λιθοβολήσουν τον έρμο τον υπουργό-τσιράκι του διεθνούς κεφαλαίου!! Αυτό λοιπόν το κομβικό σημείο σύγκρουσης μεταρρυθμιστικών( τις εκάστοτε οποίες προφανώς υποστηρίζω) εναντίον αντιμεταρρυθμιστικών( στις οποίες προφανώς ανήκεις ) δυνάμεων χρησιμοποίησα στη προσπάθεια να περιγράψω πως όσοι αποπειρώνται μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική κοινωνία δεν έχουν καμία τύχη.
      Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι ανάξιες λόγου φαιδρότητες.

      Διαγραφή
    12. Μάλλον αναφέρεσαι στο 2000 τότε που ήσουν ανάμεσα στις μάσες και τις ξάπλες των οπαδών της σοσιαλιστικής ανασυγκρότησης σαν διαδρομιστής στα υπουργικά γραφεία και παρίστανες τον δημόσιο υπάλληλο;;;

      Διαγραφή
  17. Το βίντεο δείχνει πόσο κενοί είναι ο Τάκης κσι αυτοί που μας διοικούν. Δημόσιες σχέσεις μόνο και αναθέσεις. Επικοινωνιακοί κωλοτουμπάδες, αυτό είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεται νέα κακοκαιρία να δούμε ποιός θα βγάλει βόλτα τον Μπάρμπα Τάκη για να τραβήξει καμιά φωτογραφία.Φρουρού και αρώματα.

      Διαγραφή
  18. Προχθές το βράδυ ο Τάκης και οι αντιδήμαρχοι ρίχνανε ζεμπεικιες στο χορό των εργαζομένων. Χθες ο Τάκης έτρωγε τσιγαρίδες μαζί με τα αδέλφια αντιδημάρχους Καρακώστα Κοτρωνιά και Φράγκο στη γιορτή της τσιγαρίθρας και το διασκέδαζαν.Στους κατοικούντες στη Ναύπακτο είπε ότι ήταν σε σύσκεψη για τις καταστροφές. Μας δουλεύουν χοντρά ο Τάκης και η παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. α ρε Τακη σπιρτο εισαι ρε! πανεξυπνος! αδικεισαι ως δημαρχος Ναυπακτιας.. για υπουργος και πανω κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι μισος! θα αντεξεις 5 χρονια ? εισαι ανεργη?

      Διαγραφή
    2. "Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Εμένα με τελείωσαν".

      Διαγραφή
  20. Όλα στο βωμό των δημοσίων σχέσεων και της εικόνας. Αυτή την Ελλάδα φτιάχνουν. Με ή χωρίς γραβάτα, με ή χωρίς κρατικά αυτοκίνητα, με κάμερες και με μικρόφωνα. Όλα στο βωμό της επικοινωνίας, εκεί που χάνεται η ουσία. Εμένα τον άνεργο, εμένα που το σπίτι μου καταποντίστηκε και το κατάπιαν τα νερά και η γη δεν με ενδιαφέρει αν φοράει γραβάτα ή ζιβάγκο ο δήμαρχος, με προσβάλλει όμως οι εργαζόμενοι του δήμου μαζί με τους βολεμένους συνδικαλιστές, τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους να γλεντούν, να πίνουν να χορεύουν και να διασκεδάζουν όταν ο δήμος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ενόψει έντονης κακοκαιρίας. Μεσα στην τρελή χαρά όλοι τους. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι λες ορέ φίλε; Αδιάφορος ο δήμαρχος; Απ' ότι έμαθα ο μπάρμπα Τάκης στην Κλεπά απευθυνόμενος στους Κλεπαϊτες είπε: "Θα 'μαι πάντα δίπλα σας. Και πέντε μέρες αν θέλετε να κάτσω μαζί σας, κάθομαι". Καλά μπάρμπα Τάκη,δεν τους φτάνει το κακό που τους βρήκε τους δόλιους Κλεπαϊτες, νομίζεις ότι θέλουν και πανωγόμια; Αλήθεια, απο τότε που ανέλαβες τη διοίκηση του Δήμου πόσα ταξίδια έκανες στην ΑΘήνα για να διεκδικήσεις κανένα κονδύλι για το Δήμο; Εκεί είναι η θέση σου και όχι να τρως τσιγαρίθρες στη Λομποτινά και να χορεύεις με τον Παπακωστόπουλο την ώρα που ο Δήμος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στο συμβούλιο ρωτήσανε τον Τάκη πόσο στοίχισε η αίθουσα του δημοτικού και δεν ήξερε. Και η πλάκα είναι ότι δεν ήξερε ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών να απαντήσει. Ο Τάκης μόνο υπογραφές βάζει για τις απευθείας αναθέσεις που κάνει. Ναι αυτές για τις οποίες κατηγορούσε τον Μπουλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι δεν καταλαβαίνεις 10.05?
    Στη πολιτική ποτέ δεν μετράει η ουσία. Αυτό που μετράει είναι η εικόνα που "περνάς".Δεν πρόσεξες πως 1) η διαγραφή του χρέους (πρεκλογική σημαία του ΣΥΡΙΖΑ) έγινε ήδη επιμήκυνση 2) Ο απάνθρωπος Γερμαναράς Σόιμπλε εν μια νυκτί ονοματίστηκε μέγας ανθρωπιστής-οραματιστής, 3) τα απαράδεκτα υπαλληλάκια της τρόϊκας ( Τόμσεν, Κοστέλο και.....Άμποτ!) ισότιμοι συνομιλητές?
    Δεν έχεις προσέξεις πόσες ήδη, οι κυβιστήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ακολουθήσουν κι άλλες, πολλές ακόμα. Το μνημόνιο θα μετονομαστεί σε συμφωνία, η Τρόϊκα σε επιτροπή, οι ιδιωτικοποιήσεις θα καταποθούν αμάσητες, το ίδιο και οι κρατικοποιήσεις των τραπεζών. Παρόλα αυτά, η εικόνα, θα είναι εικόνα επιτυχίας πνιγμένη σε πατριωτικό κλάμα.
    Δεν θέλω να σου θυμίσω το τι έλεγε η αντιπολίτευση πριν γίνει δημοτική αρχή. Εκεί να δεις κυβιστήσεις. Όμως οι κυβιστήσεις δεν μετράνε. Όπως δεν μετράνε και τα σχόλια στα blogs. Αυτά είναι μόνο για "χαζούς". Είπαμε μετράει μόνο η εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η εικόνα όμως στην χώρα που ζούμε πληρώνεται για να φτιαχτεί. Πώς γίνεται σε περίοδο κρίσης η εφημερίδα Ναυπακτία να διπλασίασε τις σελίδες της ; Σε εποχή που όλα περικόπτονται ο Καρανικόλας παίρνει προαγωγή και γίνεται διευθυντής ενημέρωσης και η εφημερίδα Ναυπακτία βγαίνει με 36 σελίδες. Ολοφάνερο πως πληρώνεται από τον Τάκη.Κοινώς από τον δημοτικό ταμείο. Τους τοχ ρωστάει, όχι μόνο του έφτιαξαν το προφίλ αλλά πολέμησαν σφοδρά και τον Μπουλέ. Γιατί ο Μπουλές πήγε να ξεχρεώσει τον δήμο. Και την πλήρωσε ο ίδιος με μαύρο από τους ναυπάκτιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχρέωσε τον δήμο με 5.5 εκατομμύρια χρέος στη ΔΕΥΑΝ; με 670 χιλιάδες κλέψιμο από τον αδελφό του; μην μιλάς για σχοινί, μίλα μόνο για σαπούνι!!!

      Διαγραφή
    2. τα 10 εκατομ. του δημου δεν τα ξεχρεωσε; η δευαν που εμπαινε 700.000 μεσα καθε χρονο δεν εχει τωρα 250.000 πλεονασμα... κ οσο για τη δικαστικη διαμαχη με τον αδερφο του ουτε εσενα σου πεφτει λογος ουτε εμενα... να μιλας μονο για τα λεφτα του δημου...

      Διαγραφή
    3. Αφού "χρωστάνε" στο Καρανικόλα, γιατί ο Καρακώστας "σπρώχνει" το εμπρός? Κάπου το χάνετε το θέμα παιδιά....

      Διαγραφή
    4. για να τους στηριζουν και οι δυο.. τι πιο απλο;

      Διαγραφή
    5. Ο Καρανικόλας, επί δημαρχίας Μπουλέ, έκανε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε έντιμος δημοσιογράφος. Να ελέγχει την εξουσία. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και με τους καινούριους που ήδη άρχισαν να στήνουν τα ημέτερα μαγαζάκια.

      Διαγραφή
    6. O Kαρανικολας εψαχνε να βρει ατασθαλιες εκει που δεν υπηρχαν οχι μονο γτ τετοιες εντολες ειχε αλλα και γτ ειναι ιδιος με τους αντιδημαρχους που μας κυβερνανε.. δεν βρηκε ποτε τιποτα να καηγορησει τον μπουλε οσο κ αν προσπαθησε.... αντιθετα τωρα το εχει βουλωσει και διπλασιασε και τις σελιδες της "εφημεριδας" του.. πως γινεται αυτο; με τι λεφτα; μη βγαζουμε και τον καρανικολα δημοσιογραφο λοιπον.. ξεφτυλιζουμε το αθλημα..

      Διαγραφή
    7. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΗΣ. Αμα κλέβει τον αδελφό του εσένα θα λυπηθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. αποδειξε το οτι ειναι κλεφτης αμα εχεις στοιχεια...... αμα εχεις...

      Διαγραφή
    9. Ρώτα τον αδελφό του όχι κάθε τυχαίο που μπορεί να ρίχνει λάσπη ή να ξεπλένει στο πι και φι σαν εσένα.

      Διαγραφή
    10. Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνουν τα δύο αδέρφια μεταξύ τους;; Ο Μπουλές ασχολείται με τα οικογενειακά θέματα τα δικά σου;; Αν έχεις στοιχεία ότι έφαγε δημόσιο χρήμα δικό σου, κατάθεσέ τα επωνύμως αλλιώς το επιχείρημά σου γενικά και αόριστα ότι είναι κλέφτης δεν στέκει.

      Διαγραφή
  25. To Lepantopress εκοψε το καλύτερο: μετά τη βαρυσήμαντη δήλωση του μπάρμπα Τάκη ("σαν δήμαρχος της πόλης είμαι υποχρεωμένος να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ"!!) παίρνει το μικρόφωνο ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, ο Κοτρωνιάς. Και ω του θαύματος: Κοτσανάς και μπάρμπα Τάκης (σολίστας και μαέστρος) φεύγουν και αφήνουν τον δεύτερο σολίστα να μιλάει μόνος του!!. Φαλτσάρει η ορχήστρα Καρακώστα!!! Πάρε μέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατί 9,27 σε πειράζει που ο Μπουλές ήταν Δήμαρχος τόσα χρόνια και έπαιρνε το μισθό του ( που αν δεν ήταν Δήμαρχος θα είχε τη δουλειά του και το μισθό του) ο Κρακώστας πόσα χρόνια προσπαθεί να γίνει Δήμαρχος, αν έβγαινε μια τετραετία δεν θα διεκδικούσε και δεύτερη; ο Κοτρωνιάς έγινε Δήμαρχος με παράδοση του δαχτυλιδιού από τον Σούζα γιατί δεν διεκδίκησε το 2010 και 2014 το Δήμο; ο Κοτσανάς, ο Κούκουνας , πόσα χρόνια προσπαθούν να είναι σε θέση να πληρώνονται; Ιδικά για τον Κοτσανά που είναι άνεργος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αυτός και η γυναίκα του είναι άνεργοι. από πουθενά εισόδημα ο Κοτσανάς για αυτό δεν θα αντιδρά σε ότι γίνεται. έχει ανάγκη τον μισθό του αντιδημάρχου για να ζήσει την οικογένεια του. για αυτό δεν εμφανίζεται και σε εκδηλώσεις για να μην χαλάει χρήματα για προσκλήσεις και λαχνούς . ας τολμήσει ο Τάκης να τον βγάλει από αντιδήμαρχο και τότε θα δούμε ποιός πραγματικά είναι ο Κοτσανάς

      Διαγραφή
  27. κακοκαιρια προβλεπεται για αυριο.. σολιστες παρτε τον μαεστρο και πηγαινετε για καμια φωτογραφια και δηλωσεις... το nafpaktianews ειναι παντος καιρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στο συμβούλιο ρωτήσανε τον Τάκη πόσο στοίχισε η αίθουσα του δημοτικού και δεν ήξερε. Και η πλάκα είναι ότι δεν ήξερε ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών να απαντήσει. Ο Τάκης μόνο υπογραφές βάζει για τις απευθείας αναθέσεις που κάνει. Ναι αυτές για τις οποίες κατηγορούσε τον Μπουλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'τωρα αυτό ηθελα να ακουσω'' .Αυτό βροντοφωναζε η Μαρια στο συμβουλιο και το συνεχιζει ! Που συγκρινονται οι αναθεσεις του Μπουλε των 20.000.με τα 4800 της αιθουσας?

      Διαγραφή
    2. ειναι η μονη αναθεση του τακη αυτη;; μπαινεις καθολου στο διαυγεια να δεις;

      Διαγραφή
    3. Ο Τάκης, ο Καρακώστας, ο Κοτρωνιάς και ΣΙΑ κατηγορούσαν τον Μπουλέ για απευθείας αναθέσεις και έτσι πήραν τον ψήφο του κοσμάκη. Αυτοί σήμερα μόνο απευθείας αναθέσεις κάνουν και μάλιστα χωρίς να τηρούν τη διαδικασία. Πρώτα κάνουν τις εργασίες και μετά παίρνουν απόφαση ανάθεσης. Πολλά τα παραδείγματα, αίθουα δημοτικού συμβουλίου, επισκευή βοθροφόρου και πολλά πολλά ακόμα. Ανάθεση απομαγνητοφώνησης πρακτικών δημοτικού συμβουλίου στον ημέτερο με προσφορές μαϊμου που δόθηκαν στον πρόεδρο του συμβουλίου που κανόνισε την ανάθεση. Καμιά διαδικασία όλα στο μιλητό. Να πως κορόιδεψαν τον κοσμάκη οι ενωτικοί, απολαύστε τώρα όλοι τις κωλοτούμπες τους. ο Μπουλές ξεχρέωσε τον Δήμο για να κάνουν αυτοί πανηγύρι, όπως ξέρουν αυτοι από παλιά

      Διαγραφή
  29. οι καινούργιοι (ΟΧΙ ο Τάκης) έχουν "πελατολόγιο". Έτσι τσιμπάνε από χίλιους ψήφους ο καθένας. Οι "πελάτες" θα ανταμειφθούν. Απλά, οι καινούργιοι δεν ξέρουν πως τους περιμένουν πολλοί με τη καραμπίνα. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ ο τακης και η γεωργια εχουν πελετολογιο.. πως βγηκε νομιζεις;

      Διαγραφή
  30. πολύ μεγάλο πελατολόγιο και για πολλά πολλά χρόνια. Πελάτες που πληρώνουν επίσκεψη και δίδακτρα από την ώρα που γεννιούνται μέχρι να μπουν στο πανεπιστήμιο. και προεκλογικά έχουν την τύχη να μην πληρώνουν κάτι σαν προσφορά του καταστήματος ή χάρισμα ή κοινώς ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ λόγω ΕΚΛΟΓΏΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γιατι ρε παιδια φωναζετε για την αιθουσα δημοτικου συμβουλιου?σε ποιον ανατεθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή